Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Widzew Łódź - Pogoń 0:1 << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
goral1982
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7521 dni

Odp: Widzew Łódź - Pogoń 0:1 - 03/10/2006 20:05

Szczepan92 napisał:  

PSG. napisał:  

Szczepan92 napisał:  
Co do kolejnych rund, to mam nadzieje, że Kuras nie pozwoli na masowe sprowadzanie Brazylijczyków

Niepoważny jesteś?
A co on ma do gadania w tym klubie? :D

Mam nadzieje, że ma ;) Jakby nie miał, to nie wiem czy by Łabędzki i Trałka wrócili do Pogoni :D

Chyba wszyscy wiedza ze dobrego Polaka ptak nie kupi , poniewaz uwaza ze to zbyt drogi interes i co najwazniejsze zaden dobry kopacz nie bedzie chcial grac u ptaka.Pozostaja tylko mlodzi z regionu(tylko kto ma ich wyszukac?) i obcokrajowcy , ktorzy beda chcieli sie wypromowac.Niestety Pogon z ptakiem nie ma juz szans na zmiane jezeli chodzi o wzmocnienia.A czy Kuras chce czy nie o transferach decyzje podejmuje mlody nielot.Niestety.

eF^
Kibic
Na forum od 7859 dni

*

Odp: Widzew Łódź - Pogoń 0:1 - 03/10/2006 20:09

Cytat:  
Nie bo wtedy trzonem nadrzędnym byli polacy a nie emigrancii z kraju kawy.

To, że teraz Brazylijczycy stanowią trzon zespołu znaczy, że nie można żadnego z nich darzyć szacunkiem?
Mówiąc szacunek nie myśle, porównuje graczy do byłych Portowców tj. Dymkowski czy chociażby Pokładowski ale mam na myśli szacunek za to że gra ambitnie, szanuje klub i pokazuje to ! niby po co to te wszystkie gesty (całowanie herbu, bicie serca)? żeby się przypodobać kibicom? gówno prawda, robi to po to żeby pokazać że podoba mu się w Szczecinie i że klub coś dla niego znaczy.
Nie podoba mi się polityka Ptaka, ani to co zrobił z zespołem - ale nie przeszkadza mi to w tym żeby szanować ludzi którzy w niczym nie zawinili (nie pamiętam żeby którykolwiek z Brazylijczyków podcierał sobie dupe naszym herbem albo coś w tym stylu).

Jedna rzecz która mnie denerwuje, szanuje wszystkich którzy mają własne zdanie - bo to jest logiczne! ale czemu prawie każdy temat na forum musi przeobrażać się w kłótnie liczącą pare stron? rozumiem jeszcze gdyby ta kłótnia do czegoś prowadziła, ale w każdej jest połowa mająca jedno zdanie a połowa mająca inne.

Karaś
Kibic
Na forum od 7018 dni

Odp: Widzew Łódź - Pogoń 0:1 - 03/10/2006 20:21

Ł. napisał:  

Karaś napisał:  

mem napisał:  

Cytat:  
O czym ty w ogóle gadasz? Jak gadać z takim człowiekiem, który uważa, że Edi będzie bambusem, bo nic tego nie zmieni?
Nie wypowiadaj się za innych, bo z pewnością większość osób uważa inaczej i szanuje Ediego, bo powinno się go szanować!

Szanować Ediego?! Za co?! Zwykły piłkarzyk, który gra tutaj tylko i wyłącznie dla pieniędzy...

mem, zamknij ryj jak nie wiesz za co szanować Ediego. Bez odbioru.

A za co go kurwa szanować za to ze odszedł bo mu kontrakt zmniejszyli,by powrocic bowiem nie znalazł nowego miejsca pracy? Weź sie kurwa ogranij i lepiej "zamknij ryj" szanować mozemy Roberta Dymkowskiego, Leszka Wolskiego czy choćby Majdana! za rok twoj piłkrzyna odejdzie wraz z twoim szacunkiem a Ty bedziesz pamietał jedynie ze był "czarny"

Lepiej sam się ogarnij. Trzeba go szanować choćby za to ile walki i serca zostawił na boisku. Cóż z tego że jest murzynem. Nie mówie żeby go przyrównywać do Dymkowskiego, Majdana itd. ale szacunek mu się należy. Przeczytaj tekst Randallai i ef^, tam masz wszystko napisane i nie gadaj głupot. Mógł wybrać inny klub ale wrucił do Pogoni i do Szczecina. Gdyby nie on to Pogoń może by znowu była w 2 lidze, a tak to jest jak dla mnie teraz najlepszy w naszej drużynie więc za wszystko należy mu się szacunek.

