Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Arka Gdynia - Pogoń 0:0 << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Mike Tyson
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7660 dni

Odp: Arka Gdynia - Pogoń 06.05 - wyjazd - 01/05/2006 15:42

Zbylu napisał:  

Mike Tyson napisał:  
wlasnie ile juz poszlo biletow ???

jak kupisz bedzie o 1 wiecej

Ja juz kupilem.... a ty nie badz taki dowcipniy !! :/

JEDNO SERCE, JEDEN KLUB
POGON SZCZECIN
kaktus
Kibic
Na forum od 7455 dni

Odp: Arka Gdynia - Pogoń 06.05 - wyjazd - 01/05/2006 16:43

Mike Tyson napisał:  

Zbylu napisał:  

Mike Tyson napisał:  
wlasnie ile juz poszlo biletow ???

jak kupisz bedzie o 1 wiecej

Ja juz kupilem.... a ty nie badz taki dowcipniy !! :/

na V-ace napsiali tam z boku tez ze Derby Pomorza sa 7 :/

Michał51
*zablokowany
Na forum od 7177 dni

Odp: Arka Gdynia - Pogoń 06.05 - wyjazd - 01/05/2006 19:25
Mam nadzieje że będzie nas w Gdyni około 400-500 mnie na takim wyjeżdzie napewno nie zabraknie

kto nie skacze ten z policji hop hop hop
PL
Kibic
Na forum od 7094 dni

Odp: Arka Gdynia - Pogoń 06.05 - wyjazd - 01/05/2006 20:21

TeHaCe napisał:  

Shee napisał:  

śpiewak napisał:  

TeHaCe napisał:  
ej co jest kurwa mac!? ogladalem ten zaje.. program na tvn i mowili ze z arka gramy w niedziele! mam nadzieje ze to oni tam sa pojebani!

No kurde też to widziałem - mam nadzieje, że nie niedziela bo wtedy o kant dupy moge sobie kupiony bilet rozbić :)

za pzpn.pl

Zapowiedź 28. kolejki:

5 maja
Legia- Amica 20:00 C+
6 maja
Wisła K - Górnik Z 17:30 C+
7 maja
GKS - Zagłębie 13:45
Cracovia - Lech 15:00
Górnik Ł - Korona 18:00
Groclin - Wisła P 18:00
Odra - Polonia 18:00
Arka - Pogoń 18:00

... no to SUPER :/

no zesz do chuja, do kurwy nedzy!!!!!! chyba trzeba bedzie bilet sprzedackwasny

Pogon gra w sobote, terminarzem spotkan nie zajmuje sie juz PZPN tylko Ekstraklasa S.A, w zeszlym tygodniu dzwonilem do Ekstraklasy to mi podali ze ARKA- POGON gra w sobote 6 maja o 18!!! dla chcacych samemu sprawdzic podaje numer; 0225316740

Shee
Kibic
Na forum od 7390 dni

*

Odp: Arka Gdynia - Pogoń 06.05 - wyjazd - 01/05/2006 21:00

Emigrant napisał:  

TeHaCe napisał:  

Shee napisał:  

śpiewak napisał:  

TeHaCe napisał:  
ej co jest kurwa mac!? ogladalem ten zaje.. program na tvn i mowili ze z arka gramy w niedziele! mam nadzieje ze to oni tam sa pojebani!

No kurde też to widziałem - mam nadzieje, że nie niedziela bo wtedy o kant dupy moge sobie kupiony bilet rozbić :)

za pzpn.pl

Zapowiedź 28. kolejki:

5 maja
6 maja
7 maja

no zesz do chuja, do kurwy nedzy!!!!!! chyba trzeba bedzie bilet sprzedac:

Pogon gra w sobote, terminarzem spotkan nie zajmuje sie juz PZPN tylko Ekstraklasa S.A, w zeszlym tygodniu dzwonilem do Ekstraklasy to mi podali ze ARKA- POGON gra w sobote 6 maja o 18!!! dla chcacych samemu sprawdzic podaje numer; 0225316740

co jest bardziej wiarygodne? Info na stronie Canal +, pzpn, orange Ekstraklasa oraz na jednej z nieoficjalnych stron Arki, czy Twoj zeszlotygodniowy telefon? ja jestem jako neutoryk ciekawa, skad ten bajzel i bede drazyc, czy oby przypadkiem nie chcemy tylko na sile wierzyc, ze mecz bedzie w sobote.

EDIT
zapomnialabym - mowili jeszcze w TV - na C+ i w superprogramie ;) na TVN o 7 maja

Ostatnio edytowany przez: Shee, 1 maja 2006, 21:07 [2 raz(y)]

„ Płynie się zawsze do źródeł pod prąd. Z prądem płyną śmiecie ” - Z. H.
SISMIC
Kibic
Na forum od 7586 dni

Odp: Arka Gdynia - Pogoń 06.05 - wyjazd - 01/05/2006 21:08
Nie łatwiej zadzwonić pod numer, który podał Emigrant?

