Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
Odp: Arka - Pogoń 2:0 - 18/03/2007 12:50
Jest okej ale ale, jest okej ale ale... w pociagu w obie strony bardzo sympatyczny klimat, pozdrowienia dla taksiarza z Koszalina
moim zdaniem na stadionie (jesli chodzi o doping) moglismy sie troszke lepiej zaprezentowac, ale ogolnie wyjazd jak najbardziej na + .
pozdro
Ostatnio edytowany przez: Prw, 18 marca 2007, 16:58 [1 raz(y)]
[cytat=Inspektor G.]Nie pojechałem na ten mecz ze względów zdrowotnych , a bilet zakupiony... MYSLE ZE NIE STRACIŁEM ZA WIELE, szkoda bo serce aż boli gdy mecz za meczem jest porażka... Ehh ale nic nie zrobimy , pozostaje czekać na oblot Ptaków. Kończ to pośmiewisko Antonio!
Jezli tylko po to jezdzisz na wyjazdy zeby ogladac 90 minut meczu to gratuluje pomysłu
Proszę bez głupich komentarzy , przejechałem juz sporo kilometrów za Pogonią i nie życze Sobie takich gadek. Pozdrawiam.
PS. " NIe straciłem wiele było w kontekście samego meczu , a nie "poza sporotwych" atrakcji .
przestan wkoncu pierdolic bzdury
jaka smierc widzewiaka i w ogóle
przejechałeś wiele km za Pogonią a nikt Cie nie zna
hahaha
Odp: Arka - Pogoń 2:0 - 18/03/2007 13:29
Inspektor G. nie kozacz się tak młotku bo ledwo od ziemii odrosłeś. Zmień też rok urodzenia w profilu bo mi się śmiać chcę jak widzę '85'
Co do wyjazdu to nic specjalnego. Dobrze, ze w przedziale chociaż wesoło było
Odp: Arka - Pogoń 2:0 - 18/03/2007 15:07
w ogóle wyjebać ten internet w kosmos bo dzieciaki i nie tylko zaliczają internetowe wyjazdy, komentują, pouczają etc
czasami to jest smieszne ale tylko do czasu
w ogóle wyjebać ten internet w kosmos bo dzieciaki i nie tylko zaliczają internetowe wyjazdy, komentują, pouczają etc
czasami to jest smieszne ale tylko do czasu
Odp: Arka - Pogoń 2:0 - 18/03/2007 15:33
Ciekawe - podobno brazylijczycy mają taką technikę, że powinni się ładnie kiwać. Antonio ściągnął chyba jedynych, którzy TYLKO dają się kiwać.
Jak patrzę na tym skrócie jak Ława wkręca w ziemię po trzech zawodników na raz (swoją drogą, kolejny "nasz" który dobrze gra dla innych), albo jak ktoś z Arki (nie dojrzałem kto) w ostatniej minucie jak dziecko ograł brazylijczyka przy chorągiewce narożnej, z czego padł 2 gol.
Ciekawe, że o wiele częściej widzę takie akcje w wykonaniu naszych rywali. No, ale skoro Panik z Dawidem wyszukują "talenty", to wiadomo, że to sami kulawi będą.
A tak poza tym to ze skrótu widać dużą różnicę w grze obu zespołów. Teraz jeszcze z rozpędu po straszliwych męczarniach 0-0 z Wisłą Płock, a potem regularne baty od każdego, kto się nawinie.
Zwłaszcza mecze z Koroną, Wisłą K. oraz Lechem ... nie wiem jak wy, ale ja szykuję kasę - będę stawiał u buków. Przynajmniej troszkę pieniążków mogą dać te importowane patałachy.
Odp: Arka - Pogoń 2:0 - 18/03/2007 15:49
Postawisz na przegraną Pogoni w takim meczu z Wisłą i będzie remis... więc lepiej z x stawiać, choćstawki wtedy gorsze... np. Teraz mecz Wisła Płock-Wisła Kraków postawiłem na Kraków o się przejechałem...
Te szare trybuny jeszcze zatętnią granatowo-bordowym rytmem dwudziestu tysięcy serc...
Jak patrzę na tym skrócie jak Ława wkręca w ziemię po trzech zawodników na raz (swoją drogą, kolejny "nasz" który dobrze gra dla innych), albo jak ktoś z Arki (nie dojrzałem kto) w ostatniej minucie jak dziecko ograł brazylijczyka przy chorągiewce narożnej, z czego padł 2 gol.
tez wlasnie skrot obejrzalem i mi utkwily w pamieci 2 sytuacje: pierwsza o ktorej napisales - w koncowce przed zdobyciem drugiej bramki, najpierw jeden "Arkowiec" sie zastawil ladnie a obronca dal sie wydymac a zaraz w dziecinny sposob wydymany przy choragiewce drugi brazylijczyk. plus do tego sytuacja z filmiku z 2:28 minuty - gra w srodku pola, ktos od nas traci pilke a zaraz nasi zawodnicy tez dali sie w dziecinny sposob okiwac. az musialem to sobie pare razy puscic to swiadczy o poziomie ich "zajebistości"
edit: przy choragiewce lilo dal sie ograc. nie poznaje tego zawodnika, jest cieniem gracza z rundy jesiennej, a ta sytuacja ktorej w pierwszej polowie nie wykorzystal wola o pomste do nieba sie stoczyl do poziomu innych graczy zza oceanu. z taka gra do rezerw
Ostatnio edytowany przez: tribu, 18 marca 2007, 16:53 [1 raz(y)]
Odp: Arka - Pogoń 2:0 - 18/03/2007 18:19
jak, ktorys z was liczyl przed sezonem na to, ze dawideiro i panik sciagna chociaz 1 perelke to mi was szkoda ... wogole ktos jest zdziwiony forma jaka prezentuja? stylem?
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.