Na 100 % nie grali tego meczu. Kotwica grala dzisiaj u siebie sparing z jakim zespolem ze Szwecji .
Kotwa grała sparing, a ja czytałem że decyzja PZPN'u co d licencji dla Gawina/Ślęzy została przełożona do 31 marca, czyli już następną kolejke jak dobrze pójdzie to zagrają. Mam nadzieje że wyniki Gawina/Ślęzy będą korzystne dla Pogoni ;p
Odp: Występy Pogoni w II lidze. - 29/03/2009 19:43
Dlas nas kluczowym elementem do awansu beda mecze wyjazdowe. Zawsze byla to nasza bolaczka, niezalenie od klasy rozgrywkowej i pilkarskich umiejetnosci. U siebie teoretycznie nie powinnismy stracic zbyt duzo punktow. Myslac o awansie nie mozna tracic duzo puntkow na wyjezdzie.
Dlas nas kluczowym elementem do awansu beda mecze wyjazdowe. Zawsze byla to nasza bolaczka, niezalenie od klasy rozgrywkowej i pilkarskich umiejetnosci. U siebie teoretycznie nie powinnismy stracic zbyt duzo punktow. Myslac o awansie nie mozna tracic duzo puntkow na wyjezdzie.
ostatnio nie ma tego problemu-wygrywaliśmy na naprawde ciężkich terenach w Sosnowcu,Janikowie czy na Gawinie gdy ten wszystko u siebie wygrywał. Zobaczymy jak bedzie w Legnicy czy Toruniu. Pamietajmy że u siebie z nimi przegraliśmy
Zobaczymy jak bedzie w Legnicy czy Toruniu. Pamietajmy że u siebie z nimi przegraliśmy
To była praktycznie inna PoGoŃ grająca inną piłką i z innym Trenerem. Wierze ze teraz będzie zupełnie inaczej i Portowcy wywiozą calą pule punktów.
Dokładnie, wtedy grali Adidasa a treaz grają Nike (sorry ;] )
O ile o Toruń byłbym spokojny o tyle z Miedzią może być ciężko, ostatnio trener Kotwy mówił w wywiadzie ze z Miedzią to nie gra tylko wojna (kapitan kotwicy bodajże ma złamany obojczyk ) obyśmy za duzych strat w ludziach tam nie poniesli i nie daj Boże w ataku!!!...Pozdro
[
O ile o Toruń byłbym spokojny o tyle z Miedzią może być ciężko, ostatnio trener Kotwy mówił w wywiadzie ze z Miedzią to nie gra tylko wojna (kapitan kotwicy bodajże ma złamany obojczyk ) obyśmy za duzych strat w ludziach tam nie poniesli i nie daj Boże w ataku!!!...Pozdro
Dokladniej to zerwał więzadła obojczykowo-barkowe.
W Legnicy latwo sie nie gra , bo to solidny zespol. Sa nisko w tabeli , ale to wina glownie terminarzu. My sie martwimy , ze Pogon ma grac w 8 dni 3 mecze wyjazdowe.
A Oni zaczeli sezon od 7 wyjazdow , a to ogromne utrudnienie. Nie dosc , ze na wyjazdach gra sie inaczej , to gdy inni mogli na treningach cos poprawiac , oni caly czas na walizkach. Teraz musza gonic rywali.
Dla mnie kluczowa dla ukladu sil moze byc postawa Poloni Slubice. Jeszcze sa na dnie, wszedzie kibice mysla , ze przyjezdzaja ogorki . Ale sporo zespolow straci na nich punkty.
Ostatnio edytowany przez: goral1982, 29 marca 2009, 23:14 [1 raz(y)]
[
My sie martwimy , ze Pogon ma grac w 8 dni 3 mecze wyjazdowe.
A Oni zaczeli sezon od 7 wyjazdow , a to ogromne utrudnienie. Nie dosc , ze na wyjazdach gra sie inaczej , to gdy inni mogli na treningach cos poprawiac , oni caly czas na walizkach. Teraz musza gonic rywali.
