Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Pogoń - Legia 2:2 << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
-HL
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8011 dni

Odp: Pogoń - Legia 2:2 - 18/09/2005 23:39

RAFek napisał:  

Nazwa wykonawcy: 100%EG, utwór jeszcze nie jest ogólnie ;) dostępny.

Nie zapominaj kto caly ten temat nagral...;)

Miłość do Pogoni jest naszym losem, zwycięstwo naszą nadzieją...
...
Kibic
Na forum od 7756 dni

Odp: Pogoń - Legia 2:2 - 19/09/2005 01:43
wlasnie obejrzalem skrot z onetu, bramka Kazika calkiem zajebista ;) niezla oprawa za;uje ze nie bylem i pozdrawiam zza oceanu ;)

nara
Kibic
Na forum od 7560 dni

**

Odp: Pogoń - Legia 2:2 - 19/09/2005 07:45

Marcin07 napisał:  
wie ktoś jaki był wynik meczu Pogoni z Legią w piątek ? bardzo dziękuje za odpowiedź bo sie denerwuje

No dobry jestes ziomus... ale udajesz debila albo nim jestes :) hahaha

Pszczółek
Kibic
Na forum od 8158 dni

**

Odp: Pogoń - Legia 2:2 - 19/09/2005 08:56
Male posumowanko odnosnie wizyty przyjaciela z Warszawy. Piatek godzina 7.30 melduje sie w Kamieniu. 16.00 jest w Szczecinie i ... stwierdza ze jest chyba juz po meczu i musi sie dowiedziec jaki byl wynik... ;) Przed meczem ma probe mikrofonu ktorej nie przechodzi ale za piatym razem dostaje sie na stadion... Koniec pierwszej polowy, bedac w naszym mlynie stwierdza, ze dziwne Pogon ma te czerwone stroje, ale dobrze, ze Legia w koncu z powrotem gra w bialych, no i dobrze, ze Poogn prowadzi... Po meczu powrot do Kamienia i ... Aeja oooo zabawa zgoda i jeszcze pare zabawnych sytuacji... do niedzieli rana, gdzie w Dabiu udaje nam sie go zapakowac w pociag...
Ogolnie bardzo szybko zlecial ten weekend...Watroba przezyla...

Ps. Jakiez bylo zdziwko 2 niebieskich z Kamienia ze kolega z Warszawy we fleku Pogoni chodzi po Kamieniu Pomorskim i jeszcze bezczelnie pije se piwko w ich radiowozie oraz czepia sie innego w czerwono-bialo-zielonym szaliku... notabene, ktory wczesniej zmienil wlasciciela na rzecz tego fleka...

Fan Club Kamień Pomorski
AP Gryf Kamień Pomorski
Prawa Strona Miasta
Kibic
Na forum od 7352 dni

Odp: Pogoń - Legia 2:2 - 19/09/2005 10:21

Zbylu napisał:  
zgadzam sie z Toba Mario powinismy spiewac tylko dla Pogoni czasami krzyknac Legia i to wszystko a nie lizac dupy Legii jak bardzo ich kochamy itd.!Oni i tak uwazaja ze najlepsza zgode maja z Zagłebiem S.

Ty ziomus smieszne rzeczy piszesz..moze nawet nie smieszne a zalosne..rozmawialem z Legionistami i nie sadze zeby zgoda z zaglebiem byla dla nich wazniejsza,a jesli mam mowic o ich stosunku do nas to bylem w Wa-wie i naprawde zostalem dobrze przyjety,wiec zastanow sie nad pisaniem glupot..

Wasza nienawiść daje mi siłę, żebym stał się mocniejszy!Na zawsze w moim sercu tylko MKS Pogoń Szczecin!
Święty
Kibic
Na forum od 7364 dni

Odp: Pogoń - Legia 2:2 - 19/09/2005 13:28
Sorry że nie w temacie ale mi sie odnośniki pojebały :P Mógłby mi ktoś podać tytuł piosenki która zawsze ( poza Legią) leci w momencie wejścia piłkarzy na boisko??

