Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Pogoń Szczecin - Podbeskidzie 1:0 << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
WojtasMKS
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8149 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Podbeskidzie 1:0 - 15/04/2005 13:17

Bator napisał:  
Rekord świata,wypowiedz z oficjalki:''... a bluzganie z dzisiaj to tylko potwierdzenie tego ze ci co spiewali marza o bojakach z lechia itd a najlepiej z policja- ja zawsze kibicuje policji, gdyby nie ona to polskie stadiony przypominaly by krwawe wojny debili a tak przynajmniej ktos trzyma ich za mordy...''

bez kitu hicior.Kibic policji-grubo!!!!!!!!!!!!!!

WojtasMKS
Kibic
Na forum od 8149 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Podbeskidzie 1:0 - 15/04/2005 13:24
ps . doping na wyspach jest KAPITALNY i JEDNOCZESNIE KULTURALNY[/cytat]

Gratuluje poczucia humoru:)))Jak tam jest taki wspanialy doping to jedz tam dopingowac!Po co masz chodzic na Pogon skoro jest taka chujnia i jeszcze niegrzeczni kibice wyzywaja lechie!Jedz na wyspy i juz niewracaj tam ci bedzie lepiej.

ARO
Kibic
Na forum od 7856 dni

*

Odp: Pogoń Szczecin - Podbeskidzie 1:0 - 15/04/2005 13:41
WojtasMKS za przeproszeniem podaruj sobie strzelanie takimi postami - bo nic nie wnosisz do dyskusji, podyskutuj ze mną, zostaw człowieka. Przynajmniej każdy twój post będzie produktywniejszy...

Trapen
Kibic
Na forum od 7501 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Podbeskidzie 1:0 - 15/04/2005 14:35

WojtasMKS napisał:  
ps . doping na wyspach jest KAPITALNY i JEDNOCZESNIE KULTURALNY

Gratuluje poczucia humoru:)))Jak tam jest taki wspanialy doping to jedz tam dopingowac!Po co masz chodzic na Pogon skoro jest taka chujnia i jeszcze niegrzeczni kibice wyzywaja lechie!Jedz na wyspy i juz niewracaj tam ci bedzie lepiej.[/cytat]

Z taka polityka jak ty WojtasMKS w naszym kraju nigdy nie zniosą tych pojeba**ch krat - nigdy nie bedzie mozna ogladac meczu z pierwszego rzędu! Zastanów się zanim cokolwiek napiszesz

Trapen
Kibic
Na forum od 7501 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Podbeskidzie 1:0 - 15/04/2005 15:09
Podoba mi sie komentarz kibica "Piotr.W" ze stronki Pogoń.v.pl na temat felietonu o kibicach.

Cobra_S
PogonOnLine TEAM
Na forum od 7921 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Podbeskidzie 1:0 - 15/04/2005 15:36
yzerman ogarnij sie prosze, forum to nie czat wpisz sie raz a porzadnie
po drugie przestan wypisywac jakies dziwne teksty, bo bede one usuwane jak widzisz juz czesc poleciala
po co ta napinka na necie

Plum
Kibic
Na forum od 7750 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Podbeskidzie 1:0 - 15/04/2005 17:58
pikniki jak byli tak bedą piknikami,ekipa z młyna bedzie robić swoje a napinacze bedą się napinać.Czyli nic z tej dyskusji nie wynika...

Te szare trybuny jeszcze zatętnią granatowo-bordowym rytmem dwudziestu tysięcy serc...
BzM
Kibic
Na forum od 7736 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Podbeskidzie 1:0 - 15/04/2005 17:58
Właśnie sobie przeczytałem cały temat. Ogólnie jest dość śmieszny. Niektórzy za bardzo się wczuli w kibicowanie. Niech niektórzy (Ci, którzy zarzucają coś „piknikom”;) się sami zastanowią: Weszlibyście w sektor pikników i przedstawilibyście „swoje zdanie” o nich? Raczej w to wątpie, bo pewnie nawet na to jesteście za słabi? Przez innych sami jesteście uważani za „pikników” i zwykłe szaraki, a komuś zarzucacie napinkę przed monitorem. Od kiedy również jedzenie słonecznika jest piknkowe? Chyba zły przykład (lepszy to trąbka), bo słonia przecież wpieprza pół 12. W ogóle co to za podział: sektor „piekiełko” przeciw reszcie? Ogólnie oburzenie przeciw „LGKS” jest szczególnie głupie, a gwizdy skierowane przeciw tej przyśpiewce i pojednanie w mediach to pozostawię bez komentarza…
I jeszcze jedno: dzieciaki na stadionie są też potrzebne (i jest to, co najmniej, naturalne), bo to oni w przyszłości sami będą decydować o wszystkim.
Zamiast kłócić się na necie (to i tak nic nie da), niech każdy się zajmie swoim kibicowaniem. Amen

fan57
Kibic
Na forum od 8063 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Podbeskidzie 1:0 - 15/04/2005 18:54

ARO napisał:  

