Odp: Groclin-Pogoń 1:3 - 18/10/2005 13:29
chodzi o to ze najwiecej sie udzielaja tu osoby nie bedace tam i nie znajace sytuacji!!kazdy moze sie wypowiadac ale na tematy o ktorych ma pojecie! a jezeli chodzi o tekstu typu ,,pozdro dla kumatych" ,,kto byl ten wie"....nie zauwazylem zeby sie kolega napinal,a jezeli ktos nie potrafil zachowac kultury w dyskusji a jedynymi argumentami dla niego byly wyzwiska to chyba mozan sie wkurzyc..albo sie umie dyskutowac albo sie nie zabiera glosu!!dot R.P Murphy
Wasza nienawiść daje mi siłę, żebym stał się mocniejszy!Na zawsze w moim sercu tylko MKS Pogoń Szczecin!
A czy ja sie napinam? poprostu smiesza mnie teksty typu kto nie jezdzi na wyjazdy ma sie nie odzywac...jakby tak mialo byc to90% by milczalo a w Grodzisku bylem i mniej wiecej znam ta sytuacje.
chodzi o to ze najwiecej sie udzielaja tu osoby nie bedace tam i nie znajace sytuacji!!kazdy moze sie wypowiadac ale na tematy o ktorych ma pojecie! a jezeli chodzi o tekstu typu ,,pozdro dla kumatych" ,,kto byl ten wie"....nie zauwazylem zeby sie kolega napinal,a jezeli ktos nie potrafil zachowac kultury w dyskusji a jedynymi argumentami dla niego byly wyzwiska to chyba mozan sie wkurzyc..albo sie umie dyskutowac albo sie nie zabiera glosu!!dot R.P Murphy
A czy ja sie napinam? poprostu smiesza mnie teksty typu kto nie jezdzi na wyjazdy ma sie nie odzywac...jakby tak mialo byc to90% by milczalo a w Grodzisku bylem i mniej wiecej znam ta sytuacje.
nie chodzi o to zeby nie zabierali glosu Ci co nie jezdza tylko Ci co wypowiadaja sie na temat sytuacji na wyjazdach skoro na nich nie byli..bo jezeli ktos nie uczestniczy w danym zdarzeniu to raczej nie moze obiektywnie ocenic tego zdarzenia czyz nie??
Wasza nienawiść daje mi siłę, żebym stał się mocniejszy!Na zawsze w moim sercu tylko MKS Pogoń Szczecin!
Wyluzuj czlowieku. Nalezy nam sie szacunek od kazdego pilkarza grajacego w naszym klubie.
czyli jak bys chodzil na mecze Legii to tez mialbys szacunek do Kaczorowskiego.
Nie jestem kibicem Legii tylko Pogoni mieszkajacym w Warszawie.Roznica miedzy kibicami a pilkarzami jest taka, ze my chodzimy na mecze nie dla Kaczorowskiego czy jakiegos tam chujka tylko dlatego, ze kochamy swoj klub i pilka nozna jest nasza pasja. Pilkarz jest to czlowiek, ktory pracuje i jest mu obojetne czy gra dla Pogoni czy Lecha. I chociaz z tego powodu nalezy sie szacunek dla kibica.
A swoja droga na Legie tez smigam : -)
Widze że niektórzy łaske robią że kibicują Pogoni i jeszcze sie domagają podziękowań: na takich debili szkoda słów
Te a Ty kurwa to kto? Ty kibicujesz Pogoni? Na wyjazdy nie jeździsz to po ch... sie udzielasz?
A co moga sie odzywac tylko wyjazdowicze? tzn``prawdziwi`` kibice?? nie badz smieszny, napisz jeszcze ``kto był ten wie`` i ``pozdro dla kumatych`` wielki wyjazdowiczu
Ty kurwa pajacu, do Barta to brakuje ci leszcu wiele, wiec na jego temat sie nie wypowidaj, szcegolnie w pogardliwym tonie.Idz chapnij dzide Ediemu i mu podziekuj za brameczki.I wlasnie dlatego wole naszych rodzimych zawodnikow, juz wiedza, ze kibicow tzreba szanowac, a malpa nic nie ogarnie....
Widze że niektórzy łaske robią że kibicują Pogoni i jeszcze sie domagają podziękowań: na takich debili szkoda słów
Te a Ty kurwa to kto? Ty kibicujesz Pogoni? Na wyjazdy nie jeździsz to po ch... sie udzielasz?
