Odp: Bosman z Pogonia - 28/08/2009 20:33
Breloków pewnie jest sporo: na 20 piwek przypadły mi 2 (z czego jeden już odebrałem). Gorzej z biletami - podejrzewam, że 2000-3000 trafionych kapsli będzie już dobrym wynikiem, a sporo nagród odnajdzie się dopiero po zakończeniu promocji, czyli po ostatnim jesiennym meczu.
Statystycznie gołąb żyje tylko kilka lat (choroby, wypadki i ogólnie "ciężkie życie")
..to ile Ty pijesz... jestem po obróconej 50 tce i nic
to ladnie sobie radzisz ja dopiero spiłem pierwsze jedenascie piw ale jeszcze bez sukcesuale po 60-kilometrowej wycieczce i tak dobrze ze trafilem Te Bosmany
Odp: Bosman z Pogonia - 31/08/2009 23:06
w poprzednim konkursie, to wypilem zdrowo ponad 5 krat i ZADNEGO piwa nei wygralem, nie wspominajac o "imprezie"
Moze w tym sie poszczesci
Odp: Bosman z Pogonia - 31/08/2009 23:16
w poprzednim "konkursie"wygralo sie DWA! piwa na jakies 240 spitych.ale że kiedyś wygrałem rejs Polonią z Bosmana to jednak trochę wiary w te konkursy mam
Odp: Bosman z Pogonia - 31/08/2009 23:54
Najgorsza jest ta trochę starsza promocja z kapslami "kolejny bosman". Kolega lubi czerwonego i smakuje go nonstop, a tam pod kapslem za każdym razem "graj dalej" i "graj dalej"... I tak sobie razem gramy już kilkanaście skrzynek bez większych sukcesów... Z granatowym też nie lepiej - szybko wygrałem dwa breloki, ale kolejne 30 piwek nie było już tak szczęśliwe. Oni chyba zapakowali te "10000 biletów" w milion butelek
Statystycznie gołąb żyje tylko kilka lat (choroby, wypadki i ogólnie "ciężkie życie")
Odp: Bosman z Pogonia - 02/09/2009 13:46
Sprzedałby mi ktoś brelok z bosmana za rozsądną cene bo na allegro 6 zł + przesyłka 3 zł - lekka przesada. bo jestem niepełnoletni i nie mam możliwości wygrania pozdro
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.