Szczecińska albo żadna!
Shee
Kibic
Na forum od 7390 dni

*

Odp: Arka Gdynia - Pogoń 06.05 - wyjazd - 01/05/2006 21:11

Power napisał:  

a myslisz ze to sex- linia czynna 24h na dobe?;) jutro postaram sie dodzwonic - lepiej popanikowac, jak to bosko ktos okreslil, niz slepo wierzyc, ze sila woli i telepatii niektorych Kibicow nie bedzie zadnego problemu i zadnych watpliwosci.

PL
Kibic
Na forum od 7094 dni

Odp: Arka Gdynia - Pogoń 06.05 - wyjazd - 01/05/2006 21:21

Shee napisał:  

Emigrant napisał:  

TeHaCe napisał:  

Shee napisał:  

śpiewak napisał:  

TeHaCe napisał:  

za pzpn.pl

Zapowiedź 28. kolejki:

5 maja
6 maja
7 maja

no zesz do chuja, do kurwy nedzy!!!!!! chyba trzeba bedzie bilet sprzedac:

co jest bardziej wiarygodne? Info na stronie Canal +, pzpn, orange Ekstraklasa oraz na jednej z nieoficjalnych stron Arki, czy Twoj zeszlotygodniowy telefon? ja jestem jako neutoryk ciekawa, skad ten bajzel i bede drazyc, czy oby przypadkiem nie chcemy tylko na sile wierzyc, ze mecz bedzie w sobote.

EDIT
zapomnialabym - mowili jeszcze w TV - na C+ i w superprogramie ;) na TVN o 7 maja

JAk dla mnie najbardziej wiarygosne zrodlo jest to ktore zajmuje sie organizacja tych rozgrywek...a pisac to nawet moga jak dla mnie ze mecz jest w srode o 11,30 w Legnicy...wazne zeby byl 6 maja w Gdyni o 18;))

Shee
Kibic
Na forum od 7390 dni

*

Odp: Arka Gdynia - Pogoń 06.05 - wyjazd - 01/05/2006 21:29

Emigrant napisał:  

JAk dla mnie najbardziej wiarygosne zrodlo jest to ktore zajmuje sie organizacja tych rozgrywek...a pisac to nawet moga jak dla mnie ze mecz jest w srode o 11,30 w Legnicy...wazne zeby byl 6 maja w Gdyni o 18;))

kto nie watpi, nie mysli...
Tak, ksiaze udzielny, pstrykniemy paluszkami i watpliwosci rozplyna sie ot tak...
o dziwo wyglada na to, ze to Ty organizujesz rozgrywki, bo jak dotad tylko nasza strona twierdzi, ze mecz jest 6 maja. Mam nadzieje, ze to cudowna prawda, a INNYM, tym zlym, podlym i zlosliwym ludziom cos sie przypadkowo pomylilo. Chce wyjsc na idiotke i chce, by sie okazalo, ze jest mecz w sobote, ale jak dotad nie znajduje takiej pewnosci i potwierdzenia...

PL
Kibic
Na forum od 7094 dni

Odp: Arka Gdynia - Pogoń 06.05 - wyjazd - 01/05/2006 21:34

Shee napisał:  

Emigrant napisał:  

kto nie watpi, nie mysli...
Tak, ksiaze udzielny, pstrykniemy paluszkami i watpliwosci rozplyna sie ot tak...
o dziwo wyglada na to, ze to Ty organizujesz rozgrywki, bo jak dotad tylko nasza strona twierdzi, ze mecz jest 6 maja. Mam nadzieje, ze to cudowna prawda, a INNYM, tym zlym, podlym i zlosliwym ludziom cos sie przypadkowo pomylilo. Chce wyjsc na idiotke i chce, by sie okazalo, ze jest mecz w sobote, ale jak dotad nie znajduje takiej pewnosci i potwierdzenia...

Ksiezniczko..;) dlatego jak mam jakis problem to probuje go rozwiazac...a telefon do organizacji ktora zajmuje sie terminarzem spotkan rozwial moje watpliwosci i wszelkie nie jasnosci...Coz moze Ci poradzic>> zadzwon i sie zapytaj czy lepiej nadal polemizowac i stac w miejscy z odosobnionym problemem kiedy gra MKS z Arka(>?) Pozdrawiam

Matek.
Kibic
Na forum od 8491 dni

Odp: Arka Gdynia - Pogoń 06.05 - wyjazd - 01/05/2006 21:39
Emigrant ziomuś ogarnij się tak ci proponuje. Czy już kurwa nie mógł się np Rafek pomylić albo poprostu popelnić bląd a ty jesteś taki łatwo wierny, że nie ma innej możliwosci!!!

ps. Olenko:* ;)

Pogoń To My!
Shee
Kibic
Na forum od 7390 dni

*

Odp: Arka Gdynia - Pogoń 06.05 - wyjazd - 01/05/2006 21:40

Emigrant napisał:  

Ksiezniczko..;) dlatego jak mam jakis problem to probuje go rozwiazac...a telefon do organizacji ktora zajmuje sie terminarzem spotkan rozwial moje watpliwosci i wszelkie nie jasnosci...Coz moze Ci poradzic>> zadzwon i sie zapytaj czy lepiej nadal polemizowac i stac w miejscy z odosobnionym problemem kiedy gra MKS z Arka(>?) Pozdrawiam

juz pisalam na ten temat:

Power napisał:  

ODPOWIEDZ

Shee napisał:  
a myslisz ze to sex- linia czynna 24h na dobe?;) jutro postaram sie dodzwonic - lepiej popanikowac, jak to bosko ktos okreslil, niz slepo wierzyc, ze sila woli i telepatii niektorych Kibicow nie bedzie zadnego problemu i zadnych watpliwosci.

