Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> WWW.PUCHARJESTNASZ.PL - JEDZIEMY! << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   

Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7701 dni

Odp: WWW.PUCHARJESTNASZ.PL - JEDZIEMY! - 14/05/2010 00:07
Wiadomo, tak mniej więcej, ile może wynosić ta dodatkowa pula ? O ile oczywiście się pojawi.

Pogoń to barwy, historia, stadion, klimat - POGOŃ TO MY! || Hala Madrid!
SKPS Portowcy
SKPS Portowcy*
Na forum od 5881 dni

Odp: WWW.PUCHARJESTNASZ.PL - JEDZIEMY! - 14/05/2010 00:13
max. kilkaset sztuk

Obrazek jpg wstawiony na forum
Tony Montana
Kibic
Na forum od 7338 dni

Odp: WWW.PUCHARJESTNASZ.PL - JEDZIEMY! - 14/05/2010 03:44
Witam, mam pytanie, czy moge zapisac sie na specjala badz na autokar - mam bilet na sektor 25 (niestety nie dalem rady w poniedzialek kupic biletu na nasz sektor)
Bede mógł kupic koszulkę?

https://media.giphy.com/media/3ohc0SrzhBrmKfudTW/giphy.gif
zegar
Kibic
Na forum od 8503 dni

Odp: WWW.PUCHARJESTNASZ.PL - JEDZIEMY! - 14/05/2010 07:29

Tony Montana napisał:  
Witam, mam pytanie, czy moge zapisac sie na specjala badz na autokar - mam bilet na sektor 25 (niestety nie dalem rady w poniedzialek kupic biletu na nasz sektor)

koszuli nie kupisz, na autokar czy specjał bez problemu

zegar
AntyC
Kibic
Na forum od 5835 dni

**

Odp: WWW.PUCHARJESTNASZ.PL - JEDZIEMY! - 14/05/2010 08:14
Jako, że deficyt na busy ogromny, a jeden nas nie zadowala mam do oddania namiar na jednego wolnego busa (8 osób). Cena za km 1,10 zł. Zainteresowanych zapraszam na gg 6336015 to podam namiary (zawsze ukryty)

P.
Do końca!
Na forum od 7878 dni

Odp: WWW.PUCHARJESTNASZ.PL - JEDZIEMY! - 14/05/2010 08:16

zegar napisał:  

Tony Montana napisał:  

koszuli nie kupisz, na autokar czy specjał bez problemu

Kupisz, ale kolo srody, czwartku.

Sami przeciw wszystkim!!!
Sz.
Kibic
Na forum od 7193 dni

Odp: WWW.PUCHARJESTNASZ.PL - JEDZIEMY! - 14/05/2010 09:37

Cytat:  
My w naszych barwach jakoś nie jedziemy...Chodzi oczywiście o koszulki

O co Ci chodzi? Przecież jedziemy w jednakowych, granatowych koszulkach i po huj nam ich 'regulamin' wyjazdu?

P. S.
Rezerwista71
Kibic
Na forum od 7713 dni

Odp: WWW.PUCHARJESTNASZ.PL - JEDZIEMY! - 14/05/2010 10:25

Sz. napisał:  

Cytat:  

O co Ci chodzi? Przecież jedziemy w jednakowych, granatowych koszulkach i po huj nam ich 'regulamin' wyjazdu?

To my mamy takie barwy?Co do regulaminu, to warto poczytać , bo mimo, że często gęsto jest nagłaśniany to i tak sporo osób ma na to wyłożone, a potem barwy zmieniają właściciela i głowy porozbijane do tego.
Po drodze Zetka wraz ze zgodami może troszkę popolować jak i na nas jak i Jagę(co mnie akurat nie interesuje)Trzeba po prostu mieć oczy dookoła głowy.

Młot Thora
Kibic
Na forum od 5786 dni

Odp: WWW.PUCHARJESTNASZ.PL - JEDZIEMY! - 14/05/2010 10:30
Za ten bus będzie około 68zł

WM
Kibic
Na forum od 6929 dni

Odp: WWW.PUCHARJESTNASZ.PL - JEDZIEMY! - 14/05/2010 10:50
mam jedno pytanie ktore mnie lekko cisnie

jade specjalem i po dojezdzie bedziemy eskortowani na stadion. Tam pewnie bedzie inne wejscie dla nas inne dla neutrałów inne dla jagi. Teraz jako ze mam bilet na 25 to czy nie bedzie oporów z opuszczeniem strefy dla Pogoni i przejscie na neutral? bo ze to final PP to czuje że spore spiecie posladów bedzie ze strony organizatorów...

Ps Jedzie ktoś z neutralów specjałem? Można sie zebrac w grupe i isc na nasze sektory:)

Amat victoria curam
zegar
Kibic
Na forum od 8503 dni

Odp: WWW.PUCHARJESTNASZ.PL - JEDZIEMY! - 14/05/2010 10:55

WM napisał:  

jade specjalem i po dojezdzie bedziemy eskortowani na stadion. Tam pewnie bedzie inne wejscie dla nas inne dla neutrałów inne dla jagi. Teraz jako ze mam bilet na 25 to czy nie bedzie oporów z opuszczeniem strefy dla Pogoni i przejscie na neutral? bo ze to final PP to czuje że spore spiecie posladów bedzie ze strony organizatorów...