Choć na świecie wiele klubów jest
I może lepsze są i sława większa jest
My w Szczecinie mamy taki klub
Któremu serca oddaliśmy już...
tarpan
Kibic
Na forum od 7856 dni

Odp: Pogoń - Legia 2:2 - 19/09/2005 13:57
Jakoś nie chce mi się odnosić do wcześniejszych wypowiedzi na temat przyjaźni z Legią, głupoty zawsze gada ten kto nie jeździ na wyjazdy a życie kibiców zna sprzed ekranu monitora, no cóż takie prawo Internetu. Zawsze jak bywałem w Warszawie to przyjęto mnie godnie i nie przeszkadzało mi to że śpiewają mało o Pogoni, bo czego mam oczekiwać od ludzi którzy są sercem za swoją (L), ja byłem zawsze sercem za ukochaną Pogonią i wystarczyło mi to że chłopaki z (L) odnoszą się z szacunkiem do mojej drużyny. Nikt nie musiał mnie nosić na rękach i śpiewać o Pogoni, wystarczył szacunek i godne przywitanie, a tego nigdy w Warszawie nie brakowało.
W piątek widziałem wielu przypadkowych ludzi na stadionie, wygwizdywanie własnej drużyny, trąbki i ich buczenie, idiotyczne komentarz, najpierw trzeba zająć się własnym podwórkiem zanim będziemy się czepiać ludzi którzy przejechali pół Polki aby świętować z nami. Pozdrawiam kibiców z Legii i mam nadzieje że będę miał przyjemność jeszcze nie raz spotkać się z wami w drodze.

thedevil2

Sex alkohol mordobicie POGOŃ SZCZECIN ponad życie!!!
Prawa Strona Miasta
Kibic
Na forum od 7352 dni

Odp: Pogoń - Legia 2:2 - 19/09/2005 14:34

tarpan napisał:  
Jakoś nie chce mi się odnosić do wcześniejszych wypowiedzi na temat przyjaźni z Legią, głupoty zawsze gada ten kto nie jeździ na wyjazdy a życie kibiców zna sprzed ekranu monitora, no cóż takie prawo Internetu. Zawsze jak bywałem w Warszawie to przyjęto mnie godnie i nie przeszkadzało mi to że śpiewają mało o Pogoni, bo czego mam oczekiwać od ludzi którzy są sercem za swoją (L), ja byłem zawsze sercem za ukochaną Pogonią i wystarczyło mi to że chłopaki z (L) odnoszą się z szacunkiem do mojej drużyny. Nikt nie musiał mnie nosić na rękach i śpiewać o Pogoni, wystarczył szacunek i godne przywitanie, a tego nigdy w Warszawie nie brakowało.
W piątek widziałem wielu przypadkowych ludzi na stadionie, wygwizdywanie własnej drużyny, trąbki i ich buczenie, idiotyczne komentarz, najpierw trzeba zająć się własnym podwórkiem zanim będziemy się czepiać ludzi którzy przejechali pół Polki aby świętować z nami. Pozdrawiam kibiców z Legii i mam nadzieje że będę miał przyjemność jeszcze nie raz spotkać się z wami w drodze.

nic dodać nic ująć!pozdro dla Ciebie

Wasza nienawiść daje mi siłę, żebym stał się mocniejszy!Na zawsze w moim sercu tylko MKS Pogoń Szczecin!
ZDR
Kibic
Na forum od 8274 dni

**

Odp: Pogoń - Legia 2:2 - 19/09/2005 20:08

S.S. napisał:  
wlasnie obejrzalem skrot z onetu, bramka Kazika calkiem zajebista ;) niezla oprawa za;uje ze nie bylem i pozdrawiam zza oceanu ;)

daj link...

- papa gamoniu! -
Kibic
Na forum od 7335 dni

Odp: Pogoń - Legia 2:2 - 19/09/2005 20:23

Ekipant napisał:  

tarpan napisał:  

nic dodać nic ująć!pozdro dla Ciebie

i o to tutaj chodzi! od siebie moge powiedzieć tyle:

pamietam jak kiedys na Natolinie poszlismy z kuzynem i kolesiem (obaj (L) ) do knajpki na jakies urodziny ... jak zostałem tam przyuwazony przez towarzycho znajomych Legionistów - od razu knajpa rozbrzmiała gromkim "hej CWKS hej MKS nasza zgoda najlepsza w Polsce jest!" biba była przednia, schlaliśmy sie bardzo przyzwoicie (mocne łby mają tam, ale nie takie jak u nas ;) ), potem darlismy głosno mordy na osiedlu (wiadomo co!) a na drugi dzien wymieniłem z gosciem szale (chodzi w nim na Zylete do dzisiaj...)... i wez mi jakis gosciu teraz powiedz, ze Legia jest "be" bo cośtam... no chyba, ze dostałes ktos tam wpierdol za Pogoń, albo cos w tym guscie ... ale jak zamierzacie piździć ot tak (zeby wkurwic innych) to poprostu stulcie pyski bo to jest kurewsko niepoważne i tyle... pozdrawiam (L) i P/ ...

lol
Z daleka nie będzie widać
Kibic
Na forum od 8035 dni

**

Odp: Pogoń - Legia 2:2 - 19/09/2005 22:06
Z innej beczki.

