Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> POGOŃ SZCZECIN - Lechia Gdańsk 27 sierpnia, 18:30 << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
pojka
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7365 dni

Odp: POGOŃ SZCZECIN - Lechia Gdańsk 27 sierpnia, 18:30 - 30/08/2012 15:07

StahuLDN napisał:  

Śpiewać Kurwa! napisał:  

pojka napisał:  
Jakby kto inny był na gnieździe to by wszyscy śpiewali jak kiedyś a teraz to tylko najlepiej się śpiewa bluzgi nie czaje tego ale tak jest.

Nie wytrzymam bo od Lat 4 to samo,chciałbym zobaczyć Wasze miny w chwili wsadzenia na gniazdo tego" kogoś innego" i poziomu dopingu jaki by wtedy był po podejrzewam,że było by średnio...jebać mniejsza z tym.

Na Lechii było ok,ale nadal na młynie jest sporo osób bardziej interesujących się meczem niż dopingiem a dla takich osób miejsca tam nie ma,z mczu na mecz będziemy się starali takie osoby eliminować.

Kolega Pojka napewno nie mial na mysli Sandala.

Oczywiście ze nie chodziło mi o Sandała

Ostatnio edytowany przez: pojka, 30 sierpnia 2012, 15:53 [1 raz(y)]

Wychowany na osiedlu ZELECHOWO w moim sercu
pojka
Kibic
Na forum od 7365 dni

Odp: POGOŃ SZCZECIN - Lechia Gdańsk 27 sierpnia, 18:30 - 30/08/2012 15:23
I jeszcze jedno cieszy mnie ze u nas jest doping spontaniczny a jak np.na lechu z wszystko poukładane pod linijkę a i tak hu.....j to daje u nas jest spontan jest pięknie trzymam kciuki żeby było lepiej a wiem ze jest potencjał trzeba to tylko wykorzystać i namawiać do śpiewania ale nie koniecznie bluzgami na kogos. Wiecie jaka jest dzisiaj mlodziesz zaraz strzeli focha i nie przyjdzie na nastepny i jeszcze podkreci koleżków ze go pocisneli na młynie i już parę gardeł mniej .

Wychowany na osiedlu ZELECHOWO w moim sercu
Robert67r
Kibic
Na forum od 5754 dni

Odp: POGOŃ SZCZECIN - Lechia Gdańsk 27 sierpnia, 18:30 - 30/08/2012 15:54

Metanabol napisał:  

Luk_225 napisał:  
Moim zdaniem bardzo błędne i krzywdzące rozumowanie- sam zawsze odkładam fundusze na vlepy, czy też właśnie na zbiórkę tak jak na Zagłębiu. Tutaj jednak myślę że nie chodzi nawet o to, że ktoś myśli na co ta zbiórka pójdzie- u nas nie ma po prostu przeświadczenia jak na Legii że warto wrzucić i jest to że tak powiem naturalne.

Moja propozycja- wysłać na rodzinnym przed i w przerwie meczu 1-2 osoby (najlepiej kobiety :) ) które za "co łaska" zbierałyby fundusze na oprawy, w zamian oferując dzieciakom plany lekcji czy vlepy które kiedyś były dodatkiem do zakupów. Zrezygnowac jest najłatwiej- nie mniej jest to wrzucanie wszystkich do jednego wora bo "ktoś coś powiedział"...

Dokładnie! O to mi właśnie chodziło tylko się nie wyraziłem zbyt jasno. Ludzie nie wrzucają bo nie mają ,, tego w genach " jak na Legii, trzeba by zrozumieć, że każdy kto wrzuci nawet po 1 zł, to już będzie 9 tys. prosta kalkulacja, liczę na to, że z meczu na mecz coraz więcej osób zacznie wrzucać, bo będzie wiedziało, że to dla sławy Pogoni!
race

stałem na 7 i nie zauważyłem zbierających !

szkoda bo na pewno bym się dorzucił

ManeS
Kibic
Na forum od 5698 dni

Odp: POGOŃ SZCZECIN - Lechia Gdańsk 27 sierpnia, 18:30 - 30/08/2012 16:12
zbierający stali przy bramie wejściowej na teren stadionu od Witkiewicza - i dobrze bo tam przechodzą ludzie idący zarówno na 1 jak i 2 strefę

"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
Ka.
Kibic
Na forum od 6982 dni

Odp: POGOŃ SZCZECIN - Lechia Gdańsk 27 sierpnia, 18:30 - 30/08/2012 16:53
Też nie zauważyłem chłopaków z puszką.

