Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Wisła Kraków - Pogoń Szczecin 1:0 << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Luk Luk
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7905 dni

**

Odp: Wisła Kraków - Pogoń Szczecin 1:0 - 17/05/2005 23:25
ja bym dodal jeszcze jdna sprawe, kazde przyjecie pilki przez Kazmierczaka konczylo sie strata. Facet jest bez formy wiec nie wiem po chujon gra w pierwszym skladzie. moze mu sodowka uderzyla po meczu z Meksykiem?

"Wierzę, że inteligencja i strach są nieodłączne. Goście którzy mówią: ja się nie boję niczego - są po prostu głupi!" - Rickson Gracie
mem
Kibic
Na forum od 7701 dni

Odp: Wisła Kraków - Pogoń Szczecin 1:0 - 17/05/2005 23:25
Co do meczu to napiszę tylko:
1. SĘDZIA CHUJ!
2. SĘDZIA CHUJ!
3. Kaźmierczak i Batata do rezerw

"Zdziwiłbym się gdybym tylko potrafił się jeszcze zdziwić..."

"Jakie blaski, jakie cienie, o czym jest ta mowa? - CHCWD za nieprzemyślane słowa..."
olo84
Kibic
Na forum od 8738 dni

Odp: Wisła Kraków - Pogoń Szczecin 1:0 - 17/05/2005 23:26
Wypowiedz Pietrzaka po mecz :
Trener Pogoni Bogusław Pietrzak: Nie chcę się wypowiadać, czy Edi został sfaulowany przez Majdana, czy też nie. Mogę tylko powiedzieć, jak opowiadali mi po meczu moi zawodnicy, że sędzia pytał Majdana, czy faulował Ediego. I na podstawie wypowiedzi bramkarza Wisły podjął decyzję.

Swój cel widzę, do przodu idę i choćbyś chciał, nie podetniesz skrzydeł...
Pawel211
Kibic
Na forum od 7845 dni

Odp: Wisła Kraków - Pogoń Szczecin 1:0 - 17/05/2005 23:26

Szołn napisał:  

Dla Majdana niestety ZERO szacunku za wypowiedź pomeczową - może jest dobrym bramkarzem, może kiedyś zasłużył się dla naszego klubu, ale potwierdził, że jako człowiek jest po prostu chujem bez honoru. W sytuacji tak ewidentnej po prostu nie wypada łgać w żywe oczy, szczególnie gdy rywalem był klub ponoć "tak bliski jego sercu".

A co powiedizał bo nieobejrzałem już tego wywiadu :>

Szołn
Kibic
Na forum od 7780 dni

Odp: Wisła Kraków - Pogoń Szczecin 1:0 - 17/05/2005 23:30

Pawel18 napisał:  

Szołn napisał:  

Dla Majdana niestety ZERO szacunku za wypowiedź pomeczową - może jest dobrym bramkarzem, może kiedyś zasłużył się dla naszego klubu, ale potwierdził, że jako człowiek jest po prostu chujem bez honoru. W sytuacji tak ewidentnej po prostu nie wypada łgać w żywe oczy, szczególnie gdy rywalem był klub ponoć "tak bliski jego sercu".

A co powiedizał bo nieobejrzałem już tego wywiadu :>

Stwierdził, że sędzia podjął słuszną decyzję i jego zdaniem nie faulował. Czy jest co komentować?

