Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> SKPS Informacje: Polska-Kamerun 11.08.2010 << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
szpadel*
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 6476 dni

Odp: SKPS Informacje: Polska-Kamerun 11.08.2010 - 12/08/2010 12:23
Jesteście naiwni...sajgonka tanio prowokuje,a wy się tak uruchamiacie:D

coogut
Kibic
Na forum od 5946 dni

Odp: SKPS Informacje: Polska-Kamerun 11.08.2010 - 12/08/2010 12:24

ahk napisał:  

RC napisał:  

NLx napisał:  
Jebać krytą!! Kurwy jebane, które wygwizdują Polaków a murzynom biją brawo! Wypierdalać do Afryki pedały zajebane i tam sobie w te wasze jebane wuwuzele dmuchajcie!!! Banda chuja i ściętej dupy! Dla takich kurew nie powinno być miejsca na stadionie, chuj nie Polacy. Banda wynalazków, które pewnie nigdy już na tym stadionie nie zagoszczą jak na przykład pewna pani, która dzwoni gdzieś i wykrzykuje do telefonu "Włącz TVP to zobaczysz mnie w telewizji!". Chuj w dupe, kotwica w plecy i krzyż na drogę i żeby więcej na naszym stadionie takiej żenady nie uświadczyć!!!

najgorszy akcent meczu, nie do pomyślenia żeby bić kurwa bambusom brawa, radość krytej po trzecim golu czy wielka owacja na cześć boskiego Eto'o, no ja pierdole!

Oni pewnie przyjechali tylko dlatego,że Eto'o grał.

Ja bym napisał, że to oznaka szacunku dla dobrego zawodnika. Na tej murawie i pewnie w Szczecinie już długo taki nie zagra. Po meczu jako jeden z niewiele docenił doping przy Twardowskiego, pogratulował kibicom za świetną atmosfere.

Wuwuzeli po mistrzostwach dość. Chociaż doping też mógłby być bardziej urozmaicony. 15 minut na jedną nutę, monotonia zamiast zaintonować coś innego. To nie tylko moje zdanie, ale i ludzi stojących obok mnie na stadionie

Sampaio
Kibic
Na forum od 7890 dni

*

Odp: SKPS Informacje: Polska-Kamerun 11.08.2010 - 12/08/2010 12:33
No cóż, mecze kadry to były zawsze spędy rozmaitej maści januszy z całego kraju. Konkretne ekipy są wtedy niestety w mniejszości i często rozrzucone są po różnych sektorach (wczoraj na łuku też był niezły mix). Trudno - z dopingiem wyszło jak wyszło, efektów krytykować nie będę bo z gówna bicza nie ukręcisz, ale na pewno nie było źle (mimo aktywności tylko 3 sektorów w TV było nas słychać przyzwoicie). Jednego tylko nie rozumiem - jak można nosić na sobie biało-czerwone barwy z orłem w koronie, podniecać się i dumnie lansować po dzielnicy i stadionie, a za chwilę w ciężkich momentach meczu gwizdać i pluć na swoich reprezentantów... Tego już nie potrafię ogarnąć. Nawet nie dziwię się, że chłopaki po tak zjebanym meczu nie zrobili żadnej rundy honorowej wzdłuż płotu okalającego murawę. W końcu połowa ich zagorzałych fanów była już w tym momencie w trakcie ewakuacji ze stadionu i miała swoich piłkarzyków w głębokim poważaniu..

Sajgonka idź już sobie. Buziaczki na drogę i spierdalaj.

Statystycznie gołąb żyje tylko kilka lat (choroby, wypadki i ogólnie "ciężkie życie")
BadBoy
Kibic
Na forum od 7593 dni

Odp: SKPS Informacje: Polska-Kamerun 11.08.2010 - 12/08/2010 12:39

sajgonka napisał:  
wiecie co wczoraj po meczu bardzo dlugo nie moglem zasnac, myslalem, myslalem az w koncu wymyslilem jak wzbogacic doping - widzialem wczoraj troche wuwuzell wiec mozna to uzyc na kolejnych meczach <ligowych tez>. kazdy sektor dostawal by okolo 100 wuwuzell i trabilby na caly regulator w momencie jak tylko przeciwnik byl by przy pilce. a jak nasi to nie , efekt moze byc oszalamiajacy dl anich. co wy na to? niech sie wypowiedza prowazdacy doping bo chce znac ich zdanie, mozna by zakupic churtowo takie wuwuzelle albo chociaz kolowrotki takie <grzechotki> tez mogly by byc dobre

W Wuwuzele Trąbią CWELE!!!!!!