A co do gniazdowych, to od jakiegoś czasu ubolewam nad brakiem P. Nie wiem co jest przyczyną, ale trzeba przyznać, że zawsze jak był prestiżowy mecz, to on pojawiał się i robił totalny rozpierdol. Oczywiście cała trójka zdecydowanie spisuje się dobrze, ale muszę przyznać, że P. ma chyba naturalny talent :D i nie jest to tylko moja opinia.

Tasior
Kibic
Na forum od 6322 dni

*

Odp: POGOŃ SZCZECIN - Lechia Gdańsk 27 sierpnia, 18:30 - 30/08/2012 17:54

ManeS napisał:  
zbierający stali przy bramie wejściowej na teren stadionu od Witkiewicza - i dobrze bo tam przechodzą ludzie idący zarówno na 1 jak i 2 strefę

Owszem chłopaki stali z puszkami, tylko że bez żadnej informacji że to np. zbiórka na oprawy była. No i faktem jest, jak napisał już ktoś powyżej, że przeciętny Kowalski prędzej wrzuci do puszki trzymanej przez jakąś fajną laskę, niż "kibola"...

Pamiętam jakieś 2 lata temu jak na Falubazie byłem, chodziły z puszkami naprawdę dobre dupy, wystarczył uroczy uśmiech i prawie każdy, czy to młody chłopak czy dziadek, im się dorzucał. Zawsze jest to jakiś sposób ;)

1948 MKS POGOŃ SZCZECIN
FC STARGARD
RC
Kibic
Na forum od 6587 dni

Odp: POGOŃ SZCZECIN - Lechia Gdańsk 27 sierpnia, 18:30 - 30/08/2012 21:33

Ka. napisał:  
Też nie zauważyłem chłopaków z puszką.

A co do gniazdowych, to od jakiegoś czasu ubolewam nad brakiem P. Nie wiem co jest przyczyną, ale trzeba przyznać, że zawsze jak był prestiżowy mecz, to on pojawiał się i robił totalny rozpierdol. Oczywiście cała trójka zdecydowanie spisuje się dobrze, ale muszę przyznać, że P. ma chyba naturalny talent :D i nie jest to tylko moja opinia.

a moim zdaniem na gnieździe znajduje się obecnie osoba jak najbardziej godna tego - problem tkwi tylko i wyłącznie w obecnych na młynie

Bukowe
Ka.
Kibic
Na forum od 6982 dni

Odp: POGOŃ SZCZECIN - Lechia Gdańsk 27 sierpnia, 18:30 - 30/08/2012 23:20
Do gniazdowych nie mam żadnych zastrzeżeń, wiadomo, że jak komuś nie będzie się chciało śpiewać, to nikt nie pomoże, a jak jest dobrze, to wyciągają jak najwięcej się da. Skład jest znakomity, ale gdyby pojawił się tam jeszcze P., to byłoby lepiej. Po prostu, według mnie, dodawał on coś jeszcze, tak nakręcał atmosferę, że nie dało się nie śpiewać z całych sił przez okrągłe 90 minut, a nawet dłużej.

Durex1985
Kibic
Na forum od 4825 dni

Odp: POGOŃ SZCZECIN - Lechia Gdańsk 27 sierpnia, 18:30 - 31/08/2012 09:39
nie mnie ich oceniać ale ludziom nie będzie się chciało śpiewać przez 20 minut jednej przyśpiewki tak jak ostatnie 20 minut na Lechii śpiewaliśmy tylko Pogoń gol gdy tamci nam wrzucali... tu jest coś nie hallo... trochę urozmaicenia i nie dawania się tak obrażać bez odpowiedzi... a reszta będzie ok.

Nowy stadion dla Szczecina!!!
A. ZPL
Kibic
Na forum od 5516 dni

Odp: POGOŃ SZCZECIN - Lechia Gdańsk 27 sierpnia, 18:30 - 31/08/2012 10:02

Durex1985 napisał:  
nie mnie ich oceniać ale ludziom nie będzie się chciało śpiewać przez 20 minut jednej przyśpiewki tak jak ostatnie 20 minut na Lechii śpiewaliśmy tylko Pogoń gol gdy tamci nam wrzucali... tu jest coś nie hallo... trochę urozmaicenia i nie dawania się tak obrażać bez odpowiedzi... a reszta będzie ok.

Uważam, że bardzo dobrze było z tymi dłuższymi przyśpiewkami, nie ma co się wdawać w polemikę wyzwisk z kurwami nie dorastającymi nam do pięt. Fakt faktem, że u nas ludzie nie są przyzwyczajeni do dłuższego śpiewania jednej pieśni...Ale dlaczego? Bo się nudzi?...Nie ma kurwa, że się nudzi śpiewać i chuj!
:P

SKPS Portowcy
SKPS Portowcy*
Na forum od 5880 dni

Odp: POGOŃ SZCZECIN - Lechia Gdańsk 27 sierpnia, 18:30 - 31/08/2012 12:51
Stowarzyszenie oraz MW 03 nie prowadzi żadnych zbiórek pieniędzy przed lub na stadionie.

