Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Korona - Pogoń 0:1 << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
lotus
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8074 dni

Odp: Korona - Pogoń 0:1 - 05/04/2006 10:43
Jak "pies ogrodnika"- sam nie zje, innemu nie da!

BTR
Kibic
Na forum od 7551 dni

Odp: Korona - Pogoń 0:1 - 05/04/2006 11:02
Tylko że potem ta lista była w Kielcach...szkoda że nie przyszło nam do głowy zanotować kilka nazwisk...cóż,następnym razem przy ''darmówkach''.

''...A jesli ktoś nasz Polski dom zapali
to każdy z nas gotowym musi być,
bo lepiej byśmy stojąc umierali
niż mieli klęcząc, na kolanach żyć.''
Lu Dex
Kibic
Na forum od 8299 dni

Odp: Korona - Pogoń 0:1 - 05/04/2006 13:18
Czy ktoś coś więcej wie na teamt zajścia które opisuje Przegląd w przerwie z Matlakiem i tłumaczem który go zaatakował?

Wiara i nadzieja trwaja w nas do końca.
Tylko ogień wybacza nam winy
Plum
Kibic
Na forum od 7747 dni

Odp: Korona - Pogoń 0:1 - 05/04/2006 14:51
Podczas transmisji w Canal + mówi, że Matlak opuścill bosiko w ziazku z kłotnią pomiędzy nim a sztabem szkoleniowym...

Te szare trybuny jeszcze zatętnią granatowo-bordowym rytmem dwudziestu tysięcy serc...
hPS
*zablokowany
Na forum od 7536 dni

Odp: Korona - Pogoń 0:1 - 05/04/2006 16:14
Wyjazd na plus. Cieszy wygrana choć z perspektywy ogladania meczu na zywo zauwazyłem ze ten zespol nie chciał wcale wygrać. Nie było środka pola Kaziu nie umiał pociagnac przytrzymać.Długie piłki do niskiego Ediego ktory osamotniony nic nie był w stanie zdziałąc bo Elton był gdzieś za nim. W całym meczu znaczy do 70 ktores minuty ;) zauwazyłem tylko dwie akcje w tym jedna z golem. Zenada Zenada i jeszcze raz zenada a jak oni wygrali z Koroną to nie mam zielonego pojecia. Co do wątku wspomnianego przez BTR sie w 1000% zgodze. Przez takich osłow ze tak powiem są potem jakies problemy przy wejściu.

Podniesiona adrenalina to Śródmiejska siła
RosSi
Kibic
Na forum od 8032 dni

Odp: Korona - Pogoń 0:1 - 05/04/2006 17:26

Lu Dex napisał:  
Czy ktoś coś więcej wie na teamt zajścia które opisuje Przegląd w przerwie z Matlakiem i tłumaczem który go zaatakował?

Ten rzekomy tłumacz to Rodrigo. O co chodziło to ja też nie wiem.

AL
Kibic
Na forum od 7326 dni

Odp: Korona - Pogoń 0:1 - 05/04/2006 20:31

maks napisał:  
Napewno 80 osób ale pewnie pojechało więcej troche...

No i gdzie te Twoje ponad 80 osob ?????? Niestety byli tyko Ci ktorzy Pogon maja ZAWSZE w sercu a nie "kibice" z forum.Niestety ale takia jest prawda. ;(

CENTRALNY WOJSKOWY KOCHANY SPORTOWY
U-96
Kibic
Na forum od 8461 dni

**

Odp: Korona - Pogoń 0:1 - 05/04/2006 20:44
wiesz, nie kazdemu zawsze starcza czasu i kasy

Szlugi, wóda, gołe baby !
AL
Kibic
Na forum od 7326 dni

Odp: Korona - Pogoń 0:1 - 05/04/2006 21:07

U-96 napisał:  

to w jakim celu brali bilety hihi

CENTRALNY WOJSKOWY KOCHANY SPORTOWY
chicago
Kibic
Na forum od 7698 dni

Odp: Korona - Pogoń 0:1 - 05/04/2006 21:49
Odemnie jechała Ekipa z osiedla ale jak widziałem nie dotarli a raczej sądze że nie wpuscili ich na stadion bo biletów nie mieli musze z nimi pogadac to sie dowiem co sie stało.

