Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Transfery do Pogoni << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Ron
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7097 dni

Odp: Transfery do Pogoni - 30/06/2007 13:02

TeHaCe napisał:  

Zen napisał:  
właśnie Pesković albo Pilarz?cos słyszałem że Pesković może pójść do Odry wodz.

konfidentom mowimy stanowcze
NIE!

znajdź sobie dziewczynę, bo nadmiar nasienia odbiera Ci rozum...

Na forum od 7149 dni

Odp: Transfery do Pogoni - 30/06/2007 13:04

Ron napisał:  

TeHaCe napisał:  

Zen napisał:  
właśnie Pesković albo Pilarz?cos słyszałem że Pesković może pójść do Odry wodz.

konfidentom mowimy stanowcze
NIE!

znajdź sobie dziewczynę, bo nadmiar nasienia odbiera Ci rozum...

roni a co, moze zaprzeczysz faktom??? świt lukullus itd. o dziewczyne to zadbaj, ale dla siebie. bez odbioru

1948 - 2018 i dalej! historia bez końca!
Zen
Kibic
Na forum od 7092 dni

Odp: Transfery do Pogoni - 30/06/2007 13:16
płakac mi się chce jak słysze sprzedawczyk, czy baniak,Matlak lechita.ludzie,było minęło.jak Peskovic bronił karne i wogole nieźle mu szło to wszystko było ok.

Bzyku
Kibic
Na forum od 7639 dni

*

Odp: Transfery do Pogoni - 30/06/2007 13:40
Dokładnie - niektórzy przesadzają.

Pesković źle bo konfident (i bardzo dobrze zrobił - gdyby to w Pogoni miała miejsce taka sytuacja, że pół drużyny sprzedaje mecze, a taki Pesković ich wsypuje to byście go nosili na rękach, a tych sprzedawczyków ukamieniowali).

Matlak źle bo kiedyś tam pokazał swoje przywiązanie do Lecha. A to, jak teraz angażował się w PN oczywiście nie ma znaczenia.

Baniak też źle bo też kiedyś był przywiązany do Lecha - a to, co pokazywał w stosunku do Pogoni już się nie liczy.

Majdan źle bo kiedyś coś tam powiedział o karnym nie tak. A lata spędzone w Pogoni, to co zrobił dla klubu już się oczywiście nie liczą.

Niektórzy mają chyba problem ze znalezieniem choćby jednego zawodnika, który "jest godzien" dostąpienia zaszczytu gry w barwach Pogoni.

Czasy są jakie są i niestety romantyczne czasy wychowanków Pogoni i graczy związanych przez lata z klubem poszły w pizdu dzięki epoce "pseudosponsorów". I te czasy prędko nie wrócą (o ile w ogóle kiedykolwiek wrócą).
Więc trzeba stawiać na tych, którzy CHCĄ grać w Pogoni i docenić to (zwłaszcza że niektórzy mogli by grać za lepsze pieniądze, w lepszych klubach i o wyższe cele) a nie tylko każdemu wypominać jakieś epizody z przeszłości.

P.S. Nie dotyczy Drumlaka ;)

Zen
Kibic
Na forum od 7092 dni

Odp: Transfery do Pogoni - 30/06/2007 15:16
dobra skończmy tą dyskusję bo smutno się robi.a ja mam pytanie?co sądzicie o nowym trenerze Kaczmarku?moim zdaniem to siusiumajtek który nic mądrego nie zrobi.i dzięki nazwisku i tatusiowi wogole jest trenerem.będzie tak jak w Błękitnych jak przejął Engel jr.Kaczmarek prowadził tylko Lechię i go wywalili bo zarzucali brak pomysłu na gre itp.ja byłem przkonany że jak Ci gastonomicy przejmą Pogoń to będzie trenerem Baniak.no zobaczymy albo Kaczmarkowi nie wróże sukcesu.Przyjście Baniak to kwestia czasu...tak ja sądze

Leśny Dziadek
Kibic
Na forum od 6786 dni

Odp: Transfery do Pogoni - 30/06/2007 15:24
jakby Baniak przejal (z calym szacunkiem dla niego) to bysmy spadli z ekstraklasy tak szybko jak awansowalismy ze wzgledu na korupcje... jestem pewien ze ten czlowiek maczal kiedys w tym palce no a dzis nie wypadaloby "specjaliscie od awansu" nie awansowac z Pogonia do pierwszej ligi i ratowalby sie wszystkimi mozliwymi sposobami aby tak sie stalo

mysle ze to rowniez wzieli pod uwage gastronomicy i watpie zeby ktos ze starej Pogoni procz Rafalowicza zasiedli w sztabie szkoleniowym oraz w zarzadzie (Waszak, Pawlak)

HERRING POWER
Bartas
Kibic
Na forum od 7895 dni

Odp: Transfery do Pogoni - 30/06/2007 15:52
Pawlakowi gdziekolwiek mówimy stanowcze NIE