Ps Jedzie ktoś z neutralów specjałem? Można sie zebrac w grupe i isc na nasze sektory:)

ja mam na 25,ale autokar, chyba, że ktoś się zamieni ;)

zegar
gruszka1919
Kibic
Na forum od 6602 dni

Odp: WWW.PUCHARJESTNASZ.PL - JEDZIEMY! - 14/05/2010 11:28

WM napisał:  

podbij na 9742406

Kisiel Portowiec
Kibic
Na forum od 5867 dni

Odp: WWW.PUCHARJESTNASZ.PL - JEDZIEMY! - 14/05/2010 12:50
Czy na biletach widnieje imie i nazwisko osoby która zamówiła bilet na kupbilet.pl?

MKS MKS
Kibic
Na forum od 6443 dni

Odp: WWW.PUCHARJESTNASZ.PL - JEDZIEMY! - 14/05/2010 13:11
Witam mam pytanie: Ma może ktoś sprzedać bilet (obojętnie na jaki sektor)? :) Czekam na informacje, telefon 880896048 ;)

Choć na świecie wiele klubów jest
I może lepsze są i sława większa jest.
My w Szczecinie mamy taki klub,
Któremu oddaliśmy serca swe.
GRANATOWO - BORDOWY sztandar nad stadionem powiewa, powiewa,
Wiele tysięcy kibiców do boju zagrzewa, zagrzewa.
Więc marsz, marsz Pogonio, ukochana ma drużyno.
Czy wygrywasz, czy przegrywasz zostaniesz jedyną!
Muzzy
Kibic
Na forum od 8032 dni

Odp: WWW.PUCHARJESTNASZ.PL - JEDZIEMY! - 14/05/2010 13:19
Zdj€cie stadionu w Bydgoszczy

My zasiądziemy po prawej stronie, Jaga po lewej. Nasze sektory, czego nie widać dobrze na zdjęciu, są wyższe niż Jagi. Naprzeciwko (częściowo pod dachem) widać zajęty przez nas sektor 18, po prawej stronie po przesunięciu zdjęcia sektor 25.

Ostatnio edytowany przez: Muzzy, 14 maja 2010, 18:02 [2 raz(y)]

Melu
Kibic
Na forum od 7943 dni

Odp: WWW.PUCHARJESTNASZ.PL - JEDZIEMY! - 14/05/2010 13:53
nie wiem jaki stadion ty ogladasz ale na tych sektorach co my siedzimy to dachu nie ma
dach jest tylko na trybunie vip i tej na przeciwko

Na Zawsze Z Pogonią
S T A R G A R D
Muzzy
Kibic
Na forum od 8032 dni

Odp: WWW.PUCHARJESTNASZ.PL - JEDZIEMY! - 14/05/2010 14:10

Melu napisał:  
nie wiem jaki stadion ty ogladasz ale na tych sektorach co my siedzimy to dachu nie ma
dach jest tylko na trybunie vip i tej na przeciwko

Przecież napisałem wyraźnie, że pod dachem jest tylko sektor 18, a nie wszystkie nasze sektory Kręci oczyma Dać komuś zdanie złożone i juz się gubi ;)
Ale akurat rzeczywiście, ta część na którą nachodzi dach to już sektor 17. Sektor 18 jest tuż obok po prawej.

77
Kibic
Na forum od 7518 dni

Odp: WWW.PUCHARJESTNASZ.PL - JEDZIEMY! - 14/05/2010 14:16
Fajnie byłoby jakby były koszulki na każdym sektorze inne, tj. na przemian jeden sektor BORDOWY drugi GRANATOWY to by robiło wrażenie!

Co do podziału puli biletów to organizacyjna kupa! Zamiast przyznać nam więcej biletów zrobi się burdel, bo i tak sektory 18 i 25 są nasze... a może zawisza wykupi któreś obok naszych i wtedy może być gorąco... ale co tam z myśleniem w policji, czy PZPN zawsze było ciężko, więc może będzie ciekawie na trybunach...

Sz. napisał:  

Cytat:  

Ostatnio edytowany przez: 77, 14 maja 2010, 14:24 [1 raz(y)]

Fyfy
Kibic
Na forum od 6416 dni

Odp: WWW.PUCHARJESTNASZ.PL - JEDZIEMY! - 14/05/2010 14:17
Bracia, posiadam jeden bilet na POCIAG SPECJALNY na zbyciu, wbieram sie innym srodkiem transportu.

Zainteresowani niech podbija na gadu (nr. w profilu) Cena promocyjna.

KtoToTaki
Moderator**
Na forum od 7746 dni

Odp: WWW.PUCHARJESTNASZ.PL - JEDZIEMY! - 14/05/2010 14:18
WSZYSCY KTÓRZY CHCĄ SIĘ ZAPISAĆ NA AUTOKARY NIECH TO ZROBIĄ DO ŚRODY
NA CHWILĘ OBECNĄ DOŚĆ DUŻE ZAINTERESOWANIE TYM ŚRODKIEM TRANSPORTU

... ja się będę opierdalał niech się wszystko dzieje samo...
 - 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 11  - 12  - 13  - 14  - 15  - 16  - 17  - 18  - 19  - 20  - 21  - 22  - 23  - 24  - 25  - 26  - 27  - 28  - 29  - 30  - 31  - 32  - 33  - 34  - 35  - 36  - 37  - 38  - 39  - 40  - 41  - 42  - 

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.14 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005