Odp: PSonTour: Wszyscy do GDYNI! - 28/05/2012 22:25
Czas upływa, a micha jak się cieszyła tak się cieszy Wszystko wskazywało, że może być ciężko o dobry doping - podróż, pogoda, długi czas oczekiwania na sektorze, ale za nic nie spodziewałem się, że będzie tak dobrze Po prostu miazga Podróż powrotna strasznie uciążliwa, powrót o 7.30 do domu nie nastrajał teoretycznie pozytywnie do pracy, ale w praktyce tak jak pisałem. Micha dalej się cieszy
Wczoraj bez kitu wszystko poszło w zapomnienie. CAŁA POGOŃ ZAWSZE RAZEM
Odp: PSonTour: Wszyscy do GDYNI! - 28/05/2012 22:36
Ze zbiórki pociągowej prowadzonej dla chłopaków za KRATAMI uzyskaliśmy kwotę 1943,17zł i 5 euro.Wszystkim którzy się dorzucili DZIĘKUJEMY a akcja będzie kontynuowana.
POZDRÓWKI
DeszczH zawsze leje,DeszczH nigdy nie pada!
Bądź szybszy od Cienia i twardszy od kamienia,na drodze wojownika łatwego losu nie ma!
Odp: PSonTour: Wszyscy do GDYNI! - 29/05/2012 09:09
Faktycznie , daliśmy z siebie 100% ,więcej nie dało się wykrzesać.Całe 90 minut istne szaleństwo,odbiło się to na naszej kondycji podczas marszu z dworca na stadion,po prostu i po ludzku zabrakło nam już sił.Prowokację milicji w Słupsku każdy widział.Teraz w gazetach się pisze o kijach i kamieniach rzucanych w milicję.Kłamliwa bzdura jakich wiele na temat kibiców.Kto był ten widział jak to było.Popisowa akcja bandytów w białych kaskach żeby pokazać rudemu mamrotowi jacy oni są zwarci i gotowi na tfu Euro .Pozdro i szacunek dla tych co byli i dla tych co w pubach kibicowali,podobno też było wesoło.
Odp: PSonTour: Wszyscy do GDYNI! - 29/05/2012 22:57
pomijając juz stawkę meczu, ogólny wynik i wszystkie inne atrakcje, to trzeba przyznać, że dawno nie widziałem tak ucieszonych mord osób prowadzących doping - czapka z głowy, wyszło mistrzostwo świata;]! w końcu mamy hita na miarę naszych możliwości!
gdyby tak jeszcze tłum trzymał wolne tempo pod rytm bębna przy kilku innych pieśniach..ostatnio co pamietam, to chyba w gdańsku Pogoń MKS.
w końcu ekstraklasa! teraz tylko trzeba utrzymać ekstraklasę w piekle na stałe! i zrobimy to, wszyscy, RAZEM!
Odp: PSonTour: Wszyscy do GDYNI! - 30/05/2012 19:37
Jeśli dobrze pamiętam to mówisz o PP rzeczywiście jak na środek tygodnia i około 300 osobową ekipę śpiew był bardzo dobry w naszym wykonaniu.Kto by wtedy przewidział że to była nasza ostatnia wizyta na traugutta.
Jeśli dobrze pamiętam to mówisz o PP rzeczywiście jak na środek tygodnia i około 300 osobową ekipę śpiew był bardzo dobry w naszym wykonaniu.Kto by wtedy przewidział że to była nasza ostatnia wizyta na traugutta.
Ja pamiętam że było nas wtedy koło 400 osób! Śpiewaliśmy do boju MKS przez około 20 minut i ogólnie doping był świetny. Lechia spod krytej nawet wyskoczyła do Nas z przyśpiewką: Wy śpiewacie, my walimy... Na co my odpowiedzieliśmy: Wy walicie, my ruchamy
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.