Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Pogoń - Lech Poznań 1:3 << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
BNY
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7629 dni

Odp: Pogoń - Lech Poznań 13 maja godz. 17.00 - 12/05/2006 12:32

sektor 5 napisał:  

Mario74 napisał:  
Sektor 5 nie nabijaj postów bez sensu. Jak coś zapomnisz lub chcesz dopisać możesz edytować swój wpis. A tak to się robi śmietnik.

Smietnik ??? Ty i kaktus20 zwracacie mi tylko uwagę ! (delikatnie mówiąc ) A ja wyrażam swoje myśli i odczucia !! nie mam takiego doświadczenia na forum (biegłości,znajomości itp.) Edytuj tu cytuj tu ! w tym jesteście dobrzy! chwała wam za to !! Smietnik ??? mam takie pytanie (mam nadzieję że nie zaśmiecę FORUM ) Byliście już na meczu Pogoni Szczecin na ul Twardowskiego ? (mam nadzieję że tak) Napisałem co myślałem !!! Z pozdrowieniami Prawdziwy Kibic (mam nadzieję że za bardzo nie naśmieciłem !?)

Tylko troszke. a pytanie ktore zadales troche dziwne...

berety dwa
Kibic
Na forum od 7451 dni

Odp: Pogoń - Lech Poznań 13 maja godz. 17.00 - 12/05/2006 12:49

sektor 5 napisał:  

Mario74 napisał:  
Sektor 5 nie nabijaj postów bez sensu. Jak coś zapomnisz lub chcesz dopisać możesz edytować swój wpis. A tak to się robi śmietnik.

Smietnik ??? Ty i kaktus20 zwracacie mi tylko uwagę ! (delikatnie mówiąc ) A ja wyrażam swoje myśli i odczucia !! nie mam takiego doświadczenia na forum (biegłości,znajomości itp.) Edytuj tu cytuj tu ! w tym jesteście dobrzy! chwała wam za to !! Smietnik ??? mam takie pytanie (mam nadzieję że nie zaśmiecę FORUM ) Byliście już na meczu Pogoni Szczecin na ul Twardowskiego ? (mam nadzieję że tak) Napisałem co myślałem !!! Z pozdrowieniami Prawdziwy Kibic (mam nadzieję że za bardzo nie naśmieciłem !?)

Nikt Ci nie zabrania pisać na tym forum; bo po to ono jest. Dla Nas wszystkich kibiców Pogoni. Zwróciłem Ci tylko delikatnie uwagę że bez sensu jest nabijać post za postem; jak wszystko można ująć w jednym. Po to jest "edytuj". Co do tego czy byłem na stadionie Pogoni? Tak jak Ty od 30lat wierny jestem Naszej Pogonce. I wyluzuj troszeczkę bo widzę że się denerwujesz!

eF^
Kibic
Na forum od 7860 dni

*

Odp: Pogoń - Lech Poznań 13 maja godz. 17.00 - 12/05/2006 15:12
Ten plakat co na miescie wisi reklamujacy mecz to jakas kpina :/

Jankes
Kibic
Na forum od 7291 dni

Odp: Pogoń - Lech Poznań 13 maja godz. 17.00 - 12/05/2006 15:20

eF^ napisał:  

no chyba coś im nie wyszło;P

ZDR
Kibic
Na forum od 8204 dni

**

Odp: Pogoń - Lech Poznań 13 maja godz. 17.00 - 12/05/2006 15:35

sektor 5 napisał:  

Byliście już na meczu Pogoni Szczecin na ul Twardowskiego ?

a gdzie to jest lol

Safe
Kibic
Na forum od 7601 dni

Odp: Pogoń - Lech Poznań 13 maja godz. 17.00 - 12/05/2006 16:09

Master napisał:  

sektor 5 napisał:  

a gdzie to jest lol

chyba na ulicy? Krzywoustego?

