Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Kibice vs PZPN << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Jaro07
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 5758 dni

Odp: Kibice vs PZPN - 23/10/2009 21:32
Idzie ktoś z Was jutro zapalić symboliczny znicz na Pocztowej ?:-)

Obrazek jpg wstawiony na forum
eM
Kibic
Na forum od 7111 dni

**

Odp: Kibice vs PZPN - 23/10/2009 21:35

Jaro07 napisał:  
Idzie ktoś z Was jutro zapalić symboliczny znicz na Pocztowej ?:-)

Nie.Znicze zapalimy 1 listopada na grobach bliskich którzy odeszli a także na grobach osób zasłużonych dla Pogoni.Tobie tez to radze.

Ostatnio edytowany przez: eM, 23 października 2009, 21:41 [1 raz(y)]

Sampaio
Kibic
Na forum od 7890 dni

*

Odp: Kibice vs PZPN - 23/10/2009 22:06
Kara za trzykropek, kara za złe myśli, kara za własne zdanie i inny punkt widzenia. Hmmm... robi się naprawdę groteskowo. Szkoda, że konsekwencje tylko w jedną stronę działają. Ciekaw jestem czy w PZPN zdają sobie sprawę, że publicznie obrazili conajmniej kilkadziesiąt tysięcy obywateli RP publicznie przed kamerami nazywając ich bandytami i bandą idiotów. Chciałbym doczekać chwili kiedy ktoś pozwałby ich zbiorowym pozwem do sądu o utratę dobrego imienia, wynikłe z tego straty moralne i wszystkie inne duperele jakie tylko można pod to podczepić.

Statystycznie gołąb żyje tylko kilka lat (choroby, wypadki i ogólnie "ciężkie życie")
nowa od nowa
Kibic
Na forum od 6621 dni

Odp: Kibice vs PZPN - 23/10/2009 23:14

Sampaio napisał:  
Kara za trzykropek, kara za złe myśli, kara za własne zdanie i inny punkt widzenia. Hmmm... robi się naprawdę groteskowo. Szkoda, że konsekwencje tylko w jedną stronę działają. Ciekaw jestem czy w PZPN zdają sobie sprawę, że publicznie obrazili conajmniej kilkadziesiąt tysięcy obywateli RP publicznie przed kamerami nazywając ich bandytami i bandą idiotów. Chciałbym doczekać chwili kiedy ktoś pozwałby ich zbiorowym pozwem do sądu o utratę dobrego imienia, wynikłe z tego straty moralne i wszystkie inne duperele jakie tylko można pod to podczepić.

Utraciłeś dobre mienie? Bo ja nie. Oni tylko swoimi czynami i słowami pokazują gdzie maja kibice i do czego ewentualnie im jesteśmy potrzebni. Co do cenzury,no cóż,miało być straszno za pisu ,państwo policyjne i te sprawy,a rząd miłości Tuska co nam tworzy? Zakazy,nakazy,przykazania. Za wszystko trzeba płacić,nic nie wolno,bo albo cie inwigilują a jak nie mogą to tworzą szereg regulacji abyś żył w strachu. Straszno sie robi ,mówie serio,swoboda obywatelska jest tylko pustym sloganem.

PZPN=Pieniądze Zagrabimy Piłke Niszczymy
sypek_
Kibic
Na forum od 5695 dni

Odp: Kibice vs PZPN - 23/10/2009 23:29

nowa od nowa napisał:  

Sampaio napisał:  

Utraciłeś dobre mienie? Bo ja nie. Oni tylko swoimi czynami i słowami pokazują gdzie maja kibice i do czego ewentualnie im jesteśmy potrzebni. Co do cenzury,no cóż,miało być straszno za pisu ,państwo policyjne i te sprawy,a rząd miłości Tuska co nam tworzy? Zakazy,nakazy,przykazania. Za wszystko trzeba płacić,nic nie wolno,bo albo cie inwigilują a jak nie mogą to tworzą szereg regulacji abyś żył w strachu. Straszno sie robi ,mówie serio,swoboda obywatelska jest tylko pustym sloganem.

bo Tusk jest be i straszy dzieci w nocy...

