Zielińskiemu nic do tego ten zespół sie dopiero ogrywa przecież przyszło dużo młodych zdolnych chłopaków i niedługo Legia będzie wygrywała mecz za meczem
Legia grająca jednym napastnikiem...z Włodarczykiem albo Szałachowskim na lewym skrzydle i z dwoma defensywnymi pomocnikami( z uporem maniaka Zielu stawia na Magierę) to wogóle nie będzie nic strzelać...wszystko wina Zielińskiego jak dla Mnie!
Legia gra źle odkąd On jest trenerem...przecież to nie tylko dwa mecze ale i większość ubiegłego sezonu!
Legii trzeba trenera!!!(a nie ucznia).
Czarna e(L)ka w kółeczku się mieni!!!
Visca el Barca!!!
Wg oficjalnej Zagłębie w 1 połowie dominowało, stwarzało sytuacje, a Pogoń prawie wogóle. W Canal+ pokazali właściwie 2 strzały Zagłębia (w tym gol) a reszta Pogoń.
Na oficjalnej pisali, że w 46 min. Milar zdupczył sam na sam, później w 50-tej którejś znowu - w C + nic o tym nie było.
A co do gry, to te akcje Pogoni wyglądały ładnie, zwłąszcza podobali się tam aktywni Grzelak, Elokan i Edi. KAźmierczak też w tych skrótach był widoczny, zaliczył asystę no i aktywny, strzelający Milar.
Za tę akcję po golu pewnie nieco poprawił swoje notowania
Generalnie z relacji wynikało, że Pogoń była lepszym zespołem, acz nieskuecznym.
P.S. Bugaj mnie rozbawił "Beksą" - kto widział, ten wie bo na TVN-ie na pewno nie pokażą.
Odp: Zagłębie - Pogoń w Polkowicach - 30/07/2005 22:57
Obejrzalem skrot z meczu na C+. Pokazali 3 akcje Zaglebie w tym bramke i chyba z 15 akcji Pogoni! Widac ze bardzo aktywny byl Grzelak i Elokan oraz nasz napad Edi Milar. Sluchajac relacji w Radio Szczecin mozna bylo uslyszec jedynie pojekiwanie ze w sumie to nic nie gramy a nowy brazylijczyk Rosa to nic nie pakazuje... Okazuje sie ze bylo inaczej i nie wiem dlaczego tak komentuje mecz swoje druzyny redarktor ze Szczecina?
Odp: Zagłębie - Pogoń w Polkowicach - 30/07/2005 22:58
No i jak pierwsze opinie po skrocie w C+?? Jak dla mnie Pogon zagrala naprawde dobrze. Przy bramce zawinil chyba Fabiniak, ktory zupelnie niepotrzebnie rzucil sie do lecacej 5 metrow od niego pilki. Gdyby stal w miejscu, zlapalby strzal Iwanskiego. No ale to wlasnie bledy mlodosci W I polowie zaimponowal mi Grzelak i Elokan. Troche gorzej wypadl Edi. Milar natomiast wraca do formy, bramka ala Gerd Mueller Ciesze sie, ze Pietrzak stawia powoli na mlodziez. Zmiana Labedzkiego wygladala nieco dziwnie (plul sie jak jakis 8-letni bachor) - tylko pilkarze wiedza o co tam poszlo. Pare slow krytyki (jak zwykle) pod adresem sedziego - byl psychiczny. Dziwne spalone i zolta kartka dla Milara - poprostu nonsens. No ale mamy punkcik, to jest w tej chwili najwazniejsze.
Ha ha ha, he he, ho-ho, uh, uh, ha-ha, ha...And I thought my jokes were bad...
Odp: Zagłębie - Pogoń w Polkowicach - 30/07/2005 23:01
Abstrachujac od gry,wynikow i szkolenia Legii.....Wlasnie obejrzalem w magazynie Canalu+ skrot meczu Zaglebie-Pogon-i naprawde ten skrot moze nas napawac optymizmem-Kazmierczak,Grzelak,Elokan,Edi,Milar byli bardzo aktywni i ladnie wymieniali pilki-nie bylo widac Rosy,w audycji radiowej bardzo go krytykowali,ze nic nie pokazal,ale z ocenieniem defensywnego pomocnika bym sie wstrzymywal-to chyba najbbardziej newralgiczna pozycja(czlowiek od czarnej roboty)i ciezka do ocenienia z trybun(zalozenia taktyczne trenera itd)...
Jeszcze tylko jedna kwestia-wiele osob pisze-czy to w komentarzach na V-pilce,czy tutaj na forum,ze Milar zepsul duzo setek-w skrocie nie bylo zadnej tej setki spieprzonej pokazanej....a w pokazanych akcjach Milar naprawde sie staral i gral swietnie(wychodzenie na pozycje,podania,dosrodkowania i w koncu strzal,co zaskakujace z glowki i wyrownanie),wiec kilka slow do niektorych czepiajacych sie go...odpierdolcie sie juz od niego-nie uwazam go za jakiegos fenomenalnego zawodnika,wkurza mnie tez jego czeste przewracanie sie na boisku,ale czasami mam wrazenie,ze slowa krytyki pod jego adresem sa kierowane tylko i wylacznie dlatego,ze jest odkryciem Dawida(badz co badz gowniarza,nie majacego pojecia o menadzerce,ale tego transferu nie powinnismy mu wypominac)...to na tyle.Dobrej nocy wszystkim.Widzimy sie na stadionie w meczu z Korona...
Odp: Zagłębie - Pogoń w Polkowicach - 30/07/2005 23:22
moze kiedys wkoncu zaspiewamy claudio *** milar na stadionie? na pewno sie tym podbuduje i zobaczy ze jego wysilek kibice doceniaja.. gdyby nie on, nie mielibysmy 2 miejsca po II kolejkach...
Odp: Zagłębie - Pogoń w Polkowicach - 31/07/2005 00:40
eJay co do sędziego to można mieć zastrzeżenia ale powiedz mi co ma w takim razie zrobić Polonia? Ewidentne 2 karane + czerwień dla Wierzchowskiego, wogole jego odp :" Wydaje mi się , że złapałem... na lini" no cóż Mimo wszystko nie zmienia to faktu ze Jeleń robił co chciał
A co do meczu Pogoni, to całkiem niezle to sie kształtuje, widać zaangażowanie u piłkarzy, ładnie pyka Grzelak, wraca do formy Kazmierczak. Cieszy też zachowanie Pietrzaka, który daje sie pokazać w tych koćcówkach młodym. Co do bramki dla Zagłębia to myśle ze Fabiniaka zmylił kiks Julcimara(?) tzn. nie czysto uderzył i piłka trafiła pod nogi Iwańskiego,a Michalski tez sie nie popisał w kryciu, ale cieszy 1 pkt i 3 pozycja w tabeli
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1758473612 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.