Jeżeli takie będą przeprowadzane będzie stosowany komunkat na forum oraz stronach www a osoby takie będą wyposażone w idetyfikatory

Jeżeli ktoś chce wspierać oprawy, naprawe lub robienie nowych flag - ruch kibicowski itd to zapraszamy do zakupów biletów na sektory 11 i 12 z których zysk SKPS przeznaczona jest na w/w cele !

Dodatkowo w niedługim czasie na stronie SKPS Portowcy opublikowane zostaną Dane finansowe Stowarzyszenia za rok 2011 oraz 2010

Obrazek jpg wstawiony na forum
eF^
Kibic
Na forum od 7799 dni

*

Odp: POGOŃ SZCZECIN - Lechia Gdańsk 27 sierpnia, 18:30 - 31/08/2012 15:33

Cytat:  
Stowarzyszenie oraz MW 03 nie prowadzi żadnych zbiórek pieniędzy przed lub na stadionie.

Na Lechii też nie? To kto z tą puszką stał przed wejściem na 1-2 strefę? Dużo osób wrzucało z tego co zdążyłem zauważyć.

manisz
Kibic
Na forum od 7358 dni

Odp: POGOŃ SZCZECIN - Lechia Gdańsk 27 sierpnia, 18:30 - 31/08/2012 15:33
No to ciekawie, w takim razie dorzuciłem się komuś do piwa, chłopakowi który zbierał na oprawy

PDJ
Kibic
Na forum od 5263 dni

Odp: POGOŃ SZCZECIN - Lechia Gdańsk 27 sierpnia, 18:30 - 31/08/2012 17:12

SKPS Portowcy napisał:  

Jeżeli takie będą przeprowadzane będzie stosowany komunkat na forum oraz stronach www a osoby takie będą wyposażone w idetyfikatory

Jeżeli ktoś chce wspierać oprawy, naprawe lub robienie nowych flag - ruch kibicowski itd to zapraszamy do zakupów biletów na sektory 11 i 12 z których zysk SKPS przeznaczona jest na w/w cele !

Dodatkowo w niedługim czasie na stronie SKPS Portowcy opublikowane zostaną Dane finansowe Stowarzyszenia za rok 2011 oraz 2010

Dobrze by było aby w celu informacyjnym na każdej stronie o Pogoni było to zamieszczone

ArP
Kibic
Na forum od 8031 dni

Odp: POGOŃ SZCZECIN - Lechia Gdańsk 27 sierpnia, 18:30 - 31/08/2012 17:31
to czyli ktoś robił w ch.. kibiców

Pogoń Szczecin MKS!
reclaimenn
Kibic
Na forum od 4833 dni

Odp: POGOŃ SZCZECIN - Lechia Gdańsk 27 sierpnia, 18:30 - 31/08/2012 20:06

ArP napisał:  
to czyli ktoś robił w ch.. kibiców

a ja wrzuciłem do tej puchy.... -.-

To trzeba przeżyć, żeby to zrozumieć, żeby w to uwierzyć !!
NIEBUSZEWO
Kibic
Na forum od 6179 dni

Odp: POGOŃ SZCZECIN - Lechia Gdańsk 27 sierpnia, 18:30 - 31/08/2012 21:18
Od Witkiewicza stali juz godzine przed meczem i zbierali na oprawy

AB INCUNABULIS POGOŃ SZCZECIN!!!
A. ZPL
Kibic
Na forum od 5516 dni

Odp: POGOŃ SZCZECIN - Lechia Gdańsk 27 sierpnia, 18:30 - 31/08/2012 22:56

NIEBUSZEWO napisał:  
Od Witkiewicza stali juz godzine przed meczem i zbierali na oprawy

I od Karłowicza :)

mefisto1969
Kibic
Na forum od 5400 dni

*

Odp: POGOŃ SZCZECIN - Lechia Gdańsk 27 sierpnia, 18:30 - 01/09/2012 10:06
No to bardzo nieładnie ktos podszedł tych co dali pare złotych .Teraz każdy będzie podejrzanie patrzył na wszystkie zbiórki na stadionie .Oby chuje (co zbierali) dostali zakwasów w mózgu od wódy a później w morde przy okazji

Tam wezwali mnie bym do nich dołączył, dołączył do tańca umarłych.
W krąg ognia podążyłem za nimi, do samego środka......Kiedy czujesz, że nadchodzi twój czas, bądź gotów.
Pożegnaj się ze wszystkimi, łyknij gorzałki i zmów modlitwę.
 - 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.04 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005