Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Korona - Pogoń 2:1 << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Cz
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7605 dni

Odp: Korona - Pogoń - 05/03/2006 11:32

kibic24 napisał:  
sa jakies fotki z tego "meczu"? bo strona korony ma zaplon szachisty

A Ty dlaczego oskarzasz FC OL o sprzedawanie skoro wiadomosci masz z Interentu?
Ekipa pociagowa + zmotoryzowana = 200 osob,ladna liczba:) Ogolnie wyjazd na plus:)
P.S.Klocek jak tak masz plakac na necie to wogole nie jedz na wyjazd i bedziesz mial spokojna glowe.

www.sectorshop.net
Plum
Kibic
Na forum od 7673 dni

Odp: Korona - Pogoń - 05/03/2006 11:51
Małe wyjaśnienie dla Ekipanta
Śmieszne nie jest dla mnie to że jechaliście na darmo, że zmarnowlaiście cały weekned itd.
Śmieszne jest dla mnie to co pisze tamta strona, że za tą sytacje odpowiedzialny jest Ptak.
To że, w takich warunkach nie da się grać wiadomo było już kilka dni przed, ale Korona upierała siedo samego końca...

Te szare trybuny jeszcze zatętnią granatowo-bordowym rytmem dwudziestu tysięcy serc...
U-96
Kibic
Na forum od 8387 dni

**

Odp: Korona - Pogoń - 05/03/2006 11:57
troche szkoda ze nie dane bylo mecz obejrzec ale trudno, bylo - minelo

zbanowac "lotto" - takiego belkotu to ja nawet po pijaku nie popelniam

Ostatnio edytowany przez: U-96, 5 marca 2006, 13:08 [1 raz(y)]

Szlugi, wóda, gołe baby !
kibic24
Kibic
Na forum od 7249 dni

Odp: Korona - Pogoń - 05/03/2006 11:59

Czarny85 napisał:  

kibic24 napisał:  

Ekipa pociagowa + zmotoryzowana = 200 osob,ladna liczba:) Ogolnie wyjazd na plus:)
P.S.Klocek jak tak masz plakac na necie to wogole nie jedz na wyjazd i bedziesz mial spokojna glowe.

jak masz ze zrodla to napisz, jaki interes ma wp w tym czy kibice Pogońi zadzwonili na policje czy nie ?

Safe
Kibic
Na forum od 7595 dni

Odp: Korona - Pogoń - 05/03/2006 12:06

Czarny85 napisał:  

ja wcale nie placze ... mowie tylko ze szkoda ze mecz sie nie odbyl i ze wolalbym porobic akurat w tym czasie co innego niz bezczynnie jechac ...
czemu bezczynnie ? ..
pokazac pokaze sie dopingiem (na meczu...)
pic nie bede (bo jestem za "maly") ..
barw druzyny przeciwnej nie zabiore (bo jestem za "maly") ...
wiec moglem tylko siedziec w pociagu i jechac, a jechalem poto by dopingowac i reprezentowac nasze barwy, nasz klub...
w tym ywjezdzie byly 4 (wg mnie)
+ osoby i zwiazana z nimi atmosfera (oraz liczba osob)
+ pokazanie sie w kilku miastach
+ ... (nie mozna chyba p[owiedziec tego na necie wiec lepiej nie mowie)
+ sam ywjazd byl "+"...
ogolnie rzecz biorac wyjazd na "+" z 1minusem wlasnie spowodowanym brakiem meczu, poniewaz ja jezdze na wyjazdy dla celu dopingu w trakcie, przed i po spotkaniu ;P

a jeszcze raz powtarzam ze nie placze ze nie odbyl sie mecz tylko mowie ze szkoda .. a gdzie mam powiedziec jak nie na forum ? .. ja do Ciebie nic nie mam i mam nadzieje ze Ty tdo mnie tez nie bo to nie oto tu chodzi ..
Pozdro

Steryd napisał:  
pociagowa 100-120 osob (potwierdzi ktos z pociagu?).

ja potwierdze ... w pociagu bylo +/- 110osob

Ostatnio edytowany przez: Safe, 5 marca 2006, 12:34 [1 raz(y)]

"Jeszcze bedzie czas, by odpoczywac"
BTR
Kibic
Na forum od 7477 dni

Odp: Korona - Pogoń - 05/03/2006 12:13

kibic24 napisał:  

Czarny85 napisał:  

kibic24 napisał:  

jak masz ze zrodla to napisz, jaki interes ma wp w tym czy kibice Pogońi zadzwonili na policje czy nie ?

Właśnie też się nad tym zastanawiam,bo było tam ich 8 reporterów(od wróżki o akcji wiedzieli 3 lata wcześniej) i nawet obserwowali wszystko przez satelity,dodatkowo mieli podsłuchy u psów.Więc nie mam pojęcia czemu piszą tak a nie inaczej.A tak na serio to pomyśl zanim coś palniesz,wszystkie info prasa ma z 3 ręki,jak mieli sprawdzić kto dokładnie dzwonił?