A co moga sie odzywac tylko wyjazdowicze? tzn``prawdziwi`` kibice?? nie badz smieszny, napisz jeszcze ``kto był ten wie`` i ``pozdro dla kumatych`` wielki wyjazdowiczu
Ty kurwa pajacu, do Barta to brakuje ci leszcu wiele, wiec na jego temat sie nie wypowidaj, szcegolnie w pogardliwym tonie.Idz chapnij dzide Ediemu i mu podziekuj za brameczki.I wlasnie dlatego wole naszych rodzimych zawodnikow, juz wiedza, ze kibicow tzreba szanowac, a malpa nic nie ogarnie....
bo fantazjaa,fantazjaa stary wyluzuj nie musisz tu nikogo bronic sam umie sie wypowiedziec i co do tego porownania mnie do Barta i czarnych czyli małp...pozostawie to bez komentarza bo zaraz zacznie sie kłótnia i ciesze sie ze mi duzo brakuje do niego dzieki Bogu pozatym nie byl to pogardliwy ton tylko czysta Ironia jakbys nie zauwazyl tego
bo fantazjaa,fantazjaa stary wyluzuj nie musisz tu nikogo bronic sam umie sie wypowiedziec i co do tego porownania mnie do Barta i czarnych czyli małp...pozostawie to bez komentarza bo zaraz zacznie sie kłótnia i ciesze sie ze mi duzo brakuje do niego dzieki Bogu pozatym nie byl to pogardliwy ton tylko czysta Ironia jakbys nie zauwazyl tego
nie jestem stary....zauwazylem ironie...wiem, ze potrafi sam napisac...ale tzreba pietnowac leszczy takich jak ty..ktorym sie za dzuo wydaje.Pisz lepij w temacie jak to Edi strzela brameczki,a nie o zasadach na kibicowskim szlaku (czyli m.in. podejscie pilkarzy do kibicow i kibicow do pilakrzy).Do malpy cie nie porownywalem...
Odp: Groclin-Pogoń 1:3 - 18/10/2005 19:01
" dla ziomkow respekt, dla frajerow pogarda "
dobrze mial ktos w podpisie (sry ze nie pamietam kto ) a ty Murphy zastanow sie co piszesz chlopczyku .. dla kogo na meczu wydzieram ja i nie tylko ja morde ? dla pilkarzy .. a dla kogo graja pilkarze ? dla klubu,siebie,kibicow ... wiec nalezy sie chyba 1 gest za wysilek i za kase na Cholinexy ( )ktory nikomu nie zaszkodzil a wrecz przeciwnie
Odp: Groclin-Pogoń 1:3 - 18/10/2005 19:17
Widać, że Murphy nic nie czaisz kurwa ogarnij się człowieku, na cholere sie kłucisz wkońcu też jesteś kibic Pogoni tak mi sie przynajmiej wydaje hehe choć może czegoś nie wiem
Odp: Groclin-Pogoń 1:3 - 18/10/2005 21:45
Troszke zaszlo to za daleko. Nazywanie kogos o odmiennym kolorze skory "małpą" zahacza o rasizm. Pozostanmy lepiej przy okresleniu "pilkarz grajacy w Pogoni" A co do klotni, ktora wywolal Murphy - juz chyba zawsze tak bedzie, ze ktos nie znajacy realiow wyjazdow bedzie sie staral wtracac swoje 3 grosze do tematu o ktorym najzwyczajniej w swiecie nie ma bladego pojecia. Natomiast ci bardziej hmmm "doswiadczeni" beda gardzili takim typem W sumie nie dzwine to jest - ale zostawmy wszystko w porzadku, bo wyzywanie od kurew, lam i frajerow miedzy kibicami (takimi i przede wszystkim owakimi) zbliza nas bardziej do podzialow.
Ha ha ha, he he, ho-ho, uh, uh, ha-ha, ha...And I thought my jokes were bad...
Odp: Groclin-Pogoń 1:3 - 18/10/2005 22:39
Ej no kurwa ludzie spokojnie, niechce tu uchodzic za jakiegos rozkrecacza kłótnipo to jest chyba forum zeby kazdy mogl wyrazic swoja opinie a nie po to zeby sie przypodobac innym. Napisalem jak ja to odbieram i jak to wyglada z mojego punktu widzenia(sprawa dotyczy Ediego) widac kilku osobom sie to nie spodobalo i zaczely sie wrzuty,mam takie zdanie a nie inne na ten temat jezeli komus to nie pasuje to zapraszam do DYSKUSJI a nie do tekstow typu``ty kurwa pajacu,leszczu`` Juz niedlugo,niektore osoby niebeda chcialy sie wypowiadac,wyrazac swoich opinii na dany temat bo wiadomo jak to sie skonczy,przyklad powyzej,wrzutami na calej linii.Swoje juz przezylem ale 1 razy spotykam sie z taka sytuacja, chyba za bardzo co niektorzy spieci tu sa , wiec wrzuccie ogolnie na lussssssssssssssssssss
p.s wlasnie na c+ Niebieskim zaczal sie mecz Groclin-Pogon
Odp: Groclin-Pogoń 1:3 - 18/10/2005 23:06
to Ty zaczeles ironizowac w temacie ktory zdeka odbiegal od tego ktory byl tutaj podany....a skoro poruszyles kwestie nie zwiazane z tematem to dostales pouczenie zeby nastepnym razem czytac uwazniej co piszesz..
