Słyszałem kroki Boga, życie jest kruche
Mam złotą proporcję między umysłem a duchem
Wersów plecak, tysiące w zeszycie
Oślepiam blaskiem, jestem słońcem w zenicie
"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
Odp: !! POGOŃ - LEGIA !! 22.10.2012 - Temat czysto KIBICOWSKI !! - 23/10/2012 12:48
Było wspaniale. Oprawy, doping, frekwencja, piro, dużo Legii, pełen stadion, chłopaki na gnieździe. Szczęściarz w koszulce Pogoni . Bracia z Wwa nie zawiedli super melanż od piątku, kapitalna liczba i fantastyczna zabawa na PKP jak Pogoń się żegnała z Legią aż łezka się kręciła w oku. W takich meczach wynik jest sprawą drugorzędną.
PS. Wie ktoś jaka jest oficjalna liczba kibiców na tym meczu?
O meczu 4 oprawy cieszy, ale najbardziej cieszy oko ogromna ilość pirotechniki odpalonej do każdej oprawy, szczególnie do pierwszej i ostatniej, poszło tego trochę.
W przerwie pisało 14 881
Wynik zaniżony, ponieważ na telebimie była liczba biletów sprzedanych do rozpoczęcia meczu. A już w jego trakcie dużo osób jeszcze kupowało i nie dla wszystkich chętnych starczyło!
"Każdy sobie powinien z nas zadać pytanie, Czy kurwa chce grać dla Pogoni Szczecin, czy nie? Jak nie, to kurwa wypierdalać i tyle"
Oficjalnie klub podał, że: "Spotkanie Pogoni Szczecin z Legią Warszawa obejrzało 14914 osób". Nie wiadomo jednak, czy to liczba sprzedanych biletów, czy liczba z bramek wejściowych, które jak wiadomo, przestały działać i "kilku osób" mogły nie zliczyć
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.