ROJ
Kibic
Na forum od 7206 dni

Odp: Kibice vs PZPN - 24/10/2009 02:16
Nowa od nowa masz rację w tym, że to co robi do tej pory OZSK dotyczy spraw kibiców klubowych.
Tak jak pisałem, jeżeli taka będzie wola założycieli czyli kibiców kilkudziesięciu klubów OZSK zacznie zajmować się również sprawami reprezentacji i uwierz mi, że 300 tyś. podpisów jak będzie potrzeba to zbierze.
Tak naprawdę to nie ważne kto i nie ważne jak ważne, żeby były zmiany na lepsze. Tego nie da się osiągnąc jednym zbieraniem podpisów. PZPN wygrał juz wojny z 2 rządami, ma bardzo dużo pieniędzy do tego ma Euro 2012, a resztę ma w d.... (szczególnie kibiców -bez względu na organizację). Oni nie myśla tak jak my, żeby młodzież była coraz lepsza; młodziez ma grać taka na której da się zarobić (uklady z menagerami, klubami itp.). Wyniki reprezentacji są im potrzebne tylko po to, żeby nikt się ich nie czepiał i była kasa z awansów do dużych imprez. Jakby dawali tą kasę bez awansów to tym również by się nie przejmowali. Atmosfera na trybunach to dla nich abstrakcja. Po co; sponsorzy im za to więcej nie placą, a najlepszą atmosferę robią sobie sami imprezując na każdym meczu. Mecz reprezentacji to dla nich święto; to takie wesele na którym możesz za darmo popić, pojeść i spotkac dawno nie widzianych kumpli. Może kogoś obaziłem, ale tak wygląda dla większości tego towarzystwa. To jest dla nich szczyt i raj i sami tego raju nie opuszczą. Do tego ochrona UEFA, statut i niezależnośc finansowa robi to towarzystwo bezkarnym. W polskiej piłce jest wielu ludzi, trenerów czy działaczy którzy są pasjonatami, maniakami i maja na jej punkcie świra tylko nie pasują do towarzystwa.
Jak ktos ma realny pomysł jak zmienić PZPN jednym ruchem te pewnie nie tylko ja, ale i parę mln ludzi się przylączy od razu. Wierze, że zmiany tam będą ale niestety nie od razu. Zmianić sie muszą po kolei ludzie, punkt po punkcie statuty, uchwały. Syzyfowa praca. Nic nie da wojowanie o jedną czy drugą flagę. Odpuszczą ci pod naciskiem opini publicznej jedną karę to za dwa tygodnie po cichu dostaniesz dwa razy większą np. za rzucanie orzeszków, zacięty kołowrotek czy bluzganie sędziego. Trzeba zmienić przepis, który te idiotyczne kary wprowadza, ustalić sztywny karomierz i byc tam, żeby ich pilnować. Tak punkt po punkcie, a tych punktów są setki. Dla nich najlepszy przepis to taki który można dowolnie interpretować, dla nas możliwie jednoznaczny. To widać choćby po licencjach w tej chwili można legalnie spóścić dowolny klub z ligi za nic, dlatego kluby sie boją. Mozna dowolnie karać kluby, kibiców, miasta (mecze kadry), pilkarzy, trenerów, działaczy, sedziów, a nawet sponsorów. Kto nie jest znami to sie go ukarze lub zabierze kasę, a powód znajdzie się zawsze.
Co do naszej kary to nie ma nawet co pisać, że tak tego zostawić nie można.

Ostatnio edytowany przez: ROJ, 24 października 2009, 02:39 [3 raz(y)]

Sampaio
Kibic
Na forum od 7890 dni

*

Odp: Kibice vs PZPN - 24/10/2009 09:36

nowa od nowa napisał:  

Sampaio napisał:  

Chyba nie zajarzyłeś i piszesz mi tu o jakimś dobrym mieniu (chyba imieniu?). A mi chodzi głównie o ich moralność Kalego i nietykalność.

Statystycznie gołąb żyje tylko kilka lat (choroby, wypadki i ogólnie "ciężkie życie")
nowa od nowa
Kibic
Na forum od 6621 dni

Odp: Kibice vs PZPN - 24/10/2009 12:08

Sampaio napisał:  

nowa od nowa napisał:  

Sampaio napisał:  

Chyba nie zajarzyłeś i piszesz mi tu o jakimś dobrym mieniu (chyba imieniu?). A mi chodzi głównie o ich moralność Kalego i nietykalność.

Tak,imieniu,sorry-zmęczony byłem. Masz racje,ale moralność Kalego jest u każdego kto dorwie sie do stanowisk czy władzy. Tak już po prostu jest. Ja tylko zastanawiam sie czasem czy ci ludzie mają za grosz sumienia i etyki-i co tak sobie mysla jak patrzą w lustro.