Borys napisał:  
Dodam jeszcze dla małotaów napinających sie na "piknikowe" sektory że w tych sektorach siedzą też klienci którzy zaliczyli nie jeden wyjazd i ci którzy śpiewają mimo to że nie siedza w piekle... Irytujące jest takie oogólnianie

Z kolei ja dodam takie oto pytanie do MW chociażby: czy uważacie, że jesteście w stanie działać naprawdę efektywnie i efoktownie bez współpracy pozostałych tzw. biernej załogi stadionu :-), czy uważacie, że ewentualna izolacja z wyboru jak widzę przyniesie więcej pożytków niż negatywnych spraw ? Czy tworzenie monopolu na prawdziwego kibica Pogoni (według sensu wypowiedzi "Wuja" i nie tylko) nie jest tym samym co działania Pana Redaktora na stronie oficjalnej w słynnym felietonie ? Ja jestem Kibicem Pogoni i nikt mi tego nie odbierze za to, że siedzę teraz na trybunie krytej czy gdzieś indziej, szanuję siebie i tym samym szanuję także tych co siedzą na tym samym stadionie ponieważ razem mimo wolnie ale dla dobra tego Klubu tworzymy całość w jednym chociaż czasie - to też jest wydarzeniem oprócz meczu, który trwa (ale to sprawa sportowa). A na meczu pucharowym także nie byłem zadawolony z reakcji co niektórych na 11/12 sektorze. Też mam dzieciaka, w którym chciałbym krzewić te wartości z którymi ja się utożsamiam - to jest rola Rodzica - wartości takie jak np. bycie kibicem Pogoni w szerszym pojęciu niż stadion. Nie można uczyć się pływania z książki. W końcu to nasza przyszłość, kiedyś to niektórzy zrozumieją jak będą siedzieć na krytej, czy gdzieś indziej z własną pociechą i zobaczą proces następstwa pokoleń. Oby taki był bo to tak naprawdę gwarantuje to istnienie Klubu ale nie tego należącego do Ptaka czy Kowalskiego, tylko Pogoni Szczecin, tej Pogoni w sercach, która może zawsze liczyć na nas.

ARO, podoba mi się Twój wywód, tylko widzisz, młodsze pokolenie tego nie zrozumie dopuki nie doświadczy życia , dopuki nie pójdzie na "swoje" i nic na to nie poradzimy.
Ci w tej chwili niesubordynowani w tej chwili w stosunku do NAS kiedyś zrozumieją to o czym my mówimy.
Ja też kiedyś byłem jednym z zadymiaczy na sektorach 5,6,7 gdzie mieściło się centrum dopingu w latach (świetnych latach) 70-tych, 80-tych, tylko co dzisiaj o tym mogą wiedzieć dzieci mające zaledwie 15-cie, 20-cia lat?!

Pozdrawiam, ARO

Ostatnio edytowany przez: fan57, 15 kwietnia 2005, 19:06 [2 raz(y)]

:) Jedno życie, jedno miasto, jeden klub!!!
x-pack
Kibic
Na forum od 7644 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Podbeskidzie 1:0 - 15/04/2005 19:15

daiman napisał:  
Zwałowy temat dawno się juz tak nie uśmiałem. Sami chuligani którzy cisną krytą gdzie zasiadają tak zwani przez tych chuliganów"pikniki". Ja samzasiadam na 11 i się pytam tych tutaj się udzielających najbardziej. Pomagasz w oprawach?? Jeździsz na wyjazdy?? Udzielasz sie na "awanturach"?? Jak nie to jesteś piknikiem tylko takim bez słonecznika i który dopinguje. Bo przychodzisz głównie po to aby obejrzeć mecz a dopingujesz przy okazji.Większośc bluzga na Lechie a nawet nie wie w której lidze gra ta druzyna. Wy z pod krytej też nie ciśnijcie bo sami jesteście zajebiści nie chce wam się ruszyć kilka razy dupy aby zrobic fali i jeszcze gwizdacie na swoich piłkarzy. Bez komentarza

a ty pomagasz jeździsz udzielasz sie i kim jestes a ty wiesz w ktorej sa lidze a ty ruszasz dupe robisz fale ...........pozdro D.K

Szczecińska albo Zadna
Zieny
Kibic
Na forum od 7826 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Podbeskidzie 1:0 - 15/04/2005 19:18
ogolnie temat smieszny i nic nie wnoszacy a pikniki ktore sie tak oburzaja mogly by takze kibicowac Pogoni to takze odnosi sie do tytch z młyna bo jak widac tam takze duzo osob nie zna piosenek

Łobez zawsze z Pogonią
AMS
Kibic
Na forum od 7556 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Podbeskidzie 1:0 - 15/04/2005 19:26
nieczytalem wszystkich postow i moze sie powtarzam, ale wydaje mi sie ze druzyna jest po prostu bez formy bo z tego co przeczytalem to oni graja na stojaco jak by grali w z olowiem w butach.Czemu nie graja mlodzi, moze z taktyka by mieli problem ale by chociarz walczyli.
A zreszta ja juz kurwa niewiem czy im sie niechce czy robia kumus na zlosc.Takich pytan jest wiele
I mogli by chociasz uszanowac nas kibicow, ktorzy tak licznie przychodza na mecze i daja im zarobic
Tyle w tym temacie i czekam na posty w ktorych napiszecie ze Pogon po walce i pieknym meczu wygrywa mecz
Pozdrowionka

