Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Jedziemy na Berlin- Mobilizacja trwa!!! Wojna... << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
WSKL
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 6571 dni

Odp: Jedziemy na Berlin- Mobilizacja trwa!!! Wojna... - 29/06/2011 20:12

ArP napisał:  
Koleś z Łks-u?
http://www.unveu.de/2011-2012/vspogon/11_06_28vspogon49.jpg

Jakiś szwab - żona polka, później troche pomagał przy wchodzeniu...

Gdy na mnie nastają złośliwi, by zjeść moje ciało, wtenczas oni, wrogowie moi i nieprzyjaciele, chwieją się i padają.
RC
Kibic
Na forum od 6587 dni

Odp: Jedziemy na Berlin- Mobilizacja trwa!!! Wojna... - 29/06/2011 20:29
doping

Bukowe
Radek BFC
Kibic
Na forum od 5468 dni

Odp: Jedziemy na Berlin- Mobilizacja trwa!!! Wojna... - 29/06/2011 20:31
jeden z kibicow FC Union powiedzial mi dzisiaj na uczelni, ze nasz mlyn byl zajebisty i on oraz wszyscy jego kupmle byli pod wrazeniem :D ta akcje jak sie dzielilismy na dwie polowy to pierwszy raz widzieli!

Q.
Kibic
Na forum od 6149 dni

Odp: Jedziemy na Berlin- Mobilizacja trwa!!! Wojna... - 29/06/2011 22:27
na forum Unionu i nie tylko zachwycaja sie dopingiem jaki stworzylismy, jako najglosniejsza ekiipa na ich stadionie w ostanich latach

prasa niemiecka klamie a polska to samo tlumaczy

oswiadczenie berlinskiej milicji tez sie nie zgadza

FUCK EURO

abstrakcja!
krzynu1
Kibic
Na forum od 6634 dni

Odp: Jedziemy na Berlin- Mobilizacja trwa!!! Wojna... - 29/06/2011 23:10
post delikatnie niezwiązany ale świeży więc ja się doklejam. dziś w sianowie widziana znajome auto zkl kg karlino - poszukuje kontaktu waszego daj nr gg jak odczytasz ten post. nie zasmiecam juz i temat dość ważny więc licze że post się utrzyma. pzdr

krzynu1
nara
Kibic
Na forum od 7429 dni

**

Odp: Jedziemy na Berlin- Mobilizacja trwa!!! Wojna... - 29/06/2011 23:37
Jebać tych dziennikarzy, każdy wie jak było i nie ma co się wkurwiać na głupotę pismaków

piękny wyjazd!!!!! ihaaaa

Klima
Kibic
Na forum od 5766 dni

Odp: Jedziemy na Berlin- Mobilizacja trwa!!! Wojna... - 29/06/2011 23:40

Cytat:  
http://ligowiec.net/news/42662-zmarl-mati.html

Kondolencje...

Za Pogoń ! Za MKS !
Pójdziemy aż po życia kres !
WM
Kibic
Na forum od 6928 dni

Odp: Jedziemy na Berlin- Mobilizacja trwa!!! Wojna... - 29/06/2011 23:50

Klima napisał:  

Cytat:  
http://ligowiec.net/news/42662-zmarl-mati.html

Kondolencje...

Masakra...
A widziałem chłopaka po przyjeździe pod netto...

Amat victoria curam
Poinformowany
Kibic
Na forum od 8113 dni

**

Odp: Jedziemy na Berlin- Mobilizacja trwa!!! Wojna... - 30/06/2011 00:12
To co otrzymujemy z mediów - to typowy bełkot intelektualny - w tym samym artykule piszą o zatrzymaniu 20 holsów, wobec 18 postawiono zarzuty - a ile się utrzyma, skoro zatrzymywali za zasłanianie twarzy szalikiem po użyciu przez policje gazu łzawiącego ale nie wobec tych co byli przed kasami, tylko tych co byli już na stadionie?? Albo za okrzyki: "schweine deutschland", pod adresem atakującej policji? A na tej słynnej stacji benzynowej bo chciał iść na parking przy Lidlu gdzie parkowały nasze auta? No i w końcu ilu było tych ciężkozbrojnych, "rannych" policjantów?? 19 czy kliku czy może nie było ich wcale? I jakie rzucanie w policjantów petardami i butelkami przed wejściem, bo stałem tam i nic takiego nie miało miejsca?

Pogoń to My
xrone
Kibic
Na forum od 5781 dni

Odp: Jedziemy na Berlin- Mobilizacja trwa!!! Wojna... - 30/06/2011 03:00
Wyjazd na duży plus oprocz prowokacyjnej postawy einz, zwei, drei polizei...

Najgorze sa artykuly w mediach (nawet co do liczby kibicow - rozbieznosc między 300, a 700 jest dość spora jak na ''wiarygodne'' źródła)...
Kto był to wie jak bylo chociaz niektórzy wrocili do domów dzisiaj popołudniu za swoje ''chuliganskie wybryki" (okulary + szalik + łysa głowa)

Notabene 2 ostatnie oficjalne wyjazdy (Bydgoszcz w maju i ten wczorajszy) naprawde konkretne

fuck euro!

