Odp: KS Pogoń Nowa Szczecin w B-klasie - 30/08/2006 09:40
Ja proponuje przejazd przez Załom....z Załomia na Pucice...w Pucicach na Czarną Łąke skrecić ( czyli w lewo) i dalej to już prosto...... przejechać Lubczyne...i za Lubczyną jakieś 4-5 km.... do zobaczenia
... ja się będę opierdalał niech się wszystko dzieje samo...
Ostatnio jechałem do Lubczyny na łódke i jadąc przez Załom znalazłem się tam praktycznie w godzine (za kierownicą kobieta ), a potem to już prosta droga
jadąc przez Załom znalazłem się tam praktycznie w godzine
...hm czyli wyglada na to ze z Lubieszyna zajmie mi to conajmniej jakies poltorej godzinki i bez roznicy czy przez Zalom czy jadac E-3, coz moze zdaze chociaz na druga polowe...
dzieki za porady panowie
Odp: KS Pogoń Nowa Szczecin w B-klasie - 30/08/2006 19:32
Niestety przegubowego autokaru nie udalo sie zalatwic wiec wyjazd jest ......statkiem i autami prywatnymi.Zbiorka w Lubczynie na plazy o 13.00 i z tamtad na Komarowo.W Lubczynie ma byc ognisko (trzeba zabrac ze soba wlasny prowiant)
Odp: KS Pogoń Nowa Szczecin w B-klasie - 31/08/2006 12:34
A jak ktos nie ma kasy to polecam poleczenie pociagowe Szczecin - Rurka (wyjazd 8:00 przyjazd 8:36) kilka kilometrów do komarowa z rurki ponoc 5 tam kto chce to maly melanz itd po meczu pociag jest o 20:58 i w Szczecinie 21:34 . Pozdrawiam
A jak ktos nie ma kasy to polecam poleczenie pociagowe Szczecin - Rurka (wyjazd 8:00 przyjazd 8:36) kilka kilometrów do komarowa z rurki ponoc 5 tam kto chce to maly melanz itd po meczu pociag jest o 20:58 i w Szczecinie 21:34 . Pozdrawiam
a ile ok. cena biletu pociagu? Ja mam plan wybrać sie na ten meczyk Rowerem
PS: JAk bede jechać rowerem to jak mam sie kierować? (z Dąbia) Najpier na załom->Lubczyna->Komarów?
Nie mówię szeptem, gdy mówię skąd jestem...! "Jak Feniks z Popiołów odradzamy sie na nowo!"
PS: JAk bede jechać rowerem to jak mam sie kierować? (z Dąbia) Najpier na załom->Lubczyna->Komarów?
Jedziesz do dąbia i przed zakretem do zalomia jest zakret w prawo i kierujesz sie ta droga mcaly czas i praktycznie dojedziesz do lubczyny mijasz czarne laki i pozniej jest lubczyna
Rowerem... z Dąbia ulicą Lubczyńską w kierunku na Załom, następnie mijasz Pucice, Czarne Łąki i dojeżdżasz do Lubczyny. Stamtąd w kierunku na Goleniów. Co do pociągu to wiem że cena w jedną strone biletu normalnego to 6 zł.
1.) O której mniej więcej jest ognisko ? (bo wybieram się samochodem i chciałbym wiedzieć kiedy wyjechać..)
2.) Wstęp na mecz jest za darmo ?
3.) Ile mniej więcej jest km do Komarowa ? (rozważam jeszcze rower...)
4.) Lepiej autem jechać przez Załom czy trasą na Goleniów ? (długość, jaka droga..)
Z góry wielkie dzięki za odpowiedź.
Pogoń to barwy, historia, stadion, klimat - POGOŃ TO MY! || Hala Madrid!
bilet ulgowy z Głownego 3.89 z dąbia 2,89(jakos tak ) a z załomia 1,87 Pozdrawiam i do zobaczenia na dworcu
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1758171735 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.