Autor |
Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: PsonTour: Inwazja na Poznań! Dodatkowe bilety!!!! - 14/04/2011 22:21
BB sie popisuje: To, że mam w zespole wielu byłych lechitów, ułatwia mi odprawy przed meczem z Pogonią Szczecin - mówi trener Warty Poznań Bogusław Baniak. Szykuje się w ogóle ekscytujący weekend, w którym znów wiążemy się ściśle z Lechem. W sobotę gra on z Legią Warszawa, a w niedzielę na tym samym stadionie my gramy z Pogonią Szczecin. Wiem, że część kibiców Legii zostanie, by wspomóc Pogoń - mówi
|
|
|
|
|
|
Odp: PsonTour: Inwazja na Poznań! Dodatkowe bilety!!!! - 14/04/2011 23:02
ja tam tylko mam nadzieje, ze nasi, powiedzmy o nich profesjonalni sportowcy, zdają sobię dokładnie sprawę z powagi spotkania i z tego, czego od nich oczekujemy. nie będzie tolerancji dla profanacji barw. co prawda Pogoń to My, co pokażemy, ale gwiazdory też mają zapierdalać jakby ich życie od tego zależało!
|
1948 - 2018 i dalej! historia bez końca!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: PsonTour: Inwazja na Poznań! Dodatkowe bilety!!!! - 15/04/2011 11:21
W obu przypadkach wejściówki rozeszły się w komplecie. Zarówno legioniści, jak i Portowcy na stadion zostaną dowiezieni autobusami miejskimi z dworca PKP. Policja będzie miała nie lada problem z doprowadzeniem kibiców pod stadion, ze względu na remonty wszystkich ulic przylegających do obiektu.
źródło. http://legionisci.com
edit.
no mam taką nadzieję!
|
Ostatnio edytowany przez: E., 15 kwietnia 2011, 11:38 [1 raz(y)]
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: PsonTour: Inwazja na Poznań! Dodatkowe bilety!!!! - 15/04/2011 12:57
Nie odebrałeś w poniedziałek 11.04 w godzinach od 10 do 16 to Twój bilet trafił do ogólnej sprzedaży w której walka trwała na otwartym froncie.. Mail zwrotny w tym momencie nie ma dla Ciebie żadnego znaczenia. Zostajesz w domu.
PL poproszę gwiazdkę 
[PL: Brakuje brakuje, jest częściowo dobra odpowiedz.]
|
Poznań, Bydgoszcz..
Sercem zawsze ze Szczecinem!
|
|
|
|
- 1
- 2
- 3