Wydaję mi się, żę tutaj nie chodzi o sam fakt rozegrania trzech meczy na wyjeździe(bo przecież na początku sezonu były trzy wyjazdy - Koronowo, Kluczbork i Żagań) ale o rozegranie ich w przeciągu 7 dni
Ps. Wszystko zależy od NAS i nie warto się rozglądać na innych.
Odp: Występy Pogoni w II lidze. - 30/03/2009 10:58
Dla mnie kluczowa dla ukladu sil moze byc postawa Poloni Slubice. Jeszcze sa na dnie, wszedzie kibice mysla , ze przyjezdzaja ogorki . Ale sporo zespolow straci na nich punkty.[/cytat]
Polonia słubice to bedzie Czarny koń,mocno przemeblowali zespół,ale ich akurat mamy u siebie. Tak samo niedoceniany Raków,który obok Kotwicy,Kluczborka będzie głównym zagrożeniem dla nas w walce o awans. Ciekaw jestem w końcu,jaka będzie decyzja odnośnie Gawina. Jak ktoś zauważył,punkty na wyjazdach będą kluczowe,ale paradosksalnie nam powinno sie łatwiej grać,potencjalny gospodarz inny styl będzie prezenotwał,umożliwiając grę z kontry. Alr mądrzejsi będziemy po jakimś pierwszym meczu wyjazdowym.
'Ludzie, w których może jeszcze tkwi iskierka ludzkości, uczuć ludzkich, opamiętajcie się! Usłyszcie mój krzyk, krzyk szarego, zwyczajnego człowieka, syna narodu, który własną i cudzą wolność ukochał ponad wszystko, ponad własne życie, opamiętajcie się! Jeszcze nie jest za późno!"
Odwagę, bym mógł zmieniać rzeczy, które mogą i powinny być zmienione,
Łagodność, bym akceptował rzeczy, które nie mogą być zmienione i
Mądrość, bym umiał odróżnić jedne rzeczy od drugich.
Wydaję mi się, żę tutaj nie chodzi o sam fakt rozegrania trzech meczy na wyjeździe(bo przecież na początku sezonu były trzy wyjazdy - Koronowo, Kluczbork i Żagań) ale o rozegranie ich w przeciągu 7 dni
w Anglii prawie caly sezon graja mecze co 3-4 dni i nikt nie placze w polowie sezonu ze sa zmeczeni i nie maja sil... a u nas zagraja 3 mecze w 7 dni i padaka jest bo wycieczeni, a pod koniec sezonu to juz w ogole wszyscy zmeczeni strasznie bo 4 miesiace pograli. niech zapierdalaja i kondycje cwicza albo zawod zmienia..
"Wśród pięknych kwiatów rosną te chwasty, popularnie to pedały i lewe niewiasty..."
w Anglii prawie caly sezon graja mecze co 3-4 dni i nikt nie placze w polowie sezonu ze sa zmeczeni i nie maja sil... a u nas zagraja 3 mecze w 7 dni i padaka jest bo wycieczeni, a pod koniec sezonu to juz w ogole wszyscy zmeczeni strasznie bo 4 miesiace pograli. niech zapierdalaja i kondycje cwicza albo zawod zmienia..
I zobacz w jakim tempie na wyspach biegaja , a w jakim u nas chodza .
U nas norma jest , ze juz po 2- 3 kolejkach kopacz potrafi powiedziec , ze sa zmeczeni sezonem.
Wystarczy zobaczyc jak przyjedzie do nas jakis trener z Anglii. Przyjechal Petrescu do Wisly , to po jednym treningu mieli go dosyc . No i dosyc szybki pilkarze zwolnili trenera.
Nasi pilkarze uwielbiaja trenerow u ktorych na treningach mozna lezec . Jak trzeba biegac to sie zwalnia trenera.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.