Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Występy Pogoni w II lidze. << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
P.
Do końca!
IP: zapisany
Na forum od 7878 dni

Odp: Występy Pogoni w II lidze. - 22/03/2009 16:53
I wlasnie najgorsze, jest ze podobne sytuacje prowadza do SZTUCZNYCH podzialow.Mamy specyficzny klimat w Szczecinie.Zawsze u nas jest pol na pol.Sami szukamy dziury w calym na przestrzeni ostanich lat zawsze znajdowalismy 'cos'- Bekdas, flagi, Legia, prowadzacy, bluzganie lub nie, Drzymala, Pogon nowa itd.....zastanowcie sie czy polowa z tych kwestii nie byla wywolana przez ludzi co lubia macic...

Sami przeciw wszystkim!!!
anathema
Kibic
Na forum od 6939 dni

Odp: Występy Pogoni w II lidze. - 22/03/2009 17:04
Może coś ze strony sportowej-
Jarota Jarocin - MKS Kluczbork 4:1 (1:1)
I chyba już po Kluczborku...
I jeszcze ciekawostka socjotechniczna-Zaczęła się druga połowa. Ale... czy czasem mecz nie zostanie przerwany. Kibice chyba mają sobie coś do wyjaśnienia. Mecz się toczy, ale kibice Jarocina chyba nie są już nim zainteresowani. Ruszyli w stronę klatki kibiców MKS-u... hehe...

'Ludzie, w których może jeszcze tkwi iskierka ludzkości, uczuć ludzkich, opamiętajcie się! Usłyszcie mój krzyk, krzyk szarego, zwyczajnego człowieka, syna narodu, który własną i cudzą wolność ukochał ponad wszystko, ponad własne życie, opamiętajcie się! Jeszcze nie jest za późno!"

Odwagę, bym mógł zmieniać rzeczy, które mogą i powinny być zmienione,
Łagodność, bym akceptował rzeczy, które nie mogą być zmienione i
Mądrość, bym umiał odróżnić jedne rzeczy od drugich.
BadBoy
Kibic
Na forum od 7593 dni

Odp: Występy Pogoni w II lidze. - 22/03/2009 19:10

P. napisał:  
I wlasnie najgorsze, jest ze podobne sytuacje prowadza do SZTUCZNYCH podzialow.Mamy specyficzny klimat w Szczecinie.Zawsze u nas jest pol na pol.Sami szukamy dziury w calym na przestrzeni ostanich lat zawsze znajdowalismy 'cos'- Bekdas, flagi, Legia, prowadzacy, bluzganie lub nie, Drzymala, Pogon nowa itd.....zastanowcie sie czy polowa z tych kwestii nie byla wywolana przez ludzi co lubia macic...

Chcesz powiedziec że sytuacja o których pisałem była specjalnie wykreowana?kto ma taką moc???Co do specyficznego klimatu to zgodze sie w 100% bo gdyby np Drzymała przed sezonem nie namieszał to frekwencja teraz była by duzo wieksza a po drugie to powoli moglibysmy sie oczyscic z gówna w jakim zostawił nas nielot..a tak jak na złośc co chwile cos..pzdr :/

No One Like Us....We don't Care...
BadBoy
Kibic
Na forum od 7593 dni

Odp: Występy Pogoni w II lidze. - 22/03/2009 19:52

eF^ napisał:  

Leli napisał:  
Mala sugestia, moze by tak nagrywac doping kamera tak jak robi to Legia i pozniej milo ogladac i oceniac kazda przyspiewke i wyciagac wnioski co zrobic by jeszcze lepiej to brzmialo... ;] co wy na to?