Szczecin moim miastem, Pogoń moim życiem
Jo
Kibic
Na forum od 7070 dni

Odp: Widzew Łódź - Pogoń 0:1 - 03/10/2006 20:34
Mam pytanko czy powie mi ktoś jak wy w internecie znajdujecie te bramki co np. znaleźliscie edi karny ten link , niech ktois powie co wpsiac w googlach bo che pościagac (dziękuje )

Warszawa !!!!!! Warszawa , Warszawa CWKS Legia !!!!!!!!!!!! Warszawa , Warszawa !!!!!
Cz
Kibic
Na forum od 7610 dni

Odp: Widzew Łódź - Pogoń 0:1 - 03/10/2006 20:34

Karaś napisał:  

Ł. napisał:  

Karaś napisał:  

mem napisał:  

Cytat:  
O czym ty w ogóle gadasz? Jak gadać z takim człowiekiem, który uważa, że Edi będzie bambusem, bo nic tego nie zmieni?
Nie wypowiadaj się za innych, bo z pewnością większość osób uważa inaczej i szanuje Ediego, bo powinno się go szanować!

Szanować Ediego?! Za co?! Zwykły piłkarzyk, który gra tutaj tylko i wyłącznie dla pieniędzy...

A za co go kurwa szanować za to ze odszedł bo mu kontrakt zmniejszyli,by powrocic bowiem nie znalazł nowego miejsca pracy? Weź sie kurwa ogranij i lepiej "zamknij ryj" szanować mozemy Roberta Dymkowskiego, Leszka Wolskiego czy choćby Majdana! za rok twoj piłkrzyna odejdzie wraz z twoim szacunkiem a Ty bedziesz pamietał jedynie ze był "czarny"

Lepiej sam się ogarnij. Trzeba go szanować choćby za to ile walki i serca zostawił na boisku. Cóż z tego że jest murzynem. Nie mówie żeby go przyrównywać do Dymkowskiego, Majdana itd. ale szacunek mu się należy. Przeczytaj tekst Randallai i ef^, tam masz wszystko napisane i nie gadaj głupot. Mógł wybrać inny klub ale wrucił do Pogoni i do Szczecina. Gdyby nie on to Pogoń może by znowu była w 2 lidze, a tak to jest jak dla mnie teraz najlepszy w naszej drużynie więc za wszystko należy mu się szacunek.

Rozdajesz "szacunki" na lewo i prawo a nie wiesz nawet co to slowo oznacza, szacunek ze dobrze gra ? A co ma robic stac na boisku ? Wkoncu dostaje za to nie male pieniadze.Po drugie zrozumcie ze Ptak zatrudnia brazylijczykow zeby pozniej na nich zarobic, wiec sila rzeczy blokuje sklad dla zawodnikow pokroju np Celeban, A M.Kuras nie ma nic do gadania w tym zespole, wiadomo kto ustala sklad..tak samo bylo w Łksie czy Piotrcovii.Po drugie jeden z brazylijczykow pokazal srodkowy palec w Lodzi(Lks) a niejaki Cruz pobluzgal sobie na kibicow Pogoni w Lodzi na Widzewie, za to nalezy im sie szcunek ?

www.sectorshop.net
hPS
*zablokowany
Na forum od 7467 dni

Odp: Widzew Łódź - Pogoń 0:1 - 03/10/2006 20:35

Karaś napisał:  

Ł. napisał:  

Karaś napisał:  

mem napisał:  

Cytat:  

Lepiej sam się ogarnij. Trzeba go szanować choćby za to ile walki i serca zostawił na boisku. Cóż z tego że jest murzynem. Nie mówie żeby go przyrównywać do Dymkowskiego, Majdana itd. ale szacunek mu się należy. Przeczytaj tekst Randalla, tam masz wszystko napisane i nie gadaj głupot. Mógł wybrać inny klub ale wrucił do Pogoni i do Szczecina. Gdyby nie on to Pogoń może by znowu była w 2 lidze, a tak to jest jak dla mnie teraz najlepszy w naszej drużynie więc za wszystko należy mu się szacunek.

