Odp: WWW.PUCHARJESTNASZ.PL - JEDZIEMY! - 13/05/2010 16:58
Ludzie spokojnie bilety z kupbilet będą wysyłane wyjątkowo w innych termiach tak żeby do wszystkich zdążyły dojść, info PEWNE od konsultanta kupbilet jakby co numer 0703200997 koszt 1,28 min ale nie warto dzwonić, opóźnienia w księgowaniu pieniędzy spowodowane są tym iż pieniądze idą najpierw do organizatora ( PZPN) a potem lista z wpłatami idzie do serwisu kupbilet.pl więc spokojnie możecie zamawiać wszyscy dostaniecie bilety, lecz w razie czego polecam wybrać opcje kurier, bo poczta wiedomo i dwa tygodnie może iść
Są. Ale ja mam jeden bilecik do sprzedania wiec jak byś chcial to podbij na gg. ( nr. w profilu)
Wybieram sie innym srodkiem transportu wiec zwroty nie są juz mozliwe.
@ JEDEN BILET NA POCIAG SPECJALNY DO SPRZEDANIA (gg w profilu)
Ostatnio edytowany przez: Fyfy, 13 maja 2010, 18:38 [1 raz(y)]
"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
widze kurwa ze ten post na forum Jagi wkrecil wiecej osob tutaj niz na ich forum :p
Czyli to nie było na prawde??
Dobra, koniec
Właśnie, skończ...
Jedno pytanie, jeżeli komuś wypadła możliwość jazdy, a zapisał się na listę i zapłacił, jest szansa żeby pojechał ktoś na jego miejsce i wszedł bez problemu na sektor?
Ostatnio edytowany przez: RC, 13 maja 2010, 20:10 [2 raz(y)]
Odp: WWW.PUCHARJESTNASZ.PL - JEDZIEMY! - 13/05/2010 23:20
Ja pier... docinacie sobie kłócicie się a nie oto chodzi wszyscy zjednoczeni ale niektórzy rzeczywiście zadają głupie pytania wystarczy wejść na którąś ze stron Pogoni i tam wszystkie info jest ja mam bilet na mecz na sektory Pogoni bilet na specjal wystarczy być na bieżąco
Na specjal pozostalo juz tylko ok. 200 miejsc. Zapisy w piatek w godz. 12-18 w budynku klubowym oraz jezeli zostana to po meczu z Warta Poznan w sobote w kiosku z pamiatkami.
Zapisy na autokary w w/w dni - bez ograniczen.
Dodatkowa pula biletow na mecz powinna sie pojawic w poniedzialek. Wtedy tez ruszy odbior biletow zaplaconych i zarezerwowanych (karnety) oraz wydawanie koszulek na mecz, dostepnych w standardowej rozmiarowce
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.