+ kolego, sam piszesz, ze dzwoniles w zeszlym tygodniu; w naszej lidze w ciagu jednej godziny moze nastapic rewolucja...

pozdrawiam
EDIT

PS. jak dla mnie koniec dyskusji. Napisalam zreszta, ze chce raczej wyjsc na przyslowiowa slodka idiotke, bo jesli mecz bedzie w sobote, to po pierwsze - moj wyjazd jest 100% pewny... a po drugie - jesli czerpiesz satysfakcje z cudzych pomylek, to i wilk bedzie wowczas syty i owca cala.

Ostatnio edytowany przez: Shee, 1 maja 2006, 21:46 [1 raz(y)]

PL
Kibic
Na forum od 7094 dni

Odp: Arka Gdynia - Pogoń 06.05 - wyjazd - 01/05/2006 21:44
a dokladnie w piatek;) zakanczajac nie potrzebna polemike moge tylko dodac : CZAS POKAZE...

RAFek
Kibic
Na forum od 8760 dni

**

Odp: Arka Gdynia - Pogoń 06.05 - wyjazd - 01/05/2006 22:10
Shee - panikaro.... WIELKA.... Mecz jest tak jak podałem. KONIEC. KROPKA - DOTARŁO??:>

To nasza generacja, to MY - 30 letni
100%EG
Shee
Kibic
Na forum od 7390 dni

*

Odp: Arka Gdynia - Pogoń 06.05 - wyjazd - 01/05/2006 22:14

RAFek napisał:  
Shee - panikaro.... WIELKA.... Mecz jest tak jak podałem. KONIEC. KROPKA - DOTARŁO??:>

o taak moj WIELKI Wodzu i guru... az dziwie sie samej sobie, ze smialam watpic ...

... no dobra... nie dotarlo

zadzwonie dla swietego spokoju
i wtedy oficjalnie napisze na forum, ze nie mialam racji (albo mialam)

pozdrawiam :)

jarseak
Kibic
Na forum od 7080 dni

Odp: Arka Gdynia - Pogoń 06.05 - wyjazd - 01/05/2006 23:02
Sprzedam bilet na mecz+ na pociag specjalny Arka -Pogon cena 55zł sprzedaje bo złamałem noge i nie moge jechac:-( tel 502224450

Cz
Kibic
Na forum od 7678 dni

Odp: Arka Gdynia - Pogoń 06.05 - wyjazd - 01/05/2006 23:17

Dejvi napisał:  
Emigrant ziomuś ogarnij się tak ci proponuje. Czy już kurwa nie mógł się np Rafek pomylić albo poprostu popelnić bląd a ty jesteś taki łatwo wierny, że nie ma innej możliwosci!!!

ps. Olenko:* ;)

A wogole po co wtracasz swoje 3 grosze Dejvi ? O Emigranta sie nie martw,pozdro J.:D

www.sectorshop.net
Mike Tyson
Kibic
Na forum od 7660 dni

Odp: Arka Gdynia - Pogoń 06.05 - wyjazd - 01/05/2006 23:38

Shee napisał:  

RAFek napisał:  

o taak moj WIELKI Wodzu i guru... az dziwie sie samej sobie, ze smialam watpic ...

ona jakas jebnieta jest !! Boze co tu robia dziewczyny

JEDNO SERCE, JEDEN KLUB
POGON SZCZECIN
Shee
Kibic
Na forum od 7390 dni

*

Odp: Arka Gdynia - Pogoń 06.05 - wyjazd - 01/05/2006 23:55
pisze co chce i do kogo chce. Cos Ci przeszkadza? omijaj moje posty szerokim lukiem... I nie rozmywaj tematu. jak cos: 2522673 moje GG. Zapraszam.

zreszta jak przeszkadza Ci damskie towarzystwo, znajdz sobie przytulne forum gejowskie

pozdrawiam

ktn
Ultraoptymista
Na forum od 8017 dni

Odp: Arka Gdynia - Pogoń 06.05 - wyjazd - 02/05/2006 00:07

Mike Tyson napisał:  

Shee napisał:  

RAFek napisał:  

ona jakas jebnieta jest !! Boze co tu robia dziewczyny

Ty za to błysnołeś w tym momencie

Better dead than red!
 - 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 11  - 12  - 13  - 14  - 15  - 16  - 17  - 18  - 19  - 20  - 21  - 22  - 23  - 24  - 25  - 26  - 27  - 28  - 29  - 30  - 31  - 32  - 33  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1758215462 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.04 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005