Z daleka nie będzie widać
Kibic
Na forum od 7905 dni

**

Odp: Kibice vs PZPN - 24/10/2009 12:15
Nowa od nowa, niektórzy mają, ale Ci nie wiele mogą zdziałać, inni to po prostu zwykłe mendy, a cześć to żyje jeszcze przeszłością PRL kiedy im się wszystko należało i oni mieli zawsze racje, a wszelakie odstępstwa od normy sprzeciwy były niszczone, taki Piechniczek to ciągle chyba myśli, że żyje przed '89.

Z daleka nie będzie widać.
eM
Kibic
Na forum od 7111 dni

**

Odp: Kibice vs PZPN - 24/10/2009 12:31

Cytat:  
Na szczęście już niebawem na trybunach nie będzie tak ostatnio obecnej cenzury. W ostatnich dniach doszło do spotkania Ogólnopolskiego Związku Stowarzyszeń Kibiców z przedstawicielami Ekstraklasy SA i PZPN. Co prawda Pan Andrzej Rusko nie był chętny do wprowadzenia jakichkolwiek zmian, ale ostatecznie kibicom udało się dojść do porozumienia z PZPN.

Nowa uchwała dotycząca wywieszania flag i transparentów

Scarface
Kibic
Na forum od 7569 dni

*

Odp: Kibice vs PZPN - 26/10/2009 19:45
W grudniu podczas walnego zgromadzenia PZPN odbędzie się głosowanie nad absolutorium dla ekipy Grzegorza Lato. Ten ma już pomysł na to, jak utrzymać władzę - czytamy w "Przeglądzie Sportowym".
Pomysł zarządu jest bardzo prosty. Dyskusja nad problemami polskiego futbolu oraz głosowanie nad absolutorium dla zarządu zostaną połączone z bankietem z okazji 90-lecia PZPN. Całość będzie trwała dwa dni. Oczywiście pierwszego dnia odbędzie się ... okolicznościowa impreza.
Podczas wspomnianego bankietu piłkarska centrala przy pomocy "merytorycznej dyskusji" będzie się starała przekonać do siebie coraz bardziej nieufnych przedstawicieli związków terenowych.
Ale to nie koniec działań Laty i spółki. Zlecili oni także ekspertyzę prawną mającą wyjaśnić, czy prezes i wiceprezesi związku są jednocześnie członkami zarządu. Liczą oczywiście na negatywną opinię, która oznaczałaby, że są nie do ruszenia.

Niech cię nie niepokoją
Cierpienia twe i błędy
Wszędy są drogi proste
Lecz i manowce są wszędy
O to chodzi jedynie
By naprzód wciąż iść śmiało
StargardBoy
Kibic
Na forum od 6054 dni