Cobra_S
PogonOnLine TEAM
Na forum od 7790 dni

Odp: Transfery do Pogoni - 30/06/2007 16:58
niech nikt nie ma pretensji, ale pewne wpisy wylądowały w koszu

Cz
Kibic
Na forum od 7551 dni

Odp: Transfery do Pogoni - 01/07/2007 10:21
Peskovic a po co on ? Niech zostanie tam gdzie jest i nie wraca. Po drugie nie stac byloby nowych wlascicieli na Peskovicia, ktory ma b.duzy kontrakt jak na bramkarza, a pozatym jest Judkowiak, chlopak jest stad, bardzo utalentowan, wiec nie widze sensu szukania innego bramkarza..chyba ze zmiennika dla Judkowiaka.

www.sectorshop.net
Rch.
Kibic
Na forum od 6778 dni

Odp: Transfery do Pogoni - 01/07/2007 10:42
Ja jestem za pozyskaniem graczy z niższych lig. Niech się wykreują lepsi, a Ci co będą słabi to poprostu odpadną. Napewno jest sporo utalentowanych graczy w 3 lub 4 lidze i napewno bedą grali z większym zaangażowaniem niż wypaleni i przereklamowani gracze.Kilku graczy oczywiście z doświadczeniem Michalski w sumie mógłby wrócić, bo pamiętam go z dobrej gry na obronie i pamiętam,że nie raz gryzł trawe w polu karnym. A na trenera to bym chciał aby powrócił Mariusz Kuras o ile on bedzie chciał. Myśle, że ma najlepsze podejscie do sprawy i znajdzie sobie odpowiednich piłkarzy do gry. PS wierzę,że teraz powstanie zespół w którym bedzie odanie i walka za barwy i mam nadzieje że bedzie się z kim utorzsamiać.

Ultras Pogoń!MW03!Prawa Strona Miasta!
vicente
Kibic
Na forum od 6861 dni

Odp: Transfery do Pogoni - 01/07/2007 11:03
dokladnie, ciekawe ile jest tak utalentowanych zawodników jak błaszczykowski w niższych ligach - on chyba grał w 4-ligowej druzynie z Częstochowy, niech przyjdzie michalski , matlak, julcimar i jeszcze z dwoch doswiadczonych ale reszte powinni stanowic juniorzy - judkowiak,skórski, komar, hernacki (chociaz zawalil z lechem w Pucharze Ekstraklasy), kowal. Matlak pogra pare lat powiedzmy trzy i co po tem?? Mimo wszystko przydalaby sie rywalizacja na bramce - moze przyszedlby paweł kapsa bo zostal zdegradowany KSZO OSTROWIEC, jak dla mnie to judkowiak zeby podnosil umiejetnosci musi caly czas walczyc o miejsce w pierwszym skladzie - musi byc mobilizacja

Dziś zgodnym rytmem biją nam...
77
Kibic
Na forum od 7518 dni

Odp: Transfery do Pogoni - 01/07/2007 11:28
Z zapowiedzi nowych właścicieli można wnioskować, że skład nie będze zbyt mocny, skoro nie mówią o awansie. Na poniedziałkowym treningu ma być 30 zawodników. Nietrudno policzyć: 15-20 zawodników z PN, Tomasz Judkowiak, Piotr Hernacki, Przemysław Orłowski, Tomasz Burnejko, Łukasz Skórski, Rafał Komar i Marek Kowal. Do tych zawodników należy dodać Matlaka, Bilińskiego i kilku innych "bezklubowców", może Julsi ... Od razu widać, że z tym składem ciężko będzie utrzymać się w 2. lidze. Może w przerwie zimowej coś się zmieni ...

Steryd
Kibic
Na forum od 8573 dni

**

Odp: Transfery do Pogoni - 01/07/2007 11:33
Ktos sprawdzal jakie ewentualne nazwiska mozna by zaproponowac? Komu sie koncza kontrakty, kogo mozna kupic za nie duze pieniadze. Nie jestem w temacie, moze ktos juz taka analize przeprowadzil?

1948
jns
Kibic
Na forum od 7480 dni

Odp: Transfery do Pogoni - 01/07/2007 11:34

vicente napisał:  
ciekawe ile jest tak utalentowanych zawodników jak błaszczykowski w niższych ligach - on chyba grał w 4-ligowej druzynie z Częstochowy

Błaszczykowski grał wtedy jeszcze w 4 ligowym ŁKS-ie Łomża.

A za przykład, że są talenty w naszym regionie, niech świadczy wczorajszy gol Krychowiaka.