A szanujesz go rownież za to odszedl kiedy zmniejszyli mu kontrakt, oslabiajac tym samym zespol jak i kibicow ktorzy na niego liczyli. W końcu tak bardzo szanuje Pogoń..

Na szacunek trzeba zasluzyc wedlug mnie Edi jest tylko pilkarzyną jak kazdy inny, ktory po prostu dobrze wykonuje swoj zawod ot to..

Zresztą moje posty nie dotyczą Ediego tylko jego kolegow bo jak napisalem do w/w zawodnika nic nie mam i nigdzie nie napisalem ze go nie lubie. Teraz pilakrzyny calują herb, biją w serce, rzucają koszulki a gdzie byly te gesty kiedy na dalekich wyjazdach gdzie sie jechalo tyle km "ONI" nawet nie raczyli podejść?

Każdy ma inną wizje całej tej sytuacji. Jedni widzą tylko to co chcą zobaczyć i jak tu kolega napisal gdybyscie zobaczyli to od środka ciekawe czy dalej byście bronili swojego stanowiska? Jednak na to pytanie nigdy nie znajde odpowiedzii.. ;)

Podniesiona adrenalina to Śródmiejska siła
Prawy jegomość
Kibic
Na forum od 6929 dni

Odp: Widzew Łódź - Pogoń 0:1 - 03/10/2006 21:31

lotto napisał:  
Mam pytanko czy powie mi ktoś jak wy w internecie znajdujecie te bramki co np. znaleźliscie edi karny ten link , niech ktois powie co wpsiac w googlach bo che pościagac (dziękuje )

Hmm troszkę nie ten temat, ale Ci pomogę - wejdź na stronkę http://www.bramkipolakow.com/ zaloguj się i ściągaj brameczki i skróty.

a co do dyskusji o piłkarzach czarnoskórych - podstawą kontaktów międzyludzkich jest szacunek do innego człowieka, mniejszy lub większy ale jednak... Niektórzy z piłkarzy brazylijskich naprawdę by chcieli być zaakceptowanym przez kibiców, i każda oznaka nietolerancji ze strony kibiców sprawia im przykrość... Sytuacja z koszulką - Ja bym brał, jak ktoś nie chciał no trudno - mogł nie łapać albo oddać komuś co by ją chciał, jednakże jasne jest to że piłkarz który ją rzucił chciał podzielić się radością z kibicami, mimo kosztów chciał podarować Wam koszulkę (za oddaną koszulkę musi zapłacic) więc może nie tylko o pieniądze chodzi naszym Brazylianom ?

Szczepan92
Kibic
Na forum od 6871 dni

Odp: Widzew Łódź - Pogoń 0:1 - 03/10/2006 21:41

Ł. napisał:  

A szanujesz go rownież za to odszedl kiedy zmniejszyli mu kontrakt, oslabiajac tym samym zespol jak i kibicow ktorzy na niego liczyli. W końcu tak bardzo szanuje Pogoń..

Ale wrócił i to jest najważniejsze. Może po prostu zna swoją wartość?

Ł. napisał:  
Na szacunek trzeba zasluzyc wedlug mnie Edi jest tylko pilkarzyną jak kazdy inny, ktory po prostu dobrze wykonuje swoj zawod ot to..

Firley napisał:  

...podstawą kontaktów międzyludzkich jest szacunek do innego człowieka, mniejszy lub większy ale jednak...

Szacunek to bardzo szerokie pojęcie... . Szanować można nawet osobe, którą ledwo znam, ale go szanuje, tzn. nie ubliżam mu, jestem w stosunku do niego uczciwy itp. . Dobrze wykonuje swój zawód, co przynosi korzyść Pogoni, choćby dlatego nikt nie powinien nazywać go "bambusem".

Ł. napisał:  
Teraz pilakrzyny calują herb, biją w serce, rzucają koszulki a gdzie byly te gesty kiedy na dalekich wyjazdach gdzie sie jechalo tyle km "ONI" nawet nie raczyli podejść?

A czy jakbyś Ty pojechał grać w piłke za ocean do klubu, który jest Ci obcy, to czy już na pierwszym meczu pocałowałbyś herb, który pierwszy raz widzisz na oczy? Poznali klub, zwyczaje, miasto, kibiców i zaczynają identyfikować się z kibicami, taki mam tok myslenia. Pozatym ważne, że zaczęli to robić....

