Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Występy Pogoni w II lidze. << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
exces
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 6110 dni

*

Odp: Występy Pogoni w II lidze. - 23/03/2009 23:20
potrzebuje bilansu spotkań pomiędzy Pogonią i Arka. czy ktoś z teamu Pogońonline ma takowy? z góry dzięki za pomoc ;)

tylko prawdziwa przyjaźń to potęga...
mikos
Kibic
Na forum od 6651 dni

Odp: Występy Pogoni w II lidze. - 24/03/2009 08:39
MECZ W DRAWSKU ODWOŁANY ZE WZGLEDU NA 10 CM WARSTWĘ MOKREGO ŚNIEGU I GNÓJ POD NIĄ ...MOŻE INNYM RAZEM

=ZDR=
BS
Kibic
Na forum od 6864 dni

Odp: Występy Pogoni w II lidze. - 24/03/2009 12:11
Kowal nie zagra do końca sezonu . Będzie ciężko ... Ropiejko gra w kratke , Chifon nie czuje sie najlepiej na pozycji napastnika , Sieniawski nie wiem czy udzwignie presję a Lebedyński to dopiero melodia przyszłości . Jednak jestem nastawiony w miare optymistycznie ;)

PortowiecDP
Kibic
Na forum od 6142 dni

Odp: Występy Pogoni w II lidze. - 24/03/2009 12:15
Na obecną chwilę lepszą skuteczność mają pomocnicy w rundzie wiosennej :)

DRAWSKO 100% POGOŃ !
KtoToTaki
Moderator**
Na forum od 7746 dni

Odp: Występy Pogoni w II lidze. - 24/03/2009 18:32

Janek44 napisał:  

arat napisał:  

verte napisał:  
Ekipant od dawna rzuca się i cisnieniuje waląc mięsem tylko dlatego, że mu sie cos lub ktos nie spodobał. Zachowuje sie jak pietnastolatek. Nawet jeżeli ma tylko tyle latek, to obowiazuje tu regulamin w mysl którego zabrania się:

-wyzywania, ubliżania innym użytkownikom forum
-obrażania kibiców Pogoni

Może by tak admini zadbali o minimum zasad niezaleznie od tego jak wielce zasłużonym wydaje im się być forumowicz?

Na tym forum od zawsze byli lepsi, ktorzy mogli bluzgac i obrazac, oraz Ci gorsi ktorzy nawet glupiego pytania nie moga zadac.

W takim razie ci lepsi powinni zostać wyeliminowani :)

a ja proponuje skończyć zbędnę debaty i zacząć obstawiać kto i ile bramek strzeli w następnym meczu

... ja się będę opierdalał niech się wszystko dzieje samo...
P.
Do końca!
Na forum od 7878 dni

Odp: Występy Pogoni w II lidze. - 24/03/2009 18:38
Popieram.Ja obstawiam wynik 1000 do 500.

....Nas tysiak w mlynie i 500 przyjezdnych ;)

Sami przeciw wszystkim!!!
eM
Kibic
Na forum od 7111 dni

**

Odp: Występy Pogoni w II lidze. - 24/03/2009 19:02
Kowal kontuzjowany do końca rundy.
Jak myślicie kto go zastąpi w wyjsciowej jedynastce?

eF^
Kibic
Na forum od 7800 dni

*

Odp: Występy Pogoni w II lidze. - 24/03/2009 19:11

eM napisał:  

Ze słabszymi rywalami pewnie będzie ogrywać się Lebedyński / Sieniawski a na mocniejszych myślę, że przesunięty zostanie Chi-Fon.