A ja i tak wierzyc nie przestane...
F G
Kibic
Na forum od 8055 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Podbeskidzie 1:0 - 15/04/2005 19:41
Za posrednictwem forum chcialbym pozdrowic autora felietonu na v.pl dotyczacego kibicow i ich zachowania podczas ostatniego meczu hihi

Pszczółek
Kibic
Na forum od 8159 dni

**

Odp: Pogoń Szczecin - Podbeskidzie 1:0 - 15/04/2005 19:48

VasyL - Zawodowy Szaman napisał:  
VasyL - Zawodowy Szaman pierdoli piknikow i ich zasrane opinie :]

Uwazaj bo Ci jeszcze gwiazdki na forum odbiora :P

Fan Club Kamień Pomorski
AP Gryf Kamień Pomorski
Jarasija
Kibic
Na forum od 8655 dni

*

Odp: Pogoń Szczecin - Podbeskidzie 1:0 - 15/04/2005 20:02

F G napisał:  
Za posrednictwem forum chcialbym pozdrowic autora felietonu na v.pl dotyczacego kibicow i ich zachowania podczas ostatniego meczu hihi

Tak .... tak .. pozdrawiamy, pozdrawiamy i życzymy szczęścia :]

"Przed wojną żydzi a dzisiaj cyganie, wkrótce z tego kraju nic nam nie zostanie..."
Bartas
Kibic
Na forum od 8026 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Podbeskidzie 1:0 - 15/04/2005 20:41
A ja się pytam. Co Wy możecie? ponarzekać przed kompem i tyle. Powalczcie ze złymi ludzmi co bluzgają, biją się na meczach etc. Może ktoś będzie solidnym zawodnikiem i wkroczy w szeregi. Kto wam bedzie kręcił doping? Zaśpiewacie raz czy dwa. Marzenia o tym że Złotą Szczecińską Młodzież usuniecie ze stadionu. Do zobaczenia na wyjeździe

Plum
Kibic
Na forum od 7750 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Podbeskidzie 1:0 - 15/04/2005 20:45
Pozdrawiamy autora tematu "sektory 1 i 2 , drugie pieklo, prawdziwych kibicow" na forum v-pelki ;P

Te szare trybuny jeszcze zatętnią granatowo-bordowym rytmem dwudziestu tysięcy serc...
x-pack
Kibic
Na forum od 7644 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Podbeskidzie 1:0 - 15/04/2005 21:46
[cytat=Plum]Pozdrawiamy autora tematu "sektory 1 i 2 , drugie pieklo, prawdziwych kibicow" na forum v-pelki ;P[/i

co teraz ja mam juz karnet na aaaa 12 i co bede sam siedzial a CALY MYLN NA 1 i 2 megafonteraz to sie bedzia dzialo zaczynam sie bac na forum v pl wielka mobilizacja niedlugo na 12 bedzie mozna dostac heh co to sie porobilo ......................pozdro;P

Szczecińska albo Zadna
-HL
Kibic
Na forum od 8012 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Podbeskidzie 1:0 - 15/04/2005 21:57
>Z kolei ja dodam takie oto pytanie do MW chociażby: czy uważacie, że jesteście w stanie działać >naprawdę efektywnie i efoktownie bez współpracy pozostałych tzw. biernej załogi stadionu :-), czy >uważacie, że ewentualna izolacja z wyboru jak widzę przyniesie więcej pożytków niż negatywnych >spraw?

Odpowiem na Twoje pytanie kolego - uwazam ze nie. 'Nie jestesmy w stanie dzialac naprawdę efektywnie i efoktownie bez współpracy pozostałych tzw. biernej załogi stadionu'. Ale czemu masz do nas o cos pretensje? Nas jest 20 osob czy Ty naprawde myslisz ze wszyscy ktorzy siedza w mlynie sa w MW? Niestety tym ktorzy zapierdalaja przed kazdym meczem a takze po nim jest niewielu. I czytam sobie tak ten internet i komentarze i smieje sie w duchu ironicznie. Wiekszosc narzeka i marudzi ale pomoc chocby w malym stopniu raczej nikomu sie nie chce...Dlatego zadko sie wpisuje, bo i po co? Internet internetem a zycie zyciem. Pzdr

Miłość do Pogoni jest naszym losem, zwycięstwo naszą nadzieją...
TymoN
Kibic
Na forum od 7473 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Podbeskidzie 1:0 - 15/04/2005 22:51

VasyL - Zawodowy Szaman napisał:  
VasyL - Zawodowy Szaman pierdoli piknikow i ich zasrane opinie :]

Najciekawszy wpis jaki widziałem:D Więc pierdolimy ich we dwóch..:P:P

- 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 11  - 12  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1758544639 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.04 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005