Ł. napisał:  
Każdy ma inną wizje całej tej sytuacji. Jedni widzą tylko to co chcą zobaczyć i jak tu kolega napisal gdybyscie zobaczyli to od środka ciekawe czy dalej byście bronili swojego stanowiska? Jednak na to pytanie nigdy nie znajde odpowiedzii.. ;)

Zabrzmiało to tak: "Jestem w środku, to mam racje". Przecież nie tylko Ci co jeżdżą na wyjazdy i śpiewają na piekle są kibicami, nie? Więc także mogą mieć zdanie na temat piłkarzy w swoim klubie.

Pozdro ;)

48% młodzieży jest szczęśliwa, reszta nie ma na piwo...

Szczecin moim miastem, Pogoń moim życiem...
hPS
*zablokowany
Na forum od 7467 dni

Odp: Widzew Łódź - Pogoń 0:1 - 03/10/2006 22:18
Szczepan92 ogolnie nic nowego do dyskusji nie wniosleś aczkolwiek szanuje twoj tok myślenia.. Bardzo szybko zmienisz zdanie keidy to Ptak w miejsce tych sprowadzi kolejnych kopaczy, ktorzy zanim sie zaklimatyzują i oswoją zdarzą uslyszec sterte obelg w ich kierunku. I wtedy wowczas kibice tacy jak Ty przejrzą wowczas przez chwilke na oczy spiewając "Nie Brazylijska a tylko Pogoń Szczecińska" i zadają se pytanie gdzie Kaźmierczak, Grzelak i inni ktorzy z powodzeniem lepiej by sobie radzili niz ta banda..Was interesuja jedynie wyniki (byle do przodu)a po boisku moze biegać 11 Tajlandczyków byle wygrywali. Wyniki to nie wszystko! Nie mogę sie rownież doczekać kiedy w miejsce wartościowego Grosickiego antoni sprowadzi blysk geniuszu z Brazylii. ptaszysko powiedzialo "Brazylijska albo żadna" czy wy jesteście ślepi do chuja co ten czlowiek wyprawia z naszym klubem. Tak cieżko to zobaczyć czy może na sile nie chcecie tego zobaczyc, bo boicie sie ze jeden krok moze sie prezesowi nie spodobac i jeszcze nie daj Bog ucieknie.. Zamiast walczyc z tym choc w malym stopniu, pokazać ze to Pogoń Polska przede wszystkim!!!!!To wy jeszcze stawiacie klody pod nogami oczerniajac niektorych od rasistow nie godnymi nazywać sie kibicami Pogonii. Za to wy jesteście Ci prawdziwii? Dobrze że są ludzie ktorzy to rozumieją i walczą z tym... Amen

Podniesiona adrenalina to Śródmiejska siła
sb
Kibic
Na forum od 7194 dni

Odp: Widzew Łódź - Pogoń 0:1 - 03/10/2006 22:37

Ł. napisał:  
Szczepan92 ogolnie nic nowego do dyskusji nie wniosleś aczkolwiek szanuje twoj tok myślenia.. Bardzo szybko zmienisz zdanie keidy to Ptak w miejsce tych sprowadzi kolejnych kopaczy, ktorzy zanim sie zaklimatyzują i oswoją zdarzą uslyszec sterte obelg w ich kierunku. I wtedy wowczas kibice tacy jak Ty przejrzą wowczas przez chwilke na oczy spiewając "Nie Brazylijska a tylko Pogoń Szczecińska" i zadają se pytanie gdzie Kaźmierczak, Grzelak i inni ktorzy z powodzeniem lepiej by sobie radzili niz ta banda..Was interesuja jedynie wyniki (byle do przodu)a po boisku moze biegać 11 Tajlandczyków byle wygrywali. Wyniki to nie wszystko! Nie mogę sie rownież doczekać kiedy w miejsce wartościowego Grosickiego antoni sprowadzi blysk geniuszu z Brazylii. ptaszysko powiedzialo "Brazylijska albo żadna" czy wy jesteście ślepi do chuja co ten czlowiek wyprawia z naszym klubem. Tak cieżko to zobaczyć czy może na sile nie chcecie tego zobaczyc, bo boicie sie ze jeden krok moze sie prezesowi nie spodobac i jeszcze nie daj Bog ucieknie.. Zamiast walczyc z tym choc w malym stopniu, pokazać ze to Pogoń Polska przede wszystkim!!!!!To wy jeszcze stawiacie klody pod nogami oczerniajac niektorych od rasistow nie godnymi nazywać sie kibicami Pogonii. Za to wy jesteście Ci prawdziwii? Dobrze że są ludzie ktorzy to rozumieją i walczą z tym... Amen