''...A jesli ktoś nasz Polski dom zapali
to każdy z nas gotowym musi być,
bo lepiej byśmy stojąc umierali
niż mieli klęcząc, na kolanach żyć.''
barcish
Kibic
Na forum od 7725 dni

**

Odp: Korona - Pogoń - 05/03/2006 12:29

KloceK napisał:  
Ekhym ... wkurwilo mnie tylko jedno ...
ze po chuj jechac 13h jak mozna bylo porobic cos "bardziej pozytecznego" niz bezcolowe jezdzenie pociagiem ... i przy okazji strata barw (bo slyszlaem ze takowe zniknely ale nie bede nic mowil, bo to internet...)

no i kurwa widzisz... zle slyszales

Steryd napisał:  
, pociagowa 100-120 osob (potwierdzi ktos z pociagu?).

w pociagu okolo 70-80 osob

POGOŃ SZCZECIN!
Prawa Strona Miasta
Kibic
Na forum od 7276 dni

Odp: Korona - Pogoń - 05/03/2006 13:03

Kml napisał:  
co do tego zdarzenia to powiem tylko tyle,ze nikt z zaatakowanych,nie wzywal psiarni,zrobił to kierowca cysterny.ktory uczestniczyl w tym zdarzeniu.ćo do calej akcji k....,to zaatakowali,nas na trasie spowrotem i nie 4 fury a 7+bus 15-20 osobowy. niewiem skąd media mają takie info (to sa same brednie).faktem jest ze k.... nie obrzucala nas kamieniami(to tez jakies brednie)natomiast napewno gosc od nas jest jeden poszkodowany,ktory zostal trafiony z bliskiej odleglosci w oko ostrym (narzedziem).A jezeli chodzi o sprzeawanie to niech k...... zapyta swoich kierowców(napewno będą wiedzieli o co chodzi).Od nas z kibicow ktorzy byli w tym busie nikt nikogo nie poznal nawet sam poszkodowany.
to tyle w tym temacie .
Kto ma wiedziec wie,

odezwij sie do mnie na gg

Wasza nienawiść daje mi siłę, żebym stał się mocniejszy!Na zawsze w moim sercu tylko MKS Pogoń Szczecin!
scyzor
Kibic
Na forum od 7064 dni

Odp: Korona - Pogoń - 05/03/2006 13:39
ciekawe rzeczy tu kolega opowiada, a do regionalnej tv wypowiadał się też kierowca cysterny?

Prawa Strona Miasta
Kibic
Na forum od 7276 dni

Odp: Korona - Pogoń - 05/03/2006 13:46

scyzor napisał:  
ciekawe rzeczy tu kolega opowiada, a do regionalnej tv wypowiadał się też kierowca cysterny?

a masz moze fragment tej wypowiedzi na jakims filmiku??

Wasza nienawiść daje mi siłę, żebym stał się mocniejszy!Na zawsze w moim sercu tylko MKS Pogoń Szczecin!
scyzor
Kibic
Na forum od 7064 dni

Odp: Korona - Pogoń - 05/03/2006 13:52
jak będę miał nie omieszkam wkleić, swoją drogą , gdyby taki numer odwinął fc Korony, przestałby nim być tego samego dnia :(,żeby było jasne nic nie mam do kibiców ze Szczecina, w końcu nie mieliście na to wpływu

Kibic001
Kibic
Na forum od 7064 dni

Odp: Korona - Pogoń - 05/03/2006 14:09
Wyjazd mimo odwalania meczu można zaliczyć do udanych. Jedynie żal mi chłopaczka, co dostał po pysku od dwóch naszych, co chyba nie mogli pogodzić się z pewnym faktem!
Za co dostał?
- za to, że pojechał za drużyna na prawie drugi kraniec Polski?
- za to, że nie dostał po pysku od „kogoś innego”?
- czy, za to, że nie oddał barw jak inni?
Zostawiam to do własnej interpretacji, ale ja osobiście uważam to za czyste frajerstwo! Bicie się nawzajem? eeeh szkoda gadać. Napiszecie, że to nie miejsce na takie informacje? A ja się z tym nie zgodzę, bo każdy, kto chce jechać za Pogonią powinien wiedzieć, że nie tylko od kibiców innych ekip czyha zagrożenie!

barcish
Kibic
Na forum od 7725 dni

**

Odp: Korona - Pogoń - 05/03/2006 14:12

Kibic001 napisał:  

Za co dostał?

Moze za to ze mial dwa metry wzrostu dobre 90 kg wagi i schowal sie w przedziale pod kanapa a powinien zachowac sie troche inaczej. To wlasnie uwazam za czyste frajerstwo.

