ej co jest kurwa mac!? ogladalem ten zaje.. program na tvn i mowili ze z arka gramy w niedziele! mam nadzieje ze to oni tam sa pojebani!
No kurde też to widziałem - mam nadzieje, że nie niedziela bo wtedy o kant dupy moge sobie kupiony bilet rozbić
za pzpn.pl
Zapowiedź 28. kolejki:
5 maja
Legia- Amica 20:00 C+
6 maja
Wisła K - Górnik Z 17:30 C+
7 maja
GKS - Zagłębie 13:45
Cracovia - Lech 15:00
Górnik Ł - Korona 18:00
Groclin - Wisła P 18:00
Odra - Polonia 18:00
Arka - Pogoń 18:00
... no to SUPER :/
no zesz do chuja, do kurwy nedzy!!!!!! chyba trzeba bedzie bilet sprzedac
Pogon gra w sobote, terminarzem spotkan nie zajmuje sie juz PZPN tylko Ekstraklasa S.A, w zeszlym tygodniu dzwonilem do Ekstraklasy to mi podali ze ARKA- POGON gra w sobote 6 maja o 18!!! dla chcacych samemu sprawdzic podaje numer; 0225316740
ej co jest kurwa mac!? ogladalem ten zaje.. program na tvn i mowili ze z arka gramy w niedziele! mam nadzieje ze to oni tam sa pojebani!
No kurde też to widziałem - mam nadzieje, że nie niedziela bo wtedy o kant dupy moge sobie kupiony bilet rozbić
za pzpn.pl
Zapowiedź 28. kolejki:
5 maja
6 maja
7 maja
no zesz do chuja, do kurwy nedzy!!!!!! chyba trzeba bedzie bilet sprzedac:
Pogon gra w sobote, terminarzem spotkan nie zajmuje sie juz PZPN tylko Ekstraklasa S.A, w zeszlym tygodniu dzwonilem do Ekstraklasy to mi podali ze ARKA- POGON gra w sobote 6 maja o 18!!! dla chcacych samemu sprawdzic podaje numer; 0225316740
co jest bardziej wiarygodne? Info na stronie Canal +, pzpn, orange Ekstraklasa oraz na jednej z nieoficjalnych stron Arki, czy Twoj zeszlotygodniowy telefon? ja jestem jako neutoryk ciekawa, skad ten bajzel i bede drazyc, czy oby przypadkiem nie chcemy tylko na sile wierzyc, ze mecz bedzie w sobote.
EDIT
zapomnialabym - mowili jeszcze w TV - na C+ i w superprogramie na TVN o 7 maja
Ostatnio edytowany przez: Shee, 1 maja 2006, 21:07 [2 raz(y)]
„ Płynie się zawsze do źródeł pod prąd. Z prądem płyną śmiecie ” - Z. H.
Nie łatwiej zadzwonić pod numer, który podał Emigrant?
a myslisz ze to sex- linia czynna 24h na dobe? jutro postaram sie dodzwonic - lepiej popanikowac, jak to bosko ktos okreslil, niz slepo wierzyc, ze sila woli i telepatii niektorych Kibicow nie bedzie zadnego problemu i zadnych watpliwosci.
za pzpn.pl
Zapowiedź 28. kolejki:
5 maja
6 maja
7 maja
no zesz do chuja, do kurwy nedzy!!!!!! chyba trzeba bedzie bilet sprzedac:
co jest bardziej wiarygodne? Info na stronie Canal +, pzpn, orange Ekstraklasa oraz na jednej z nieoficjalnych stron Arki, czy Twoj zeszlotygodniowy telefon? ja jestem jako neutoryk ciekawa, skad ten bajzel i bede drazyc, czy oby przypadkiem nie chcemy tylko na sile wierzyc, ze mecz bedzie w sobote.
EDIT
zapomnialabym - mowili jeszcze w TV - na C+ i w superprogramie na TVN o 7 maja
JAk dla mnie najbardziej wiarygosne zrodlo jest to ktore zajmuje sie organizacja tych rozgrywek...a pisac to nawet moga jak dla mnie ze mecz jest w srode o 11,30 w Legnicy...wazne zeby byl 6 maja w Gdyni o 18)
JAk dla mnie najbardziej wiarygosne zrodlo jest to ktore zajmuje sie organizacja tych rozgrywek...a pisac to nawet moga jak dla mnie ze mecz jest w srode o 11,30 w Legnicy...wazne zeby byl 6 maja w Gdyni o 18)
kto nie watpi, nie mysli...