Nie wiem jak to jest na Legii ale pomysł z nagrywaniem całkiem niezły. Dla przykładu dziś były 2 przyśpiewki fajne przypomniane i wyszło to całkiem całkiem, tyle że nie wiem za bardzo jak je nazwać / opisać, video byłoby w tym wypadku przydatne.

edit. myślałem, że chodzi tu o kręcenie z poziomu murawy - takie rozwiązanie chyba byłoby najlepsze

Ten filmik w jakims stopniu oddaje doping z Kluczborkiem.. tylko troche za duzo o Kluczborku..;]

No One Like Us....We don't Care...
P.
Do końca!
Na forum od 7878 dni

Odp: Występy Pogoni w II lidze. - 22/03/2009 20:08

badboy napisał:  

P. napisał:  

Chcesz powiedziec że sytuacja o których pisałem była specjalnie wykreowana?kto ma taką moc???Co do specyficznego klimatu to zgodze sie w 100% bo gdyby np Drzymała przed sezonem nie namieszał to frekwencja teraz była by duzo wieksza a po drugie to powoli moglibysmy sie oczyscic z gówna w jakim zostawił nas nielot..a tak jak na złośc co chwile cos..pzdr :/

Nie wiem do ktorej z Twoich mysli mialoby sie to odnosic.Pisalem ogolnie.No i wlasnie ogolnie jest w Szczecinie grupa ludzi(a szczegolnie internetowcow) co zawsze znajdzie to "cos" za co mozna sie obrazic lub odwrocic od reszty.

Sami przeciw wszystkim!!!
anathema
Kibic
Na forum od 6939 dni

Odp: Występy Pogoni w II lidze. - 22/03/2009 21:29

P. napisał:  

badboy napisał:  

P. napisał:  

Nie wiem do ktorej z Twoich mysli mialoby sie to odnosic.Pisalem ogolnie.No i wlasnie ogolnie jest w Szczecinie grupa ludzi(a szczegolnie internetowcow) co zawsze znajdzie to "cos" za co mozna sie obrazic lub odwrocic od reszty.

A ja czasem mam takie wrażenie,że w Szczecinie brakuje konkurencyjnej druzyny,rywalizacji,by bez skrupułów można była dać sobie po ryju. Dlatego wszyscy szukają,bo każdy z nas jest troche winny tej całej dziwnej sytuacji,jakieś konfrontacji... A każda sytuacja jest dobra ażeby zarzewić sytuacje (zwolennicy/przeciwnicy Legii, sympatycy słonecznika,głośnego śpiewania,tych co jeżdzą i tych co przychodzą tylko na Twardowskiego,opraw lub ich braku,Sandała,tych co wchodzą i udzielają sie na online i tych co silą sie na v-ce etc)
ps -z innej beczki-nie zastanawia Was casus Kowala? Nie jestem jego zwolennikiem,ale chyba ktoś coś tutaj kręci...

'Ludzie, w których może jeszcze tkwi iskierka ludzkości, uczuć ludzkich, opamiętajcie się! Usłyszcie mój krzyk, krzyk szarego, zwyczajnego człowieka, syna narodu, który własną i cudzą wolność ukochał ponad wszystko, ponad własne życie, opamiętajcie się! Jeszcze nie jest za późno!"

V...
Kibic
Na forum od 8528 dni

*

Odp: Występy Pogoni w II lidze. - 22/03/2009 21:48
Kowal mial chyba polpasca- to jest ostra wirusowa choroba zakazna. On juz sie chyba wyleczyl, ale nie wiem czy moze tak od razu po chorobie latac z innymi zawodnikami bo moze ich zarazic jescze chyba. Dodatkowo troche mial przeryw od gry i treningow...

MKS
eF^
Kibic
Na forum od 7800 dni

*

Odp: Występy Pogoni w II lidze. - 22/03/2009 21:54

Vega napisał:  
Kowal mial chyba polpasca- to jest ostra wirusowa choroba zakazna. On juz sie chyba wyleczyl, ale nie wiem czy moze tak od razu po chorobie latac z innymi zawodnikami bo moze ich zarazic jescze chyba. Dodatkowo troche mial przeryw od gry i treningow...