Odp: Kibice vs PZPN - 27/10/2009 13:15
Wydział Dyscypliny PZPN zakazał Pogoni rozgrywania jednego meczu z udziałem publiczności. Kara nałożona została za obraźliwy transparent pod adresem prezesa Grzegorza Lato podczas spotkania z ŁKSem Łódź. Sankcja nie ma rygoru natychmiastowej wykonalności – podaje Pogon.v.pl. „Lato to kolejny przykład na to jak bohater stał się…” – transparent z takim hasłem wywiesili kibice Pogoni 30 września podczas spotkania z ŁKS-em Łódź. Mecz transmitowany był przez TVP Sport. W 12. minucie delegat Michał Dołożenko przerwał zawody i zagroził, że mecz nie zostanie wznowiony dopóki hasło nie zniknie ze stadionu. Transparent wisiał nadal (zdjęty został dopiero w przerwie), więc delegat kazał wznowić pojedynek i skrupulatnie zanotował w dzienniku całe zdarzenie. Na posiedzeniu Wydziału Dyscypliny 1 października członkowie tej komórki na podstawie raportu delegata i opinii sędziego orzekli kary: jeden mecz bez udziału publiczności i osiem tysięcy złotych grzywny. Działacze zaznaczyli, że sankcja nie ma rygoru natychmiastowej wykonalności. – To znaczy, że zakaz nie obowiązuje od najbliższego spotkania Pogoni na własnym stadionie. Klub może także odwołać się w ciągu dwóch tygodni od tej decyzji - usłyszeli redaktorzy Pogon.v.pl w Wydziale Dyscypliny. Członkowie posiedzenia zgodzili się z myślą delegata, że napis obrażał prezesa PZPN Grzegorza Lato. – Zarówno dla mnie jak i dla pana nie jest chyba tajemnicą co kryło się pod tymi trzema kropkami – sekretarz WD, mecenas Arkadiusz Karasiński. – Oczywiście zdaję sobie sprawę, że z decyzjami wydziału można dyskutować. Może się okazać, że czyn kary nie nastąpił. Ze słów mecenasa wynika, że jeżeli władze Pogoni w odwołaniu będą w stanie wyjaśnić, że kibice nie mieli na myśli wulgarnego słowa pod adresem Grzegorza Lato, wówczas kara zostanie anulowana. Problem w tym, że kibice na stadionie wznosili także okrzyki naruszające godność prezesa, m.in.: „– Lato? – Co? – Ty kur**!”. Mecenas Arkadiusz Karasiński w rozmowie z Pogon.v.pl zwraca uwagę, że wyrok mógłby być bardziej dotkliwy dla Pogoni. – Wydział Dyscypliny postanowił odstąpić od rygoru natychmiastowej wykonalności, który w takich przypadkach stosuje się z urzędu. Bardzo możliwe, że szczecińscy kibice będą oglądali wszystkie mecze zaplanowane do końca roku. Władze Pogoni musiałyby odwołać się w ostatnich dniach terminu narzuconego przez PZPN (14 dni). Wówczas sprawa skierowana zostanie do Związkowego Trybunału Piłkarskiego – tam rozpatruje się odwołania w ciągu dwóch, trzech tygodni. Decyzja zapadłaby więc po 11 listopada, czyli ostatnim ligowym meczu Pogoni z GKP Gorzów. Jeżeli kara zostałaby utrzymana w mocy, kibice nie obejrzą meczu inaugurującego rundę wiosenną z Flotą Świnoujście (20-21 marca).

www.kibice.net

nowa od nowa
Kibic
Na forum od 6621 dni

Odp: Kibice vs PZPN - 27/10/2009 17:40
Trzeba ich wyprowadzic z błędnego tpku roxzumowania przesłania trego transpatrentu i wyjaśnić im że chodziło o "szmate". Przecież to nie obraźliwe ;) Może wtedy pozwolą chociaż wejśc na drugą połowe z_jezorem
A na poważnie,bo już zdystansowałem sie do tego wszystkiego-pokazują gdzie maja kibiców.Piła mechaniczna

xAdamx90
*zablokowany
Na forum od 6035 dni

Odp: Kibice vs PZPN - 29/10/2009 14:02

Cytat:  
Kazimierz Greń zrezygnował ze stanowiska członka zarządu Polskiego Związku Piłki Nożnej.
- Złożyłem dziś na ręce prezesa Grzegorza Laty i zarządu rezygnację z funkcji członka tego gremium - oświadczył Greń

To trzeba przeżyc aby to zrozumieć aby w to uwierzyć
ManeS
Kibic
Na forum od 5699 dni

Odp: Kibice vs PZPN - 30/10/2009 13:24

Cytat:  
Niemiecki Sąd Najwyższy podtrzymał orzeczenie, według którego kibice podejrzani o udział w burdach mogą być karani zakazem stadionowym nawet jeśli nie ma bezpośrednich dowodów ich udziału w aktach agresji.
Na tej podstawie niemieckie kluby będą mogły wykluczać ze swoich obiektów fanów, którzy należą do zorganizowanych grup mających na swoim koncie ekscesy związane z bójkami i zadymami na stadionach.

Wcześniejszy wyrok sądu zaskarżyli kibice Bayernu Monachium posiadający karnety całosezonowe, argumentując, że klub nie może zakazać im wstępu na Allianz Arena. Taki los spotkał kilkunastu sympatyków "Bawarczyków", których grupa kibicowska brała udział w bójkach przed meczem Bayernu z MSV Duisburg w marcu 2006 roku.

...

"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
D.
Kibic
Na forum od 6636 dni

Odp: Kibice vs PZPN - 02/11/2009 21:37

Franciszek Smuda napisał:  

- Ostatnio pytano mnie o powołanie dobrze spisującego się w Polonii Rafała Grzyba. Nie ma mowy! Ktoś zamieszany w historie korupcyjne nie ma prawa grać w koszulce z Orzełkiem. Niektórzy mówią, że mam obsesję na punkcie korupcji. A tak, mam! Setny raz powtórzę: tępić, tępić i ... wypalać!

Nic dodać nic ująć!

