Odp: Karczyński dyrektorem Pogoni ?! WTF ?! - 08/10/2009 12:19
Witam i chociaż latek u mnie nie mało to jestem nowy na forum. Wiecie co martwi mnie najbardziej. Jesteście wulgarni i chwilami śmieszni. Ja pamiętam kiedy z Dumą jeździłem na mecze Mojej Kochanej "Pogoni" z Gryfic, kiedy moja własna córka - miała wtedy 6 lat i przy kolejnej bramce w plecy wstała i krzyknęła "Pogoń ch..." Wiecie co ...my kibice wtedy mieliśmy w dupie kogo zatrudnia Pogoń oni mieli grać i wygrywać, Wawrowski miał tyrać na boku jak "pies" , Wolski robić swoje a "Jojo" biegać a nie się opieprzać czy uciekać z muru jak przy inauguracji świateł z Ruchem. Dzisiaj z żalem patrzę na "grę" mojego ukochanego klubu. Co za różnica kto jest tak zwanym dyrektorem ... "po owocach go poznacie" ważne aby "Pogoń" wróciła na należne jej miejsce... abym dzisiaj mógł przyjść na mecz z moim wnukiem i niechaj on sobie krzyknie jak jego Mama. Krytykujecie jakiegoś tam K , obrzucacie go obelgami ...zresztą po lekturze niektórych tematów nie tylko jego ...powiecie w imię zasad czy może w imię arogancji, chamstwa i braku elementarnej wiedzy o drugim człowieku. Pamiętajcie Kibic nie równa się idiota powielający inne posty a posiadający własne zdanie i rozum.
Liczę, że nikt nie przejmie się Waszymi Nie bo Nie i facet dostanie szansę a jak się nie sprawdzi to sam po nim pojadę jak po psie.
.... z Szacunkiem dla prawdziwych kibiców a nie ludzi, którzy myślą że zmienią świat chociaż dupa goła a w głowie sieczka.
Odp: Karczyński dyrektorem Pogoni ?! WTF ?! - 08/10/2009 12:28
do szumachera ..... z ilości dni jakie jesteś na forum ))) pomimo ładnego języka COŚ PODEJRZEWAM ?
Czy to nie nasz RZECZNIK PRASOWY ? teraz wszyscy dostali prośbe aby pisac tu komentarze
ale o sobie pisac !
NIE DLA PSA !!
Odp: Karczyński dyrektorem Pogoni ?! WTF ?! - 08/10/2009 12:36
... i chyba Cię rozczaruje nie rzecznik i nie pała ... za moich czasów A klasa jak w herbie i nawet dużo strzelałem a córka ma teraz 27 lat ...fajna laska ale mężatka a ilość dni no cóż może masz rację, że mało ale może przed zejściem jeszcze coś nagryzmolę
Odp: Karczyński dyrektorem Pogoni ?! WTF ?! - 08/10/2009 12:37
Proste wyłaczyć rejestracje, bo jak widze jak jakieś andrzeje sie specjalnie rejestrują to żal. Jeszcze smia twierdzic, że ludzie którzy budowali ten klub od zera, szukają dziury w całym i nie zależy im. hahahh.
Bardzo to słodkie, ale więcej równie zabawnych historyjek zachowaj dla siebie.
Widocznie dla niektórych czas stanął w miejscu albo zapomnieli w jakim miejscu Pogoń była jeszcze kilka lat wstecz. Mnie gra choćby we wczorajszym meczu napawała dumą, zresztą ostatnimi występami piłkarze pokazują dużo serca i zaangażowania w grę może nie zawsze wychodzi jak np. w spotkaniu z Łęczną czy ŁKS-em jeżeli jednak ktoś tego nie zauważa to widocznie nie chodzi na mecze lub ma problemy z postrzeganiem rzeczywistości.
Owoców jakie wyda chwast Karczyński znać nam nie potrzeba, bo wiadomo - że będą złe, rozsądny człowiek nie musi wskoczyć w ogień aby na własnej skórze pzekonać się, iż w najlepszym przypadku się sparzy.
