Tak czy inaczej, ważniejsze to niż wydarzenia ma murawie.
A jak już muszą przegrywać, to tylko z Legią
Dokładnie !!!
a co do atmosfery na trybunach to... to... poprostu miazga !!! dawno się tak dobrze na meczu nie bawiłem !!!
Brawa dla Ultrasów Legii i Pogoni za oprawy !!!
Zostawilem w Szczecinie na dworcu przed wejsciem czarny plecak z pionowym napisem NIKE w jasnym kolorze, mialem tam wszystkie dokumenty i bluze. Ktos cos wie?
Trybuny na wielki plus nie da sie opisać tego, zajebiscie czułem się w poniedziałek jak widać było że całe miasto żyje tylko Meczem, jak za dawnych czasów
Ciekawe co na to pan Smolny. Czy wysoka frekwencja w Szczecinie to wciąż mit?
Niestety ten mecz raczej potwierdza słowa Smolnego co do frekwencji. Na taki mecz kilka dni wcześniej powinno brakować biletów. Biorąc pod uwagę ilośc Legii powiedzmy 1200 osób to nie ma co się frekwencją podniecać.
Ciekawe co na to pan Smolny. Czy wysoka frekwencja w Szczecinie to wciąż mit?
Niestety ten mecz raczej potwierdza słowa Smolnego co do frekwencji. Na taki mecz kilka dni wcześniej powinno brakować biletów. Biorąc pod uwagę ilośc Legii powiedzmy 1200 osób to nie ma co się frekwencją podniecać.
Legii było 2 tysiące, dla części osób zabrakło biletów ale chuj tam, chujowo było bo tydzień wcześniej powinno zabraknąć biletów - brawo.
Zabraklo nam z dwóch tysięcy do kompletu, jak na poniedzialek to raczej niezły wynik.
Był komplet, aktualnie na stadionie jest 15 tysięcy miejsc z kawałkiem.
"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.