Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> PSonTour Warszawa! << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Persona non grata
SKPS Portowcy
IP: zapisany
Na forum od 6802 dni

**

Odp: PSonTour Warszawa! - 28/11/2013 21:51
Wideo z oprawy: https://www.youtube.com/watch?v=-KAM-G-Ebuw

Wideo z dopingiem: https://www.youtube.com/watch?v=dj1X4U9QNos

pablo8511
Kibic
Na forum od 4182 dni

Odp: PSonTour Warszawa! - 28/11/2013 22:04
Napisałem oby więcej nic takiego nie miało miejsca bo wtedy te efekty mogą być widoczne. Do Legii stosunek był zawsze dziwny. Część miała na to wyjebane, część to zgodę podtrzymywała, a jeszcze inni jej nie cierpieli, ale tolerowali bo było oficjalnie. Oby psy były trzymane na smyczy. Wszystkich się jednak nie upilnuje... Legia tak jak ludzie opisują, z należytym szacunkiem przyjęła Pogoń. Obyśmy się tym samym odwzajemnili, a co będzie później czas pokaże.

Daleko od Szczecina, ale miłość jeszcze większa! Tylko Pogoń!
lukas86
Kibic
Na forum od 7331 dni

Odp: PSonTour Warszawa! - 28/11/2013 22:11

P. napisał:  

lukas86 napisał:  
Trochę czasu już minęło, emocje opadły, więc można pokusić się o komentarz. Ten mecz i prowokacje Legionistów utwierdzają mnie w przekonaniu, że osoby decyzyjne od nas podjęły słuszną decyzje. Nigdy bym nie pomyślał, że napisze coś takiego, bo zawsze byłem całym sercem za zgodą. Po prostu odkąd zaczeła się moja przygoda z Pogonią (97rok), Legia była z nami, a my z Legią. Ciężko mi przypomnieć sobie jakiś wyjazd, na którym byłem i nie spotkałem nikogo z Legii. Teraz jest inaczej i trzeba to przyjąć do wiadomości. Ciesze się, że nie daliśmy się sprowokować. Jestem dumny z tego, że jestem Pogoniarzem. Pierwsze moje odczucia, po informacji o zerwaniu zgody, to złość i niedowierzanie. Teraz mam szacunek do ludzi, którzy podjęli tak ciężką decyzje.

Jakie prowokacje??

Ja bylem na wielu wyjazdach bez kibicow Legii.

No tak, tylko, że Twoja liczba wyjazdowa jest czterocyfrowa minimum. ;) A ja mam coś około 50 na koncie, licząc tylko te powyżej 100km. Ale na pewno zgodzisz się z tym, że wspieraliśmy się często, a nawet bardziej, niż często. Co do prowokacji, to zaliczam do nich zgodową flage Zagłębia i BKS-u a żylecie, akurat w meczu z nami. Trzykrotne pozdrowienia dla Zagłębia, natomiast reszta zgodowiczów pominięta. Pozwolili na zaczepne przyśpiewki w naszą strone. Jak dla mnie określili się jasno. I powtórze raz jeszcze. Ciesze się, że w tym meczu pokazaliśmy, że dla nas to Pogoń jest najważniejsza, a nie nienawiść do innych.

TYLKO POGOŃ!
P.
Do końca!
Na forum od 7875 dni

Odp: PSonTour Warszawa! - 28/11/2013 22:22
Z tego co ja slyszalem, to Legia akurat pozdrawiala zgody raz.

Pod koniec przerwy brudne poludnie nie wytrzymalo i samo siebie pozdrowilo hehe, z czego mozna sie tylko posmiac :).

Fak, na przestrzeni ostatnich kilku lat wspieralismy sie nawzajem kilkukrotnie.

Zmien jeszcze tylko podpis ;)..

TYLKO POGOŃ

Sami przeciw wszystkim!!!
lukas86
Kibic
Na forum od 7331 dni

Odp: PSonTour Warszawa! - 28/11/2013 22:34

P. napisał:  

Zmien jeszcze tylko podpis ;)..

TYLKO POGOŃ

Lepszego podpisu i zakończenia tej dyskusji nie ma. ;)

TYLKO POGOŃ!

TYLKO POGOŃ!
 - 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.14 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005