Wszyscy co nam źle życzyli, mówili byśmy skończyli
to w tej chwili zobaczyli jak bardzo się pomylili
Dokładnie, bo zrobi się totalny burdel... i co ciekawe..wcześniej nie pisali na forum bo ich nie interesowały sprawy, a teraz nagle mają wiele do wniesienia w sprawie kundla
Odp: Karczyński dyrektorem Pogoni ?! WTF ?! - 08/10/2009 12:52
Dyzio masz rację w jednym nie chodzę już na mecze bo ... zdrowie nie pozwala ... ale to pewnie też możesz mieć w szerokim poważaniu.
Wyraziłem tylko swój pogląd jeśli kogoś uraziłem to sorry ale zawsze byłem mało pokorny.
Odp: Karczyński dyrektorem Pogoni ?! WTF ?! - 08/10/2009 13:51
Słuchajcie szumi i kovi..Są sprawy których z racji wieku nie da się ogarnąć a sprawa K. Jest taką sprawą.Nie chce mi się pocić dlaczego bo to i tak jest ponad waszą logike i zrozumienie.Moja rada dla Was to zakończenie Waszej kariery na tym forum, ponieważ w tym temacie mówimy jednym głosem wiec Wasze wynaturzenia nic nie zmienią..Mam wrażenie Szumi że jesteś jednym z tych co gdy sąsiad za głośno gra muzyką Ty jako pierwszy wiesz gdzie zadzwonić..Kovi Twoje pytanie co do agresji pozostawiam bez odpowiedzi,bo jest ono płytkie i tendencyjne.pozdrawiam
Odp: Karczyński dyrektorem Pogoni ?! WTF ?! - 08/10/2009 14:28
Wypowiedzi Szumi i Kova.. odbieram jagłos "leśnych dziadków" z pzpnu.
(...)Za naszych czasów to było super, byliśmy lepsi od Brazylii, Anglii, Niemiec, Holandii jeśli podliczyć lata 74-82(...). powiedział Piechniczek.
Tylko zapomniał, że przez ten czas nie wychowali następców - ani trenerów ani piłkarzy.
Podobnie jest z Szumi i Kova. Dla nich czas się zatrzymał na latach 80. W tym przypadku WAŻNE jest jaki zawód wykonuje/wykonywał kundel. Przecież nie będzie tak, że na odetnie się od środowiska, znajomych, kolegów z pracy.
A tak przy okazji, żebyśmy wiedzieli za co dostał złota pałę 2008
"policjanci są wygodni i przez to przynoszą do pracy swój sprzęt" oraz że "mają do dyspozycji nowoczesne maszyny do pisania i nie potrzebują komputerów".
Ja kocham Liverpool - Ty kibicujesz Man Utd,
Jestem za Pogonią Szczecin, a Ty za Lechem Poznań
Lubie metal, a Ty kochasz hip-hop, Popierasz PiS, ja wole PO
Mimo to jesteś mi jak brat, bo łączy nas nienawiść do drogówki.
Odp: Karczyński dyrektorem Pogoni ?! WTF ?! - 08/10/2009 14:34
ej dobra, nie najeżdżajcie na nich tak, mają taki pogląd i to ich sprawa a nie nasza. Duża większość z nas ma pogląd inny od nich, oni mają inny od nas i niech tak pozostanie. Przyjęliśmy do wiadomości. Koniec, kropka.
Zachowaj dla siebie co masz w dupie. Gdyby kibice nie zwracali uwagi na to kogo zatrudnia się w klubie to dziś pewnie na Arkonie chodziłby tłumy. Pogoń nigdy nie była milicyjnym klubem i dzięki temu zawdzięcza sobie ogromną popularność w całym województwie!
Jeśli nie ma dla ciebie róznicy kto jest tak zwanym dyrektorem to na CHUJ SIĘ TU PRODUKUJESZ KUNDLU i bronisz Karczyńskiego!?
Z "żalem patrzysz" na gre "swojego ukochanego" klubu? Na wzrok ci padło na stare lata? Pogon wczoraj wygrała z zespołem z ekstraklasy przechodząc do kolejnej rundy Pucharu Polski , jesteśmy w czołówce ligi więc czego tu chciec więcej?
Tak czy inaczej daruj sobie te żałosne szopki bo twój post niczego nie zmieni.
Jak któs skurwił się raz to już kurwą zostanie.
Nie dla Karczyńskiego!
Ostatnio edytowany przez: eM, 8 października 2009, 14:42 [1 raz(y)]
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.