Wszyscy co nam źle życzyli, mówili byśmy skończyli
to w tej chwili zobaczyli jak bardzo się pomylili

Obrazek gif wstawiony na forum
eM
Kibic
Na forum od 7111 dni

**

Odp: Kibice vs PZPN - 03/11/2009 09:55

Cytat:  
"Żadnego wsparcia nie czujemy. Jak pojawiła się inicjatywa koniecpzpn.pl i skutki ich działania były widoczne, to przedstawiciele związku przeprowadzali spotkania z... OZSK, a więc organizacją, która nie ma nic wspólnego z akcją koniecpzpn.pl. I nagle po tych rozmowach słuch po koniecpzpn.pl zaginął, ze stadionów zniknęły wulgaryzmy wobec prezesa PZPN, a w zamian za to PZPN wycofa się z uchwały w sprawie transparentów i zestawienia symboli zakazanych oraz powstanie wydział ds. współpracy z kibicami. Mam wrażenie, że to zakończyło heroiczną walkę PZPN z chuligaństwem. Czytelnikom pozostawiam wyciągnięcie wniosków" - mówi Ostrowski.

Jak widać pan Ostrowski(członek zarządu KP Legia) pracownik ITI które niszczy Polski ruch kibicowski jest wielkim orędownikiem akcji koniecpzpn.pl.Troche dziwna sytuacja , przecież oni od dawna głoszą wszem i wobec że kibice nie moga rządzić w krajowej piłce nożnej!Jeżeli ludzie Waltera mają zastąpić obecnych włodarzy w PZPN to ja dziękuje!

Cinek
Kibic
Na forum od 7904 dni

Odp: Kibice vs PZPN - 03/11/2009 12:46
jak widac, potwierdza sie to wszystko, co nie tak dawno pisala Gazeta Polska na temat akcji koniecpzpn oraz osob, ktore za ta akcja stoja...

Cytat:  
Więcej wysiłku wymaga opisanie czwartej grupy – tej, która może najwięcej zyskać na całej kampanii. Składa się na nią kilka części składowych, o przynajmniej częściowo zbieżnych interesach. Są to rząd PO, kreowany przez niego na kandydata na prezesa PZPN Zbigniew Boniek, koncerny medialne na czele z TVN, Polsatem i „Gazetą Wyborczą” oraz skupiająca piłkarskie kluby Ekstraklasa S.A. Bliski jest im zapewne także Jan Tomaszewski, który atakuje PZPN, inicjatywę Gielecińskiego przyjął entuzjastycznie, „kiboli” nazywa bandytami, a na prezesa PZPN proponował jakiś czas temu Mariusza Waltera.
Rządowi chodzi o przejęcie przez jego ludzi z rąk „leśnych dziadków” intratnych kontraktów związanych z Euro 2012. Ich kandydat to Boniek, który nie tak dawno zdobył się na zaskakującą deklarację, że podnieca go myśl, iż mógłby rozwalić PZPN.
TVN i Polsat chciałyby z kolei przejąć w przyszłości prawa do transmisji meczów Ekstraklasy, które ma dotąd w swych rękach Canal Plus. Ekstraklasa S.A. to z kolei właściciele klubów, na czele z najsilniejszymi, w tym koncernem ITI. Jej szefem jest Andrzej Rusko, bliski Polsatowi.

Wszystkie te osoby, zdecydowanie bardziej niż chęć uzdrowienia polskiej piłki, łączy rywalizacja o konfitury z „betonem” Grzegorza Lato. Gieleciński nie ukrywa, że ma już sygnały o poparciu dla jego inicjatywy od niektórych osób w PZPN, zapowiada też naciskanie na oddziały związku przed jego zjazdem. Być może o „ustawienie się” pod nowy układ rządzący w PZPN chodzi też niektórym sponsorom, którzy wycofali się ze wspierania związku. Czy zrobiliby to, nie mając planu B?

dalej...

Cytat:  
Ale ową czwartą grupę łączy jeszcze jedno – niechęć do oddolnego, obywatelskiego ruchu kibicowskiego. ITI i „GW” prowadzą kampanię przeciwko złym „kibolom”. Jak opowiada Wojciech Wiśniewski z SKLW, to PZPN był ostatnio, w czasie negocjacji z kibicami, gotowy zrezygnować z cenzury na stadionach, ale przeciwna była temu rzekomo nowocześniejsza Ekstraklasa S.A.
Z kolei Grzegorz Schetyna ma z kibicami na pieńku, bo przeciwko spokojnie zachowującym się kibicom Legii w Warszawie wysłał policję, która zatrzymała 741 osób, z których wiele było bite i gazowane.

