Odp: Jedziemy na Berlin- Mobilizacja trwa!!! Wojna... - 29/06/2011 23:10
post delikatnie niezwiązany ale świeży więc ja się doklejam. dziś w sianowie widziana znajome auto zkl kg karlino - poszukuje kontaktu waszego daj nr gg jak odczytasz ten post. nie zasmiecam juz i temat dość ważny więc licze że post się utrzyma. pzdr
Odp: Jedziemy na Berlin- Mobilizacja trwa!!! Wojna... - 30/06/2011 00:12
To co otrzymujemy z mediów - to typowy bełkot intelektualny - w tym samym artykule piszą o zatrzymaniu 20 holsów, wobec 18 postawiono zarzuty - a ile się utrzyma, skoro zatrzymywali za zasłanianie twarzy szalikiem po użyciu przez policje gazu łzawiącego ale nie wobec tych co byli przed kasami, tylko tych co byli już na stadionie?? Albo za okrzyki: "schweine deutschland", pod adresem atakującej policji? A na tej słynnej stacji benzynowej bo chciał iść na parking przy Lidlu gdzie parkowały nasze auta? No i w końcu ilu było tych ciężkozbrojnych, "rannych" policjantów?? 19 czy kliku czy może nie było ich wcale? I jakie rzucanie w policjantów petardami i butelkami przed wejściem, bo stałem tam i nic takiego nie miało miejsca?
Najgorze sa artykuly w mediach (nawet co do liczby kibicow - rozbieznosc między 300, a 700 jest dość spora jak na ''wiarygodne'' źródła)...
Kto był to wie jak bylo chociaz niektórzy wrocili do domów dzisiaj popołudniu za swoje ''chuliganskie wybryki" (okulary + szalik + łysa głowa)
Notabene 2 ostatnie oficjalne wyjazdy (Bydgoszcz w maju i ten wczorajszy) naprawde konkretne
Odp: Jedziemy na Berlin- Mobilizacja trwa!!! Wojna... - 01/07/2011 19:31
A ja z innej beczki, wracając już ze stadionu do samochodu zauważyłem za wycieraczką kawałek papieru, okazało się, że jest to mandat w wysokości 15 euro za zaparkowanie chyba na chodniku lub w strefie płatnej. Olać sprawę? Czy lepiej szwabom zapłacić? Ktoś się orientuje czy przychodzą mandaty do Polski? Zaznaczę, że rzadko bywam w Niemczech.
A ja z innej beczki, wracając już ze stadionu do samochodu zauważyłem za wycieraczką kawałek papieru, okazało się, że jest to mandat w wysokości 15 euro za zaparkowanie chyba na chodniku lub w strefie płatnej. Olać sprawę? Czy lepiej szwabom zapłacić? Ktoś się orientuje czy przychodzą mandaty do Polski? Zaznaczę, że rzadko bywam w Niemczech.
Za parkowanie w niedozwolonym miejscu przysyłają do Polski
Zapłać... tym bardziej że przejechałaś milion razy na czerwonym świetle... miejmy nadzieję, ze nie przyjdą zdjęcia
Powiem Ci, że ponad rok temu za Hannoverem fotoradar jebnął zdjęcie mi i koledzę. Cały czas śmialiśmy się z tej sytuacji, a pare dni temu przyszło zdjęcie (po roku!). Poza tym lepiej zapłać, bo nawet jak rzadko bywasz w szwablandii to jak nie daj Boże, przypadkiem Cie zatrzymają do rutynowej kontroli, to od razu wyświetli im się, że nie zaplaciłeś. Zakładając, że może nie będziesz miał akurat pieniędzy, wezmą Cię do aresztu, bo takie coś musisz płacić na miejscu. A z niemcami się nie dogadasz... Dobra rada - zapłać
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.