Odp: Pogoń - Legia 2:2 - 19/09/2005 08:56
Male posumowanko odnosnie wizyty przyjaciela z Warszawy. Piatek godzina 7.30 melduje sie w Kamieniu. 16.00 jest w Szczecinie i ... stwierdza ze jest chyba juz po meczu i musi sie dowiedziec jaki byl wynik... Przed meczem ma probe mikrofonu ktorej nie przechodzi ale za piatym razem dostaje sie na stadion... Koniec pierwszej polowy, bedac w naszym mlynie stwierdza, ze dziwne Pogon ma te czerwone stroje, ale dobrze, ze Legia w koncu z powrotem gra w bialych, no i dobrze, ze Poogn prowadzi... Po meczu powrot do Kamienia i ... i jeszcze pare zabawnych sytuacji... do niedzieli rana, gdzie w Dabiu udaje nam sie go zapakowac w pociag...
Ogolnie bardzo szybko zlecial ten weekend...Watroba przezyla...
Ps. Jakiez bylo 2 niebieskich z Kamienia ze kolega z Warszawy we fleku Pogoni chodzi po Kamieniu Pomorskim i jeszcze bezczelnie pije se piwko w ich radiowozie oraz czepia sie innego w czerwono-bialo-zielonym szaliku... notabene, ktory wczesniej zmienil wlasciciela na rzecz tego fleka...
Ty ziomus smieszne rzeczy piszesz..moze nawet nie smieszne a zalosne..rozmawialem z Legionistami i nie sadze zeby zgoda z zaglebiem byla dla nich wazniejsza,a jesli mam mowic o ich stosunku do nas to bylem w Wa-wie i naprawde zostalem dobrze przyjety,wiec zastanow sie nad pisaniem glupot..
Wasza nienawiść daje mi siłę, żebym stał się mocniejszy!Na zawsze w moim sercu tylko MKS Pogoń Szczecin!
Odp: Pogoń - Legia 2:2 - 19/09/2005 13:28
Sorry że nie w temacie ale mi sie odnośniki pojebały Mógłby mi ktoś podać tytuł piosenki która zawsze ( poza Legią) leci w momencie wejścia piłkarzy na boisko??
Choć na świecie wiele klubów jest
I może lepsze są i sława większa jest
My w Szczecinie mamy taki klub
Któremu serca oddaliśmy już...
Odp: Pogoń - Legia 2:2 - 19/09/2005 13:57
Jakoś nie chce mi się odnosić do wcześniejszych wypowiedzi na temat przyjaźni z Legią, głupoty zawsze gada ten kto nie jeździ na wyjazdy a życie kibiców zna sprzed ekranu monitora, no cóż takie prawo Internetu. Zawsze jak bywałem w Warszawie to przyjęto mnie godnie i nie przeszkadzało mi to że śpiewają mało o Pogoni, bo czego mam oczekiwać od ludzi którzy są sercem za swoją (L), ja byłem zawsze sercem za ukochaną Pogonią i wystarczyło mi to że chłopaki z (L) odnoszą się z szacunkiem do mojej drużyny. Nikt nie musiał mnie nosić na rękach i śpiewać o Pogoni, wystarczył szacunek i godne przywitanie, a tego nigdy w Warszawie nie brakowało.
W piątek widziałem wielu przypadkowych ludzi na stadionie, wygwizdywanie własnej drużyny, trąbki i ich buczenie, idiotyczne komentarz, najpierw trzeba zająć się własnym podwórkiem zanim będziemy się czepiać ludzi którzy przejechali pół Polki aby świętować z nami. Pozdrawiam kibiców z Legii i mam nadzieje że będę miał przyjemność jeszcze nie raz spotkać się z wami w drodze.
Sex alkohol mordobicie POGOŃ SZCZECIN ponad życie!!!
i o to tutaj chodzi! od siebie moge powiedzieć tyle:
pamietam jak kiedys na Natolinie poszlismy z kuzynem i kolesiem (obaj (L) ) do knajpki na jakies urodziny ... jak zostałem tam przyuwazony przez towarzycho znajomych Legionistów - od razu knajpa rozbrzmiała gromkim "hej CWKS hej MKS nasza zgoda najlepsza w Polsce jest!" biba była przednia, schlaliśmy sie bardzo przyzwoicie (mocne łby mają tam, ale nie takie jak u nas ), potem darlismy głosno mordy na osiedlu (wiadomo co!) a na drugi dzien wymieniłem z gosciem szale (chodzi w nim na Zylete do dzisiaj...)... i wez mi jakis gosciu teraz powiedz, ze Legia jest "be" bo cośtam... no chyba, ze dostałes ktos tam wpierdol za Pogoń, albo cos w tym guscie ... ale jak zamierzacie piździć ot tak (zeby wkurwic innych) to poprostu stulcie pyski bo to jest kurewsko niepoważne i tyle... pozdrawiam (L) i P/ ...
Zalezy od gustu, utwor The Junkers podchodzi bardziej pod klimat np.Konkwisty 88- My kibice czy utworow the Gits a kawalek 100% EG podchodzi pod kawalki hh jak np.Hugo-Czarna Elka czy Z.U.-Czarna L,osobiscie bardziej przypadla mi wersja 100% EG Fajnie za powstaja takie kawalki,duzo ekip ma juz swoje utwory m.in.Arka,Lech,Gks Jastrzebie,Slask,Zaglebie L. i S. a najwiecej chyba Zawisza.
My kibice rzadzi i dzieli od wielu lat, rowniez Niedziela Barankow Bozych jest gites. Zwroc uwage ze "w czas dobry czy zly" Quo Vadis przy Gits brzmi jak piosenka harcerska do ogniska
Muzyka kibicowska jak dla mnie powinna miec muzyczny wykop a hh to dla mnie takie mulenie troche - no ale o gustach sie nie dyskutuje
Zalezy od gustu, utwor The Junkers podchodzi bardziej pod klimat np.Konkwisty 88- My kibice czy utworow the Gits a kawalek 100% EG podchodzi pod kawalki hh jak np.Hugo-Czarna Elka czy Z.U.-Czarna L,osobiscie bardziej przypadla mi wersja 100% EG Fajnie za powstaja takie kawalki,duzo ekip ma juz swoje utwory m.in.Arka,Lech,Gks Jastrzebie,Slask,Zaglebie L. i S. a najwiecej chyba Zawisza.
My kibice rzadzi i dzieli od wielu lat, rowniez Niedziela Barankow Bozych jest gites. Zwroc uwage ze "w czas dobry czy zly" Quo Vadis przy Gits brzmi jak piosenka harcerska do ogniska
Muzyka kibicowska jak dla mnie powinna miec muzyczny wykop a hh to dla mnie takie mulenie troche - no ale o gustach sie nie dyskutuje
My kibice to klasyka Konkwista 88 ma kilka dobrych kawalkow kibicowskich lub luzno polaczonych z kibicowaniem np.Skinheads, z takiej muzyki podpasowal mi Honor i ich kawalki:moje serce bije z prawej strony,honor,zdradzona ziemia.Co do utworu Qua Vadis zgadzam sie, z takiego tez powodu nie zabardzo podasowali mi Junkersi.Zajebiscie ze wychodza utwory o Pogoni, ciekawe czy pojawia sie kiedys jakies grafitii Pogoni
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1758443693 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.