Zenujaca cala ta wypowiedz. Smieszni studenci? A kim ty jestes? Duza czesc publiki na stadionach to osoby uczace sie, ktore nie maja jeszcze wlasnych dochodow, sa na utrzymaniu rodzicow. Nawet ci, ktorych stac na 30/20zl powiedza, ze lekkie przegiecie jest, bo to jest akceptowalne na poziomie Ekstraklasy. Wiadomo, ze nikt nie zmusza po uczestnictwa w meczu, lecz promowanie Pogoni nie powinno polegac na odstraszaniu potencjalnego kibica. Wielu z nas pewnie bylo by stac i na 50zl, ale czy o to chodzi? Na 3-4 mecze przyjdzie wieksza ilosc fanow, ale co z pozostalymi meczami?
W pełni się zgadzam jeśli chodzi o różnice w cenach w zależności od przeciwników. Tak powinno się zrobić. Zresztą myślę, że ten system to tylko kwestia czasu. Podam przykład z Barcelony, głównie dla pokazania, że te różnice w cenach są czasem ogromne.
A więc mecze FC Barcelona podzielone są na cztery kategorie, od A do D. Ceny biletów na mecze klasy D, z najmniej atrakcyjnymi przeciwnikami (np. Sporting de Gijón, Recreativo), zaczynają się od 18 euro. A na przykład ceny na mecz klasy A+ z Realem zaczynają się od... 73 euro. Są więc cztery razy wyższe.
Odp: Ceny biletów na nowy sezon! - 24/06/2009 22:35
a ja na ten temat odpowiem troche humorystyczne
Zawsze kroś sie czepia, że to nie taki młyn, że to ie ekipa mocna, że to nie taka piosenka, a to że nie takie gadzety, że nie te stroje , bo zawsze ściągamy coś od innych, amamy być inni wyjątkowi. I co - w tym jesteśmy oryginalni i wyjątkowi...
Na 2 ligę mamy bilety po 20 zł
JEDYNI I NIESPOTYKANI mamy coś swojego oryginalnego
PS. na 2 lige bilety po 2 dychy to na 1 ligę po.................................... dyszcze
Tak to rozwiązanie jest najlepsze - różne ceny biletów dostosowane do przeciwnika. Tylko jest jedno ale... Skoro teraz cena 20 zł jest zbyt wysoka dla wielu to cena 50 -80 zł byłaby zabójcza i dopiero rozpętałaby burzę na niejednym forum. Poza tym jak wtedy określić cenę karnetu na rundę, sektor.
PS. To jest info dla tych co nie umieją czytać ze zrozumieniem. Kingaps TO FACET
PS2. Studenci zawsze będą psioczyć na ceny biletów na mecze, komunikację, na czesne, na egzaminy poprawkowe. Sam to przechodziłem.
Ja kocham Liverpool - Ty kibicujesz Man Utd,
Jestem za Pogonią Szczecin, a Ty za Lechem Poznań
Lubie metal, a Ty kochasz hip-hop, Popierasz PiS, ja wole PO
Mimo to jesteś mi jak brat, bo łączy nas nienawiść do drogówki.
Tak to rozwiązanie jest najlepsze - różne ceny biletów dostosowane do przeciwnika. Tylko jest jedno ale... Skoro teraz cena 20 zł jest zbyt wysoka dla wielu to cena 50 -80 zł byłaby zabójcza i dopiero rozpętałaby burzę na niejednym forum. Poza tym jak wtedy określić cenę karnetu na rundę, sektor.
faktycznie... problemy nie do przejscia.
Nie da rady zrobic np. ceny bazowej na poziomie 10-15 pln a na lepszych przeciwnikow podnosic np. do 15-20 albo 20-25.
W takim przypadku nie do wykonania byloby tez zrobienie karnetu uwzgledniajaca tylko cene bazowa meczu minus jeszcze np. 1 albo 2 mecze - to znaczy, ze karnetowicze placiliby zawsze cene bazowa a dodatkowo mieli np. 1 albo 2 mecze za darmo.
Odp: Ceny biletów na nowy sezon! - 25/06/2009 12:12
Te ceny karnetów to jakieś kpiny z kibiców. Co do ceny w zależności od rywala to mi się to wcale nie podoba taka komercja. Ja przychodzę oglądać Pogoń a nie z kim tam grają i nie chciałbym płacić więcej za jakiś markowych rywali. Ta za wysoka podwyżka to też pewnie jakiś żart
Te ceny karnetów to jakieś kpiny z kibiców. Co do ceny w zależności od rywala to mi się to wcale nie podoba taka komercja. Ja przychodzę oglądać Pogoń a nie z kim tam grają i nie chciałbym płacić więcej za jakiś markowych rywali. Ta za wysoka podwyżka to też pewnie jakiś żart
Jak przychodzisz ogladac tylko Pogon to na trningi sobie chodz. Ta podwyzka to na powaznie, a jako zart traktuje twoje zalosne posty...
Jak przychodzisz ogladac tylko Pogon to na trningi sobie chodz. Ta podwyzka to na powaznie, a jako zart traktuje twoje zalosne posty...