Zdelegalizować traktor.
Męska forma: demon. Żeńska forma: demona. Nijaka forma: De Mono.
Luk Luk
Kibic
Na forum od 7905 dni

**

Odp: Wisła Kraków - Pogoń Szczecin 1:0 - 17/05/2005 23:36

olo84 napisał:  
Trener Pogoni Bogusław Pietrzak: Nie chcę się wypowiadać, czy Edi został sfaulowany przez Majdana, czy też nie. Mogę tylko powiedzieć, jak opowiadali mi po meczu moi zawodnicy, że sędzia pytał Majdana, czy faulował Ediego. I na podstawie wypowiedzi bramkarza Wisły podjął decyzję.

hmmm no to w takim razie w przepisach gry w pilke nozna pisza chyba bzdury, gdzie z pamieci cytuje:" sedzia sam podejmuje sluszna decyzje a w razie watpliwosci moze jedynie konsultowac sie z sedzia asysyentem"

"Wierzę, że inteligencja i strach są nieodłączne. Goście którzy mówią: ja się nie boję niczego - są po prostu głupi!" - Rickson Gracie
Cywil
Kibic
Na forum od 7433 dni

Odp: Wisła Kraków - Pogoń Szczecin 1:0 - 17/05/2005 23:42
a majdan niech nie liczy na brawa podczas następnego meczu w Szczecinie (przynajmniej jeśli chodzi o mnie)

A K
Kibic
Na forum od 7872 dni

Odp: Wisła Kraków - Pogoń Szczecin 1:0 - 17/05/2005 23:44

Cywil napisał:  
a majdan niech nie liczy na brawa podczas następnego meczu w Szczecinie (przynajmniej jeśli chodzi o mnie)

Co Ty czlowieku pierdolisz za farmazony...ok nie bedzie braw dla Radka bo faulowal Ediego<hahaha>... w sumie zajebisty pomysl Pozdro dla Ciebie:D

PS!
Bzyku
Kibic
Na forum od 7770 dni

*

Odp: Wisła Kraków - Pogoń Szczecin 1:0 - 17/05/2005 23:48

Cytat:  
Labedzki - nieporozumienie

Helmut - czy ty aby na pewno oglądałeś mecz?

A kto cały mecz tyrał, przejmował mnóstwo piłek, kto nie dawał sobie odebrać piłki i świetnie odgrywał z pierwszej piłki? I wreszcie kto w drugiej połowie robił nie tylko za siebie, ale jeszcze za Kaźmierczaka?

Nieporozumienie to był Batata i Kaźmierczak, a Łabędzki był jednym z najlepszych w Pogoni.

Tylko co z tego, skoro złodziej nas okradł - mógł powiedzieć od razu, to Pietrzak by wysłał rezerwy żeby się ogrywały - i tak na jedno by wyszło....

Sampaio
Kibic
Na forum od 8021 dni

*

Odp: Wisła Kraków - Pogoń Szczecin 1:0 - 17/05/2005 23:55

olo84 napisał:  

Niedość ze niewidomy chuj to jeszcze pierdolony rasista - bo naszego Ediego sie już nie raczył o zajście spytać buhaha w ogóle zauważyłem ostatnio w polskiej ekstraklasie (i nie tylko) dziwny pociąg arbitrów do zawodników o ciemnym kolorze skóry. Taki obcokrajowiec słabo zna lub w ogóle nie czai naszego języka więc nie zjebie sędziego od chuja i sprzedawczyka, nie będzie sie kłócił, że bramkę zdobył prawidłowo, że nie sfaulował a rywal tylko udaje. Więc z takim kolesiem jest fajna zabawa - można mu zawsze w zależności od humoru jakąs kartke pokazać, nie gwizdać na nim przewinien i w ogóle pastwic się nad "murzajem". Taki jest dzisiaj obraz naszych sedziów którzy zwyczajnie bojąc sie rodzimych graczy (mocnych w gębie, a przez to agresywnych) próbują kosztem zagranicznych kopaczy się dowartościować...

Statystycznie gołąb żyje tylko kilka lat (choroby, wypadki i ogólnie "ciężkie życie")
muniek
Kibic
Na forum od 8222 dni

*

Odp: Wisła Kraków - Pogoń Szczecin 1:0 - 17/05/2005 23:56
Kiedys tez byl taki WERNER... pamietacie? Czy to jest rodzina?