Wojtas.
Kibic
Na forum od 7631 dni

Odp: Transfery do Pogoni - 01/07/2007 11:45

Steryd napisał:  
Ktos sprawdzal jakie ewentualne nazwiska mozna by zaproponowac? Komu sie koncza kontrakty, kogo mozna kupic za nie duze pieniadze. Nie jestem w temacie, moze ktos juz taka analize przeprowadzil?

Djokovic chyba jest na wolnym transferze, na obrone by sie przydał.

Tylko Pogoń!
luki_717
Kibic
Na forum od 7558 dni

Odp: Transfery do Pogoni - 01/07/2007 11:53

Wojtas. napisał:  

Steryd napisał:  

Djokovic chyba jest na wolnym transferze, na obrone by sie przydał.

Korona nie ma z nim żadnego kontaktu. - nie odbiera telefonów, a listy wracają z dopiskiem adresat nieznany z tego powodu postanowili więc zerwać z nim kontrakt a malo prawdopodobne jest to aby komus z Pogoni udalo sie z nim skontaktowac

"My wszyscy wolimy zginąć, walcząc, aniżeli żyć na klęczkach." - gen. Anders Kliknij PolskieSerce
Thorgal
Kibic
Na forum od 7187 dni

Odp: Transfery do Pogoni - 01/07/2007 12:05
Powrót starej gwardii byłby czymś pięknym, wiem że to w większości przypadków niemożliwe ale skoro prawie mamy znów prawdziwą Pogoń mogliby wrócić do Szczecina Moskalewicz, Ława, Dźwigała, Fabiniak, Parzy, K.Michalski, Chifon, Djokovic...
Co do bramkarzy to Judkowiak powinien dać radę ale Peskovic jeśli szuka klubu jak dla mnie bardzo wzmocniłby Pogoń...

>cały stadion barwy w górę< Obrazek gif wstawiony na forum
ktn
Ultraoptymista
Na forum od 7890 dni

Odp: Transfery do Pogoni - 01/07/2007 12:08
nie potrzeba żadnych przereklamowanych i drogich skórokopów.
szukać takich piłkarzy jak Jakub Szałek i jemu podobni pojezdzic po województwie a napewno się znajdą.
za duzo juz stracilismy pilkarzy z regionu i nie mozna pozwolic na dalsze "okradanie" naszego regionu z co lepszych pilkarzy.
jest Robert Sikorski grajacy w 4 lidze niemieckiej, Pogoni napewno nie odmówi.

Better dead than red!
vicente
Kibic
Na forum od 6861 dni

Odp: Transfery do Pogoni - 01/07/2007 12:15

Thorgal napisał:  
Powrót starej gwardii byłby czymś pięknym, wiem że to w większości przypadków niemożliwe ale skoro prawie mamy znów prawdziwą Pogoń mogliby wrócić do Szczecina Moskalewicz, Ława, Dźwigała, Fabiniak, Parzy, K.Michalski, Chifon, Djokovic...
Co do bramkarzy to Judkowiak powinien dać radę ale Peskovic jeśli szuka klubu jak dla mnie bardzo wzmocniłby Pogoń...

rozmarzyles sie troche - dźwigala ma juz 38 lat jest niestety za stary, djokovic ma superkontrakt w kielcach, fabiniak zostanie w widzewie co do reszty to istotnie wzmocniliby zespol
co z szalkiem czy on nadal gra w kp police??
problem w tym, ze wiekszosc pilkarzy wjechalo juz na zgrupowania i ciezko bedzie kogos sciagnac w polowie przygotowan, poczekamy do poniedzialku, wszystko sie wyjasni

Dziś zgodnym rytmem biją nam...
Rch.
Kibic
Na forum od 6778 dni

Odp: Transfery do Pogoni - 01/07/2007 12:29
Kilku zawodników, którzy mają koniec kontraktu lub są wystawieni na sprzedaż bądz wyporzyczenie:

Sasa Cilisinek - z Grodziska (szuka klubu,koniec kontraktu)
Jackek Kurtanty - GKS Bełchatów ( nie mieści się w składzie bełchatowa więc pewnie nie wiele
kosztuje. Obecnie rozmowy z nim prowadzi Odra Wodzisław)
Bartosz Jurkowski - Górnik Łeczna (szuka klubu, koniec kontraktu)
Dane o karierze
Marcin Kuźba - Górnik Zabrze (rozwiązanie kontraktu)
Dawid Bartos - Górnik Zabrze (rozwiązanie kontraktu, jescze szuka klubu)
Bartłomiej Socha - Górnik Zabrze (rozwiązanie kontraktu) wiecej o piłkarzach górnika tu -->Gracze Górnika
Arkadiusz Bąk - Lech Poznań (szuka klubu)

Ostatnio edytowany przez: Rch., 1 lipca 2007, 12:40 [2 raz(y)]

Ultras Pogoń!MW03!Prawa Strona Miasta!
 - 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 11  - 12  - 13  - 14  - 15  - 16  - 17  - 18  - 

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.17 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005