Odp: Pogoń - Korona 1:1 - 26/08/2006 23:42
Co do meczu... brak jakich kolwiek emocji, co udziela mi sie juz od dawna!
Bardzo dobra interwencja w 2 połowie by młyn nieśpiewał... dużo osób niewie chyba co tam robi Przypał na maxa! Kilku takich "ancymonów" staneło koło mnie na 9, lecz i tu sobie niepośpiewali! Szkoda też ze niektórzy mający na sobie "białe koszulki" (dobre określenie) niewiedzą po co to robią! Ogólnie akcja na + , choć już powoli widać mały konflikt między kibicami! Ale jak ktoś to ładnie ujął...cyt: "jak sie powiedziało A to trzeba powiedzieć B...C i tak dalej..."
Dobzre pamitasz...ale po meczu z Arką zmieniłam zdanie... Jestem za protestem... ale nie taka formą... i kazdy ma prawo miec inne zdanie... i brawo dla jak to mówicie "piknikowców" za zarganizownie własnego dopingu! W Pewnym momencie dziwnie sie czułam..całay stadion śpiewał oprucz :piekła: jak nigdy... !
Nie mówię szeptem, gdy mówię skąd jestem...! "Jak Feniks z Popiołów odradzamy sie na nowo!"
Z tego co pamietam to sama chcialas kupic koszulke, a pozniej napinalas sie, ze nie mozesz dopingowac. Pani chorągiewka?
Dobzre pamitasz...ale po meczu z Arką zmieniłam zdanie... Jestem za protestem... ale nie taka formą... i kazdy ma prawo miec inne zdanie... i brawo dla jak to mówicie "piknikowców" za zarganizownie własnego dopingu! W Pewnym momencie dziwnie sie czułam..całay stadion śpiewał oprucz :piekła: jak nigdy... !
Z tego co pamietam to sama chcialas kupic koszulke, a pozniej napinalas sie, ze nie mozesz dopingowac. Pani chorągiewka?
to to byl doping?? o kurwa
W niektórych momentach lepiej im to wychodizło niż czasami na piekle...! Lepszy taki doping niz żadny... i JAk moża było zauważyć pod koniec drugiej połowy mielismy sznase na wygranie tego meczu... moim zadniem dla piłkarzy doping dużo wnosi do gry... maja wsparcie w kibicach...a takie milczenie nie da nic dobrego...
Nie mówię szeptem, gdy mówię skąd jestem...! "Jak Feniks z Popiołów odradzamy sie na nowo!"
Odp: Pogoń - Korona 1:1 - 26/08/2006 23:53
No ten protest protestantów był żałosny ja zawinąłem na 10 pośpiewać i przyniosło skutki fajna się bawilem. A jak te chorągiewki w białych koszulkach chcą stać z zamknietymi buziami to niedlugo młyn się zrobi gdzie indziej i postoją se sami. Z tego co wiem to dużo ludzi tego nie popiera, ktoś ze wymyślił a inni muszą to robić. Kretyństwo i debilstwo bo to i tak nic nie da. A wogóle to nie jest wina tylko zarządu, że mamy taką Pogoń jaką mamy to też wina miasta i jak coś to pod ich urzędem trzeba szukać rozwiązania!
W Pewnym momencie dziwnie sie czułam..całay stadion śpiewał oprucz :piekła: jak nigdy... !
Nauka dziewczynko, nauka..a nie internet
No ten protest protestantów był żałosny ja zawinąłem na 10 pośpiewać i przyniosło skutki fajna się bawilem. A jak te chorągiewki w białych koszulkach chcą stać z zamknietymi buziami to niedlugo młyn się zrobi gdzie indziej i postoją se sami. Z tego co wiem to dużo ludzi tego nie popiera, ktoś ze wymyślił a inni muszą to robić. Kretyństwo i debilstwo bo to i tak nic nie da. A wogóle to nie jest wina tylko zarządu, że mamy taką Pogoń jaką mamy to też wina miasta i jak coś to pod ich urzędem trzeba szukać rozwiązania!
...to szukaj...my ci pomożemy hihihihihihihhihhihihhi
Nie chorągiewka... tlyko nie myslałam ze to tak bedzie wyglądac...! I wydaje mi sie ze po meczu a Arka wiele kibiców zmieniło co do tej formy prostestu zdanie...
Odp: Pogoń - Korona 1:1 - 26/08/2006 23:58
Wy narzekacie , że wsrod kibiców Pogoni nie ma jednosci??
To dzis udowodnili co niektorzy , którzy na to narzekali ze wcale na niej nie zalezy wam.
PS:
Ibizia ogarnij lepiej kolezanki z Dąbia bo z mlynu burdel robią...
PS: na I lige nie chodze wiec nie widzialem tego ale to co uslyszalem mnie zszokowało.
Nie chorągiewka... tlyko nie myslałam ze to tak bedzie wyglądac...! I wydaje mi sie ze po meczu a Arka wiele kibiców zmieniło co do tej formy prostestu zdanie...
To dzis udowodnili co niektorzy , którzy na to narzekali ze wcale na niej nie zalezy wam.
PS:
Heh ale ta co zaczeła była najebana...:/ i tak nie kminie takich szmul co sie napierdalają... bez sens...!
PS: a może jak sam widziałeś;p nie dał rady tej jednej nawet chłopak ogranac bo w histerie wpadła...! %- i wsyztsko jassne ... Pozdro
Ostatnio edytowany przez: Ibdzia15, 27 sierpnia 2006, 00:06 [1 raz(y)]
PS:
Odp: Pogoń - Korona 1:1 - 27/08/2006 00:02
Ibdzia15 daj juz spokoj z ta bojka, niby to bylo niepotrzebne i zalosne a piszesz o tym juz na 2 stronie tematu dotyczacego meczu Pogoń - Korona
PS:
Heh ale ta co zaczeła była najebana...:/ i tak nie kminie takich szmul co sie napierdalają... bez sens...!
PS: a może jak sam widziałeś;p nie dał rady tej jednej nawet chłopak ogranac bo w chisterie wpadła...! %- i wsyztsko jassne ... Pozdro
Jak kurwa nie umie pic to niech nie pije... proste.
No ale dobre to było, bo cały młyn przez kilka minut zamiast na mecz patrzył na walke
Co do meczu to gdyby Mario wczesniej ściagnął Eltona i wpuścił Grosickiego moglibyśmy coś osiągnąc
W Pewnym momencie dziwnie sie czułam..całay stadion śpiewał oprucz :piekła: jak nigdy... !
Szkoda ze nic nie wnosisz do tematu... (posty deleted..)
Szkoda ze nic nie wnosisz do tematu... (posty deleted..)
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.