Odp: MW - 08/09/2011 23:28Tak jak wczoraj było zapowiadane, dziś doszło do spotkania Zarządu SKPS i przedstawicieli MW'03 z Zarządem Pogoni Szczecin. Sprawy grupy ultras zostały wyjaśnione. Jesteśmy dobrej myśli, że kolejne spotkania przyniosą oczekiwane rezultaty. Więcej informacji na temat dalszej działalności zostanie podanych wkrótce.
Odp: MW - 12/09/2011 19:37
Oby... fakt, nie jestem zwolennikiem Kart Kibica... aczkolwiek po prostu człowiek nie wytrzymał i chodzi na mecze.. ale to nie to samo bez dopingu.... A mecze z ciekawymi ekipami tuż tuż, i dobrze żeby i zarząd poszedł po rozum do głowy... żebysmy ruszyli
Więc każdy może zacząć szlifować gardło ponieważ sytuacja na meczu z Ruchem wraca do normy !
Przyjdźmy, stawmy się w jak największej liczbie osób i pokażmy, że mecze bez Nas różnią się tymi z NAMI !
Do zobaczyska w środę !
Oby... fakt, nie jestem zwolennikiem Kart Kibica... aczkolwiek po prostu człowiek nie wytrzymał i chodzi na mecze.. ale to nie to samo bez dopingu.... A mecze z ciekawymi ekipami tuż tuż, i dobrze żeby i zarząd poszedł po rozum do głowy... żebysmy ruszyli
Więc każdy może zacząć szlifować gardło ponieważ sytuacja na meczu z Ruchem wraca do normy !
Przyjdźmy, stawmy się w jak największej liczbie osób i pokażmy, że mecze bez Nas różnią się tymi z NAMI !
Do zobaczyska w środę !
Do zobaczyska w środę !
No i pięknie ! Wszyscy na MŁYN !
Czekałem kurwa jak my wszyscy! wkoncu! WOJNA! I NA MLYN WSZYsCY!
Ostatnio edytowany przez: A. ZPL, 13 września 2011, 15:24 [1 raz(y)]
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.