No niby masz rację, ale ostatnio pisali że Kowal jest dopiero co po artroskopii kolana, a co do tego to była cisza jak makiem zasiał.

anathema
Kibic
Na forum od 6939 dni

Odp: Występy Pogoni w II lidze. - 22/03/2009 22:00

eF^ napisał:  

Vega napisał:  

No niby masz rację, ale ostatnio pisali że Kowal jest dopiero co po artroskopii kolana, a co do tego to była cisza jak makiem zasiał.

no właśnie-jedno do drugiego raczej ma sie nijak.dezinformacja w wykonaniu amatorskim szybko wyszła na jaw,Mandrysz lekko motał sie jak musiał tłumaczyć tę kwestie. Insynuować mi sie nie chce,ale coś czuje że tu drugie dno...

PS.
Kibic
Na forum od 6449 dni

Odp: Występy Pogoni w II lidze. - 22/03/2009 22:32
Ciekawe co przed nami ukrywają, może Marek znowu pojechał na rower z pieskiem? :>

'Z Tobą jest zabawa fajna, dobrze, że jesteś legalna, ćpają Ciebie nawet dzieci...'

Patrz komu ufasz!
Plum
Kibic
Na forum od 7619 dni

Odp: Występy Pogoni w II lidze. - 22/03/2009 22:50

WiernyPogoni napisał:  
Ciekawe co przed nami ukrywają, może Marek znowu pojechał na rower z pieskiem? :>

Spacer z pieskiem też był dobry. Marek rozbija się na ścigaczu, a oficjalnie słyszymy, że spadł z roweru podczas spaceru z psem... ale jakoś mi go nie szkoda...

Te szare trybuny jeszcze zatętnią granatowo-bordowym rytmem dwudziestu tysięcy serc...
MKS 78
Kibic
Na forum od 7435 dni

Odp: Występy Pogoni w II lidze. - 23/03/2009 08:58
no to szykuje sie fajny wyjazd... do tego Jarocina anathema :)

Ostatnio edytowany przez: MKS 78, 23 marca 2009, 09:13 [1 raz(y)]

Fanatycy ze stolicy
Janek80
Kibic
Na forum od 6469 dni

Odp: Występy Pogoni w II lidze. - 23/03/2009 11:52

anathema napisał:  

P. napisał:  

badboy napisał:  

P. napisał:  

A ja czasem mam takie wrażenie,że w Szczecinie brakuje konkurencyjnej druzyny,rywalizacji,by bez skrupułów można była dać sobie po ryju. Dlatego wszyscy szukają,bo każdy z nas jest troche winny tej całej dziwnej sytuacji,jakieś konfrontacji... A każda sytuacja jest dobra ażeby zarzewić sytuacje (zwolennicy/przeciwnicy Legii, sympatycy słonecznika,głośnego śpiewania,tych co jeżdzą i tych co przychodzą tylko na Twardowskiego,opraw lub ich braku,Sandała,tych co wchodzą i udzielają sie na online i tych co silą sie na v-ce etc)
ps -z innej beczki-nie zastanawia Was casus Kowala? Nie jestem jego zwolennikiem,ale chyba ktoś coś tutaj kręci...

To nie tylko w Pogoni tak jest. To niestety taka narodowa cecha, że najlepsi jesteśmy do kłócenia się, walki chyba dla samej idei.

PSMKS
Patriotyczna PS
Na forum od 7726 dni

Odp: Występy Pogoni w II lidze. - 23/03/2009 14:24
Wie ktos gdzie moge zobaczyć bramki z meczu ?

Przyjaciele Nie Tylko z Trybun !
Ambasador
Moderator**
Na forum od 7570 dni

Odp: Występy Pogoni w II lidze. - 23/03/2009 14:47

Psmks napisał:  

trzeba czekać na skrót meczu z PogońTV.

