Moim zdaniem wyzywanie się od kretynów to nie jest właściwy poziom.
Twoje wypowiedzi same proszą się o stosowanie takiego poziomu..a podpisy pod wypowiedziami typu Bosman Pogoń Legia King też wskazują poziom...hehe.koniec dyskusji bo nie o tym mamy tu debatować...pierwsza moja odpowiedź do ciebie miala na celu uświadominie że MiSS Pogoni ma być związana z Pogonią bo w idąc twoim tokiem myślenia i koleżanek z lo9( poziomem nie odbiegających od dziewczynek z sp) to kibicka Lecha czy Wisly moglaby też startować w Naszych wyborach...czy teraz jasno i przejrzyście napisane?
Dobra to wybierzcie jakąś "brzydulę" co jest największą fanką Pogoni, bo o to ci chodzi. Pewnie byś chciał żebym w opisie miał Lech Arka Cracovia
...debilu ty...
i znowu post na poziomie! jak wszystkie zresztą
Niestety niektórych widocznie na więcej niż wyzwiska nie stać. Zobaczymy kto wygra to porozmawiamy.[/cytat]
janek 44 i kolezanka z lo9 to geje a na powaznie...,,nie rzucajcie perel między świnie" dlatego szkoda mi jakichkolwiek sensownych wypowiedzi udzielać takim matolom jak wy dwoje bo i tak nic nie dociera..nawet ten najniższy poziom, do którego jak widać też wam daleko...
co do budowlanki..sorki że zabrzmialo to troche innaczej niz powinno...
Wasza nienawiść daje mi siłę, żebym stał się mocniejszy!Na zawsze w moim sercu tylko MKS Pogoń Szczecin!
Odp: Miss Pogoni - 27/02/2009 09:32
Wejście za darmo na tą prezentację ?
Ja tylko boje się o miejsce w Can Canie ale nie ze względu na zainteresowanie drużyną a ze względu na znajomych kandydatek..
Pogoń to barwy, historia, stadion, klimat - POGOŃ TO MY! || Hala Madrid!
Odp: Miss Pogoni - 27/02/2009 13:20
Skończą się te koleżanki z lo9 jak skończy się ten durnowaty wybór missek.Może z początku dobry pomysł ale teraz dla mnie to jest ośmieszanie naszej Dumy Pomorza.żal
Odp: Miss Pogoni - 27/02/2009 15:40
to jest tak ,wchodzisz do klubu i tam przed schodami prwadzącymi do góry stoją ochroniarze ,zazwyczaj pytają o dowód osobisty ,kiedy już zapyta to mów ,że Ty jesteś z forum Pogoni i masz nick 'koleżanka z LO9' wtedy masz wjazd bocznym wejściem i happyhour na wóde na barze przez całą noc
to jest tak ,wchodzisz do klubu i tam przed schodami prwadzącymi do góry stoją ochroniarze ,zazwyczaj pytają o dowód osobisty ,kiedy już zapyta to mów ,że Ty jesteś z forum Pogoni i masz nick 'koleżanka z LO9' wtedy masz wjazd bocznym wejściem i happyhour na wóde na barze przez całą noc
Już za tydzien 6 marca w klubie Can Can Gala Sportu Pogoni Szczecin, czyli Wybory Miss Pogoni Szczecin oraz Prezentacja Dumy Pomorza. Dzisiaj redakcja naszego portalu ogłasza konkurs, a do wygrania 30 wejściówek na Gale.
Żeby wziąć udział należy poprawnie odpowiedzieć na pytanie:
Który z piłkarzy obecnie grających w Chemiku Police, awansował z Pogonią Szczecin do II ligi w zeszłym sezonie?
Odpowiedzi należy przysyłać mailowo na adres pinkowski @ Pogońszczecin.info z tematem Konkurs. W treści prosimy podać numer telefonu kontaktowego. Wejściówki otrzyma pierwsze 30 osób, które poprawnie odpowiedzą na pytanie.
Konkurs: Wygraj bilet na wybory Miss Pogoni Szczecin 2009
Odpowiedzi należy przysyłać mailowo na adres pinkowski @ Pogońszczecin.info z tematem Konkurs. W treści prosimy podać numer telefonu kontaktowego. Wejściówki otrzyma pierwsze 30 osób, które poprawnie odpowiedzą na pytanie.
Jak pinkowski za to odpowiada, to wejsciowki sa juz dawno rozdane
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.