Oświeć mnie i pewnie wielu innych na forum KTO I W JAKIM CELU? nadrukował stosy tego gówna. Nie mieści mi się w głowie że przez jedną (szybko wyjaśnioną) sytuacje można opluwac człowieka, który od dziecka związany jest z POGONIĄ. Rada trzymaj się.
Odp: Pogoń - Arka Gdynia 0:0 - 13/08/2006 12:36
Ta akcja z ulotkami na Majdana potwierdziła że w Szczecinie są, i niesety będą i to w różnych środowiskach osoby, które zajmują się " sraniem we własne gniazdo " .
Odp: Pogoń - Arka Gdynia 0:0 - 13/08/2006 12:48
mecz słaby, szkoda że nie strzeliliśmy w okresie przewagi Pogoni w drugiej połowie (edi, akcja cruza). co do protestu. siedziałem na krytej. nie wszyscy mają internet i wiedzieli o proteście, można im było normalnie powiedzieć: nie śpiewaj jest protest, a nie od razu do kibica: ,,zamknij k**** morde protest ch*** jest!!!" to co sie działo z racami przerasta moje pojęcie. jak można rzucać w zawodników? nisko nad trybuną? trzeba było naszemu kibicowi tym łeb rozwlić i wtedy by był fajny protest? cała Polska by mówiła!!
,,Zawsze bardzo ceniłem przyjaźń i uzasadnioną krytykę ze strony kibiców, ale te protesty, te rzucone z trybun race nie mają nic wspólnego ze sportem. Jeżeli istnieje jakiś problem trzeba go rozstrzygnąć w spokojnej rozmowie, a nie karygodnym zachowaniem ściągać na klub kary, które odczują wszyscy. W drużynie Pogoni mecz z Arką zaczęło czterech Polaków, później jeszcze piąty, ja szósty i siódmy Julcimar, będący prawie Polakiem. Naprawdę nie wiem o co tutaj chodzi, sądzę, że większość kibiców ma podobne zdanie do mojego." /Batata
,,- Nie będę komentować zachowań ludzi rzucających race na boisko i w ten sposób chcących wyrazić swoje niezadowolenie. Na każdym stadionie takie działania muszą się spotkać ze zdecydowaną reakcją, czy się kogoś lubi czy też nie. To prawda, że ciśnienie na linii kibice – klub jest duże, ale nie tędy droga. Chcemy wygrywać, cieszyć kibiców, ale trudno o pełną mobilizację podczas meczu, gdy nie słychać tego tradycyjnego dopingu szczecińskich kibiców" / Majdan
o to wam chodziło? żeby prawdziwy Portowiec (majdan) czuł sie odrzucany i opuszczony przez jego kibiców? to samo sie tyczy innych zawodników Pogoni. Niektóre formy tego protestu uderzyły w nich (jak mówiłem) i to mi sie nie specjalnie podoba.
poza tym dobry doping, + za wypier**** do tych z racami i ,,jesteśmy razem kibice jesteśmy razem" (choć nie do końca niestety jest tak na prawde...)
właśnie żeby rzucac race na murawe to trzeba być porypem. 1 leciała na dodatek w strone Majdana, a więc co w tym takiego dobrego Te race wszystko popsuły. Mam nadzieję że więcej takich sytuacji nie będzie.
Majdan po tym meczu w PP co sedzia go przekrecil zarzakal sie na wszelkie swietosci ze Ediego nie faulowal, jak tylko przyszedl do Pogoni to zmienia poglad na ta sytuacje o 180 stopni i mow ze jednak mogl go faulowac.
to chyba daje do myslenia, prawda?
Oświeć mnie i pewnie wielu innych na forum KTO I W JAKIM CELU? nadrukował stosy tego gówna. Nie mieści mi się w głowie że przez jedną (szybko wyjaśnioną) sytuacje można opluwac człowieka, który od dziecka związany jest z POGONIĄ. Rada trzymaj się.
dokladnie Radka mozna lubic lub nie, ale napewno nalezy mu sie szacunek za wszystkie lata spedzone w Pogoni (nie bede juz tu wspominal o tym ,ze jest wychowankiem klubu, nie bede przypominal wroclawia...),a cala alkcje z tymi ulotkami okresle krotko: DNO i ZENADA!!!
Majdan po tym meczu w PP co sedzia go przekrecil zarzakal sie na wszelkie swietosci ze Ediego nie faulowal, jak tylko przyszedl do Pogoni to zmienia poglad na ta sytuacje o 180 stopni i mow ze jednak mogl go faulowac.
Dla mnie bez wzgledu na wszystko Majdan zawsze pozostanie PORTOWCEM. A cala ta akcja mnie zabolala. Tyle
Dokladnie, mam to samo zdanie, tym bardziej ze informacje na niej zawarte lekko mijaja sie z prawda, prawie w calosci. Tyle.
Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
Dla mnie bez wzgledu na wszystko Majdan zawsze pozostanie PORTOWCEM. A cala ta akcja mnie zabolala. Tyle
Dokladnie, mam to samo zdanie, tym bardziej ze informacje na niej zawarte lekko mijaja sie z prawda, prawie w calosci. Tyle.
Kos wylozyl niezly szmal na te ulotki z tego co czytam i nasuwa mi sie tak mysl ze to ma glebsze podloze tzn ,moim zdaniem wcale nie chodzi o pilke,komus poprostu nie pasuje ze Radek bedzie w Szczecinie a przy takiej publicznosci latwiej rozdac to gowno niz na ulicy i dac malolatom po 20zl
Odp: Pogoń - Arka Gdynia 0:0 - 13/08/2006 15:24
Przesada z tym Radkiem jakbysmy mieli malo problemow z tymi łódzkimi Debilami to jeszcze jedziecie po swoim człowieku!!!Zycie pilkarza jest takie ze zmienia kluby ja tam mu nie mam za zle tego ze gral w Wisle lepiej tam niz tak jak pedalina Drumlak ktory z kibicami sraxy redagowal gazetke klubowa i zachowywal sie jakby tam sie urodzil...Ciekawe skad ludzie (w koszulkach Pogon szczecinska...)mieli kase na ten cel?Pozostaje tylko nadzieja ze ze swoich funduszy...
