Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> KS Pogoń Nowa Szczecin w B-klasie << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
loker
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7824 dni

*

Odp: KS Pogoń Nowa Szczecin w B-klasie - 29/08/2006 22:56
Obrazek jpg wstawiony na forum

:)

Po prostu kumam schemat, jak wszyscy liżą się po dupach, to progresu nie ma.
tarpan
Kibic
Na forum od 7853 dni

Odp: KS Pogoń Nowa Szczecin w B-klasie - 30/08/2006 09:34

Pogoniarz73 napisał:  
Rozkminiam jak dostac sie tam najszybciej a zalezec mi bedzie na czasie gdyz z Lubieszyna mam kawalek do przejechania,moze przez Zalom bedzie blizej oczy
zna ktos jakas alternatywna trase...

Jedz prosto na Goleniów i przed Rurką jest skrzyżowanie tam odbijasz w lewo na Lubczyne ;)

thedevil2

Sex alkohol mordobicie POGOŃ SZCZECIN ponad życie!!!
KtoToTaki
Moderator**
Na forum od 7873 dni

Odp: KS Pogoń Nowa Szczecin w B-klasie - 30/08/2006 09:40
Ja proponuje przejazd przez Załom....z Załomia na Pucice...w Pucicach na Czarną Łąke skrecić ( czyli w lewo) i dalej to już prosto...... przejechać Lubczyne...i za Lubczyną jakieś 4-5 km.... do zobaczenia

... ja się będę opierdalał niech się wszystko dzieje samo...
inblu
Kibic
Na forum od 8183 dni

**

Odp: KS Pogoń Nowa Szczecin w B-klasie - 30/08/2006 11:33
Mapka dla osób jadących drogą nr 3. ;)

Obrazek jpg wstawiony na forum

Zjazd na Łozienice jest nieczynny z powodu budowy wiaduktu. Jak ktoś nie będzie mógł się połapać na mapie to pisać. :P

PS
Na meczu będzie obecna spora grupa FC z Goleniowa. :)

Goleniów z Pogonią
nara
Kibic
Na forum od 7557 dni

**

Odp: KS Pogoń Nowa Szczecin w B-klasie - 30/08/2006 12:15

tarpan napisał:  

Pogoniarz73 napisał:  
Rozkminiam jak dostac sie tam najszybciej a zalezec mi bedzie na czasie gdyz z Lubieszyna mam kawalek do przejechania,moze przez Zalom bedzie blizej oczy
zna ktos jakas alternatywna trase...

Jedz prosto na Goleniów i przed Rurką jest skrzyżowanie tam odbijasz w lewo na Lubczyne ;)

Ostatnio jechałem do Lubczyny na łódke i jadąc przez Załom znalazłem się tam praktycznie w godzine (za kierownicą kobieta ;) ), a potem to już prosta droga :)

1973
Kibic
Na forum od 7701 dni

*

Odp: KS Pogoń Nowa Szczecin w B-klasie - 30/08/2006 19:20

Skoczek napisał:  
jadąc przez Załom znalazłem się tam praktycznie w godzine

...hm czyli wyglada na to ze z Lubieszyna zajmie mi to conajmniej jakies poltorej godzinki i bez roznicy czy przez Zalom czy jadac E-3, coz moze zdaze chociaz na druga polowe...
dzieki za porady panowie ;)

Pogoń ponad wszystko !
Kibic
Na forum od 7550 dni

Odp: KS Pogoń Nowa Szczecin w B-klasie - 30/08/2006 19:32
Niestety przegubowego autokaru nie udalo sie zalatwic wiec wyjazd jest ......statkiem i autami prywatnymi.Zbiorka w Lubczynie na plazy o 13.00 i z tamtad na Komarowo.W Lubczynie ma byc ognisko (trzeba zabrac ze soba wlasny prowiant)

Dawidos92
Kibic
Na forum od 7084 dni

Odp: KS Pogoń Nowa Szczecin w B-klasie - 31/08/2006 00:47
Ej to co po statku trzeba jechac autem nie będze autobusu??

http://world2.monstersgame.pl/?ac=vid&vid=35013645
BNY
Kibic
Na forum od 7696 dni

Odp: KS Pogoń Nowa Szczecin w B-klasie - 31/08/2006 08:12

Dawidos92 napisał:  
Ej to co po statku trzeba jechac autem nie będze autobusu??

Kurwa... masz wszystko napisane na glownej... czytaj uwaznie.

dary
Kibic
Na forum od 8490 dni

Odp: KS Pogoń Nowa Szczecin w B-klasie - 31/08/2006 08:17
Autobus na trasie Lubczyna - Komarowo i Komarowo - Lubczyna będzie 3 razy obracał (po 50 os.)