Zakazy ITI

Na prawie się nie znam, ale czy mogą tak sypać dożywotnymi zakazami ?

Z daleka nie będzie widać.
U-96
Kibic
Na forum od 8463 dni

**

Odp: Pogoń - Legia 2:2 - 19/09/2005 22:43

Czarny85 napisał:  

Zalezy od gustu, utwor The Junkers podchodzi bardziej pod klimat np.Konkwisty 88- My kibice czy utworow the Gits a kawalek 100% EG podchodzi pod kawalki hh jak np.Hugo-Czarna Elka czy Z.U.-Czarna L,osobiscie bardziej przypadla mi wersja 100% EG:) Fajnie za powstaja takie kawalki,duzo ekip ma juz swoje utwory m.in.Arka,Lech,Gks Jastrzebie,Slask,Zaglebie L. i S. a najwiecej chyba Zawisza.

My kibice rzadzi i dzieli od wielu lat, rowniez Niedziela Barankow Bozych jest gites. Zwroc uwage ze "w czas dobry czy zly" Quo Vadis przy Gits brzmi jak piosenka harcerska do ogniska ;)
Muzyka kibicowska jak dla mnie powinna miec muzyczny wykop a hh to dla mnie takie mulenie troche - no ale o gustach sie nie dyskutuje :)

Szlugi, wóda, gołe baby !
Mayday
Kibic
Na forum od 8518 dni

Odp: Pogoń - Legia 2:2 - 19/09/2005 22:49

Ziemiak napisał:  
Z innej beczki.

Zakazy ITI

Na prawie się nie znam, ale czy mogą tak sypać dożywotnymi zakazami ?

kurwa przesada...za probe wniesienia racy na stadion dozywotni zakaz...brak slow na to co dzieje sie w Polskiej pilce....

Życie nie składa się z oddychania...Tylko z chwil które zapierają dech w piersiach
Luk Luk
Kibic
Na forum od 7904 dni

**

Odp: Pogoń - Legia 2:2 - 19/09/2005 23:04

Bart1987 napisał:  

Luk2 napisał:  

FeLiPe napisał:  
Ma ktoś może ten utworek o Pogoni, który można było usłyszeć przed rozpoczeciem spotkania??? Albo przynajmniej nazwa wykonawcy i tytuł utworu??

jak bedzie ogolnie dostepny to sie dowiecie napewno.

Luk2 wam powie :]

A Ty nie madruj :P

"Wierzę, że inteligencja i strach są nieodłączne. Goście którzy mówią: ja się nie boję niczego - są po prostu głupi!" - Rickson Gracie
Cz
Kibic
Na forum od 7681 dni

Odp: Pogoń - Legia 2:2 - 19/09/2005 23:14

U-96 napisał:  

Czarny85 napisał:  

Zalezy od gustu, utwor The Junkers podchodzi bardziej pod klimat np.Konkwisty 88- My kibice czy utworow the Gits a kawalek 100% EG podchodzi pod kawalki hh jak np.Hugo-Czarna Elka czy Z.U.-Czarna L,osobiscie bardziej przypadla mi wersja 100% EG:) Fajnie za powstaja takie kawalki,duzo ekip ma juz swoje utwory m.in.Arka,Lech,Gks Jastrzebie,Slask,Zaglebie L. i S. a najwiecej chyba Zawisza.

My kibice rzadzi i dzieli od wielu lat, rowniez Niedziela Barankow Bozych jest gites. Zwroc uwage ze "w czas dobry czy zly" Quo Vadis przy Gits brzmi jak piosenka harcerska do ogniska ;)
Muzyka kibicowska jak dla mnie powinna miec muzyczny wykop a hh to dla mnie takie mulenie troche - no ale o gustach sie nie dyskutuje :)

My kibice to klasyka:) Konkwista 88 ma kilka dobrych kawalkow kibicowskich lub luzno polaczonych z kibicowaniem np.Skinheads, z takiej muzyki podpasowal mi Honor i ich kawalki:moje serce bije z prawej strony,honor,zdradzona ziemia.Co do utworu Qua Vadis zgadzam sie, z takiego tez powodu nie zabardzo podasowali mi Junkersi.Zajebiscie ze wychodza utwory o Pogoni, ciekawe czy pojawia sie kiedys jakies grafitii Pogoni:)

www.sectorshop.net
 - 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1758443693 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.43 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005