Odp: Na Wisle z białymi chusteczakami ? - 16/04/2006 22:01
Hm ja chcialbym zeby Kuras byl trenerem "normalnej Pogoni" a nie tego tworu co teraz, moim zdaniem gdyby ew. teraz przyjal On druzyne to nie zrobilby z nia kompletnie nic, poniewaz po pierwsze nie zna zadnego (albo prawie zadnego) zawodnika oraz ich mozliwosci, po drugie (nie oszukujmy sie) Kuras jest trenerem slabym i nic tego raczej nie zmieni.
Kuras to bez watpienia ikona Pogoni, i miloby bylo gdyby przynajmniej moznabylo sie utozsamiac z trenerem, ale coz z tego jesli druzyna nadal bedzie zlozona z Brazylijczykow z brakiem ambicji
Nastepna rzecz to to czy Kuras wogole chcialby tutaj przyjsc, chyba juz wszyscy w Polsce wiedza ze glownym ustalaczem skladu jest tak naprawde Ptak i ze mocno integruje on w sklad ktory ma wybiec na boisko, a to napewno nie pomaga trenerowi w prowadzeniu druzyny
Odp: Na Wisle z białymi chusteczakami ? - 08/10/2007 16:45
Ja uważam że Kaczmarek jest na nieodpowiednim miejscu...To nie jest trener.Tatus ma nazwisko to i synus cos potrenuje.on sie nadaje na A-klase a nie na 4 lige...jak go widze to mi sie przykro robi...przeziez on nic nie wnosi do zespolu.nie reaguje na ławce,siedzy jak bobr a w szatni to pewnie Bilinski,Skrzypek motywuja a on siedzi w kacie zeby jescze w ryj nie dostac za cos co powie.Moze czesc zacznie pisac zebym pomachał swojej mamie czy cos ale naprawde z tym trenerm zespol dleko nie zajedzie.moze starczyc na 4 liga a potem?on nie ma koncepcji a Pogoń gra bez pomysłu i chaotycznie.Jest wolny Kuras,ale czy [rzyjdzie do Pogoni czwartoligowej?nie wiem..ale nawet Zbigniew Kozłowski.Legenda Pogoni a trenuej Iskierke w Okregowce.Jest doswiadoczny i 100% lepszy od Kaczmarka.ON wprowadził Błękitnych z 4 do 2 ligi ale nie dali mu szns bo wzili synka tatusia(jak u nas) Engela.Moim zdaniem Kaczarkowi czas sie skonczył w Pogoni ale trzeba zaczac ze nie powiniem sie nawwert zaczac.trzeba dac do zrozumienia "gastronomikom" ze Kaczarek jest jest mile widziany.Kazdy sadzi inaczej i ma swoje zdanie.takie jest moja i tzreba faceta ktory ma wizje i pomysl na prowadzenie zespolu.Pozdrawiam
Odp: Na Wisle z białymi chusteczakami ? - 14/10/2007 23:50
Ja uważam, że Kaczmarek jest nie na odpowiednm miejscu, że gastronomicy nie są na odpowiednim miejscu i że Pogoń jest nie na swoim miejscu. I jeszcze jedno. Chciałbym nowy stadion. Taki na odpowiednim miejscu.
Przyłączam się do Twojego apelu.
Ja uważam, że Kaczmarek jest nie na odpowiednm miejscu, że gastronomicy nie są na odpowiednim miejscu i że Pogoń jest nie na swoim miejscu. I jeszcze jedno. Chciałbym nowy stadion. Taki na odpowiednim miejscu.
Przyłączam się do Twojego apelu.
No i co wasz apel wniesie? co? Przejżyjcie na oczy. Może Kaczmarek jest słaby, ale sezon się nie skończył. Znów zaczyna się lament. PS to chyba nie tu ten apel nawet zamieszczacie. Odkopalisie jakis stary temat... po co? nie warto było napisac gdzie indziej. np. Występy Pogoni w IV Lidze...
Odp: Na Wisle z białymi chusteczakami ? - 04/04/2010 09:34
Może mała dyskusja kto za Mandrysza? Bo nie wyobrażam innego scenariusza niż zmiany. Nastąpi pewnie jak zespół wróci do Szczecina, po meczach z Ruchem i Zniczem po którym to znów rywale nam odskoczą(chodzi o Znicz).Więc kto,kto wolny...
Ewentualnie ten kacap z Wołynia Łuck o ile się nie myle , który wjechał na boisko i zajebał kopa swojemu zawodnikowi? Przydałby się taki front kick dla naszych niektórych grajków to by się może odmulili. Janek 44 ma dobre kontakty na wschodzie , mogłby się jakoś z nim skontaktować i zaproponować mu u nas fuche. Myśle ze mając takiego trenera nawet psycholog nie byłby nam potrzebny!
"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.