POGOŃ TO MY !
PSMKS
Patriotyczna PS
Na forum od 7853 dni

Odp: KS Pogoń Nowa Szczecin w B-klasie - 31/08/2006 12:34
A jak ktos nie ma kasy to polecam poleczenie pociagowe Szczecin - Rurka (wyjazd 8:00 przyjazd 8:36) kilka kilometrów do komarowa z rurki ponoc 5 tam kto chce to maly melanz itd po meczu pociag jest o 20:58 i w Szczecinie 21:34 . Pozdrawiam

Przyjaciele Nie Tylko z Trybun !
Ibdzia15
Kibic
Na forum od 7111 dni

Odp: KS Pogoń Nowa Szczecin w B-klasie - 31/08/2006 12:41

Beton_Ziom napisał:  
A jak ktos nie ma kasy to polecam poleczenie pociagowe Szczecin - Rurka (wyjazd 8:00 przyjazd 8:36) kilka kilometrów do komarowa z rurki ponoc 5 tam kto chce to maly melanz itd po meczu pociag jest o 20:58 i w Szczecinie 21:34 . Pozdrawiam

a ile ok. cena biletu pociagu? Ja mam plan wybrać sie na ten meczyk Rowerem:)
PS: JAk bede jechać rowerem to jak mam sie kierować? (z Dąbia) Najpier na załom->Lubczyna->Komarów?

flaga1 Nie mówię szeptem, gdy mówię skąd jestem...!flaga1 spiew "Jak Feniks z Popiołów odradzamy sie na nowo!"spiew
kaktus
Kibic
Na forum od 7455 dni

Odp: KS Pogoń Nowa Szczecin w B-klasie - 31/08/2006 12:50

Ibdzia15 napisał:  

Beton_Ziom napisał:  

PS: JAk bede jechać rowerem to jak mam sie kierować? (z Dąbia) Najpier na załom->Lubczyna->Komarów?

Jedziesz do dąbia i przed zakretem do zalomia jest zakret w prawo i kierujesz sie ta droga mcaly czas i praktycznie dojedziesz do lubczyny mijasz czarne laki i pozniej jest lubczyna :P

loker
Kibic
Na forum od 7824 dni

*

Odp: KS Pogoń Nowa Szczecin w B-klasie - 31/08/2006 12:52
jak pare osob jechalo by rowerem gdzies tutaj z prawegobrzegu to mozna jakos sie ustawic i razem ruszyc ;)

Po prostu kumam schemat, jak wszyscy liżą się po dupach, to progresu nie ma.
Stanisław Grzesiuk
Kibic
Na forum od 7469 dni

Odp: KS Pogoń Nowa Szczecin w B-klasie - 31/08/2006 12:53

Ibdzia15 napisał:  

Beton_Ziom napisał:  

Rowerem... z Dąbia ulicą Lubczyńską w kierunku na Załom, następnie mijasz Pucice, Czarne Łąki i dojeżdżasz do Lubczyny. Stamtąd w kierunku na Goleniów. Co do pociągu to wiem że cena w jedną strone biletu normalnego to 6 zł.

Endless Vibe
Kibic
Na forum od 8433 dni

Odp: KS Pogoń Nowa Szczecin w B-klasie - 31/08/2006 13:42
no jak narazie jakies 30 osob na liście :D koło godziny 13 ;]

Po życia kres!

Kibic
Na forum od 7828 dni

Odp: KS Pogoń Nowa Szczecin w B-klasie - 31/08/2006 14:25
W ostatniich dniach byłem troche zalatany i nie jestem na bieżąco, poza tym ma kilka pytań.

1.) O której mniej więcej jest ognisko ? (bo wybieram się samochodem i chciałbym wiedzieć kiedy wyjechać..)
2.) Wstęp na mecz jest za darmo ?
3.) Ile mniej więcej jest km do Komarowa ? (rozważam jeszcze rower...)
4.) Lepiej autem jechać przez Załom czy trasą na Goleniów ? (długość, jaka droga..)

Z góry wielkie dzięki za odpowiedź.

Pogoń to barwy, historia, stadion, klimat - POGOŃ TO MY! || Hala Madrid!
Stary
Kibic
Na forum od 8744 dni

**

Odp: KS Pogoń Nowa Szczecin w B-klasie - 31/08/2006 14:46

loker napisał:  
jak pare osob jechalo by rowerem gdzies tutaj z prawegobrzegu to mozna jakos sie ustawic i razem ruszyc ;)

Pomysl z rowerem nie taki glupi. Ze Slonecznego przez Zalom jest niecale 24 km. Tylko zeby pogoda dopisala ...

PSMKS
Patriotyczna PS
Na forum od 7853 dni

Odp: KS Pogoń Nowa Szczecin w B-klasie - 31/08/2006 15:19

Ibdzia15 napisał:  

Beton_Ziom napisał:  

bilet ulgowy z Głownego 3.89 z dąbia 2,89(jakos tak ) a z załomia 1,87 :) Pozdrawiam i do zobaczenia na dworcu :)

Przyjaciele Nie Tylko z Trybun !
..Misiek 33..
Kibic
Na forum od 7062 dni

Odp: KS Pogoń Nowa Szczecin w B-klasie - 31/08/2006 15:50
Jak patrzyłem na stronie pkp to nie ma tam dojazdu do komarowa ! :(

Nie popatrzyłem na strone wcześniej a tam pisze o dojeździe do Rurki.Sorka

Ostatnio edytowany przez: ..Misiek 33.., 31 sierpnia 2006, 16:13 [1 raz(y)]

- 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 11  - 12  - 13  - 14  - 15  - 16  - 17  - 18  - 19  - 20  - 21  - 22  - 23  - 24  - 25  - 26  - 27  - 28  - 29  - 30  - 31  - 32  - 33  - 34  - 35  - 36  - 37  - 38  - 39  - 40  - 41  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1758171735 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.03 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005