Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Arka - Pogoń 2:0 << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
M_1948
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 6963 dni

Odp: Arka - Pogoń 2:0 - 18/03/2007 11:08

Inspektor G. napisał:  
Wie ktoś co działo się w Grodzisku Wielkopolskim?!

z tego co mi się obiło o uszy to kibice Groclinu przegonili kibiców Odry

''...to my przeżyjemy życie tak jak się powinno.. na całego! ''
Cz
Kibic
Na forum od 7606 dni

Odp: Arka - Pogoń 2:0 - 18/03/2007 11:19
Kibicow Pogoni w Gdynii 250 osob.

www.sectorshop.net
piastow
Kibic
Na forum od 6799 dni

Odp: Arka - Pogoń 2:0 - 18/03/2007 11:54

Cytat:  

potwierdzone na bank?

Shivan
Kibic
Na forum od 8348 dni

**

Odp: Arka - Pogoń 2:0 - 18/03/2007 11:59
220 z biletami i 30 bez biletow

Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
Cz
Kibic
Na forum od 7606 dni

Odp: Arka - Pogoń 2:0 - 18/03/2007 12:07

piastow napisał:  

Cytat:  

potwierdzone na bank?

tak

www.sectorshop.net
Prw
Kibic
Na forum od 7142 dni

*

Odp: Arka - Pogoń 2:0 - 18/03/2007 12:50
Jest okej ale ale, jest okej ale ale... :D w pociagu w obie strony bardzo sympatyczny klimat, pozdrowienia dla taksiarza z Koszalina ;)

moim zdaniem na stadionie (jesli chodzi o doping) moglismy sie troszke lepiej zaprezentowac, ale ogolnie wyjazd jak najbardziej na + .

pozdro

Ostatnio edytowany przez: Prw, 18 marca 2007, 16:58 [1 raz(y)]

To nie są leszcze Stefan...
ktn
Ultraoptymista
Na forum od 7945 dni

Odp: Arka - Pogoń 2:0 - 18/03/2007 13:01
dajcie jakie fotki sektora gości :D

Better dead than red!
ktn
Ultraoptymista
Na forum od 7945 dni

Odp: Arka - Pogoń 2:0 - 18/03/2007 13:11

Inspektor G. napisał:  

RUBIN napisał:  
[cytat=Inspektor G.]Nie pojechałem na ten mecz ze względów zdrowotnych , a bilet zakupiony... MYSLE ZE NIE STRACIŁEM ZA WIELE, szkoda bo serce aż boli gdy mecz za meczem jest porażka... Ehh ale nic nie zrobimy , pozostaje czekać na oblot Ptaków. Kończ to pośmiewisko Antonio!

Jezli tylko po to jezdzisz na wyjazdy zeby ogladac 90 minut meczu to gratuluje pomysłu

Proszę bez głupich komentarzy , przejechałem juz sporo kilometrów za Pogonią i nie życze Sobie takich gadek. Pozdrawiam.

PS. " NIe straciłem wiele było w kontekście samego meczu , a nie "poza sporotwych" atrakcji .

przestan wkoncu pierdolic bzdury
jaka smierc widzewiaka i w ogóle
przejechałeś wiele km za Pogonią a nikt Cie nie zna
hahaha

Better dead than red!
kus
Kibic
Na forum od 7681 dni

Odp: Arka - Pogoń 2:0 - 18/03/2007 13:29
Inspektor G. nie kozacz się tak młotku bo ledwo od ziemii odrosłeś. Zmień też rok urodzenia w profilu bo mi się śmiać chcę jak widzę '85' :D

Co do wyjazdu to nic specjalnego. Dobrze, ze w przedziale chociaż wesoło było :D

Persona non grata
SKPS Portowcy
Na forum od 6860 dni

**

Odp: Arka - Pogoń 2:0 - 18/03/2007 13:43

kusik napisał:  
Inspektor G. nie kozacz się tak młotku bo ledwo od ziemii odrosłeś. Zmień też rok urodzenia w profilu bo mi się śmiać chcę jak widzę '85' :D

Co do wyjazdu to nic specjalnego. Dobrze, ze w przedziale chociaż wesoło było :D

Japierdole ja tego nie rozumiem czemu Wy wszyscy musicie siebie dojerzdzac , jestesmy kibicami jednej druzyny a Wy non stop napinka na siebie ....

Co do meczu to widzialem skrot , nie bylem niestety , Majdan coraz lepsza forma jakby nie On to bylo by wiecej w dupe... a reszra bez komentarza...

Mlody_86
Kibic
Na forum od 7542 dni

Odp: Arka - Pogoń 2:0 - 18/03/2007 13:47
Kilka fotek + filmik ( jakosc telefoniczna) :)

Obrazek jpg wstawiony na forum

Obrazek gif wstawiony na forum

1

Skrót meczu z Ligi + :)

Ostatnio edytowany przez: Mlody_86, 18 marca 2007, 14:18 [3 raz(y)]

MKS !
piastow
Kibic
Na forum od 6799 dni

Odp: Arka - Pogoń 2:0 - 18/03/2007 14:32
oo załapałem sie na fote;)
szkoda ze nie jechalem z wami pociagiem,zapewne dobra zabawa mnie ominela

