Odp: Temat zastępczy kibice! - 12/05/2011 19:12
ostatnio Lato wypowiadał się gdzieś, że w NORMALNYCH państwach za takie akcje co były na finale PP chuliganów łapali i zamykali ..
a że u nas tak nie jest, to będą zamykać stadiony.
Czasami bywają dni, gdy nie wpada żaden kwit,
Wtedy możesz liczyć tylko na swój wyuczony spryt,
Rozkminie to zakręce, co wykręce to moje,
Od ryzyka nie stronie, za to fartem się raczę,
Wystarczy ruszyć głową, i podążać dalej,
Pamiętaj o tym bracie na mecie i na starcie,
Po drodze na pewno będzie nie jedno wyzwanie,
Wiedz tylko jedno, że przejdziemy to razem,
W ekipie zawsze raźniej, radzić sobie lepiej,
Szacunek dla tych, co podali pomocną ręke,
Żadnych pustych stadionów! Nie damy sie wyjebać ze stadionu bo Donaldzio i prezesinka Lato tego chcą! w walce huj wie dzisiaj już z kim! Po drugie to tylko uderzy w nasz klub a nie w chore instytucje jak PZPN i komuchy!
I TERAZ NAJWAŻNIEJSZE! MAMY W SOBOTĘ MECZ NIECH KAŻDY SIĘ ZMOBILIZUJE RUSZY DUPSKO ZABIERZE KOLEGĘ/ BRATA I RAZEM POKAŻEMY ŻE JEST NAS WIELU!
Odp: Temat zastępczy kibice! - 12/05/2011 20:16
Jednym z bardziej znanych haseł stała się wypowiedź: żeby nie było bandyctwa, żeby nie było złodziejstwa, żeby nie było niczego.Powiedział Kononowicz .Jak ulał pasuje do dzisiejszych czasów i porąbanych władz.On był wizjoonerem kurwa w 2007
Tam wezwali mnie bym do nich dołączył, dołączył do tańca umarłych.
W krąg ognia podążyłem za nimi, do samego środka......Kiedy czujesz, że nadchodzi twój czas, bądź gotów.
Pożegnaj się ze wszystkimi, łyknij gorzałki i zmów modlitwę.
Nadeszły bardzo ciężkie czasy dla Fanatyków wszystkich klubów w kraju. Przez nieudolne rządy zaróno w kraju jak i pzpn'ie, całość postanowiono zwalić na Fanatyków.
Czas uświadomić wszystkim, że ten telewizyjno/radiowo/pismakowy bełkot jest wymierzony w CAŁĄ publikę w kraju. Jest temat do mydlenia oczu, tymczasem pod stołem są rozdawane karty i rozkradany kraj.
Dlatego pamiętajcie i wpajajcie sobie to na dzielnicach w FC i różnych grupach !!
Nie dajmy się zabić, ani odstawić do konta. Ten kto sieje wiatr, burze będzie zbierał, dlatego od najbliższej kolejki czas na to by w jak najliczniejszych grupach wbijać na młyn i pokazać tym cwelom, że NIE ZNIKNIEMY ZE STADIONÓW.
Czas wytaczać działa i rozpocząć wojnę, czas doprowadzić do kompromitacji tej jebanej białorusi w Polsce !!
Przeżyliśmy ruska, przeżyjemy tuska !!
Odp: Temat zastępczy kibice! - 12/05/2011 23:23
"Przezylismy 2 zabory przezylismy 2 kaczory przezylismy ruska przezyjemy popapranca tuska" ! czyli wszyscy na Pogoń ! wlasnie sie zastanawialem bo na Legi cos sie o bojkocie mowi ze pusty stadion....
Przestańcie siać ferment opierając się na komentarzach spod artykułów na LL. Nie ma żadnych pustych stadionów!!! Nie ma odpuszczania Rudemu i jego świecie!!!!
a jeżeli na Legii będzie pusty stadion to dlatego że tam to już jest troszeczkę inna bajka bo w niszczenie ruchu kibicowskiego ponownie włączył się klub
... ja się będę opierdalał niech się wszystko dzieje samo...
Odp: Temat zastępczy kibice! - 13/05/2011 13:10
W sobotę niech wszyscy przyjadą na stadion!!! Zachęcie swoich znajomych/rodziny, żeby przyszli na stadion bo trzeba przywrócić dawny granatowo-bordowy blask Pogoni bo POGOŃ TO MY!!!
Wejdźcie na tego linka http://portowcy.org/news-679
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.