Odp: PSonTour Warszawa! - 28/11/2013 22:04
Napisałem oby więcej nic takiego nie miało miejsca bo wtedy te efekty mogą być widoczne. Do Legii stosunek był zawsze dziwny. Część miała na to wyjebane, część to zgodę podtrzymywała, a jeszcze inni jej nie cierpieli, ale tolerowali bo było oficjalnie. Oby psy były trzymane na smyczy. Wszystkich się jednak nie upilnuje... Legia tak jak ludzie opisują, z należytym szacunkiem przyjęła Pogoń. Obyśmy się tym samym odwzajemnili, a co będzie później czas pokaże.
Daleko od Szczecina, ale miłość jeszcze większa! Tylko Pogoń!
No tak, tylko, że Twoja liczba wyjazdowa jest czterocyfrowa minimum. A ja mam coś około 50 na koncie, licząc tylko te powyżej 100km. Ale na pewno zgodzisz się z tym, że wspieraliśmy się często, a nawet bardziej, niż często. Co do prowokacji, to zaliczam do nich zgodową flage Zagłębia i BKS-u a żylecie, akurat w meczu z nami. Trzykrotne pozdrowienia dla Zagłębia, natomiast reszta zgodowiczów pominięta. Pozwolili na zaczepne przyśpiewki w naszą strone. Jak dla mnie określili się jasno. I powtórze raz jeszcze. Ciesze się, że w tym meczu pokazaliśmy, że dla nas to Pogoń jest najważniejsza, a nie nienawiść do innych.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.