"Jeszcze bedzie czas, by odpoczywac"
x-pack
Kibic
Na forum od 7573 dni

Odp: Pogoń - Lech Poznań 13 maja godz. 17.00 - 12/05/2006 16:14

KloceK napisał:  

Master napisał:  

sektor 5 napisał:  

a gdzie to jest lol

chyba na ulicy? Krzywoustego?

smieszny na sile ??..........pozdro

Szczecińska albo Zadna
kaktus
Kibic
Na forum od 7388 dni

Odp: Pogoń - Lech Poznań 13 maja godz. 17.00 - 12/05/2006 16:20

Jankes napisał:  

eF^ napisał:  

no chyba coś im nie wyszło;P

ja tam go przyjalem z usmiechem na twarzy :)

TradycjaZobowiązuje!
Moderator**
Na forum od 7209 dni

Odp: Pogoń - Lech Poznań 13 maja godz. 17.00 - 12/05/2006 16:42
dobra ludzie, dosc juz gadania, teraz trzeba sie zmobilizowac jak tylko da sie rade i kogo sie da! wszyscy na mecz! kks'y sie napinaja,ale mam nadzieje ze jednak my bedziemy lepsi(NAPEWNO!). i jak juz wczesniej napisalem Sandał bierz megafon i SPIEWAMY KURWA ! ! ! ! ! ! ! !

1948 - 2018 i dalej! historia bez końca!
Rzeznik
*zablokowany
Na forum od 7366 dni

Odp: Pogoń - Lech Poznań 13 maja godz. 17.00 - 12/05/2006 17:37
BŁAGAM WAS KURWA ŻEBYŚCIE NIE WYWIESZALI JAKIEŚ JEBANEJ FLAGI NA CAŁY 11 SEKTOR Z GODŁEM POLSKI !! Zajmuje za dużo miejca i potem sie cały młyn ciśnie na 12

mem
Kibic
Na forum od 7630 dni

Odp: Pogoń - Lech Poznań 13 maja godz. 17.00 - 12/05/2006 17:42

Rzeznik napisał:  
BŁAGAM WAS KURWA ŻEBYŚCIE NIE WYWIESZALI JAKIEŚ JEBANEJ FLAGI NA CAŁY 11 SEKTOR Z GODŁEM POLSKI !! Zajmuje za dużo miejca i potem sie cały młyn ciśnie na 12

Chyba nie zrozumiałeś akcji? No ale trudno... Tak na marginesie ta "jebana" flaga to było godło Polski (jak sam zauważyłeś) więc troche szacunku...

"Zdziwiłbym się gdybym tylko potrafił się jeszcze zdziwić..."

"Jakie blaski, jakie cienie, o czym jest ta mowa? - CHCWD za nieprzemyślane słowa..."
NLx
Kibic
Na forum od 8695 dni

**

Odp: Pogoń - Lech Poznań 13 maja godz. 17.00 - 12/05/2006 17:43

Rzeznik napisał:  

Jebany to mozesz byc co najwyzej ty galganie.

za plecami psów myśliwskich cała masa
U-96
Kibic
Na forum od 8393 dni

**

Odp: Pogoń - Lech Poznań 13 maja godz. 17.00 - 12/05/2006 17:47

Rzeznik napisał:  

co to za ptak co wlasne gniazdo kala ?

PS. durniu bez szkoly - za ta flage przez 1000 lat miliony ludzi oddalo zycie wiec morda krotko

Szlugi, wóda, gołe baby !
A K
Kibic
Na forum od 7801 dni

Odp: Pogoń - Lech Poznań 13 maja godz. 17.00 - 12/05/2006 17:49

Rzeznik napisał:  

Ogarnij sie kurwa chlopie troche..a jezeli nie chcesz sie cisnac to nie przychodz na 12..Proste

PS!
TradycjaZobowiązuje!
Moderator**
Na forum od 7209 dni

Odp: Pogoń - Lech Poznań 13 maja godz. 17.00 - 12/05/2006 18:00

Rzeznik napisał:  

no comment.....!