P.
Do końca!
Na forum od 7877 dni

Odp: Jedziemy na Berlin- Mobilizacja trwa!!! Wojna... - 30/06/2011 14:00
Nie wiem czym tu sie przejmowac.Gazety napisza co im wygodnie.

Bylo mocno w porzadku. Polski styl kibicowania w pelnej okazalosci.
TERRORYSCY TERRORYSCI MKS!!!

Sami przeciw wszystkim!!!
BladaTwarz
Kibic
Na forum od 5267 dni

Odp: Jedziemy na Berlin- Mobilizacja trwa!!! Wojna... - 30/06/2011 23:03
Zajebisty wyjazd Bracia! Pozdrawiam discopolowy bus ;) Legia & Pogoń na zawsze!

Jedność jest w Tobie, jedność jest w Nas. Liczy się Legia, a nie stracony czas!
Janek80
Kibic
Na forum od 6468 dni

Odp: Jedziemy na Berlin- Mobilizacja trwa!!! Wojna... - 30/06/2011 23:07

W wydaniu drukowanym w Fakcie napisali artykuł o "kibolach, których musieli okiełznać berlińscy policjanci". Wspomnieli coś o zatrzymaniu grupy kibiców Pogoni zaopatrzonych w kije bejsbolowe.

[BeSZczelne: Edit. Nie nabijajmy takiej ścierce wejść. ]

malcoolm
Ultraoptymista
Na forum od 7828 dni

Odp: Jedziemy na Berlin- Mobilizacja trwa!!! Wojna... - 01/07/2011 10:20
Będą surowe kary dla kibiców Pogoni po w zadymie w Berlinie

Szczecin Blog - strona o Szczecinie
Uśmiechnij się - jesteś w Szczecinie
Szczecin Blog na Twitterze
Ramzes_
Kibic
Na forum od 6917 dni

Odp: Jedziemy na Berlin- Mobilizacja trwa!!! Wojna... - 01/07/2011 19:31
A ja z innej beczki, wracając już ze stadionu do samochodu zauważyłem za wycieraczką kawałek papieru, okazało się, że jest to mandat w wysokości 15 euro za zaparkowanie chyba na chodniku lub w strefie płatnej. Olać sprawę? Czy lepiej szwabom zapłacić? Ktoś się orientuje czy przychodzą mandaty do Polski? Zaznaczę, że rzadko bywam w Niemczech.

k u b i
Kibic
Na forum od 5696 dni

Odp: Jedziemy na Berlin- Mobilizacja trwa!!! Wojna... - 01/07/2011 20:09
15 euro to nie majatek a niestety ostatnio potrafia już przysłać do nas ponaglenie. niestety nie jestem w stanie powiedzieć czy ma ono jakieś dalsze skutki

WIERNI NA ZAWSZE
spagetti
Kibic
Na forum od 7887 dni

*

Odp: Jedziemy na Berlin- Mobilizacja trwa!!! Wojna... - 01/07/2011 21:12
Pewnie bedzie mialo bo oni beda wysylac przez polska firme windykacyjna.Tak przynajmniej robia z krajow skandynawskich.

,,Vi är överallt,,- POGON
gryfus1948
Kibic
Na forum od 5264 dni

Odp: Jedziemy na Berlin- Mobilizacja trwa!!! Wojna... - 01/07/2011 21:28

Ramzes_ napisał:  
A ja z innej beczki, wracając już ze stadionu do samochodu zauważyłem za wycieraczką kawałek papieru, okazało się, że jest to mandat w wysokości 15 euro za zaparkowanie chyba na chodniku lub w strefie płatnej. Olać sprawę? Czy lepiej szwabom zapłacić? Ktoś się orientuje czy przychodzą mandaty do Polski? Zaznaczę, że rzadko bywam w Niemczech.

Za parkowanie w niedozwolonym miejscu przysyłają do Polski

Pogoń To My
AntyC
Kibic
Na forum od 5834 dni

**

Odp: Jedziemy na Berlin- Mobilizacja trwa!!! Wojna... - 01/07/2011 23:31

Ramzes_ napisał:  

Zapłać... tym bardziej że przejechałaś milion razy na czerwonym świetle... miejmy nadzieję, ze nie przyjdą zdjęcia

PZ.
Kibic
Na forum od 5778 dni

*

Odp: Jedziemy na Berlin- Mobilizacja trwa!!! Wojna... - 02/07/2011 03:12

Ramzes_ napisał:  

Powiem Ci, że ponad rok temu za Hannoverem fotoradar jebnął zdjęcie mi i koledzę. Cały czas śmialiśmy się z tej sytuacji, a pare dni temu przyszło zdjęcie (po roku!). Poza tym lepiej zapłać, bo nawet jak rzadko bywasz w szwablandii to jak nie daj Boże, przypadkiem Cie zatrzymają do rutynowej kontroli, to od razu wyświetli im się, że nie zaplaciłeś. Zakładając, że może nie będziesz miał akurat pieniędzy, wezmą Cię do aresztu, bo takie coś musisz płacić na miejscu. A z niemcami się nie dogadasz... Dobra rada - zapłać ;)

Football Without Ultras Is Nothing !
 - 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 11  - 

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.18 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005