Niebuszewiak
Kibic
Na forum od 7524 dni

Odp: Występy Pogoni w II lidze. - 24/03/2009 19:21
Powiem szczerze, że w końcu coś się zaczyna pozytywnie ruszać w sprawie frekwencji. Tak jak jeszcze rok temu idąc na mecz mało kogo się spotykało, to ostatnio coraz więcej osób piwkuje w parkach i parkuje w bocznych uliczkach :)

A odnośnie młyna to mam nadzieję, że z Tychami więcej osób zostanie na drugą połowę oczy

Zawsze Pogoń Szczecin MKS.
kawek
Kibic
Na forum od 7930 dni

Odp: Występy Pogoni w II lidze. - 24/03/2009 19:24

eM napisał:  

Ciezko jest mi wyobrazic sobie jak bedzie wygladał teraz atak poza Ropiejka ktory raczej ponizej jakiegos poziomu nie schodzi to nie wiem kto zastapi Kowala (nie jestem jego zbyt wielkim fanem) Lebedyński raczej bedzie musiał poczekac na swoj czas,a Sieniawski jak dla mnie jest piłkarzem bardzo chaotycznym a poza tym jego warunki fizyczne nie pozwalaja na zbyt wiele,przykładem moze byc sparing z Gorzowem gdzie smiesznie wygladał przy dwoch prawie 100 kilowych i niemałych stoperach. według mnie cała nadzieja w silnej pomocy i naszym rajdowcy Wozniaku

Ambasador
Moderator**
Na forum od 7570 dni

Odp: Występy Pogoni w II lidze. - 24/03/2009 19:46

Niebuszewiak napisał:  
Powiem szczerze, że w końcu coś się zaczyna pozytywnie ruszać w sprawie frekwencji. Tak jak jeszcze rok temu idąc na mecz mało kogo się spotykało, to ostatnio coraz więcej osób piwkuje w parkach i parkuje w bocznych uliczkach :)

no śmiem twierdzić, że za pół roku to już u Nas będzie grubo z frekwencją(ponad 10 k spokojnie, oby było to jeszcze tej wiosny a najlepiej na najbliższym meczu z Tychami ). Szkoda tylko, że jak trzeba było pokazać prawdziwą miłość do klubu niezależnie od sytuacji to jakoś wielu chętnych nie było ale cóż, było minęło i musimy wszystko zrobić by o Nas było znów głośno !!!

Niebuszewiak napisał:  
A odnośnie młyna to mam nadzieję, że z Tychami więcej osób zostanie na drugą połowę oczy

dla wielu skończyło się dobre miejsce do lansowania i dopóki się nie przyzwyczają, że panują inne bardzo dobre zasady to ich raczej nie będzie.

Przywróćmy blask Piekle :D (skojarzenie z akcji z Warszawy - "Przywróćmy blask Żylecie" :) )

Szczecin moim miastem, Pogoń moim życiem!
Prawa Strona Miasta
Kibic
Na forum od 7222 dni

Odp: Występy Pogoni w II lidze. - 25/03/2009 14:50

Kasztaniak napisał:  

Janek44 napisał:  

arat napisał:  

verte napisał:  
Ekipant od dawna rzuca się i cisnieniuje waląc mięsem tylko dlatego, że mu sie cos lub ktos nie spodobał. Zachowuje sie jak pietnastolatek. Nawet jeżeli ma tylko tyle latek, to obowiazuje tu regulamin w mysl którego zabrania się:

Może by tak admini zadbali o minimum zasad niezaleznie od tego jak wielce zasłużonym wydaje im się być forumowicz?

Na tym forum od zawsze byli lepsi, ktorzy mogli bluzgac i obrazac, oraz Ci gorsi ktorzy nawet glupiego pytania nie moga zadac.

a ja proponuje skończyć zbędnę debaty i zacząć obstawiać kto i ile bramek strzeli w następnym meczu

hehe dlatego wlasnie powiedzieli kiedyś ,,nie rzucajcie perel między świnie".... i do ludzi typu janek,verte i wierny lepiej stosować to powiedzenie, bo i tak nie rozumieją..nawet jak się mówi w ich świńskim języku..ode mnie tyle w temacie...i tak nie zrozumieice i dalej będziecie blaznować...