Kazimierczak i Grzelak? Ok nieźli piłkarze ale co oprócz tego? W Pogoni niezbyt chciało im się grać i to od dawna. Nastepni karierowicze i tyle! Nie pamiętam by którykolwiek kiedykolwiek podkreślił e jakikolwiek sposób swojej sympatii do Pogoni czy kibiców. Nie wiem czy mentalnie nie są gorsi od przynajmniej części obecnych Brazylijczyków. Co do Celebana, Trałki, Grosickiego itd... Ludzie!! Ja nie wróżę im zrobienia wielkiej kariery. Chłopcy bawią się w szczecinskich lokalach az miło, z reszta ten brak profesjonalizmu to przypadłośc wielu młodych piłkarzy.

Randall McMurphy
Kibic
Na forum od 7360 dni

*

Odp: Widzew Łódź - Pogoń 0:1 - 03/10/2006 22:48

Ł. napisał:  

No troche sie zapedziles, po pierwsze przypomnij sobie co ow gwiazdeczka Kazmierczak robil kiedys pod gabinetem prezesika i prosil go,zeby gdzies go wytransferowac stad bo czuje sie zagubiony itd. co sie dzialo z jak z Grzelakiem niemogli sie z Wisla dogadac chodzili przygniebieni,smutni bo im sie grac tu juz niechcialo takze porownanie ich do zawodnikow ktorzy moglby u nas wystepowac uwazam za nietrafione,co do tych tajlandczykow to lekka przesada nikt na forum tak nie powiedzial, ze obojetnie kto ma grac bylebysmy wygrywali ,tak jak powiedziales wyniki to nie wszystko,tylko nie tak dawno mowiles ze chocby niewiadomo jakiego nam tu gwiazdora sprowadzil to i tak bedzie zle bo jest czarny, nie mowie o calym skladzie tylko o wyjatku jakim jest Edi....Pogon Polska przedewszystkim? czyli w sumie obojetnie kogo sprowadzic obojetnie jaki chlam z LEcha czy Arki to bedzie ok? chcialbys zeby u nas gral Kaczorowski? Reiss? Zakrzewski? frajer Klos? czy Swierczewski? mysle ze wiecej obelg szlo by pod ich adresem niz obecnie pod adresem murzynow....co do oczerniania jako rasistow: wyzwiska typu ``czarnuch,bambus,malpa itp`` chyba sa odpowiednim wyrazem, ze mowiac tak niektorzy maja racje. I na koniec TAK ja sie uwazam za prawdziwego kibica a czy PRAWDZIWY KIBIC musi obelgami obrzucac grajacych u siebie murzynow? musi byc poniekad rasista? We wczesniejszym poscie wspomniales cos o Chi-fonie to przypomnij sobie kila sytuacji jak gralismy z kilkoma druzynami u ktorych grali murzyni a na trybunach bylo slychac odglosy malp na swojego nie a na obcego tak? przeciez u nas tez gral murzyn(mlyn byl wtedy na 9) Odrazu chcialem uprzedzic zarzuty NIE-nie jestem za ptakiem ani za tym co wyprawia zarzad,tylko niektorzy chca zrobic z tego klubu KKK. ANTY-MURZYN.

A co do Przewozniaka to chlopak sam uciekl, Kuras w wywiadzie wyraznie powiedzial ze potrzeboewal by go i napewno dal by mu szanse a on nie podial woli walki i teraz kopie pile w jakis nizszych ligach,bo poprostu mu sie niechcialo walczyc o miejsce w skladzie przyklad Grosickiego zostal i dal mu szanse i napewno nie raz jeszcze go obejrzymy na murawie poki trenerem bedzie Kuras.

