Sektor 5 nie nabijaj postów bez sensu. Jak coś zapomnisz lub chcesz dopisać możesz edytować swój wpis. A tak to się robi śmietnik.
Smietnik Ty i kaktus20 zwracacie mi tylko uwagę ! (delikatnie mówiąc ) A ja wyrażam swoje myśli i odczucia !! nie mam takiego doświadczenia na forum (biegłości,znajomości itp.) Edytuj tu cytuj tu ! w tym jesteście dobrzy! chwała wam za to !! Smietnik mam takie pytanie (mam nadzieję że nie zaśmiecę FORUM ) Byliście już na meczu Pogoni Szczecin na ul Twardowskiego ? (mam nadzieję że tak) Napisałem co myślałem !!! Z pozdrowieniami Prawdziwy Kibic (mam nadzieję że za bardzo nie naśmieciłem !?)
Nikt Ci nie zabrania pisać na tym forum; bo po to ono jest. Dla Nas wszystkich kibiców Pogoni. Zwróciłem Ci tylko delikatnie uwagę że bez sensu jest nabijać post za postem; jak wszystko można ująć w jednym. Po to jest "edytuj". Co do tego czy byłem na stadionie Pogoni? Tak jak Ty od 30lat wierny jestem Naszej Pogonce. I wyluzuj troszeczkę bo widzę że się denerwujesz!
Odp: Pogoń - Lech Poznań 13 maja godz. 17.00 - 12/05/2006 16:42
dobra ludzie, dosc juz gadania, teraz trzeba sie zmobilizowac jak tylko da sie rade i kogo sie da! wszyscy na mecz! kks'y sie napinaja,ale mam nadzieje ze jednak my bedziemy lepsi(NAPEWNO!). i jak juz wczesniej napisalem Sandał bierz megafon i SPIEWAMY KURWA ! ! ! ! ! ! ! !
BŁAGAM WAS KURWA ŻEBYŚCIE NIE WYWIESZALI JAKIEŚ JEBANEJ FLAGI NA CAŁY 11 SEKTOR Z GODŁEM POLSKI !! Zajmuje za dużo miejca i potem sie cały młyn ciśnie na 12
Chyba nie zrozumiałeś akcji? No ale trudno... Tak na marginesie ta "jebana" flaga to było godło Polski (jak sam zauważyłeś) więc troche szacunku...
"Zdziwiłbym się gdybym tylko potrafił się jeszcze zdziwić..."
"Jakie blaski, jakie cienie, o czym jest ta mowa? - CHCWD za nieprzemyślane słowa..."
BŁAGAM WAS KURWA ŻEBYŚCIE NIE WYWIESZALI JAKIEŚ JEBANEJ FLAGI NA CAŁY 11 SEKTOR Z GODŁEM POLSKI !! Zajmuje za dużo miejca i potem sie cały młyn ciśnie na 12
co to za ptak co wlasne gniazdo kala ?
PS. durniu bez szkoly - za ta flage przez 1000 lat miliony ludzi oddalo zycie wiec morda krotko
Ogarnij sie kurwa chlopie troche..a jezeli nie chcesz sie cisnac to nie przychodz na 12..Proste
co to za ptak co wlasne gniazdo kala ?
PS. durniu bez szkoly - za ta flage przez 1000 lat miliony ludzi oddalo zycie wiec morda krotko
ale bredzisz, przyjacielu... nieźle musiałeś się koksem nawalić
jakie 1000 lat? Najstarsze orzełki na polskich chorągwiach pojawiły sie dopiero w czasach Przemysła II i nie były jeszcze wtedy traktowane jako godło kraju. Poza tym do połowy XIXw wiekszosć Polaków miała ojczyznę w dupię. Patriotyzm to "wynalazek" romantyzmu. Wczesniej przecietny Polak był parobkiem w "pańskich włościach" i często nie miał nawet pojęcia jak sie nazywa kraj w którym mieszka...
ps. zanim nazwiesz kogos durniem szczupaczku, skończ przynajmniej liceum...
Odp: Pogoń - Lech Poznań 13 maja godz. 17.00 - 12/05/2006 19:38
Ron nie szarzuj!!! to nie jstest forum historyczne i nie miejsce do popisywania sie wiedza nat temat godla!! nie zgrywaj magrego z wikipedii bo tak czy inaczej bialy orzel jest dzis naszym godlem !! i nic ci do tego chlopie co kibice wywieszaja na stadionie!! jak ci sie nie podoba to wypierd... za granice, panszczyzniany parobku, ktory nie wie nawet w jakim kraju mieszka.
Odp: Pogoń - Lech Poznań 13 maja godz. 17.00 - 12/05/2006 20:41
lechitów ma być około 1000 i na pewno będą robić wszystko żeby sie pokazać! musimy pokazać że nie damy sie przekrzyczeć! tylko nie wiem co zrobimy z tymi co dłubią ten j...y słonecznik którego odgłos słyszać wszędzie! proponuje mobilizacje nie tylko 12 i 11 ale sektór obok, nawewt pod dachem, oni by krzyczeli tylko nie ma kto ich oderwać od słonecznika! na pewno na jutrzejszy mecz potzrebni są ludzie którzy rozgrzeją inne sektory nie sam Sandał! pozatym Ci co nie spiewają czyli laski i typy co przychodzą z nimi pochwalić się że chodzą na mecze Pogoni i że wieszają psy na KKS i śpiewają tylko wtedy kiedy są bluzgi a nie doping dla Pogoni ( no po...ani) powinni odrazu nie przychodzić a nie robić tylko tłum który nawet echo zagłusza a jak chcą sobie postać to niech do forte sie powołaja! POZDROWNIONKA JUTRO WIDZIMY SIE NA TWARDOWSKIEGO I ŚPIEWAMY Z CAŁYCH SERC!!
...mam tak samo jak Ty miasto moje a w nim...Pogoń Szczecin!
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.