POGOŃ SZCZECIN!
-HL
Kibic
Na forum od 7935 dni

Odp: Korona - Pogoń - 05/03/2006 14:16
O tym ze jest duze prawdopodobienstwo ze mecz sie nie odbedzie bylo wiadomo jeszcze przed wyjazdem patrzac na prognoze pogody. Jechac bylo jednak warto, bo o ile na pogode i wynik nie mamy wplywu to na swoje postawe jak najbardziej. A przyblizona liczba ok 200 osob to naprawde dobry wynik zwazywszy na okolicznosci.

KloceK napisał:  

PS2 Moznabylo juz w Radomiu (czy tam wczesniej) zawrocic, tylko oczywiscie panowie "dzialacze" z Korony nie zadzwonili do "panow" ze Szczecina, i przez to 4h dluzej sie jechalo ...

Nie mozna bylo. Decyzja o odwoloniu spotkania zapadla ok godz 12stej i nim to info trafilo do mediow to juz o tym wiedzielismy.

Bart1987 napisał:  

Tak, ale lacznie z Legia (kilkanascie osob) i tylko w pierwsza strone. Z powrotem znacznie mniej...

Miłość do Pogoni jest naszym losem, zwycięstwo naszą nadzieją...
Safe
Kibic
Na forum od 7595 dni

Odp: Korona - Pogoń - 05/03/2006 14:33

-HL napisał:  

Bart1987 napisał:  

Tak, ale lacznie z Legia (kilkanascie osob) i tylko w pierwsza strone. Z powrotem znacznie mniej...

oj mi sie zdaje ze bylo wiecej niz 80osob w strone DO Kielc ..
a spowrotem znacznie mniej poniewaz : Legia zostala w Wawie, niektorzy pojechali inaczej, na wlasna reke, kilka osob pojechalo w strone Krakow/Zakopane

"Jeszcze bedzie czas, by odpoczywac"
Luk Luk
Kibic
Na forum od 7828 dni

**

Odp: Korona - Pogoń - 05/03/2006 14:47
mimo tylu kilometrow warto bylo jechac :)

"Wierzę, że inteligencja i strach są nieodłączne. Goście którzy mówią: ja się nie boję niczego - są po prostu głupi!" - Rickson Gracie
Kibic001
Kibic
Na forum od 7064 dni

Odp: Korona - Pogoń - 05/03/2006 14:49

Bart1987 napisał:  

Kibic001 napisał:  

Za co dostał?

Moze za to ze mial dwa metry wzrostu dobre 90 kg wagi i schowal sie w przedziale pod kanapa a powinien zachowac sie troche inaczej. To wlasnie uwazam za czyste frajerstwo.

Jest pewne, że mógł się zachować inaczej, jak każdy z tego pociągu. Wiadomo - ludzie śpią, niektórzy na fazie, kilkadziesiąt sekund, nogi z waty, strach itp. Odruchem ludzkim jest obrona. Nie wszyscy są urodzonymi wojownikami bez znaczenia czy ma się metr czy trzy. Obrona przedziału to frajerstwo? Jakoś mnie to nie przekonuje.

barcish
Kibic
Na forum od 7725 dni

**

Odp: Korona - Pogoń - 05/03/2006 14:57

Kibic001 napisał:  

Bart1987 napisał:  

Kibic001 napisał:  

Za co dostał?

Jest pewne, że mógł się zachować inaczej, jak każdy z tego pociągu. Wiadomo - ludzie śpią, niektórzy na fazie, kilkadziesiąt sekund, nogi z waty, strach itp. Odruchem ludzkim jest obrona. Nie wszyscy są urodzonymi wojownikami bez znaczenia czy ma się metr czy trzy. Obrona przedziału to frajerstwo? Jakoś mnie to nie przekonuje.

Nie mam zamiaru ani przekonywac cie do moich racji czy nawet dyskutowac. Twoje argumenty na temat obrony frajerstwa do mnie nie trafiaja

POGOŃ SZCZECIN!
-HL
Kibic
Na forum od 7935 dni

Odp: Korona - Pogoń - 05/03/2006 15:13

KloceK napisał:  

oj mi sie zdaje ze bylo wiecej niz 80osob w strone DO Kielc ..

Nie bylo. Nie liczylismy sie, ale latwo sprawdzic po autobusie w ktory nas zapchnieto - w Ikarusach jest ~35 miejsc siedzacych, drugie tyle (moze troche wiecej) stalo.

Kibic001 napisał:  

Daj juz spokoj...

Miłość do Pogoni jest naszym losem, zwycięstwo naszą nadzieją...
dzm
Kibic
Na forum od 7624 dni

Odp: Korona - Pogoń - 05/03/2006 15:16
Ja dodam tylko od siebie,ze duzo osob powinno przemyslec 5 razy cala sytuacje,przemyslec jak sie zachowali i jak powinni sie zachowac.

Obrazek jpg wstawiony na forumObrazek jpg wstawiony na forumObrazek jpg wstawiony na forum
Dla pewnego swego i chcącego nic trudnego...

Obrazek jpg wstawiony na forum
 - 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 11  - 12  - 13  - 14  - 15  - 16  - 

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.07 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005