Kto nie pije ten donosi....
TymoN
Kibic
Na forum od 7473 dni

Odp: Wisła Kraków - Pogoń Szczecin 1:0 - 18/05/2005 00:04
Zwycięstwo 1:0 drużynie Wernera Liczki zapewnił w 85. minucie Tomasz Kłos po ładnym strzale głową z dośrodkowania Sobolewskiego. Z ciekawszych wydarzeń warto odnotować piękne uderzenie lewą nogą Sobolewskiego w 77 minucie, które wylądowało na poprzeczce bramki Pogoni.W półfinale Wisła spotka się ze zwycięzcą meczu Zagłębie Lubin - Wisła Płock.
Ze strony www.wisla.krakow.pl
A może tak do chuja ciekawszym wydarzeniem bylo zrobienie Portowców w ciula?? Taki kibic z Krakowa co meczu nie widział, przeczyta to, i będzie myślał, że wszystko było cacy:]

muniek
Kibic
Na forum od 8222 dni

*

Odp: Wisła Kraków - Pogoń Szczecin 1:0 - 18/05/2005 00:09
- To była słuszna decyzja. To rywal szukał kontaktu ze mną, ja nie miałem zamiaru go atakować - stwierdził po meczu Majdan- Dobrze, że ten mecz pokazywany był w telewizji - mówił z kolei piłkarz Pogoni Grzegorz Matlak. - Kibice i dziennikarze będą mogli ocenić postawę sędziego. Niektórzy dzisiaj po prostu okradli nas i nasze rodziny - dodał.

Oj Radek, Radek.... nieladnie!

zrodlo: www.gazeta.pl

Swoja droga Portowcy moga wystawic fakture sedziemu na te obiecane 700 tys. premi za awans.

Kto nie pije ten donosi....
mem
Kibic
Na forum od 7701 dni

Odp: Wisła Kraków - Pogoń Szczecin 1:0 - 18/05/2005 00:12
No to Majdan trochę w moich oczach stracił...

"Zdziwiłbym się gdybym tylko potrafił się jeszcze zdziwić..."

"Jakie blaski, jakie cienie, o czym jest ta mowa? - CHCWD za nieprzemyślane słowa..."
Cobra_S
PogonOnLine TEAM
Na forum od 7921 dni

Odp: Wisła Kraków - Pogoń Szczecin 1:0 - 18/05/2005 00:13
kawełek z krakowska Gazetą Wyborczą

- Gratuluję Wiśle awansu i... po prostu gratuluję. Może niech Werner coś powie, bo ja muszę ochłonąć - próbował dojść do siebie trener "portowców" Bogusław Pietrzak. On i jego piłkarze czuli się skrzywdzeni przez sędziego Roberta Werdera, który nie podyktował rzutu karnego po faulu Radosława Majdana na Edim. - Opowiem wam ciekawą sytuację z boiska. Otóż sędzia pytał się bramkarza Wisły, czy był karny. Gdyby Werner tego nie zrobił, to sam bym go skrytykował za to, gdyby się przyznał - dodał Pietrzak, który ze swej ławki nie widział dobrze całego zajścia.
- Ani trener Pietrzak, ani ja nie mogliśmy tego widzieć, bo byliśmy za daleko. Wydaje mi się, że sędzia główny też nie mógł dobrze dostrzec ewentualnego faulu z tej strony pola karnego, ale powinien zapytać asystenta, bo działo się to na jego oczach - tłumaczył Werner Liczka.

Pogoń była do tego stopnia wściekła po porażce, że jej piłkarze zostawili wielką dziurę w drzwiach prowadzących do ich szatni. Z prośbą o sporządzenie fotograficznego materiału dowodowego poprosił przed konferencją prasową jednego z naszych kolegów szef ochrony obiektu Adam Musiał.