No One Like Us....We don't Care...
PL
Kibic
Na forum od 6967 dni

Odp: SKPS Informacje: Polska-Kamerun 11.08.2010 - 12/08/2010 13:18
Syf i rozpiżdziel tak oceniam organizacje tego spotkania, o bramki wejsciowe możecie mieć pretensje nie do klubu tylko do MOSIRu bo to on jest właścicielem obiektu i zamontował oszałamiającą ilość kołowrotków mimo sugestii wszystkich ze to za mało- jak sie sprawdzają kołowrotki to mogliście sie wszyscy przekonać wczoraj.

PZPN to beton jakich mało- zjechała sie banda białych koszul z czarnymi marynarkami nie mających nic wspólnego z kibicowaniem lub wiedzących co to wogle znaczy. Ładnie ktoś skwitował to po meczu " dla nich to była kolejna okazja do chlania"

mastah86
Kibic
Na forum od 6284 dni

Odp: SKPS Informacje: Polska-Kamerun 11.08.2010 - 12/08/2010 15:06
...

Cytat:  
Koszulka Eto'o trafiła do...

12 sierpnia 2010 - 14:06

Jak pokazała stacja Orange Sport, po meczu z Kamerunem rozpoczęło się polowanie na pamiątki związane z Samuelem Eto'o. Główne trofeum - czyli koszulkę z autografem - zdobył FRANCISZEK SMUDA. Zwycięzcy serdecznie gratulujemy! Franiu, szczerze, jesteśmy z ciebie dumni. Aż nam łzy wzruszenia do oczu napływają. Obyś w czasie Euro 2012 mógł pochwalić się równą skutecznością. Tam dopiero będą żniwa!

- Shirt, shirt? Change? Ja? Naturlich?

http://www.weszlo.com/news/5396

Ból przemija, chwała pozostaje!

Szczecin - niezwykłe miasto, niezwykła historia
1973
Kibic
Na forum od 7574 dni

*

Odp: SKPS Informacje: Polska-Kamerun 11.08.2010 - 12/08/2010 15:12

szpadel_85 napisał:  
Jesteście naiwni...sajgonka tanio prowokuje,a wy się tak uruchamiacie:D

To samo chciałem napisać; "śmierdzi" tanią prowokacją na kilometr... oczy

"Słówko" o meczu a właściwie o tym o czym warto napisać czyli trybunach bo na samej murawie z naszej strony jeden wielki marazm.
Doping ogólnie na duży plus,chociaż przy 0:3 troszkę przysiadło to mimo to myślę że zarzucić sobie (wraz z innymi ekipami..) nic nie powinniśmy, o "januszach" "andrzejach" i innych piknikach nie będę wspominał bo każdy widział i wie jak jest i albo można do znudzenia opierdalać (ewentualnie zwracać uwagę) delikwentów albo też odpuścić sobie i wyłożyć na to przysłowiowy chuj i dalej robić swoje :)
Przyznam szczerze że pozytywnie byłem zaskoczony ilością ekip z całego kraju a właściwie z tych dalszych regionów; Stomil Olsztyn czy Stilon może zbytnio mnie nie zdziwił ale takie ekipy jak Góral Żywiec czy Czarni Jasło, Sokół Nisko, GKS Katowice miło było zobaczyć na naszym retro futurystycznym stadionie :)
Co do organizacji ogólnej to niestety ale podzielam zdanie ambasadora; my możemy tu pierdolić a ktoś wyda oświadczenie, przeprosi itp. i sprawa będzie dla działaczyków wyjaśniona... i wszystko kurwać wróci do pzpnowskiej czy mosrirowskiej normy oczy

Steryd
Kibic
Na forum od 8573 dni

**

Odp: SKPS Informacje: Polska-Kamerun 11.08.2010 - 12/08/2010 16:25

Junior napisał:  
to żadnej Zubrzycki, stał Alkon + Fort ze Szczecina, mieli tylko kamizelki Zubrzycki Ochrona, a pod tym polówki klub bokserski Chojna :D :D

Dokladnie. Zubrzycki ma wylacznosc na kadre, ale podwykonawca byly firmy Fort i Alkon.

1948
Orło
Kibic
Na forum od 8064 dni

*

Odp: SKPS Informacje: Polska-Kamerun 11.08.2010 - 12/08/2010 16:35

eJay napisał:  
. Smuda z tą drużyną nie wypracował nic, nie zastosowali ani jednej ciekawej akcji, rozegrania rzutu wolnego, no kurwa nic...

