Wypada się tylko cieszyć, że nie było na przykład 6 tysięcy zamówień na KK bo wtedy to kolejka by była do "chińczyka" na Poniatowskiego...Generalnie "organizacyjnie - Stal Mielec."
Stal Mielec? Organizacyjnie to jest 8 liga kambodżańska. Mój ojciec wygrał karnet za krew. Idę wczoraj po jego i swoją kartę. Jeszcze poniedziałek było dzwonione i w marketingu głos ze słuchawki mówi, że tak, że żaden problem, że będą normalnie do odbioru razem z kartą. Więcej daje kobiecie dowód i paragon, a on pierw do mnie że mi ojca nie wyda. Ja na to, że nigdzie nie ma że ma być osobiście więc niech nie przesadza. Po namyśle stwierdziła że da. Szuka. Karta jest, karnetu brak. Daje mi tą kartę, a ja się pytam gdzie karnet? Ona, że nie ma, bo pan nie wyrabiał. Mówię, że jak nie, jak wygrał w konkursie. Stanęły w 3, przyszła jeszcze jakaś inna i łysy w okularach, coś się bezczelnie śmiał. Myślą. 1 wali tekstem. "który to już raz pan odbiera tą kartę i gdzie pan ją odbierał". Więc mówię, że od początku konkursu i zawsze macie burdel. Na co łysy "no to już powinien pan wiedzieć". Na koniec ta też stwierdziła, że karty ojca mi nie da, bo musi sobie karnet i tak załatwić sam. To jest absurd.
Ciekawi mnie jeszcze ile będzie trwało wyrobienie karty np. we wrześniu. Też tydzień? To jak w takim razie ma osoba, co np. przyjechała z Anglii wejść na mecz?
Wie ktoś może w jakim banku jest konto? Potrzebna jest nazwa banku do przelewu miedzynarodowego.
Niestety od dwóch tygodni ani od "karty kibica" ani od ofi nie dostaje odpowiedzi na ten temat...
Ciekawi mnie jeszcze ile będzie trwało wyrobienie karty np. we wrześniu. Też tydzień? To jak w takim razie ma osoba, co np. przyjechała z Anglii wejść na mecz?
numeru konta na jakie wplacic pieniadze nigdzie nie moge znalezc. wplacal juz ktos te 25zl?
3. Poza wypełnieniem pól identyfikacyjnych we wniosku należy przesłać:
skany dwóch stron dowodu osobistego,
fotografię twarzy -zdjęcie formacie jpg .
skan lub bankowy plik PDF potwierdzający wpłatę należności za kartę w wysokości 25 złotych.
Nr konta: 93 1140 1137 0000 2202 6000 1001
Pogoń Szczecin S.A.
Karłowicza 28
W tytule przelewu prosimy o podanie imienia i nazwiska osoby ubiegającej się o wydanie Kart Kibica Pogoni Szczecin
Wie ktoś może w jakim banku jest konto? Potrzebna jest nazwa banku do przelewu miedzynarodowego.
Niestety od dwóch tygodni ani od "karty kibica" ani od ofi nie dostaje odpowiedzi na ten temat...
Odp: Karta Kibica Pogoni Szczecin na nowy sezon - 21/07/2011 13:06
Pisaliście tu o kolejkach, dotyczą one zarówno odbioru karty jak i jej wyrabiania, czy tylko Ci co chcą odebrać muszą stać w kolejkach ? Pytam, bo nie mam za dużo czasu, a chciałem dzisiaj to ogarnąć(wyrobić kartę)
Nie dam rady odebrać karty do jutra do 20:00, czy w związku z tym na sobotni mecz nie wejdę? Wcześniejsze informacje mówią, że w dniu meczu karty odebrać nie można..?
Nie dam rady odebrać karty do jutra do 20:00, czy w związku z tym na sobotni mecz nie wejdę? Wcześniejsze informacje mówią, że w dniu meczu karty odebrać nie można..?
Wymysły jebane..
Odbierzesz darmowy bilet w kasie w dniu meczu jesli już się zdążyłeś zarejestrować
Wymysły jebane..
Odbierzesz darmowy bilet w kasie w dniu meczu jesli już się zdążyłeś zarejestrować
...ale potwierdzenie przelewu (wniosek online) też muszę mieć ażeby ten bilet w kasie odebrać?!
Wymysły jebane..
...ale potwierdzenie przelewu (wniosek online) też muszę mieć ażeby ten bilet w kasie odebrać?!
Wymysły jebane..
Owszem zarejestrowałem się w zeszłym tygodniu i cierpliwie czekam na smsa od "Was". Mam rozumieć, że w kasie będzie baza danych kart i na dowód wchodzę nie mając fizycznie karty w ręku, tak?
I druga kwestia, co z ludźmi którzy nie wyrobili karty? Meczu nie zobaczą?
Ostatnio edytowany przez: R1., 21 lipca 2011, 14:31 [1 raz(y)]
Odp: Karta Kibica Pogoni Szczecin na nowy sezon - 21/07/2011 17:03
ja na ich miejscu to wszystkich bym za darmo wpuścił, żeby uniknąc kompromitacji... Teraz gadanie, że wystarczy samo zarejestrowanie, że karta nie potrzebna. Podejdziesz do kasy i nikt nic nie będzie wiedział. Skończy się na tym, że i tak trzeba będzie kupić bilet.
- Numer na ktory trzeba przekac minimum 30zl (aby aktywowac karte) to ten nr ktory jest na jej odwrocie "nr rachunku"?
- Jak ma sie potem sprawa dalszego uzywania karty?
- Jest jakies konto internetowe dzieki ktoremu bede mogl robic tez przelewy i sledzic stan konta z tej karty?
- Jak jest potem z bankomatami (pobieraja prowizje, jak tak to jak wysoka)?
O 16 kolejka do odbioru na 50 minut.
Mam kilka pytan zwiazanych z uzytkowaniem KK:
- Numer na ktory trzeba przekac minimum 30zl (aby aktywowac karte) to ten nr ktory jest na jej odwrocie "nr rachunku"?
- Jak ma sie potem sprawa dalszego uzywania karty?
- Jest jakies konto internetowe dzieki ktoremu bede mogl robic tez przelewy i sledzic stan konta z tej karty?
- Jak jest potem z bankomatami (pobieraja prowizje, jak tak to jak wysoka)?
Numer konta powinieneś mieć podany na kartce z banku w kopercie.
Dalsze użytkowanie zależy od wpłacania. Wpłacasz to masz. Wydaje mi się, że jakieś środki za prowadzenia konta będą zabierane.
Zapewne jest. Zadzwoń do banku.
To już zależy od banku. Kartę masz w BRE Banku, więc pewnie w PKO zabulisz prowizję. Jej wysokość zależy od banku.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.