"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
Niektórzy to chyba po złośliwości te konta zakładają . Młyn obejmuje sektor 10,11,12. Przed 90 minut stoisz i dajesz z siebie wszystko dopingując tak jak zarzucają chłopaki z gniazda. Miejsce, które zajmiesz na młynie jest bez różnicy bez względu na to co masz na bilecie, stoisz tam gdzie Ci wygodnie,ważne byś na maksa dopingował,jeśli wolisz inaczej to masz cały stadion,do wyboru,do koloru .Ot cała filozofia.
Przejrzałem właśnie z ciekawości ten śpiewnik, sporo w nim pieśni, których ostatnio nie było, ale zastanawia mnie coś innego:
"My fani Pogoni
Niebiesko - czerwoni
Za Pogoń, za MKS
Pójdziemy aż po życia kres"
To powyżej jest cytatem... Nie wiem jak inni, ale ja jestem fanem granatowo-bordowym. Przydałoby się, aby odpowiednie osoby poprawiły błędy tego typu...
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.