Wasza nienawiść daje mi siłę, żebym stał się mocniejszy!Na zawsze w moim sercu tylko MKS Pogoń Szczecin!
tarpan
Kibic
Na forum od 7726 dni

Odp: Występy Pogoni w II lidze. - 25/03/2009 15:14
Może zrobicie sonde kto jest zły a kto dobry na tym forum :D

thedevil2

Sex alkohol mordobicie POGOŃ SZCZECIN ponad życie!!!
anathema
Kibic
Na forum od 6939 dni

Odp: Występy Pogoni w II lidze. - 25/03/2009 16:01

tarpan napisał:  
Może zrobicie sonde kto jest zły a kto dobry na tym forum :D

ja dziś jestem cholernie zły :D

'Ludzie, w których może jeszcze tkwi iskierka ludzkości, uczuć ludzkich, opamiętajcie się! Usłyszcie mój krzyk, krzyk szarego, zwyczajnego człowieka, syna narodu, który własną i cudzą wolność ukochał ponad wszystko, ponad własne życie, opamiętajcie się! Jeszcze nie jest za późno!"

Odwagę, bym mógł zmieniać rzeczy, które mogą i powinny być zmienione,
Łagodność, bym akceptował rzeczy, które nie mogą być zmienione i
Mądrość, bym umiał odróżnić jedne rzeczy od drugich.
anathema
Kibic
Na forum od 6939 dni

Odp: Występy Pogoni w II lidze. - 25/03/2009 16:06

kawek napisał:  

eM napisał:  

Ciezko jest mi wyobrazic sobie jak bedzie wygladał teraz atak poza Ropiejka ktory raczej ponizej jakiegos poziomu nie schodzi to nie wiem kto zastapi Kowala (nie jestem jego zbyt wielkim fanem) Lebedyński raczej bedzie musiał poczekac na swoj czas,a Sieniawski jak dla mnie jest piłkarzem bardzo chaotycznym a poza tym jego warunki fizyczne nie pozwalaja na zbyt wiele,przykładem moze byc sparing z Gorzowem gdzie smiesznie wygladał przy dwoch prawie 100 kilowych i niemałych stoperach. według mnie cała nadzieja w silnej pomocy i naszym rajdowcy Wozniaku

a mi sie wydaje że ktoś tu oszukiwał nas z tym Kowalem. i możliwe że czeka go los Przewoźniaka. najpierw rower,teraz to...oficjalna wersja to kolano,a jak wygląda to naprawde? żeby ktoś nie strzelił sobie w kolano,Kowal kto jak kto,ale te 10 braek raczej by strzelił. teraz kogo mamy w ataku? Chimeryczny Ropiejko, wielka niewiadoma Sieniawski i młody Lebiedyński...no i zapchajdziura Kosakowski,którego czas w Pogoni raczej też dobiega końca... Weterana Chifona nie licze. Także atak paradoksalnie wygląda bardzo niepewnie.

'Ludzie, w których może jeszcze tkwi iskierka ludzkości, uczuć ludzkich, opamiętajcie się! Usłyszcie mój krzyk, krzyk szarego, zwyczajnego człowieka, syna narodu, który własną i cudzą wolność ukochał ponad wszystko, ponad własne życie, opamiętajcie się! Jeszcze nie jest za późno!"

Odwagę, bym mógł zmieniać rzeczy, które mogą i powinny być zmienione,
Łagodność, bym akceptował rzeczy, które nie mogą być zmienione i
Mądrość, bym umiał odróżnić jedne rzeczy od drugich.
kiko
Kibic
Na forum od 6784 dni

*

Odp: Występy Pogoni w II lidze. - 25/03/2009 16:11
Zgodnie z wcześniejszymi sugestiami, już w tym tygodniu poznać mamy nowego trenera Zawiszy Bydgoszcz. Największe szanse do zajęcia miejsca na trenerskiej ławce mają Marek Chojnacki i Mariusz Kuras.

Wcześniej klub prowadził Piotr Tworek, ale po przegranej w Legnicy z Miedzią 0:3 podziękowano mu za współpracę. W kolejnym spotkaniu zespół poprowadził dotychczasowy asystent Tomasz Łachowski, a Zawisza zremisowała w Tychach 0:0. Nie będzie się jednak dalej opiekował zawodnikami II-ligowymi.

- Szukamy trenera doświadczonego, mającego już w środowisku dobrą markę - informuje Bogdan Pultyn, prezes SP Zawisza. - Rozmawiamy z kilkoma kandydatami. To nie ma być "strażak“, lecz szkoleniowiec, który poprowadzi drużynę w przyszłym sezonie do I ligi.