Ciekawe co oni robią na tych zamkniętych treningach? Może wódę kiżą? :D

Babilon Team
Bo
Kibic
Na forum od 5518 dni

Odp: SKPS Informacje: Polska-Kamerun 11.08.2010 - 12/08/2010 17:02
Jak się ma w kadrze obrońców którzy na widok piłkarza klasy eto srają w gacie , że aż huczy to się nie ma co dziwić , że wynik jest jaki jest .
Doping spoko , jakby zebrać wszystkich z łuku którym się chciało dopingować i wsadzić ich na młyn to by było ładne pierdolnięcie .
Wymiękłem jak mnie na 12 starsza pani spytała czy moge usiąść bo ona nic nie widzi , troche rozeznania przed przyjściem na mecz .

O organizacji i wchodzeniu przez kołowrotki nie będe pisał bo chyba wszystko już zostało napisane.

Czy wygrywasz czy nie
Ja i tak kocham Cię
Bo najlepsza w Polsce jest
Pogoń Szczecin MKS !!
sajgonka
*zablokowany
Na forum od 5400 dni

Odp: SKPS Informacje: Polska-Kamerun 11.08.2010 - 12/08/2010 17:04

ahk napisał:  

oni maja takie same prawo ogladac mecza jak ja czy Ty. a brawa Kamerunowi sie nalezaly, klaskali rowniez na 12 i 13 nie tylko na krytej kibice. dla naszych tylko gwizdy zostaly coz takie czasy

a skandowanie nazwiska Eto - bardzo dobrze, troche kultury i wyzszy poziom kibicowania sie pojawil u nas na stadionie, a nie tylko pohukiwanie jak malpy gdy Kamerun byl przy pilce ktore dalo sie sylszec z mlyna. zalosc!!!! tepic rasizm na stadionach!!!!

Prawa Strona Miasta
Kibic
Na forum od 7222 dni

Odp: SKPS Informacje: Polska-Kamerun 11.08.2010 - 12/08/2010 17:08

sajgonka napisał:  

ahk napisał:  

oni maja takie same prawo ogladac mecza jak ja czy Ty. a brawa Kamerunowi sie nalezaly, klaskali rowniez na 12 i 13 nie tylko na krytej kibice. dla naszych tylko gwizdy zostaly coz takie czasy

a skandowanie nazwiska Eto - bardzo dobrze, troche kultury i wyzszy poziom kibicowania sie pojawil u nas na stadionie, a nie tylko pohukiwanie jak malpy gdy Kamerun byl przy pilce ktore dalo sie sylszec z mlyna. zalosc!!!! tepic rasizm na stadionach!!!!

dobra a teraz wypierdalaj do Afryki!!! klasakc to mozesz uszami pajacu, wyjebane mam na bande bambusow rozsiewajacych aids, a to ze sobie ktos klaszcze to jego faza a wytepic mozna takich glabow jak ty!!

Ostatnio edytowany przez: Prawa Strona Miasta, 12 sierpnia 2010, 17:17 [1 raz(y)]

Wasza nienawiść daje mi siłę, żebym stał się mocniejszy!Na zawsze w moim sercu tylko MKS Pogoń Szczecin!
Pyrgol
Kibic
Na forum od 5519 dni

Odp: SKPS Informacje: Polska-Kamerun 11.08.2010 - 12/08/2010 17:54
Kolego wytepic to mozna Ciebie. Od zawsze jak pamietam w Szczecinie raasizm byl marginesem a tymbardziej na stadionie. Jak komus nalezy sie wpierdol to tylko i wylacznie Tobie.
Eto jak na sparing zagral naprawde niezle .. .Kamerun sie przykladal ale tez i nogi odstapywal co bylo widac... gdyby nie to wynik podejzewam razy dwa w ciemno mozna by bylo brac. ... oklaski naleza sie dla kogos kto stworzyl spektakl lub niezle widowisko ... i tak bylo wczoraj... fakt faktem niepochwalam skandowania jeszcze jeden.....
A na marginesie to niewiem uraz masz do czarnych ?? czy poprostu cos w glowce strzelilo. Wez sie ogarnij. Szczecin mial najlepsza atmosfere i organizacje w Polsce. Czasy sie zmienily i odbudowujemy to co zostalo stracone. Dlatego pochamuj sie ze swoim pedalskim rasizmem .... Jak mamy miec atmosfere na stadionie to zacznijmy od siebie .... .

sajgonka
*zablokowany
Na forum od 5400 dni

Odp: SKPS Informacje: Polska-Kamerun 11.08.2010 - 12/08/2010 18:06

Prawa Strona Miasta napisał:  

sajgonka napisał:  

ahk napisał:  

dobra a teraz wypierdalaj do Afryki!!! klasakc to mozesz uszami pajacu, wyjebane mam na bande bambusow rozsiewajacych aids, a to ze sobie ktos klaszcze to jego faza a wytepic mozna takich glabow jak ty!!

masz mozg?

