Rozumiem ze juz zapisałeś sie na wyjazd do Lubina i załatwiłeś badz jesteś w trakcie załatwiania wolnego piątku na Zawiszę?? jak tak to ok jak nie to dramat. Mobilizowac się owszem trzeba ale zacznijmy najpierw od siebie samego.... co do wyjazdow w tamtym sezonie bylismy w czołówce, choc mogło byc duzo lepiej i tu masz racje
Być zwyciężonym i nie ulec to zwycięstwo, zwyciężyć i spocząć na laurach - to klęska.
Odp: Pogoń Szczecin - Olympique Lyon, 10.07.2013 - 10/07/2013 13:59
Dobra panowie jedziemy. Wraca fajny doping na nasz stadion. Jak ja długo na to czekałem. Wykorzystajmy nasz potencjał i pokażmy, że Pogoń Szczecin od strony kibicowskiej to solidna firma. To będzie dobre przetarcie przed ligą. Nie wyobrażam sobie żeby nie było głośnego, równego dopingu przez pełne 90 minut!!! Mecz obejrzycie jutro w retransmisji. Pozdrawiam
"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
- Djousse - najgorszy na boisku. Wolny, technicznie cienki, zero myślenia.
- Chałas - bardzo dobra zmiana, o 2 klasy lepszy od Djousse. Według mnie w momencie kiedy mamy taką posuchę w ataku Chałas jest naszym numerem jeden.
- młodzi - poza Lewandowskim (nieźle wygląda, czasem dalej nogi z waty, ale dużo mniej błędów niż kiedyś) i Kortem (przestraszony, ale widzę w nim już któryś mecz z rzędu duży potencjał) dramaturgia Tadrowski, Koj czy nawet tak wychwalany Zwoliński nie pokazali absolutnie nic.
- Trybuny - na sektorach poza młynem piknik na całego (ludzie przychodzi z wuwuzelami i koszykami z jedzeniem) - do śpiewania zachęcić ciężko, do zabawy tym bardziej.
- Frekwencja - cienka, niby takie zapotrzebowanie na bilety, niby tak szmata Azotów przeszkadzała, a nawet z wyłączeniem sektora gości oraz właśnie sektorów 1-2 nie udało nam się zapełnić stadionu. Wiadomo, że to środek tygodnia i różne niesprzyjające czynniki mogły wystąpić, ale prędko taka drużyna jak Lyon do nas nie zawita.
Poza tym mogą sobie wszyscy mówić co chcą, ale według mnie mecz ewidentnie ustawiony na 0:0 - Lyonowi to nie przeszkadza bo dopiero startują z okresem przygotowawczym i to dla nich żaden wstyd, a dla nas duży zastrzyk np. pozytywnej medialności. Tytuły z niektórych serwisów:
Lyon gdyby chciał mógłby ograć nas spokojnie dwucyfrówką do zera, nie ma co się oszukiwać bo na każdej pozycji mają graczy o 5 klas lepszych od naszych.
Ostatnio edytowany przez: eF^, 10 lipca 2013, 21:03 [3 raz(y)]
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.