Odp: Bramki Pogoni w internecie ! - 24/10/2004 21:47
zapraszam do nowej aktualizacji najladniejszych bramek Szczegolnie polecam plik "ronaldinho-sztuczka" po pierwsze bo to ronaldinho zrobil bylo fantastyczne, a pozatym nie wykorzystac takiej akcji :/ ! Już niedlugo wiecej najladniejszych bramek, a takze bramki innych klubow ligi polskiej !!!
Odp: Bramki Pogoni w internecie ! - 26/10/2004 20:44
Kolejne uaktualnienie ! Dosc duzo nowych bramek, zmienilem nazwy folderow ! Pogrupowalem rowniez inne bramki, abyscie co chwile nie luki na dysk czy to macie tylko patrzycie o nowa aktualizacja ... sciagam !
Życze miłego ściagania i oglądania filmikow !
Pozdro
P.S. Sa tez bramki z meczu Legia-Gornik !
Ostatnio edytowany przez: --, 26 października 2004, 20:56 [1 raz(y)]
Bramki z 3 kolejki czyli z Lecha są na stronce Bartholomeus`a wiec ich nie zamieszczam.
Z kolei zamieściłem już gole z 4 serii czyli Groclin-Pogoń 2:0.BRAMKI
Ostatnio edytowany przez: Faster, 29 października 2004, 14:15 [3 raz(y)]
Odp: Bramki Pogoni w internecie ! - 31/10/2004 20:27
Qrwa co za chujnia ściąga się dokładnie 7,89 MB i przerywa połączenie próbowałem 3 razy i zawsze dokładnie tak samo to już niepierwszy raz że z walla nie chce ściągnąć pliku do końca wiecie może co jest z tą stroną
Niech cię nie niepokoją
Cierpienia twe i błędy
Wszędy są drogi proste
Lecz i manowce są wszędy
O to chodzi jedynie
By naprzód wciąż iść śmiało
Odp: Bramki Pogoni w internecie ! - 31/10/2004 20:38
Uff po 7 próbach udało się ściągnąć bramka dość kontrowersyjna ale dzięki sędziemu cały mecz był taki więc bramka dopasowała się do przebiegu spotkania
PS
Jeżeli udało się wam ściągnąć całość to aby obejrzeć trzeba mieć najnowszego Div-xa a skoro macie kodeki a nie możecie otworzyć pliku to znaczy że nieściągnął się on do końca i musicie próbować tak jak ja do skutku (ma on rozmiar 7,95 MB a nie jak jest podane na stronie 11 MB),pozdro i dobrych transferów.
Niech cię nie niepokoją
Cierpienia twe i błędy
Wszędy są drogi proste
Lecz i manowce są wszędy
O to chodzi jedynie
By naprzód wciąż iść śmiało
"...patrzę na własne odbicie w witrynie i widzę to, że jest realne, nie będąc hologramem przypomina po której stronie się znalazłem i w jakim celu tak naprawdę..."
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.