Szczecin moim miastem, Pogoń moim życiem!
goral1982
Kibic
Na forum od 7462 dni

Odp: Występy Pogoni w II lidze. - 23/03/2009 15:16

Psmks napisał:  

Na tvp3 w magazynie sportowym . Na stronie internetowej juz pewnie jest wczorajsze wydanie.

eF^
Kibic
Na forum od 7800 dni

*

Odp: Występy Pogoni w II lidze. - 23/03/2009 15:27

goral1982 napisał:  

Psmks napisał:  

Na tvp3 w magazynie sportowym . Na stronie internetowej juz pewnie jest wczorajsze wydanie.

wspomniany Magazyn Sportowy

PS.
Kibic
Na forum od 6449 dni

Odp: Występy Pogoni w II lidze. - 23/03/2009 22:26
Wybaczcie, że tutaj piszę, ale nie wiedziałem gdzie to dać:
Czy na Chemik - Gołębie wybiera się ktoś z Pogoni? ;) O ile gołębie przyjeżdżają w ogóle.

'Z Tobą jest zabawa fajna, dobrze, że jesteś legalna, ćpają Ciebie nawet dzieci...'

Patrz komu ufasz!
Plum
Kibic
Na forum od 7619 dni

Odp: Występy Pogoni w II lidze. - 23/03/2009 22:50

WiernyPogoni napisał:  
Czy na Chemik - Gołębie wybiera się ktoś z Pogoni? ;) O ile gołębie przyjeżdżają w ogóle.

O ile mecz odbędzie się w ogóle. Jeśli zapowie się większa liczba gości (choć w to wątpie żeby się wybrali) miejscowa Policja, a później i Burmistrz mogą nie wydać zgody na spotkanie.

Te szare trybuny jeszcze zatętnią granatowo-bordowym rytmem dwudziestu tysięcy serc...
Prawa Strona Miasta
Kibic
Na forum od 7222 dni

Odp: Występy Pogoni w II lidze. - 23/03/2009 22:55

WiernyPogoni napisał:  

ja pierdolę czy Ty jesteś normalny czy tylko udajesz niedorozwiniętego?? kurwa czlowieku pytasz się jakby Police byly oddalone przynajmniej ze 150km stąd...pewnie wybiorą się nawet ludzie z Polic, którzy chodzą na Pogoń, więc takie pytania poprostu z miejsca pokazuje Twój iloraz inteligencji, a jak widać nie jest on zbyt wysoki.... kolejny temat i kolejny Twój post..czy nie za bardzo się nudzisz w domu?? wyjdź na dwór, na silownie, obejrzyj tv a nie nabijasz te posty jak licznik chuje w dupie prostytutki...

Wasza nienawiść daje mi siłę, żebym stał się mocniejszy!Na zawsze w moim sercu tylko MKS Pogoń Szczecin!
 - 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 11  - 12  - 13  - 14  - 15  - 16  - 17  - 18  - 19  - 20  - 21  - 22  - 23  - 24  - 25  - 26  - 27  - 28  - 29  - 30  - 31  - 32  - 33  - 34  - 35  - 36  - 37  - 38  - 39  - 40  - 41  - 42  - 43  - 44  - 45  - 46  - 47  - 48  - 49  - 50  - 51  - 52  - 53  - 54  - 55  - 56  - 57  - 58  - 59  - 60  - 61  - 62  - 63  - 64  - 65  - 66  - 67  - 68  - 69  - 70  - 71  - 72  - 73  - 74  - 75  - 76  - 77  - 78  - 79  - 80  - 81  - 82  - 83  - 84  - 85  - 86  - 87  - 88  - 89  - 90  - 91  - 92  - 93  - 94  - 95  - 96  - 97  - 98  - 99  - 100  - 101  - 102  - 103  - 104  - 105  - 106  - 107  - 108  - 109  - 110  - 111  - 112  - 113  - 114  - 115  - 116  - 117  - 118  - 119  - 120  - 121  - 122  - 123  - 124  - 125  - 126  - 127  - 128  - 129  - 130  - 131  - 132  - 133  - 134  - 135  - 136  - 137  - 138  - 139  - 140  - 141  - 142  - 143  - 144  - 145  - 146  - 147  - 148  - 149  - 150  - 151  - 152  - 153  - 154  - 155  - 156  - 157  - 158  - 159  - 160  - 161  - 162  - 163  - 164  - 165  - 166  - 167  - 168  - 169  - 170  - 171  - 172  - 173  - 174  - 175  - 176  - 

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.06 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005