Gra u nas Labedzki czy Tralka i co z tego ze graja,pytam jak graja? co soba reprezentuja? TO ONI wlasnie nigdzie nie mogli znalezc pracodawcy wiec wrocili z wypozyczenia gdyby tylko mogli to spierdolili by stad szybko,Tralka grzal lawe, Labedzki nie zawsze gral w 1 skladzie,teraz wrocili graja bo musza tylko ciekawe czy po tej rundzie ich tu zobaczymy i zobaczymy co powiedza po przenosinach do innego klubu(a`la Drumlak) Na Koniec nie bronie murzynow, co za duzo to nie zdrowo, ale jak widze tekty typu POGON POLSKA to mnie szlag trafia to juz nawet jednego niemoze byc?? niedlugo niektorzy zaczna robic jak Korona przychodzic na treningi i ``zatwierdzac`` ktory jest wystarczajaco bialy zeby u nas sie przyjal(Hernani,Hermes) EDI , Lilo,Elton,Amaral reszta Won! Pozdrawiam:]

To My Niechciani, Nielubiani i Bezczelni...MKS!
malolat_ps
Kibic
Na forum od 8083 dni

Odp: Widzew Łódź - Pogoń 0:1 - 03/10/2006 22:50
Szacunek - co po niektorzy chyba nie rozumieja tego slowa....

a co do naszego bambusika i jego milosci do klubu .... hmmm jego " milosc " zaczela sie rodzic dokladnie 2 tygodnie po meczu w grodzisku po ktorym to jako jedyn nie podszedl do kibicow podziekowac .... i rozpoczela sie nagonka i nagle " zalczol palac miloscia, zaczol podchodzic do kibicow, puzniej rozcalowal sie i jakos tak mu zostalo .... tacy pilkaze caluja herby w kazdej druzynie w jakiej by nie grali i nie robia tego z milosci tylko dlatego ze tak wypada ... i niestety taka jest prawda a jak ktos sam siebie oszukuje to i druga osoba go nie przekona.....

a teksty o braku inteligencji, niskim poziomie to mozecie sobie darowac bo wiekszoc z was struga tu takich " wysoki poziom " to moze pochwalicie sie na jakim wy jestescie poziomie ?? ( wyksztalcenie - dla ciezko jarzacych )

z frajerami kosa z przyjaciolmi sztama
malolat_ps
Kibic
Na forum od 8083 dni

Odp: Widzew Łódź - Pogoń 0:1 - 03/10/2006 22:56
Randall - do watku Kazia i Grzelaka .... oni chcieli odejsc po tym jak antek zaczol organizowac lapanki w brazyli i powiedzial ze obiera ten kierunek ..... a oni polscy piklarze przez polityke zarzadu i antosia tez tu nie chca grac i nie dziwota ze chca z tad odejsc

kazdy czuje sie przeciez " prawdziwym kibicem " , ostatnio bylo ich pare tysiecy, na lechu o pare wiecej, za czasow 2 ligi ( antka ) to mielismy z 16-18 tys prawdziwych kibicow .....

... tylko za czasow jak lecielismy do drugiej ligi ( gordon ) na mecze chodzila 800 osobowa grupa piknikow , bo " prawdziwi kibice " urzadzali protest pt " nie chodzimy na ukochana Pogon bo przegrywaja " .....

sam sobie odpowiedz czy jestes prawdziwy kibic czy piknik z tej 800 ....

Ostatnio edytowany przez: malolat_ps, 3 października 2006, 23:02 [1 raz(y)]

Prawa Strona Miasta
Kibic
Na forum od 7281 dni

Odp: Widzew Łódź - Pogoń 0:1 - 03/10/2006 22:59
podobnie i ja sie pod tym podpisze i polecam przeniesienie rozmowy na rasizm,fanatyzm.. albo na temat ogórkowy...bo troche zboczylismy z tematu

Wasza nienawiść daje mi siłę, żebym stał się mocniejszy!Na zawsze w moim sercu tylko MKS Pogoń Szczecin!
Stary
Kibic
Na forum od 8676 dni

**

Odp: Widzew Łódź - Pogoń 0:1 - 03/10/2006 23:06

Ł. napisał:  

I co? Uwazasz, ze wyzywajanie sie na ludziach, ktorych tu rzucil los i ktorzy tu dostali szanse byc moze spelnienia swoich marzen (gra w Europie), jest metoda na walke z glupota nielota? Poznales ich chociaz troche, wiesz jakimi sa ludzmi i co tkwi im w glowach? Uwazasz, ze sa gorsi bo nie urodzili sie w Szczecinie a na wiosce pod Sao Paulo? Zaiste myslenie godne czasow, gdy ludzie schodzili z drzew.

Poza tym zebys wiedzial, ze jesli o pilkarzu swojej druzyny, ktos mowi z pogarda "czarnuch" to jest dla mnie frajerem niegodnym miana kibica Pogoni i guzik mnie obchodzi ile ma na koncie wyjazdow.