Cinek
Kibic
Na forum od 8032 dni

Odp: Korona - Pogoń 0:1 - 05/04/2006 21:51

chicago napisał:  
Odemnie jechała Ekipa z osiedla ale jak widziałem nie dotarli a raczej sądze że nie wpuscili ich na stadion bo biletów nie mieli musze z nimi pogadac to sie dowiem co sie stało.

kazdy kto dotarl pod nasz sektor wszedl...

"Dobra banda z tradycjami, po co takie ekipy w ogóle pytaja o zdanie ludzi internetu?"
Żyleta
Kibic
Na forum od 8018 dni

Odp: Korona - Pogoń 0:1 - 05/04/2006 22:00

Plum napisał:  
Podczas transmisji w Canal + mówi, że Matlak opuścill bosiko w ziazku z kłotnią pomiędzy nim a sztabem szkoleniowym...

Może zależało mu na zwycięstwie a nie remisie :|

PANIK - WON !!!

P.S. strasznie żałuje że nie mogłem pojechać :( ale pozdro dla tych co byli !!!

Bo jest paru ludzi... Piraci
Prawa Strona Miasta
Kibic
Na forum od 7350 dni

Odp: Korona - Pogoń 0:1 - 06/04/2006 00:56

U-96 napisał:  

wiesz nie chodzi o tych co jak moga to jezdza tylko o tych co duzo pieprza a nic nie robia albo bora darmowe biletyu bo kurwa potrzebne im do kolekcji...a swoja droga kiedy wreszcie wypijemy obiecana flaszke??

Wasza nienawiść daje mi siłę, żebym stał się mocniejszy!Na zawsze w moim sercu tylko MKS Pogoń Szczecin!
Arathorn
Kibic
Na forum od 8048 dni

Odp: Korona - Pogoń 0:1 - 06/04/2006 01:01

VasyL - Zawodowy Szaman napisał:  

U-96 napisał:  

Racja. Wyjazd w srodku tygodnia na tak odlegly teren psuje caly tydzien --czyt. nie mam juz skad zalatwic lewych zwolnien lekarskich ;D
A wlasnie, ma ktos do takowych dostep? Zaplace, słono jak paluszki Beskidzkie.

Ja mam takie zwykłe "uczen zwolniony od zajec szkolnych od... do.... z powodu choroby" z dwoma ładnymi pieczątkami ;)

Randall McMurphy
Kibic
Na forum od 7429 dni

*

Odp: Korona - Pogoń 0:1 - 06/04/2006 09:40
``W przerwie meczu Korona - Pogon drugi kierownik i tlumacz w ekipie gosci Rodrigo uderzyl glowa w twarz grzegorza Matlaka jednego z trzech polskich pilkarz w szczecinskiej druzynie.

Schodzacy do szatni Daniel Cruz mial pretensje do Matlaka o zle zagranie.W odpowiedzi zdenerwowany Polak zwymyslal Brazylijczyka.chyba zapomnial ze obok stoi rodak Cruza znajacy juz sporo slow w naszym jezyku. Nie powinien tak mowic- mowi Faktowi Rodrigo. - Dlatego interweniowalem.
``Interwencja`` czyli cios w twarz zostala opisana w protokole z meczu. Pogoń zostala ukarana nie tylko za skandaliczne zachowanie kierownika ale tez dlatego ze Rodrigo nie mial przebywac na lawce rezerwowych!

-Polowa meczu dopiero sie zakonczyla i zylismy jeszcze boiskowa walką-proboje tlumaczyc caly incydent Matlak. Czy Pogon ukarze Rodrigo lub pilkarza? Ozeniony z łodzianką kierownik druzyny ma silniejsza pozycje w klubie. to jeden z pierwszych Brazylijczykow sprowadzonych do Polski przez Antoniego Ptaka i kolega Dawida Ptaka,syna wlasciciela. Matlak jest jednak potrzebny bo Ptak rozwaza pozbycie sie jeszcze przed koncem sezonu m.in. trzech najlepiej zarabajacych pilkarzy w Pogoni Amaral , Cleison i Batata2.

