Gratuluje poczucia humoru))Jak tam jest taki wspanialy doping to jedz tam dopingowac!Po co masz chodzic na Pogon skoro jest taka chujnia i jeszcze niegrzeczni kibice wyzywaja lechie!Jedz na wyspy i juz niewracaj tam ci bedzie lepiej.
Odp: Pogoń Szczecin - Podbeskidzie 1:0 - 15/04/2005 13:41
WojtasMKS za przeproszeniem podaruj sobie strzelanie takimi postami - bo nic nie wnosisz do dyskusji, podyskutuj ze mną, zostaw człowieka. Przynajmniej każdy twój post będzie produktywniejszy...
Gratuluje poczucia humoru))Jak tam jest taki wspanialy doping to jedz tam dopingowac!Po co masz chodzic na Pogon skoro jest taka chujnia i jeszcze niegrzeczni kibice wyzywaja lechie!Jedz na wyspy i juz niewracaj tam ci bedzie lepiej.[/cytat]
Z taka polityka jak ty WojtasMKS w naszym kraju nigdy nie zniosą tych pojeba**ch krat - nigdy nie bedzie mozna ogladac meczu z pierwszego rzędu! Zastanów się zanim cokolwiek napiszesz
Odp: Pogoń Szczecin - Podbeskidzie 1:0 - 15/04/2005 15:36
yzerman ogarnij sie prosze, forum to nie czat wpisz sie raz a porzadnie
po drugie przestan wypisywac jakies dziwne teksty, bo bede one usuwane jak widzisz juz czesc poleciala
po co ta napinka na necie
Odp: Pogoń Szczecin - Podbeskidzie 1:0 - 15/04/2005 17:58
Właśnie sobie przeczytałem cały temat. Ogólnie jest dość śmieszny. Niektórzy za bardzo się wczuli w kibicowanie. Niech niektórzy (Ci, którzy zarzucają coś „piknikom” się sami zastanowią: Weszlibyście w sektor pikników i przedstawilibyście „swoje zdanie” o nich? Raczej w to wątpie, bo pewnie nawet na to jesteście za słabi? Przez innych sami jesteście uważani za „pikników” i zwykłe szaraki, a komuś zarzucacie napinkę przed monitorem. Od kiedy również jedzenie słonecznika jest piknkowe? Chyba zły przykład (lepszy to trąbka), bo słonia przecież wpieprza pół 12. W ogóle co to za podział: sektor „piekiełko” przeciw reszcie? Ogólnie oburzenie przeciw „LGKS” jest szczególnie głupie, a gwizdy skierowane przeciw tej przyśpiewce i pojednanie w mediach to pozostawię bez komentarza…
I jeszcze jedno: dzieciaki na stadionie są też potrzebne (i jest to, co najmniej, naturalne), bo to oni w przyszłości sami będą decydować o wszystkim.
Zamiast kłócić się na necie (to i tak nic nie da), niech każdy się zajmie swoim kibicowaniem. Amen
ARO, podoba mi się Twój wywód, tylko widzisz, młodsze pokolenie tego nie zrozumie dopuki nie doświadczy życia , dopuki nie pójdzie na "swoje" i nic na to nie poradzimy.
Ci w tej chwili niesubordynowani w tej chwili w stosunku do NAS kiedyś zrozumieją to o czym my mówimy.
Ja też kiedyś byłem jednym z zadymiaczy na sektorach 5,6,7 gdzie mieściło się centrum dopingu w latach (świetnych latach) 70-tych, 80-tych, tylko co dzisiaj o tym mogą wiedzieć dzieci mające zaledwie 15-cie, 20-cia lat?!