1948 - 2018 i dalej! historia bez końca!
Ori
Kibic
Na forum od 7077 dni

**

Odp: Pogoń - Lech Poznań 13 maja godz. 17.00 - 12/05/2006 18:23

Rzeznik napisał:  

Masz tupecik... Szkoda mi Ciebie ;]

...SZCZECIN MOIM MIASTEM - POGOŃ MOIM ŻYCIEM...
Ron
Kibic
Na forum od 7157 dni

Odp: Pogoń - Lech Poznań 13 maja godz. 17.00 - 12/05/2006 18:36

U-96 napisał:  

Rzeznik napisał:  

co to za ptak co wlasne gniazdo kala ?

PS. durniu bez szkoly - za ta flage przez 1000 lat miliony ludzi oddalo zycie wiec morda krotko

ale bredzisz, przyjacielu... nieźle musiałeś się koksem nawalić :D
jakie 1000 lat? Najstarsze orzełki na polskich chorągwiach pojawiły sie dopiero w czasach Przemysła II i nie były jeszcze wtedy traktowane jako godło kraju. Poza tym do połowy XIXw wiekszosć Polaków miała ojczyznę w dupię. Patriotyzm to "wynalazek" romantyzmu. Wczesniej przecietny Polak był parobkiem w "pańskich włościach" i często nie miał nawet pojęcia jak sie nazywa kraj w którym mieszka...
ps. zanim nazwiesz kogos durniem szczupaczku, skończ przynajmniej liceum...

Na forum od 7628 dni

Odp: Pogoń - Lech Poznań 13 maja godz. 17.00 - 12/05/2006 19:38
Ron nie szarzuj!!! to nie jstest forum historyczne i nie miejsce do popisywania sie wiedza nat temat godla!! nie zgrywaj magrego z wikipedii bo tak czy inaczej bialy orzel jest dzis naszym godlem !! i nic ci do tego chlopie co kibice wywieszaja na stadionie!! jak ci sie nie podoba to wypierd... za granice, panszczyzniany parobku, ktory nie wie nawet w jakim kraju mieszka.

ja kocham Pogon
bo(L)ek
Kibic
Na forum od 7621 dni

Odp: Pogoń - Lech Poznań 13 maja godz. 17.00 - 12/05/2006 19:48
proponowałbym jednak powrocenia do wątku Pogoń - Lech

Ko nie pije,ten kapuje
ben
Kibic
Na forum od 7236 dni

Odp: Pogoń - Lech Poznań 13 maja godz. 17.00 - 12/05/2006 20:41
lechitów ma być około 1000 i na pewno będą robić wszystko żeby sie pokazać! musimy pokazać że nie damy sie przekrzyczeć! tylko nie wiem co zrobimy z tymi co dłubią ten j...y słonecznik którego odgłos słyszać wszędzie! proponuje mobilizacje nie tylko 12 i 11 ale sektór obok, nawewt pod dachem, oni by krzyczeli tylko nie ma kto ich oderwać od słonecznika! na pewno na jutrzejszy mecz potzrebni są ludzie którzy rozgrzeją inne sektory nie sam Sandał! pozatym Ci co nie spiewają czyli laski i typy co przychodzą z nimi pochwalić się że chodzą na mecze Pogoni i że wieszają psy na KKS i śpiewają tylko wtedy kiedy są bluzgi a nie doping dla Pogoni ( no po...ani) powinni odrazu nie przychodzić a nie robić tylko tłum który nawet echo zagłusza a jak chcą sobie postać to niech do forte sie powołaja! POZDROWNIONKA JUTRO WIDZIMY SIE NA TWARDOWSKIEGO I ŚPIEWAMY Z CAŁYCH SERC!!

...mam tak samo jak Ty miasto moje a w nim...Pogoń Szczecin!
 - 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 11  - 12  - 13  - 14  - 15  - 16  - 17  - 18  - 19  - 20  - 21  - 22  - 23  - 24  - 

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.03 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005