Odp: Bosman z Pogonia - 02/09/2009 15:28
na etykiecie pisze że "promocja prowadzona na terenie województwa zachodniopomorskiego". swoją drogą sam jestem ciekaw czy można je gdzieś dostać w Gryfinie.
Z tym nie powinno być problemu. Sklep "Danuśka" na Górnym Tarasie, Trojaczek na Grajdołku. Myślę, że w Gryfinie nie ma żadnego problemu z zakupem, w większych sklepach musisz patrzeć.
A ja mam pytanie czy ktoś wie gdzie w Gryfinie można odebrać Brelok?
Odp: Bosman z Pogonia - 04/09/2009 11:59
Dokładnie na wyspie przed derbami juz sie pojawiły granatowo-bordowe bosmany, na miescie jeszcze nie we wszystkich punktach promocja obowiazuje, ale juz nie długo pojawi sie w wiekszosci sklepach
dokładnie - kasa "trójka" znajduje się na prawo od wejścia od strony ul. Twardowskiego (okienko w murze)
swoją drogą jest to dość niefortunna lokalizacja, ale co zrobić...
Statystycznie gołąb żyje tylko kilka lat (choroby, wypadki i ogólnie "ciężkie życie")
Moze ktos podac jakis punkt w okolicach stadionu gdzie mozna odebrac bilet za kapsel? z gory dzx
Kasa numer 3. Tak jest napisane na stronce.
dokładnie - kasa "trójka" znajduje się na prawo od wejścia od strony ul. Twardowskiego (okienko w murze)
moge sie dowiedziec gdzie musze wysiasc i jak isc jesli jade tramwajem 5 i tez musze skorzystac z kasy nr 3 ?
nigdy nie byłeś na stadionie? wysiadasz przy Uniwerku (Wydział Nauk Ekonomicznych i Zarządzania) i zamiast iść w stronę wejścia od ulicy Karłowicza to śmigasz w stronę mostu kolejowego i odbijasz w bok/na dół ulicą która idzie wzdłuż torów kolejowych (ul. Twardowskiego) - od samego przystanku do kasy nr 3 jest może ze 2 minuty spacerem
Statystycznie gołąb żyje tylko kilka lat (choroby, wypadki i ogólnie "ciężkie życie")
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.