P.S Ulotka o Radku na dole była podpisana "KIBICE" tak dla scislosci ja sie pod tym nie podpisuje, a uwazam sie za Kibica.
Ostatnio edytowany przez: BadBoy, 13 sierpnia 2006, 15:36 [1 raz(y)]
Przesada z tym Radkiem jakbysmy mieli malo problemow z tymi łódzkimi Debilami to jeszcze jedziecie po swoim człowieku!!!Zycie pilkarza jest takie ze zmienia kluby ja tam mu nie mam za zle tego ze gral w Wisle lepiej tam niz tak jak pedalina Drumlak ktory z kibicami sraxy redagowal gazetke klubowa i zachowywal sie jakby tam sie urodzil...Ciekawe skad ludzie (w koszulkach Pogon szczecinska...)mieli kase na ten cel?Pozostaje tylko nadzieja ze ze swoich funduszy...
Koszulki mógł nabyć każdy, więc w to bym nie wnikał... choć też mnie zastanawia skąd były wzięte na tą "akcje" pieniądze i w jakim celu była ona przeprowadzona!!??!! I troche zastanawiający jest podpis pod tetkstem...Kibice ??
Odp: Pogoń - Arka Gdynia 0:0 - 13/08/2006 15:55
wielkie dzieki za foty.. a ulotki nie widzialem i dobrze bo widze ze to jedno wielkie ścierwo było..:/ macz średni..kolejny remis..ważne ze wygramy u nich.. o ch***** z racami nie wypowiadam sie bo szkoda słow..ale jak tak dalej pojdzie Portowcy beda grac przy pustach trybunach..:/ wielki + za protest i trzymanie wszystkiego w kupie przez 1 połowe.. w 2 sandał krecił doping ale cos pod koniec wszystko siadło..Pikniki tez mogłyby czasem ruszys tyłki i pokrzczec..miejmy nadzieje ze z Korona bedzie lepiej..
Odp: Pogoń - Arka Gdynia 0:0 - 13/08/2006 16:08
Niestety, mecz to porażka. Największa na trybunach w II połowie. Zamiast dopingu głównie bluzgi na Waszaka, Ptaka itp. A po nich "Pogoń to my" brzmiało groteskowo. Ta druga połówka na trybunach zamiast zjednoczyć podzieliła kibiców. Zjednoczyć mógł tylko dobry, pozytywny doping. Protest przerósł organizatorów. Nie zapanowali (nie chcieli, nie byli w stanie?) nad dzieciakami z młyna. (o tych palantach z racami nie wspomnę, bo mam nadzieję ze to indywidualne odpały). Ze stadionu wielu wychodzilo smutniejszych niż po niejednej przegranej.
Odp: Pogoń - Arka Gdynia 0:0 - 13/08/2006 16:17
czytam co napisal Verte i moze faktycznie tak jest..źle sie dzieje z Pogonia i skoro zarzad ma to w d**** to cos trzeba z tym zrobic..Mysle ze ostry doping Pogoni ze wszystkich sektorow (bez bluzgow i rac na boisku..:/) powinien poprawić ta sytuacje.. Ludzie wysilcie sie i drzyjcie japy.. to naprawde nie boli i daje sporo satysfakcji.. wszystko w naszych rękach i gardłach..
Odp: Pogoń - Arka Gdynia 0:0 - 13/08/2006 16:19
A ja po wczorajszym meczu doszedlem do wniosku ze na naszym stadionie zasiada masa spoleczniakow i przyjaciol sluzb mundurowych. Kolezke ktory wystrzelil przypadkowo(!) rakietnice w strone murawy a nie do gory to gdyby tylko mogli oddaliby w rece psow. Banda chuja - tyle co mozna na temat takich przyglupow stwierdzic.
Odp: Pogoń - Arka Gdynia 0:0 - 13/08/2006 16:34
ja to bym takiego zajebał a nie psiarni oddał..przez takie "przypadki" traci cały klub..ciekawe co by było jakby którys z piłkarzy nia dostał..troche kur** rozumu...
Odp: Pogoń - Arka Gdynia 0:0 - 13/08/2006 16:39
Ulotki pewnie zrobili ludzie z ochrony czarnoskórych ludzi tak sie przejeli Edim że aż postanowili zrobić protest przeciw Majdanowi.
Śmiech na sali
ja to bym takiego zajebał a nie psiarni oddał..przez takie "przypadki" traci cały klub..ciekawe co by było jakby którys z piłkarzy nia dostał..troche kur** rozumu...
Ochlon troche. Co klub traci? To ze zaplaci kare? Ty sie nie bedziesz na nia na pewno zrzucal wiec nie rozumiem tego lamentu. Jak zwykle kazdy pierdoli w necie co to by nie zrobil z tym kims a kurwa na stadionie kazdy siedzi cichutko i sie nie wychyla.
Odp: Pogoń - Arka Gdynia 0:0 - 13/08/2006 16:47
ja nic nie zrobilem bo nie bede buiegł z 12 ale widzialem ze jeden przygłup poleciał ze schodów za to.. pozdro dla tego kto go zjeb**.. pomysl człowieku..gdyby oberwał piłkarz przez kilka najblizszych spotkań musiałbyś siedziec z łbem przy radiu i tyle bys widział mecz..
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.