Cywil
Kibic
Na forum od 7433 dni

Odp: Wisła Kraków - Pogoń Szczecin 1:0 - 18/05/2005 00:46

Pampers1948 napisał:  

Cywil napisał:  

Co Ty czlowieku pierdolisz za farmazony...ok nie bedzie braw dla Radka bo faulowal Ediego<hahaha>... w sumie zajebisty pomysl Pozdro dla Ciebie:D

człowieku widzę że nie rozumiesz, chodzi mi o jego pomeczową wypowiedź... nie komentuj jeśli masz problemy ze zrozumieniem czytanego tekstu, który notabene był niezbyt skomplikowany... Popatrz na kontekst zanim coś palniesz...

Ostatnio edytowany przez: Cywil, 18 maja 2005, 01:08 [1 raz(y)]

PKU !
Kibic
Na forum od 7544 dni

Odp: Wisła Kraków - Pogoń Szczecin 1:0 - 18/05/2005 00:58

mem napisał:  

a dlaczego..???!!! nie można go odrazu zrzucać i wieszać na nim psy... po prostu teraz gra w Wiśle, zarabia tam i w takich sytuacjach nie patrzy się na sentyment... no może gdyby w tym meczu grała Pogoń sprzed 3-4 lat a faulowany był by Olo czy Dymkowski to Radek przymróżyłby oko...;) a tu co.. tak naprawde tylko paru Prawdziwych Portowców gra obecnie w Pogoni... Uważam, że nie liczy się sentyment w takich sytuacjach ale chęć zwycięstwa (zarobku;P) mooze sie myle, ale takie jest moje zdanie...

PKU !
Cywil
Kibic
Na forum od 7433 dni

Odp: Wisła Kraków - Pogoń Szczecin 1:0 - 18/05/2005 01:05

Czyzu napisał:  

mem napisał:  

a dlaczego..???!!! nie można go odrazu zrzucać i wieszać na nim psy... po prostu teraz gra w Wiśle, zarabia tam i w takich sytuacjach nie patrzy się na sentyment... no może gdyby w tym meczu grała Pogoń sprzed 3-4 lat a faulowany był by Olo czy Dymkowski to Radek przymróżyłby oko...;) a tu co.. tak naprawde tylko paru Prawdziwych Portowców gra obecnie w Pogoni... Uważam, że nie liczy się sentyment w takich sytuacjach ale chęć zwycięstwa (zarobku;P) mooze sie myle, ale takie jest moje zdanie...

Jeśli byłbym na jego miejscu (był ewidentny karny) to poprostu przemilaczałbym to albo stwerdził że nie jestem od tego aby oceniać prace sędziego. Może przesadziłem z tym żeby na brawa nie liczył (wkurwiony po tym meczu byłem) bo jednak w sumie zawsze go szanowałem i teraz również go szanuje jednak na pewno nie w takim stopniu jak jeszcze kilka godzin temu....

Doktor
Kibic
Na forum od 7441 dni

Odp: Wisła Kraków - Pogoń Szczecin 1:0 - 18/05/2005 01:38
Zapraszam na strone gdzie dodalem wlasnie skrot meczu z Wisla... no idodalem te chamstwa z 74 minuty Kuzery i Blaszczykowskiego... trwa to 8:35 sekund i zajmuje 30.6 MB

Milego sciagania zycze.

http://www.pogon.go.pl

PS. Linki sa na glownej stronie oraz w dziale puchar polski.

Byliśmy tu i Zawsze będziemy...
desperat1
Kibic
Na forum od 7432 dni

Odp: Wisła Kraków - Pogoń Szczecin 1:0 - 18/05/2005 03:50
Nie tyraj mi tu majdana bo on zrobil tyle dla Pogońi ze ty nie masz o tym pojecia!!!ja jestem wlasnie z kolezanka na dworcu w katowicach i jedziemy na Legia-lech.w mkrakowie 3 osoby ze szczecina na sektorze dla vipow a w sumie 1 osoba z polic 1 z lobza i 1 ze szczecina.POGON SZCZECIN ON TOUR

- 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 11  - 12  - 13  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1758517970 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.03 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005