Rozmawialem juz z obydwoma lobuziakami.Jesli sie to powtorzy, wyrzuce Rodrigo Informuje Ptak. Matlak i Brazylijczyk podali sobie rece.``

za: Fuckt

Co za gazeta..najpierw pisza ze Rodrigo ma pewniejsza pozycje w klubie a po chwili co innego mowi PTAK i ze jak to sie jeszcze raz powtorzy wywali Rodrigo.
Swoja drogą za kogo ten Rodrigo sie uwaza,co z tego ze Matlak nawyzywal Daniela ,nalezalo mu sie to samo bym zrobil:D ale po to jest kierownik zeby jakos to zalagodzic i poprostu przetlumaczyc to Danielowi co powiedzial Matlak i nic wiecej w klubie pelni tez role tlumacza i do jego obowiazkow nalezy aby dobrze sie wspolpracowaly zawodnikom a nie zeby sie napier.... z Matlakiem bo powiedzial cos ``zlego`` o brazylijczykach ,w glowie sie nie miesci za kogo on sie ma....

To My Niechciani, Nielubiani i Bezczelni...MKS!
eM
Kibic
Na forum od 7239 dni

**

Odp: Korona - Pogoń 0:1 - 06/04/2006 10:27
W głowie sie nie mieści ze mongoły maja w tym klubie wiecej do powiedzania niz Polacy.
Gdyby to Matlak mu zajebał z dyni to bylaby wielka afera na tle rasistowskim :P

Cz
Kibic
Na forum od 7679 dni

Odp: Korona - Pogoń 0:1 - 06/04/2006 10:31

Cinek84 napisał:  

chicago napisał:  

kazdy kto dotarl pod nasz sektor wszedl...

Wpis Rafka: Pogoni 30osób + 3 osoby które nie zostały wpuszczone na sektor w 2giej połowie

Co do biletow, to widac ze na Pogoni zawzieci kolekcjonerzy..za cos takiego w ucho powinni oberwac.

www.sectorshop.net
ARO
Kibic
Na forum od 7853 dni

*

Odp: Korona - Pogoń 0:1 - 06/04/2006 10:59

PSG. napisał:  
W głowie sie nie mieści ze mongoły maja w tym klubie wiecej do powiedzania niz Polacy.
Gdyby to Matlak mu zajebał z dyni to bylaby wielka afera na tle rasistowskim :P

Matlak zrobiłby to lepiej, celniej i z polotem :) nie jak ten zaciąg brazylijskich tłumaczo-kopaczy...

Gregor
Kibic
Na forum od 7368 dni

Odp: Korona - Pogoń 0:1 - 06/04/2006 12:51
Troszkę się wkurwiłem, kto to słyszał żeby w Pogoni murzyni bili Polaków:|

Stocznie Szczecina, Gdyni i Gdańska chciały wolności krzyczały basta !
Plum
Kibic
Na forum od 7747 dni

Odp: Korona - Pogoń 0:1 - 06/04/2006 12:51
Oficjalka

Cytat:  
W odpowiedzi na doniesienia prasowe dotyczące incydentu jaki miał miejsce w przerwie meczu Kolporter Korona Kielce – MKS Pogoń Szczecin SSA pomiędzy Rodrigo do Nascimento a Grzegorzem Matlakiem, Zarząd MKS Pogoń Szczecin SSA informuje:
W ocenie Zarządu zachowanie Rodrigo do Nascimento było naganne, w związku z tym podjęto decyzję o jego odesłaniu do Brazylii. W stosunku do Grzegorza Matlaka Zarząd ewentualnie podejmie odpowiednie działania po przeprowadzeniu z zainteresowanym rozmowy wyjaśniającej.

Zarząd MKS Pogoń Szczecin SSA

Decyzja, o odesłaniu Rodrigo dobra, tylko kto teraz będzie tłumaczył? ;>
Pewnie Woźniak....
Co do Matlaka, to nie wiem z jakiej racji, ma on być ukrany... za to, że zosatł uderzony?
Jeśli karać Matlaka to trzeba by ukarać również Cruza...

Te szare trybuny jeszcze zatętnią granatowo-bordowym rytmem dwudziestu tysięcy serc...
 - 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 11  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1758269448 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.08 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005