Szymen
Kibic
Na forum od 6248 dni

**

Odp: SKPS Informacje: Polska-Kamerun 11.08.2010 - 12/08/2010 18:13

Pyrgol napisał:  
Kolego wytepic to mozna Ciebie. Od zawsze jak pamietam w Szczecinie raasizm byl marginesem a tymbardziej na stadionie. Jak komus nalezy sie wpierdol to tylko i wylacznie Tobie.
Eto jak na sparing zagral naprawde niezle .. .Kamerun sie przykladal ale tez i nogi odstapywal co bylo widac... gdyby nie to wynik podejzewam razy dwa w ciemno mozna by bylo brac. ... oklaski naleza sie dla kogos kto stworzyl spektakl lub niezle widowisko ... i tak bylo wczoraj... fakt faktem niepochwalam skandowania jeszcze jeden.....
A na marginesie to niewiem uraz masz do czarnych ?? czy poprostu cos w glowce strzelilo. Wez sie ogarnij. Szczecin mial najlepsza atmosfere i organizacje w Polsce. Czasy sie zmienily i odbudowujemy to co zostalo stracone. Dlatego pochamuj sie ze swoim pedalskim rasizmem .... Jak mamy miec atmosfere na stadionie to zacznijmy od siebie .... .

Sosnowcowi też byś klaskał za ładne widowisko? POLSKA CAŁA TYLKO BIAŁA!

Gdzie są moderatorzy? Banować i tyle!

Ostatnio edytowany przez: Szymen, 12 sierpnia 2010, 18:23 [1 raz(y)]

sajgonka
*zablokowany
Na forum od 5400 dni

Odp: SKPS Informacje: Polska-Kamerun 11.08.2010 - 12/08/2010 18:16
wielcy rasisci kurwa Murzynow to widzieli pewnie na zdjeciu lub w tiwi i teraz pajacuja by zaszpanowac przed kolegami bo oni pwoiedzieli ze czarni sa niedobrzy i wogle idzcie na leczenie do psychiatry dobrze ze takie zachowanie jest tempionie
niedlugo beda spotersi u nas wiec sobie huczec jak malpy bedzieciee mogli u siebie w domu <debil>

1973
Kibic
Na forum od 7574 dni

*

Odp: SKPS Informacje: Polska-Kamerun 11.08.2010 - 12/08/2010 18:17

Cytat:  
pedalskim rasizmem

akurat jedno wyklucza drugie, także troszkę się zagalopowałeś..

jakub_am
Kibic
Na forum od 5840 dni

Odp: SKPS Informacje: Polska-Kamerun 11.08.2010 - 12/08/2010 18:46
Z głębokim smutkiem i żalem zawiadamiamy, iż w dniu wczorajszym po długiej i ciężkiej chorobie, ostatecznie pożegnaliśmy rozum u organizatorów spotkania.......

Tzw. pseudokibic do pseudodziałaczy:

Następnym razem, jeśli nie chcecie byc regularnymi bywalcami prokuratury, pomyślcie choc przez chwile. To naprawdę nie boli. Przy kołowrotkach mogło dojśc do tragedii.
I darujcie sobie te idiotyczne zalecenia na biletach cyt. : W celu uniknięcia kolejek przy wejściach , prosimy o przybycie na stadion co najmniej 30 minut przed ....blebleble...żałosne poprostu.
To tyle baranki
bartsimpson_pogon

Na Papricanie wychowany...
ManeS
Kibic
Na forum od 5699 dni

Odp: SKPS Informacje: Polska-Kamerun 11.08.2010 - 12/08/2010 19:00

sajgonka napisał:  
wielcy rasisci kurwa Murzynow to widzieli pewnie na zdjeciu lub w tiwi i teraz pajacuja by zaszpanowac przed kolegami bo oni pwoiedzieli ze czarni sa niedobrzy i wogle idzcie na leczenie do psychiatry dobrze ze takie zachowanie jest tempionie
niedlugo beda spotersi u nas wiec sobie huczec jak malpy bedzieciee mogli u siebie w domu <debil>

"wogle" to Ty dzieciaku wypierdalaj do podstawówki i zamknij już pysk. Tobie nawet psychiatra nie pomoże co widać coraz wyraźniej z każdym Twoim postem. Jesteś żałosnym zapryszczonym małym gnojkiem a mądrzysz się jak nie wiadomo kto, oszczędź wszystkim żenady i przestań się udzielać.

"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
.Krzysiek
Kibic
Na forum od 7516 dni

Odp: SKPS Informacje: Polska-Kamerun 11.08.2010 - 12/08/2010 19:05

sajgonka napisał:  

Stul pizde pajacu...

Czekam z niecierpliwością na bana dla tego idioty...

- 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 11  - 12  - 13  - 

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.15 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005