A polskosc w Pogoni stanowimy MY - kibice!! Czasy sa takie, ze coraz wiecej druzyn klubowych ma swoich skladach przewazajaca liczbe obcokrajowcow i nikt z tego powodu nie sapie. Tylko u nas wieczne pretensje do garbatego ze ma proste dzieci.

Co do przywolywanego tu "bozyszcze" Kazmierczaka to ja osobiscie sie ciesze, ze juz go u nas nie ma. To typowy boiskowy leser, moze i utalentowany, ale w pilce nic wielkiego nie osiagnie. Grzelak tez nigdy sie z tym klubem w pelni nie identyfikowal.

Ostatnio edytowany przez: Stary, 3 października 2006, 23:14 [2 raz(y)]

malolat_ps
Kibic
Na forum od 8083 dni

Odp: Widzew Łódź - Pogoń 0:1 - 03/10/2006 23:16

Stary napisał:  

Poza tym zebys wiedzial, ze jesli o pilkarzu swojej druzyny, ktos mowi z pogarda "czarnuch" to jest dla mnie frajerem niegodnym miana kibica Pogoni i guzik mnie obchodzi ile ma na koncie wyjazdow

... damskie sie nie licza .....

p.s. a szanujecie czarnych braci z Pogoni za to ze daja z dupy na komendzie ?!

goral1982
Kibic
Na forum od 7521 dni

Odp: Widzew Łódź - Pogoń 0:1 - 03/10/2006 23:25

malolat_ps napisał:  
[cytat=Stary]

Troche sie z tym zapedzasz.Tak samo nasi biali bracia z Pogoni sypia z dupy na komendzie w tej samej sprawie.Takie przerzucanie sie nawzajem argumentami do niczego nie prowadzi .Kazdy ma poglady jakie ma i ich nie zmieni.

malolat_ps
Kibic
Na forum od 8083 dni

Odp: Widzew Łódź - Pogoń 0:1 - 03/10/2006 23:30

goral1982 napisał:  

malolat_ps napisał:  
[cytat=Stary]

Troche sie z tym zapedzasz.Tak samo nasi biali bracia z Pogoni sypia z dupy na komendzie w tej samej sprawie.Takie przerzucanie sie nawzajem argumentami do niczego nie prowadzi .Kazdy ma poglady jakie ma i ich nie zmieni.

Nie wszyscy zostali przesłuchani. Sprawę utrudnia to, że potrzebny jest tłumacz. Myślę, że jeszcze przez dwa dni w tym tygodniu będziemy musieli uczestniczyć w rozmowach - mówi Mizak. --- cytaj z glownej

Ten tlumacz to dla Tralki bo ostatnio chlopak gral za granica .... ;)

sb
Kibic
Na forum od 7194 dni

Odp: Widzew Łódź - Pogoń 0:1 - 03/10/2006 23:44

malolat_ps napisał:  

goral1982 napisał:  

malolat_ps napisał:  
[cytat=Stary]

Nie wszyscy zostali przesłuchani. Sprawę utrudnia to, że potrzebny jest tłumacz. Myślę, że jeszcze przez dwa dni w tym tygodniu będziemy musieli uczestniczyć w rozmowach - mówi Mizak. --- cytaj z glownej

Ten tlumacz to dla Tralki bo ostatnio chlopak gral za granica .... ;)

Życzę Ci chłopcze, by życie dało w Twoje dupsko takiego kopa, że nauczysz się pokory lub chociaż powściągliwości przynajmniej w wyrażaniu poglądów. I na ch... się interesujesz przesłuchaniem? Taki to mocny argument w słownej batalii o zbesztanie "bambusów"? Szacunek to słowo, które ładnych parę latek temu zostało "przejęte" przez nieopowiedzialne grupy młodych ludzi, które Ty starasz się teraz reprezentować. Szacunek to zbyt piękna postaw by pasowała do Ciebie i Tobie podobnych.

Matek.
Kibic
Na forum od 8423 dni

Odp: Widzew Łódź - Pogoń 0:1 - 03/10/2006 23:48
kurwa dajcie już spokój gówno was powinny obchodzić poglądy danych osób! na chuj walczycie?! bosz... oszaleć można jedni nie lubią czzrnych drudzy nie lubią arabów i tyle nic z tym nie zrobicie zrozumcie to raz na zawsze!

Pogoń To My!
 - 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 11  - 12  - 13  - 

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.05 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005