Chociaż ich nazwiska owiane są tajemnicą, z siedziby kluby wyciekają jednak pewne informacje. Najbardziej zaawansowane rozmowy prowadzone są z Markiem Chojnackim i Mariuszem Kurasem. Chojnacki jesienią prowadził zespół ekstraklasy - ŁKS. Został zwolniony, a jego miejsce zajął Grzegorz Wesołowski, przed wielu laty związany z Zawiszą. Kuras z kolei do połowy rundy jesiennej opiekował się piłkarzami szczecińskiej Pogonii, lecz działacze nie byli zadowoleni z wyników drużyny i zastąpił go Piotr Mandrysz. I wiele przemawia za tym, że to właśnie Kuras obejmie opiekę nad bydgoskim drugoligowcem.

BNY
Kibic
Na forum od 7569 dni

Odp: Występy Pogoni w II lidze. - 25/03/2009 16:24
skrót z meczu Pogoń Szczecin - Czarni Żagań

Janek80
Kibic
Na forum od 6469 dni

Odp: Występy Pogoni w II lidze. - 25/03/2009 18:17

Ekipant napisał:  

Kasztaniak napisał:  

Janek44 napisał:  

arat napisał:  

verte napisał:  

hehe dlatego wlasnie powiedzieli kiedyś ,,nie rzucajcie perel między świnie".... i do ludzi typu janek,verte i wierny lepiej stosować to powiedzenie, bo i tak nie rozumieją..nawet jak się mówi w ich świńskim języku..ode mnie tyle w temacie...i tak nie zrozumieice i dalej będziecie blaznować...

Mam nadzieje, że do ciebie dotarło, że rzucanie mięsem i wyzywanie innych kibiców, to nie jest odpowiednie zachowanie.

KtoToTaki
Moderator**
Na forum od 7746 dni

Odp: Występy Pogoni w II lidze. - 25/03/2009 18:40
musisz mieć ostatnie zdanie??

... ja się będę opierdalał niech się wszystko dzieje samo...
Szymen
Kibic
Na forum od 6248 dni

**

Odp: Występy Pogoni w II lidze. - 25/03/2009 20:34

jest nadzieja że inna kamera będzie ustawiona tak żeby nagrywać młyn?
w tym skrócie przez pare sekund jest pokazany doping, a tak jest wyciszony...

- 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 11  - 12  - 13  - 14  - 15  - 16  - 17  - 18  - 19  - 20  - 21  - 22  - 23  - 24  - 25  - 26  - 27  - 28  - 29  - 30  - 31  - 32  - 33  - 34  - 35  - 36  - 37  - 38  - 39  - 40  - 41  - 42  - 43  - 44  - 45  - 46  - 47  - 48  - 49  - 50  - 51  - 52  - 53  - 54  - 55  - 56  - 57  - 58  - 59  - 60  - 61  - 62  - 63  - 64  - 65  - 66  - 67  - 68  - 69  - 70  - 71  - 72  - 73  - 74  - 75  - 76  - 77  - 78  - 79  - 80  - 81  - 82  - 83  - 84  - 85  - 86  - 87  - 88  - 89  - 90  - 91  - 92  - 93  - 94  - 95  - 96  - 97  - 98  - 99  - 100  - 101  - 102  - 103  - 104  - 105  - 106  - 107  - 108  - 109  - 110  - 111  - 112  - 113  - 114  - 115  - 116  - 117  - 118  - 119  - 120  - 121  - 122  - 123  - 124  - 125  - 126  - 127  - 128  - 129  - 130  - 131  - 132  - 133  - 134  - 135  - 136  - 137  - 138  - 139  - 140  - 141  - 142  - 143  - 144  - 145  - 146  - 147  - 148  - 149  - 150  - 151  - 152  - 153  - 154  - 155  - 156  - 157  - 158  - 159  - 160  - 161  - 162  - 163  - 164  - 165  - 166  - 167  - 168  - 169  - 170  - 171  - 172  - 173  - 174  - 175  - 176  - 

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.07 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005