Tak, ksiaze udzielny, pstrykniemy paluszkami i watpliwosci rozplyna sie ot tak...
o dziwo wyglada na to, ze to Ty organizujesz rozgrywki, bo jak dotad tylko nasza strona twierdzi, ze mecz jest 6 maja. Mam nadzieje, ze to cudowna prawda, a INNYM, tym zlym, podlym i zlosliwym ludziom cos sie przypadkowo pomylilo. Chce wyjsc na idiotke i chce, by sie okazalo, ze jest mecz w sobote, ale jak dotad nie znajduje takiej pewnosci i potwierdzenia...
kto nie watpi, nie mysli...
Tak, ksiaze udzielny, pstrykniemy paluszkami i watpliwosci rozplyna sie ot tak...
o dziwo wyglada na to, ze to Ty organizujesz rozgrywki, bo jak dotad tylko nasza strona twierdzi, ze mecz jest 6 maja. Mam nadzieje, ze to cudowna prawda, a INNYM, tym zlym, podlym i zlosliwym ludziom cos sie przypadkowo pomylilo. Chce wyjsc na idiotke i chce, by sie okazalo, ze jest mecz w sobote, ale jak dotad nie znajduje takiej pewnosci i potwierdzenia...
Ksiezniczko.. dlatego jak mam jakis problem to probuje go rozwiazac...a telefon do organizacji ktora zajmuje sie terminarzem spotkan rozwial moje watpliwosci i wszelkie nie jasnosci...Coz moze Ci poradzic>> zadzwon i sie zapytaj czy lepiej nadal polemizowac i stac w miejscy z odosobnionym problemem kiedy gra MKS z Arka(>?) Pozdrawiam
Odp: Arka Gdynia - Pogoń 06.05 - wyjazd - 01/05/2006 21:39
Emigrant ziomuś ogarnij się tak ci proponuje. Czy już kurwa nie mógł się np Rafek pomylić albo poprostu popelnić bląd a ty jesteś taki łatwo wierny, że nie ma innej możliwosci!!!
Ksiezniczko.. dlatego jak mam jakis problem to probuje go rozwiazac...a telefon do organizacji ktora zajmuje sie terminarzem spotkan rozwial moje watpliwosci i wszelkie nie jasnosci...Coz moze Ci poradzic>> zadzwon i sie zapytaj czy lepiej nadal polemizowac i stac w miejscy z odosobnionym problemem kiedy gra MKS z Arka(>?) Pozdrawiam
juz pisalam na ten temat:
Nie łatwiej zadzwonić pod numer, który podał Emigrant?
ODPOWIEDZ
a myslisz ze to sex- linia czynna 24h na dobe? jutro postaram sie dodzwonic - lepiej popanikowac, jak to bosko ktos okreslil, niz slepo wierzyc, ze sila woli i telepatii niektorych Kibicow nie bedzie zadnego problemu i zadnych watpliwosci.
+ kolego, sam piszesz, ze dzwoniles w zeszlym tygodniu; w naszej lidze w ciagu jednej godziny moze nastapic rewolucja...
pozdrawiam
EDIT
PS. jak dla mnie koniec dyskusji. Napisalam zreszta, ze chce raczej wyjsc na przyslowiowa slodka idiotke, bo jesli mecz bedzie w sobote, to po pierwsze - moj wyjazd jest 100% pewny... a po drugie - jesli czerpiesz satysfakcje z cudzych pomylek, to i wilk bedzie wowczas syty i owca cala.
Ostatnio edytowany przez: Shee, 1 maja 2006, 21:46 [1 raz(y)]
Emigrant ziomuś ogarnij się tak ci proponuje. Czy już kurwa nie mógł się np Rafek pomylić albo poprostu popelnić bląd a ty jesteś taki łatwo wierny, że nie ma innej możliwosci!!!
ps. Olenko:*
A wogole po co wtracasz swoje 3 grosze Dejvi ? O Emigranta sie nie martw,pozdro J.
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1758215462 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.