Odp: Karta Kibica Pogoni Szczecin na nowy sezon - 19/07/2011 16:00
Strasznie źle to zorganizowane jest. Wyobrażałbym sobie takie karty nie jako obowiązek który rzadko się sprawdza, a "przywilej" tańsze bilety, brak kolejki w kasach, rabaty etc.. Wtedy po kilku meczach kart by przybyło a tak, musimy się martwić o frekwencje na pierwszym spotkaniu.
Odp: Karta Kibica Pogoni Szczecin na nowy sezon - 19/07/2011 20:11
Byłem dzisiaj po karte i co hujnia jeden taki leszczyk powiedział mi że nie zdążyli poinformować na stronie że karty będą do odbioru od 20 lipca a wiadomo do meczu coraz bliżej i można się spodziewac kolejek organizacja do dupy.
jeden taki leszczyk powiedział mi że nie zdążyli poinformować na stronie że karty będą do odbioru od 20 lipca
Rzeczywiscie, na ofi wciaz widnieje, ze karty do doebrania od wtorku. A przeciez dodanie nowej informacji to kwestia minuty, dwóch. Tylko trzeba chcieć...
Byłem dzisiaj po karte i co hujnia jeden taki leszczyk powiedział mi że nie zdążyli poinformować na stronie że karty będą do odbioru od 20 lipca a wiadomo do meczu coraz bliżej i można się spodziewac kolejek organizacja do dupy.
To do chuja co oni tam robią od tej 8 do 16? Jak szedłem po 16 to widziałem jednego z redaktorów oficjalki. Wrzucić taką informację to jest 5 minut roboty, a ile mniej nerwów dla kibiców, czyli tych na których im "zależy".
Sytuacja śmiechowa i żenująca zarazem. Profesjonalizm działu poszedł jeszcze bardziej w pizdu niż teoretycznie mógł. Mam nadzieję, że to złe dobrego początki, ale kurwa mać...to są podstawy. NIUSY, kurwa NIUSY.
Ha ha ha, he he, ho-ho, uh, uh, ha-ha, ha...And I thought my jokes were bad...
Wy nie rozumiecie, tam są trzy osoby które w pocie czoła opracowują plan podbicia Europy i zdetronizowania Blaugrany na poletku marketingowym!
Sytuacja śmiechowa i żenująca zarazem. Profesjonalizm działu poszedł jeszcze bardziej w pizdu niż teoretycznie mógł. Mam nadzieję, że to złe dobrego początki, ale kurwa mać...to są podstawy. NIUSY, kurwa NIUSY.
podbiciem Europy to bedzie 1000 osob na stadionie i pozniej placz ze kibice nie chca przyjsc na stadion
Wy nie rozumiecie, tam są trzy osoby które w pocie czoła opracowują plan podbicia Europy i zdetronizowania Blaugrany na poletku marketingowym!
Tiaaa a wszyscy lali z Martusi że jako głównodowodzący marketingiem nie daje sobie rade a teraz 3 osoby a i tak kiszka z newsami na ofi .Dla mnie taka wpada z info o dacie odbioru to pierwszy i ostatni błąd naszych SUPER fachowców ale moją wypowiedź i tak oleją na pewno .Zero szacunku dla Swoich Kibiców
Tam wezwali mnie bym do nich dołączył, dołączył do tańca umarłych.
W krąg ognia podążyłem za nimi, do samego środka......Kiedy czujesz, że nadchodzi twój czas, bądź gotów.
Pożegnaj się ze wszystkimi, łyknij gorzałki i zmów modlitwę.
http://www.kartakibica.info/karta_kibica_formularz
Wchodzisz na dole strony w formularz , wypelniasz rubryki z danymi osobowymi ,robisz przelew , dolaczasz zalaczniki(zdjecie, dowod z obydwu stron , skan przelewu) i wciskasz przeslij .
Ps. Jakies potwierdzenie sie dostaje na maila lub sms-em ? Zatwierdzilo mi przyjecie wniosku i na tym koniec.
podbiciem Europy to bedzie 1000 osob na stadionie i pozniej placz ze kibice nie chca przyjsc na stadion
Panowie prezesi mówili że kibice nie przychodzili na stadion z powodu trenera Płatka . Teraz Płatka nie ma to będą walić tłumami!
Panowie prezesi mówili że kibice nie przychodzili na stadion z powodu trenera Płatka . Teraz Płatka nie ma to będą walić tłumami!
wiem, pisalem o tym od poczatku jak tylko pojawilo sie oficjalnie w prasie info o zwolnieniu
tzn. Pogoń grała mało efektownie i efektywnie co przyczynilo sie do malej liczby kibicow na trybunach przy Twardowskiego
coz z tego ze zdobyli najwiecje punktow, strzeli bramki u siebie i na wyjezdzie... cos z tego ze przegrali tylko jeden mecz...
Odp: Karta Kibica Pogoni Szczecin na nowy sezon - 20/07/2011 20:08
Jak byłem po 14 to kolejka była taka, że zrezygnowałem. Po 19 byłem drugi raz. Kolejka też była ale mniejsza o połowę, ale szło całkiem sprawnie tylko za cholerę nikt nie widział pod którymi drzwiami ma stać. W FanShopie zarówno wyrabiali jak i odbierali karty a obok tylko odbierali więc na początku ni cholery nie można się było połapać jak oni wpuszczają.
Odp: Karta Kibica Pogoni Szczecin na nowy sezon - 20/07/2011 23:00
najbardziej rozbawiło mnie gdy odstałem 1,5 h godziny, iż otrzymuje prezent bilet na mecz na moje nazwisko. Pytam więc po co mi skoro mam karnet, a nie mogę go nikomu przekazać ? Pani tylko wzruszyła ramionami
Widok redaktora naczelnego oficjalki robiącego za bramkarza w FanShopie to idealny obrazek podsumowujący ich prace.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.