Czasami bywają dni, gdy nie wpada żaden kwit,
Wtedy możesz liczyć tylko na swój wyuczony spryt,
Rozkminie to zakręce, co wykręce to moje,
Od ryzyka nie stronie, za to fartem się raczę,
Wystarczy ruszyć głową, i podążać dalej,
Pamiętaj o tym bracie na mecie i na starcie,
Po drodze na pewno będzie nie jedno wyzwanie,
Wiedz tylko jedno, że przejdziemy to razem,
W ekipie zawsze raźniej, radzić sobie lepiej,
Szacunek dla tych, co podali pomocną ręke,
Szkoda że działacze Floty nie rozumieją hasła " piłka nożna dla kibiców " . Może jeszcze zakwalifikują ten mecz jako " podwyższonego ryzyka " ?
Cytat z oficjalki:
W tym miejscu prosimy aby bilety kupować w Szczecinie ponieważ w dniu meczu w Świnoujściu będzie to nie możliwe ze względu na to, że spotkanie zakwalifikowane zostało jako mecz podwyższonego ryzyka.
Takie ceny mają chyba tylko przestraszyć kibiców ! Spodziewają się że będzie inwazja i chociaż tak chcą ograniczyć liczbę osób !
Nas nie przestraszą, bo i tak przyjedziemy tam licznie bez biletów czy z nimi. Jedno jest pewne, takie zdzieranie może tylko im zaszkodzić. 30 zł to gruba przesada.
Przykład ze Szczecina:
Był ostatni mecz Pogoni w II lidze - mecz o awans, więc nasi "wspaniali" działacze wpadli na genialny ich zdaniem pomysł. Spóźniłem się ok. 5-10 min na mecz, szybko podchodzę do kasy i chce kupić bilet za 10zł, co usłyszałem: "brak biletów po 10zł wszystkie zostały wyprzedane, zostały te po 15zł". Idąc a raczej biegnąć obok stadionu widziałem że co najwyżej połowa trybun jest zapełniona przez kibiców i ze zdziwieniem pytam się pani co sprzedawała bilety czy w innej kasie też ich nie dostane, pewna siebie odpowiedziała mi że nie. Już mi nie było szkoda tych 5 zł które miałem dopłacić, tylko sam fakt że jest tutaj coś nie tak mnie "lekko" zdenerwował. Po chwili jednak pani wyciąga SPOD LADY mnóstwo biletów po 10zł i mówi "dobrze sprzedam ten bilet, ale nikomu nie mów że go tutaj dostałeś" (obok była taka sama sytuacja, ludzie dziwili się jak może być brak tych tańszych biletów). Więc jak inne kluby mają iść nam na ręke jak NASI działacze z każdej strony chcą od kibiców wyciągnąć jak najwięcej PLN. Skoro kibic się spoźnił to i tak kupi ten droższy bilet żeby tylko wejść na stadion i zacząć oglądać mecz bo i tak już jest spóźniony, z takiego założenia wychodzą. Dla mnie jest to już całkowita przesada żeby tak traktować kibiców. Żeby działacze czy osoba za to odpowiedziala kazała przy takich sytuacjach chować pod lade tańsze bilety a sprzedawać droższe mówiąć przy tym że tamte zostały już wyprzedane. Pozostaje mi tylko pogratulować pomysłu.
Nie jest to związane z tematem, ale pisze to żeby pokazać czym nasi działacze kierują się w pierwszym rzędzie i co dla nich znaczy dobro kibica przy możliwości większego zarobku, smutne ale niestety prawdziwe
Szkoda że działacze Floty nie rozumieją hasła " piłka nożna dla kibiców " . Może jeszcze zakwalifikują ten mecz jako " podwyższonego ryzyka " ?
Cytat z oficjalki:
W tym miejscu prosimy aby bilety kupować w Szczecinie ponieważ w dniu meczu w Świnoujściu będzie to nie możliwe ze względu na to, że spotkanie zakwalifikowane zostało jako mecz podwyższonego ryzyka.
Może ktoś napisać w jakiej cenie będą bilety dla Floty na mecz z Pogonią
Odp: Wyjazdy I liga, 2009/2010!! - 18/08/2009 20:21
Jak to jest jak ktos ma legitymacje osoby niepelnosprawnej? Slyszalem, ze wtedy moze wchodzic na wszystkie mecze wraz z opiekunem bez biletu. Ile w tym prawdy?
Odp: Wyjazdy I liga, 2009/2010!! - 19/08/2009 11:21
Ja Wam tylko radzę, żebyście odpuścili sobie wyjazd samochodem (chyba, że go zostawicie przed przeprawą) na prom czeka się min. 1h a w dniu meczu (sobota) to pewnie będzie 2h.
Ja Wam tylko radzę, żebyście odpuścili sobie wyjazd samochodem (chyba, że go zostawicie przed przeprawą) na prom czeka się min. 1h a w dniu meczu (sobota) to pewnie będzie 2h.
a jadąc przez Niemcy? Dużo się km więcej zrobi? W ogóle jak tam drogi wyglądają i czy bez problemu można dojechać?
"...satysfakcja jest chwilowa - trwa moment, bo za chwilę będziesz chciał to zrobić jeszcze lepiej ziomek. Jeśli nie, to nie rozwiniesz się...'
W Świnoujściu jestem codziennie i faktycznie nie polecam przeprawy, tym bardziej tej dużej. Kolejki będą w sobotę na ok 2-5 godzin. Ale za to proponuje pojechać na Warszów, tam zaparkować na osiedlu (jakiś kilometr od małego promu) i z buta przeprawić się pierwszym promem. Św. nie jest duże, po jakiś 15 minutach drogi będzie stadion.
''...A jesli ktoś nasz Polski dom zapali
to każdy z nas gotowym musi być,
bo lepiej byśmy stojąc umierali
niż mieli klęcząc, na kolanach żyć.''
a jadąc przez Niemcy? Dużo się km więcej zrobi? W ogóle jak tam drogi wyglądają i czy bez problemu można dojechać?
Odradzam. Zatłoczone drogi z fotoradarami Jeszcze można się naciąć na podniesiony most i godzinka w plecy.
Najlepiej zostawić samochód przed przeprawą pasażerską lub skusić się na wodolot, który cumuje już po właściwej stronie wyspy Uznam
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.