Odp: Występy Pogoni w II lidze. - 05/04/2009 01:21
MA SA KRA !! Dawno sie tak niebawilem jak dzis,doping rewelacja,wszystkie nowe motywy lacznie z piosenkami zajebiste! Wracaja stare dobre czasy ,kolego P. mistrzostwo dzis,tam mnie doszly jakies sluchy ze to tylko jednorazowy wystep...oby nie,czujesz stadion jak nikt inny,no rewelacja dzis to wszystko wygladalo i pomyslec ze za rok ta grupa ktora teraz jest na mlynie bedzie nadawala rytm a nowe osoby ktore przyjda na 11 i 12 beda szybko zalapywac o co chodzi, a myslalem ze juz nic lepszego niemozna zrobic dzis szczena rowno opadla Czasami takie wariactwo bylo jakiego niepamietam od dawna Przy wiekszej ilosci ludzi na mlynie to bedzie miazga...co do meczu to niewiem niewiele widzialem...
p.s Co tam takiego Tomek Parzy zrobil pod koniec bo niewidzialem?
Odp: Występy Pogoni w II lidze. - 05/04/2009 10:17
ogromne brawa za doping. stałem na murawie w zasadzie blizej sektora gości ale nasz doping w pewnych momentach po prostu wgniatał w ziemię. Goście całkowicie nie słyszalni poza wrzutami na nas gdy u nas pojawiala sie chwilowa cisza i pozdrowienia dla sracovii. Pieśń z wstawaniem... miałem dreszcze
Odp: Występy Pogoni w II lidze. - 05/04/2009 10:38
Powstań jeśli kochasz Ją ! Kocur !
1 połowa z dopingiem miazga , Fantyczny doping pełen nowych ciekawych motywów
Ogółem praca gniazdowych zajebista (Szczególnie P. - Ty to umiesz nakręcić towarzystwo )
OBY WIĘCEJ TAKICH MECZ !
Odp: Występy Pogoni w II lidze. - 05/04/2009 13:26
Ogólnie doping zajebisty a przecież w młynie wcale duzo ludzi nie było..więc co bedzie jak duzo bedzie ;] Przy "Powstań", normalnie takie ciary szły że koniec siedze pod dachem i jak usłyszałem tekst to dupa z automatu do góry poszła!!gratuluje chłopakom z gniazda bo odpierd.... kawał dobrej roboty i pokazują że innowacje potrzebne są wszędzie..Co do meczu..to szkoda że nie ukłulismy chociaż jednej bramki bo pozostał niedosyt no i kibice sukcesu niezadowoleni..;] (az huj strzela od słuchania komentarzy tych "niezadowolonych") i jeszcze słówko o kibicach gości...Przyjechali.Pzdr
Z tym arbitrem ze Szczecina chodzi zapewne o mecz Miedzi z Gawinem. Pomogl i nie pomogl
Pomogl bo nie zagra z nami Garuch za czerwona kartke . Nie pomogl , bo Gawin odrobil strate do nas .
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.