Wyjazd calkiem niezly. Melanz udany szczegolnie jadac z typem co wraca z wyjazdu wystrzelony z butow, a o 2:00 oznajmia ze zostawil plecak w busie ktory przed chwila odjechal Pozdro dla ogarnietego busa i nieogarnietego kierowcy
A jak sie czuje pan Zdzisiu?? Pierwszy wyjazd ma zaliczony...
Pewnie leży i nie rusza się z wrażenia...Ciekawy tylko jestem czy wkręcił się bez biletu,no i czy ochrona go przeszukiwała... Swoją drogą taki niepozorny mógł conieco przemycić na stadion...
eeee no chyba bez biletu Pan Zdzisio to taki kochany był i on 20lat jeździ na Pogoń a to się liczy....:
i to byl jego 1001 wyjazd - jak sam twierdzil
Wygląda na to że mamy mocny fanclub w Przytocznej...
na poczatku psy kazaly zostawic zdzisia przed wejsciem ale jakos sie udalo..w drodze powrotnej jednak zestresowany zdzisio wrocil do domu i zostal w przytocznej-zapewne czeka juz na nastepny wyjazd
Wasza nienawiść daje mi siłę, żebym stał się mocniejszy!Na zawsze w moim sercu tylko MKS Pogoń Szczecin!
Odp: Amica - Pogoń 4:1 - 23/08/2005 10:15
Szczerze mówiąc dziwią mnie te komentarze pełne rozczarowania po meczu we Wronkach. A czego można się było spodziewać po dotychczasowych meczach ? Bez przesady ale gra nawet w zwycięskich meczach z Wisłą P. i Koroną była jak dla mnie bardzo słaba a przecież Wisła i Korona do jakiś super drużyn nie należą.
Nie ma się co oszukiwać. Jeśli nadal w składzie będą preferowani pupilkowie Ptaków to nie zajmiemy miejsca w górnej połówce tabeli. Po prostu według mnie nie mamy zawodników i trenera na walkę o górę tabeli. No chyba, że w zespole będą grali rzeczywiście najlepsi a nie ci, którzy muszą.
Tak więc lepiej nie róbmy sobie większych nadziei to i rozczarowania będą mniej bolesne.
Wygląda na to że mamy mocny fanclub w Przytocznej...
no pan Zdzislaw i jego ziomki ostro tam trzesa 'miastem'
za to miejscowi jakos nie palali zbytnia 'miloscia' do Pogoni nie spodobala sie glownie ulanska fantazja 'zdobywcow GSu'...
ale za to w knajpie piwo z kija 0,5 - 2,50 a w takiej juz naprawde porzadnej knajpie - 3,50...
W tej porzadnej nawet wlasciciela sciagneli zeby przelaczyl nam na Canal+ niebieski...
Pszczółek szkoda że nie zadzwoniłeś do mnie że masz takie kłopoty, ja czekałem na drugą ekipę w barze za Gorzowem, oni też mieli kłopoty z samochodem, gdy dojechałem do Przytocznej nikogo nie zastałem więc pojechałem do Wronek, może razem udało by się coś wymyślić……
Sex alkohol mordobicie POGOŃ SZCZECIN ponad życie!!!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1758462277 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.