Pozdrawiam, ARO
Ostatnio edytowany przez: fan57, 15 kwietnia 2005, 19:06 [2 raz(y)]
Zwałowy temat dawno się juz tak nie uśmiałem. Sami chuligani którzy cisną krytą gdzie zasiadają tak zwani przez tych chuliganów"pikniki". Ja samzasiadam na 11 i się pytam tych tutaj się udzielających najbardziej. Pomagasz w oprawach?? Jeździsz na wyjazdy?? Udzielasz sie na "awanturach"?? Jak nie to jesteś piknikiem tylko takim bez słonecznika i który dopinguje. Bo przychodzisz głównie po to aby obejrzeć mecz a dopingujesz przy okazji.Większośc bluzga na Lechie a nawet nie wie w której lidze gra ta druzyna. Wy z pod krytej też nie ciśnijcie bo sami jesteście zajebiści nie chce wam się ruszyć kilka razy dupy aby zrobic fali i jeszcze gwizdacie na swoich piłkarzy. Bez komentarza
a ty pomagasz jeździsz udzielasz sie i kim jestes a ty wiesz w ktorej sa lidze a ty ruszasz dupe robisz fale ...........pozdro D.K
Odp: Pogoń Szczecin - Podbeskidzie 1:0 - 15/04/2005 19:18
ogolnie temat smieszny i nic nie wnoszacy a pikniki ktore sie tak oburzaja mogly by takze kibicowac Pogoni to takze odnosi sie do tytch z młyna bo jak widac tam takze duzo osob nie zna piosenek
Odp: Pogoń Szczecin - Podbeskidzie 1:0 - 15/04/2005 19:26
nieczytalem wszystkich postow i moze sie powtarzam, ale wydaje mi sie ze druzyna jest po prostu bez formy bo z tego co przeczytalem to oni graja na stojaco jak by grali w z olowiem w butach.Czemu nie graja mlodzi, moze z taktyka by mieli problem ale by chociarz walczyli.
A zreszta ja juz kurwa niewiem czy im sie niechce czy robia kumus na zlosc.Takich pytan jest wiele
I mogli by chociasz uszanowac nas kibicow, ktorzy tak licznie przychodza na mecze i daja im zarobic
Tyle w tym temacie i czekam na posty w ktorych napiszecie ze Pogon po walce i pieknym meczu wygrywa mecz
Pozdrowionka
Odp: Pogoń Szczecin - Podbeskidzie 1:0 - 15/04/2005 20:41
A ja się pytam. Co Wy możecie? ponarzekać przed kompem i tyle. Powalczcie ze złymi ludzmi co bluzgają, biją się na meczach etc. Może ktoś będzie solidnym zawodnikiem i wkroczy w szeregi. Kto wam bedzie kręcił doping? Zaśpiewacie raz czy dwa. Marzenia o tym że Złotą Szczecińską Młodzież usuniecie ze stadionu. Do zobaczenia na wyjeździe
co teraz ja mam juz karnet na 12 i co bede sam siedzial a CALY MYLN NA 1 i 2 teraz to sie bedzia dzialo zaczynam sie bac na forum v pl wielka mobilizacja niedlugo na 12 bedzie mozna dostac heh co to sie porobilo ......................pozdro
Odp: Pogoń Szczecin - Podbeskidzie 1:0 - 15/04/2005 21:57>Z kolei ja dodam takie oto pytanie do MW chociażby: czy uważacie, że jesteście w stanie działać >naprawdę efektywnie i efoktownie bez współpracy pozostałych tzw. biernej załogi stadionu :-), czy >uważacie, że ewentualna izolacja z wyboru jak widzę przyniesie więcej pożytków niż negatywnych >spraw?
Odpowiem na Twoje pytanie kolego - uwazam ze nie. 'Nie jestesmy w stanie dzialac naprawdę efektywnie i efoktownie bez współpracy pozostałych tzw. biernej załogi stadionu'. Ale czemu masz do nas o cos pretensje? Nas jest 20 osob czy Ty naprawde myslisz ze wszyscy ktorzy siedza w mlynie sa w MW? Niestety tym ktorzy zapierdalaja przed kazdym meczem a takze po nim jest niewielu. I czytam sobie tak ten internet i komentarze i smieje sie w duchu ironicznie. Wiekszosc narzeka i marudzi ale pomoc chocby w malym stopniu raczej nikomu sie nie chce...Dlatego zadko sie wpisuje, bo i po co? Internet internetem a zycie zyciem. Pzdr
Miłość do Pogoni jest naszym losem, zwycięstwo naszą nadzieją...
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1758544639 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.