BzM
Kibic
Na forum od 7660 dni

Odp: Arka - Pogoń 2:0 - 18/03/2007 14:46

Szymon75 napisał:  
Japierdole ja tego nie rozumiem czemu Wy wszyscy musicie siebie dojerzdzac , jestesmy kibicami jednej druzyny a Wy non stop napinka na siebie ...

tak to jest po prostu jak niektorzy chcą błyszczeć tylko i wyłącznie dzięki internetowi...

ktn
Ultraoptymista
Na forum od 7945 dni

Odp: Arka - Pogoń 2:0 - 18/03/2007 15:07
w ogóle wyjebać ten internet w kosmos bo dzieciaki i nie tylko zaliczają internetowe wyjazdy, komentują, pouczają etc
czasami to jest smieszne ale tylko do czasu

Better dead than red!
hPS
*zablokowany
Na forum od 7463 dni

Odp: Arka - Pogoń 2:0 - 18/03/2007 15:17

Wytrawny Melanżownik napisał:  
w ogóle wyjebać ten internet w kosmos bo dzieciaki i nie tylko zaliczają internetowe wyjazdy, komentują, pouczają etc
czasami to jest smieszne ale tylko do czasu

heh komuś podskoczylo cisnienie.. ;P

Podniesiona adrenalina to Śródmiejska siła
Bzyku
Kibic
Na forum od 7694 dni

*

Odp: Arka - Pogoń 2:0 - 18/03/2007 15:33
Ciekawe - podobno brazylijczycy mają taką technikę, że powinni się ładnie kiwać. Antonio ściągnął chyba jedynych, którzy TYLKO dają się kiwać.

Jak patrzę na tym skrócie jak Ława wkręca w ziemię po trzech zawodników na raz (swoją drogą, kolejny "nasz" który dobrze gra dla innych), albo jak ktoś z Arki (nie dojrzałem kto) w ostatniej minucie jak dziecko ograł brazylijczyka przy chorągiewce narożnej, z czego padł 2 gol.

Ciekawe, że o wiele częściej widzę takie akcje w wykonaniu naszych rywali. No, ale skoro Panik z Dawidem wyszukują "talenty", to wiadomo, że to sami kulawi będą.

A tak poza tym to ze skrótu widać dużą różnicę w grze obu zespołów. Teraz jeszcze z rozpędu po straszliwych męczarniach 0-0 z Wisłą Płock, a potem regularne baty od każdego, kto się nawinie.

Zwłaszcza mecze z Koroną, Wisłą K. oraz Lechem ... nie wiem jak wy, ale ja szykuję kasę - będę stawiał u buków. Przynajmniej troszkę pieniążków mogą dać te importowane patałachy.

Plum
Kibic
Na forum od 7674 dni

Odp: Arka - Pogoń 2:0 - 18/03/2007 15:49
Postawisz na przegraną Pogoni w takim meczu z Wisłą i będzie remis... więc lepiej z x stawiać, choćstawki wtedy gorsze... np. Teraz mecz Wisła Płock-Wisła Kraków postawiłem na Kraków o się przejechałem...

Te szare trybuny jeszcze zatętnią granatowo-bordowym rytmem dwudziestu tysięcy serc...
Bzyku
Kibic
Na forum od 7694 dni

*

Odp: Arka - Pogoń 2:0 - 18/03/2007 16:04
Jak grają w Szczecinie, to stawiam undery - a jak na wyjeżdzie to na porażki ;)

tribu
Kibic
Na forum od 7740 dni

*

Odp: Arka - Pogoń 2:0 - 18/03/2007 16:48

Bzyku napisał:  
Jak patrzę na tym skrócie jak Ława wkręca w ziemię po trzech zawodników na raz (swoją drogą, kolejny "nasz" który dobrze gra dla innych), albo jak ktoś z Arki (nie dojrzałem kto) w ostatniej minucie jak dziecko ograł brazylijczyka przy chorągiewce narożnej, z czego padł 2 gol.

tez wlasnie skrot obejrzalem i mi utkwily w pamieci 2 sytuacje: pierwsza o ktorej napisales - w koncowce przed zdobyciem drugiej bramki, najpierw jeden "Arkowiec" sie zastawil ladnie a obronca dal sie wydymac a zaraz w dziecinny sposob wydymany przy choragiewce drugi brazylijczyk. plus do tego sytuacja z filmiku z 2:28 minuty - gra w srodku pola, ktos od nas traci pilke a zaraz nasi zawodnicy tez dali sie w dziecinny sposob okiwac. az musialem to sobie pare razy puscic:D to swiadczy o poziomie ich "zajebistości";)
edit: przy choragiewce lilo dal sie ograc. nie poznaje tego zawodnika, jest cieniem gracza z rundy jesiennej, a ta sytuacja ktorej w pierwszej polowie nie wykorzystal wola o pomste do nieba:D sie stoczyl do poziomu innych graczy zza oceanu. z taka gra do rezerw

Ostatnio edytowany przez: tribu, 18 marca 2007, 16:53 [1 raz(y)]

100% PD
Adrian PS
Kibic
Na forum od 8758 dni

**

Odp: Arka - Pogoń 2:0 - 18/03/2007 18:19
jak, ktorys z was liczyl przed sezonem na to, ze dawideiro i panik sciagna chociaz 1 perelke to mi was szkoda ... wogole ktos jest zdziwiony forma jaka prezentuja? stylem?

Hold skladam temu miastu...
 - 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 11  - 

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.05 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005