Pojawieniem się nikomu nieznanych kibiców zaskoczone są nie tylko kibicowskie stowarzyszenia, ale i znawcy zjawiska. Doktor hab. Andrzej Waśko z Uniwersytetu Jagiellońskiego, autor książki „Demokracja bez korzeni”, mówi: – To wygląda na próbę przechwycenia słusznego niezadowolenia kibiców i skanalizowania go w nieszkodliwe dla władzy formy. Wykreowania kibiców oswojonych, z którymi może porozmawiać w TVN pani Pochanke. A wykorzystywany jest do tego spontaniczne zaangażowanie ludzi.

"Dobra banda z tradycjami, po co takie ekipy w ogóle pytaja o zdanie ludzi internetu?"
eM
Kibic
Na forum od 7111 dni

**

Odp: Kibice vs PZPN - 03/11/2009 13:03

Cinek napisał:  
jak widac, potwierdza sie to wszystko, co nie tak dawno pisala Gazeta Polska na temat akcji koniecpzpn oraz osob, ktore za ta akcja stoja...

Dokładnie! Tym bardziej że ten ćwok Ostrowski wygadał się , więc teraz już nie ma wątpliwosci kto stoi za akcją koniecpzpn.pl.
Jeszcze raz brawa dla red.Lisiewicza za świetny artykuł!

eM
Kibic
Na forum od 7111 dni

**

Odp: Kibice vs PZPN - 06/11/2009 08:24
Kolejny dowód na to kto stoi za "spontaniczną" akcja koniecpzpn.pl prowadzoną przez agencje marketingową i "wielkiego fana Legii który sledzi wyniki w prasie" , byłego członka SLD pana Gielecińskiego.Gazietka która tak ochoczo broniła inicjatorów kampani przeciwko leśnym ludkom , teraz nagle ostro atakuje "kiboli" z OZSK.
Czy ktoś ma jeszcze wątpliwości że jest to zwykłe oszustwo?

Cytat:  
Sojusz PZPN z kibolami

PZPN obiecuje im bilety na mecze kadry, zaprasza na swój zjazd, przymknie oko na zakazane wcześniej transparenty. Czy za taką cenę na stadionach ucichnie kibolskie "je...ć PZPN"?

PZPN spotkał się z Ogólnopolskim Związkiem Stowarzyszeń Kibiców (OZSK) na początku października. Nigdy wcześniej PZPN i zrzeszająca kluby Ekstraklasa nie rozmawiały z tzw. środowiskiem kibicowskim w tak mocnym składzie. Był prezes Grzegorz Lato, dwóch wiceprezesów, dyrektorzy i szef Ekstraklasy.

- Spotkanie? Nie wiem dokładnie, byłem tylko fragmentarycznie - mówi wiceprezes Antoni Piechniczek. Dyrektor Jerzy Engel dodaje: - Wpadłem tylko na początek, nie znam szczegółów.

Masaż twarzy osób nie dopingujących

OZSK zrzesza stowarzyszenia kibiców Ekstraklasy i I ligi i uzurpuje sobie prawo reprezentowania ludzi chodzących na stadiony. Ale np. do Stowarzyszenia Kibiców Legii Warszawa należy tylko ok. 200 osób.

Szef OZSK Krzysztof Markowicz "Litar" zachęca na forum Lecha Poznań do "masażu twarzy osób nieangażujących się w doping". Mało aktywnych wyzywa od "pi...".

OZSK wspiera kiboli Legii przeciwko właścicielom klubu, który jako jedyny walczy z chuliganami. - Podczas sobotnich zadym na stadionie Legii kamery sfilmowały łamiących prawo kiboli, którzy wcześniej uczestniczyli w negocjacjach z klubem jako przedstawiciele Stowarzyszenia Kibiców Legii - mówi Jarosław Ostrowski z zarządu Legii.

Tych z Legii reprezentował też "Staruch". To przywódca kiboli, który w sobotę zaintonował: "Jeszcze jeden" - kilka godzin po śmierci Jana Wejcherta. Kibolom chodziło o drugiego współwłaściciela klubu Mariusza Waltera.

http://www.sport.pl/pilka/1,65029,7227069,Sojusz_PZPN_z_kibolami.html

- 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 11  - 12  - 13  - 14  - 15  - 16  - 17  - 

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.23 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005