Ej no kurwa ludzie spokojnie, niechce tu uchodzic za jakiegos rozkrecacza kłótnipo to jest chyba forum zeby kazdy mogl wyrazic swoja opinie a nie po to zeby sie przypodobac innym. Napisalem jak ja to odbieram i jak to wyglada z mojego punktu widzenia(sprawa dotyczy Ediego) widac kilku osobom sie to nie spodobalo i zaczely sie wrzuty,mam takie zdanie a nie inne na ten temat jezeli komus to nie pasuje to zapraszam do DYSKUSJI a nie do tekstow typu``ty kurwa pajacu,leszczu`` Juz niedlugo,niektore osoby niebeda chcialy sie wypowiadac,wyrazac swoich opinii na dany temat bo wiadomo jak to sie skonczy,przyklad powyzej,wrzutami na calej linii.Swoje juz przezylem ale 1 razy spotykam sie z taka sytuacja, chyba za bardzo co niektorzy spieci tu sa , wiec wrzuccie ogolnie na lussssssssssssssssssss
p.s wlasnie na c+ Niebieskim zaczal sie mecz Groclin-Pogon
I jestem ciekawy co o tym sądzi nasza administracja? Czy jest wolność wypowiedzi na forum? Czy trzeba podporządkowywać się większości? Coś Panowie OnLine Team nie zajmujecie w tym temacie swojego stanowiska. Czyżby jakieś obawy? Mc Murphy co do Ciebie to trochę przesadzasz z tą miłością do piłkarzy! To nie z piłkarzem czy działaczem się identyfikujesz ale z Pogonią nazwą swojego klubu. Wyjazdy zawsze rządzą się swoimi prawami; i jak już ktoś to mądrze powiedział "nie po to jedziesz tyle kilometrów aby grajek miał Cię w dupie". Niektórzy mówią ale on nie musi dziękować; odpowiedżz brzmi My też nie musimy mu dziękować. "Jak Kuba Bogu tak Bóg Kubie". Dlaczego kiedyś nie było takich problemów? Wszyscy dziękowali sobie wspólnie za grę i doping. A teraz co? Wielka braziliana. To ja mam w czterech literach taką brazylianę która swoim zachowaniem ma mnie też w czterech literach(czytaj w dupie). I młodzieży Szczecińska (Pogoniarze z krwi i kości) po co kłótnie? Pogoń przecież ma Nas jednoczyć; a narazie robią się podziały.
Odp: Groclin-Pogoń 1:3 - 18/10/2005 23:32
Rodzimy pilkarz nie zawsze pamieta o tym by podziekowac, niedawno byla taka sytuacja nawet z rezerwami. Z kolei czesc Brazylijczykow ogarnela temat (np. Julcimar) i dziekuja po meczu, dlatego okreslenie "malpa nic nie ogarnie" chyba nie do konca jest sluszne. Swoja droga widze ze okreslenia typu "malpa" draznia nie tylko mnie...
jestem ciekawy co o tym sądzi nasza administracja? Czy jest wolność wypowiedzi na forum? Czy trzeba podporządkowywać się większości? Coś Panowie OnLine Team nie zajmujecie w tym temacie swojego stanowiska. Czyżby jakieś obawy?
ja krótko od siebie trzeźwym spojrzeniem
wolność słowa jest była i będzie jeśli nie przekracza pewnych granic
jeśli o ten temat jak widać nic się złego nie dzieje, nic stąd nie wyleciało do kosza są przecież tematy i wpisy, które po kilku minutach w koszu lądują
trudno mi odpowiadać za charakter i styl odpowiedzi zarówno tych, którzy mają według mnie rację czy nie mają, to jest forum kibiców a nie moje/nasze forum więc czasem/często dochodzi do takich spięć jak te, wszystko kręci się koło tego, że to tylko forum i jak to ktoś kiedyś pisał internet
są na forum ludzie, którzy znaja się dość dobrze i razem tworzą swoją otoczkę, a są ludzie, którzy się nie znają i czasem dochodzi do sytuacji typu - co ten koleś pisze, ile on ma lat, gówno wiesz itd...
takie wymiany zdań były i pewno będą...
a co do ostatniego pytanie o obawy choć nie wiem o co chodzi tak do końca to ich nie mam, mogę się z czymś zgodzić lub nie, a akceptowanie czyjejś wypowiedzi nie jest w żadnym wypadku zgodą na lepsze/gorsze traktowanie
zresztą to szeroki temat - forum ma swoje prawa, a rzeczywistość całkowiecie inne
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1758427685 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.