Komercyjny mózg już masz to płać 20zł w I lidzę i się ciesz, że tak dużo. Ja też zapłacę a treningi mam w dupie Nie na poważnie, tylko to jest jawny żart i kpina z kibica nie widzisz tego?
Komercyjny mózg już masz to płać 20zł w I lidzę i się ciesz, że tak dużo. Ja też zapłacę a treningi mam w dupie Nie na poważnie, tylko to jest jawny żart i kpina z kibica nie widzisz tego?
Janciu za komuny za bilety też się płaciło i co to na to jawna komercjo?
Nie chcesz komercji to jedź do Phenianu tam jest prawdziwy socjalizm i własność wspólna.
Ceny powinny być moim zdaniem podzielone ze względu na atrakcyjność meczu (dzień tygodnia, rywal).
Jakbys czytal to forum uwaznie a nie tylko pierdolil farmazony to bys wyczytal, ze ja takze krytykowalem pomysl takiej podwyzki cen biletow i mecze z Gornikiem czy GKS zapowiadaja sie na tyle ciekawie (oczywiscie chodzi o strone kibicowska), ze na te mecze ceny proponowane przez klub sa powiedzmy do zaakceptowania i nie traktowalbym tego jako nie wiadomo jakiej podwyzki. Natomiast na mecze powiedzmy ze Zniczem czy Warta w tej klasie rozgrywkowej nie powinny kosztowac wiecej niz 15 zika.
I staraj sie nie uzywac epitetow w odniesieniu do mojego mozgu, czy czegokolwiek innego bo sie skoncza szybko uprzejmosci...
GKP GORZÓW
1)bilet ulgowy 7 i 10 zł , zależy od sektoru
2)bilet zwykły 10,12,15 zł zależy od sektoru
FLOTA
zależy od przeciwnika ale od 12zł do 20 zł
GÓRNIK ŁĘCZNA
1)Płacili 15 zł lub 20 zł zależy od sektoru na jednej trybunie płacili10 zł
2)Płacili 10 zł lub 15zł zależy od sektoru na jednej trybunie płacili 5 zł .
więcej szukać mi się nie chce ale wychodzi na to że Pogoń bedzie miała jedne z najdroższych biletów w 1 lidze , pewnie na poziomie Górnika i ŁKSu którego nie pokazałem bo znaleźć nie mogłem .
Jakbys czytal to forum uwaznie a nie tylko pierdolil farmazony to bys wyczytal, ze ja takze krytykowalem pomysl takiej podwyzki cen biletow i mecze z Gornikiem czy GKS zapowiadaja sie na tyle ciekawie (oczywiscie chodzi o strone kibicowska), ze na te mecze ceny proponowane przez klub sa powiedzmy do zaakceptowania i nie traktowalbym tego jako nie wiadomo jakiej podwyzki. Natomiast na mecze powiedzmy ze Zniczem czy Warta w tej klasie rozgrywkowej nie powinny kosztowac wiecej niz 15 zika.
I staraj sie nie uzywac epitetow w odniesieniu do mojego mozgu, czy czegokolwiek innego bo sie skoncza szybko uprzejmosci...
Zobaczysz na trybunach jakie będą efekty ceny 20 zł za mecz. Dobrze, że nie różnicują cen, ale powinno być 15zł, a nie podwyżka z 10 na 20. Ewentualnie mogliby obniżać na niektóre mecze z 15zł żeby przyciągnąć więcej kibiców. Wybacz antek, ale nie pamiętam wszystkiego co kto napisał...
Zobaczysz na trybunach jakie będą efekty ceny 20 zł za mecz. Dobrze, że nie różnicują cen, ale powinno być 15zł, a nie podwyżka z 10 na 20. Ewentualnie mogliby obniżać na niektóre mecze z 15zł żeby przyciągnąć więcej kibiców. Wybacz antek, ale nie pamiętam wszystkiego co kto napisał...
Jest pozno i padam na pysk . Ale Ty chyba gadasz jak Nelly Rokita. W jednym zdaniu piszesz , ze jestes przeciwko roznicowaniu cen , po czym w kolejnym zdaniu piszesz, ze na niektore mecze powinno sie obnizac ceny. Czy to nie roznicowanie cen?
Jest pozno i padam na pysk . Ale Ty chyba gadasz jak Nelly Rokita. W jednym zdaniu piszesz , ze jestes przeciwko roznicowaniu cen , po czym w kolejnym zdaniu piszesz, ze na niektore mecze powinno sie obnizac ceny. Czy to nie roznicowanie cen?
Piszę ewentualnie, co znaczy, że bym to akceptował. Tak jak stałe 15zł.
Ty się czepiłeś, to nie zostałem Ci dłużny. Chyba zgodzisz się, że ta podwyżka to jednak kpiny z kibiców, dlatego niektórzy też będą kpić klub i wchodzić bez biletu.
no dodatkowo sa ulgowe- polowa ceny, dla uczacych sie (studentow tez), kobiet i chyba emerytow...
Jeśli historia mogłaby nas czegokolwiek nauczyć, to niewątpliwie tego, że żaden naród nie stworzył wyższej cywilizacji bez poszanowania prawa do posiadania własności prywatnej
Ludwig von Mises
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.