Jeszcze ŻYWEMU świece palić...choć jego misja dobiega końca nie wolno go jesscze skreślac z tego nędznego świata. (( (chyba że odejdzie od nas tej nocy) Naprawdę WIELKI Szacunek dla Lechitów... Szczerze niespodziwałem się takiej reakcji szczególnie po Poznaniakach...jeszcze raz Szacunek... Pozdro
Odp: Lech - Pogoń 0:1, spotkanie przerwane - 04/04/2005 18:59
Troche ten termin taki nieceikawy:/ Ciekawe czy jaksi darmwoy pociag bedzie-moim zdaneim cos klub powinien takeigo zrobic.Ptak chuczal ze kupil specjalny pocaiag szybszy dla ans ale cos go chyba nie bylo:/
Wiara i nadzieja trwaja w nas do końca. Tylko ogień wybacza nam winy
Odp: Lech - Pogoń 0:1, powtórka 27 kwietnia - 04/04/2005 19:28
No przydalby sie jakis pociag z dofinansowaniem bo z wielka checia pojechalbym na druga polowe.Chcialbym dokonczyc to spotkanie bo jest dla mnie bardzo wazne.Szkoda ze jest to srodek tygodnia ale mysle ze dalbym rade znow zawitac na Bulgarskiej.
Dla nas liczą się chwile. I to my przeżyjemy życie tak jak się powinno. Na całego. Bo do grobu nic nie zabierzemy...a pamięć pozostanie na zawsze!
Odp: Lech - Pogoń 0:1, powtórka 27 kwietnia - 05/04/2005 01:13
W pewnie nie tylko moim odczuciu byla to lekka przesada. To, iz kupowali nam piwo wcale nie znaczy, ze maja upowaznienie do spiewania na czesc Pogoni. Osmieszyli sie przed nami. Bylo ich kilku i chyba pod wplywem impulsu i alkoholu to zrobili, wiec nie robmy z tego "halo". Od nas tez znalazlo sie kilku odludkow, ktorzy po pewnym zajsciu zostali ogarnieci.
Mam wrażenie, że niezupełnie rozumiesz to, co się stało na stadionie w Poznaniu i poza nim...a także tego, ile tego magicznego wieczoru znaczyła wiadomośc o śmierci Jana Pawła II dla wszystkich normalnych Polaków, że nawet odwieczni wrogowie reagują normalnie...jak choćby wczoraj w Krakowie na stadionie Craxy, gdzie spotkali się fani zwaśnionych krakowskich ekip...
Szacunek dla Lecha za ich postawę.
Czas zacząć się szanować...
Odp: Lech - Pogoń 0:1, powtórka 27 kwietnia - 05/04/2005 12:26
Czy ludzie którzy mieli doładowane czipy bedą musieli znowu go aktywować w klubie? czy wejdziemy na tą liste którą posiadał Lech Poznań, pamiętam ze czytnik przy wejściu na stadion Lecha działał.
Sex alkohol mordobicie POGOŃ SZCZECIN ponad życie!!!
Mam wrażenie, że niezupełnie rozumiesz to, co się stało na stadionie w Poznaniu i poza nim...a także tego, ile tego magicznego wieczoru znaczyła wiadomośc o śmierci Jana Pawła II dla wszystkich normalnych Polaków, że nawet odwieczni wrogowie reagują normalnie...jak choćby wczoraj w Krakowie na stadionie Craxy, gdzie spotkali się fani zwaśnionych krakowskich ekip...
Szacunek dla Lecha za ich postawę.
Czas zacząć się szanować...
Doskonale rozumiem co stalo sie na stadionie i poza nim. Naprawde nie musisz mi tego wyjasniac.
Szanujacy sie kibic Lecha nie spiewa na czesc Pogoni i vice versa. Slyszales zeby wczoraj Wisla spiewala na czesc Cracovii i vice versa. Nie na tym polega szacunek. Mozna sie pokojowo pozdrowic, wspomoc browarami jesli druga ekipa skazana jest na 5 godzinny pobyt na dworcu, ale zrozum, ze sa pewne zasady, ktorych nie mozna lamac nawet w tak wyjatkowych okolicznosciach.
Ostatnio edytowany przez: Steryd, 5 kwietnia 2005, 13:04 [2 raz(y)]
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.