Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
Dobra wez nie siej fermentu, nie rozumieniesz pewnych rzeczy wiec zamknij pape i wiecej nie szczekaj.
Czy to z tobą była wymiana poglądów?! W piaskownicy się z tobą nie bawiłem więc stul jadaczkę bo się lekko zapędziłeś.
Fenster przykontroluj, bo jak na razie to Ty tu wpierdalasz chujowa faze...a jesli nadal pewnych rzezcy nie rozumiesz to przylaczam sie do wypowiedzi Kolegi Brewera
OK Shivan oświeć mnie i innych, którzy nie zasługują na miano kibiców, jaki był powód rozróby w Czechach?
PS: Jak nie on to może ktoś inny. O co poszło !!!
Każdy kto powinien wiedzieć ten wie
Czyli Pozdro Dla Kumatych
taaa... Tylko na wszelkie zarzuty pod adresem kibiców (zarówno ze Szczecina jak i Warszawy) którzy byli na meczu odpowiadacie "nie byłeś to się nie odzywaj". Twierdzicie że burd na stadionie nie sprowokowali kibice a wszyscy którzy nie byli na meczu i twierdzą inaczej są w błędzie i niech najlepiej spier***ają. Jednocześnie nikt nie chce powiedzieć jak było naprawde. Może w takim razie ci wszyscy tak zwani przez was "netowi napinacze" mają racje? Jeśli nie to olśnijcie wszystkich i powiedzcie o co chodzi bo jak mi zamkną stadion to chce wiedzieć przynajmniej za co.
OK Shivan oświeć mnie i innych, którzy nie zasługują na miano kibiców, jaki był powód rozróby w Czechach?
PS: Jak nie on to może ktoś inny. O co poszło !!!
Każdy kto powinien wiedzieć ten wie
Czyli Pozdro Dla Kumatych
taaa... Tylko na wszelkie zarzuty pod adresem kibiców (zarówno ze Szczecina jak i Warszawy) którzy byli na meczu odpowiadacie "nie byłeś to się nie odzywaj". Twierdzicie że burd na stadionie nie sprowokowali kibice a wszyscy którzy nie byli na meczu i twierdzą inaczej są w błędzie i niech najlepiej spier***ają. Jednocześnie nikt nie chce powiedzieć jak było naprawde. Może w takim razie ci wszyscy tak zwani przez was "netowi napinacze" mają racje? Jeśli nie to olśnijcie wszystkich i powiedzcie o co chodzi bo jak mi zamkną stadion to chce wiedzieć przynajmniej za co.
nie sadze ze otrzymasz tutaj od kogos odpowiedz na Twoje pytanie...
Odp: Intertoto: Sigma - Pogoń 1:0 - 06/07/2005 15:43
A na onecie napisali dzis ze Pogon moze zagrac rewanzowy mecz nawet przy pustych trybunach. To by byly naprawde jaja, ciekawe teraz jaka decyzje podejmie UEFA.
"Wierzę, że inteligencja i strach są nieodłączne. Goście którzy mówią: ja się nie boję niczego - są po prostu głupi!" - Rickson Gracie
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1758487554 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.