Żona byłego zawodnika, trenera i legendy Pogoni Mariusza Kurasa potrzebuje pomocy. Pani Ewa od wielu lat choruje na stwardnienie rozsiane, a koszty leczenia tej choroby są bardzo duże. SKPS Portowcy zaprasza do wzięcia udziału w aukcjach charytatywnych oraz kupna specjalnie oznaczonych produktów w naszym sklepie internetowym, z których całkowity zysk
zostanie przeznaczony na leczenie Pani Ewy. Nasze stowarzyszenie już teraz przeznacza na leczenie 1000 zł.
Ty również możesz pomóc!
Więcej informacji uzyskacie Państwo odwiedzając stronę pomagamy.portowcy.org. Znajdują się tam szersze informacje na temat akcji oraz spis wszystkich trwających aukcji.
Ja kocham Liverpool - Ty kibicujesz Man Utd,
Jestem za Pogonią Szczecin, a Ty za Lechem Poznań
Lubie metal, a Ty kochasz hip-hop, Popierasz PiS, ja wole PO
Mimo to jesteś mi jak brat, bo łączy nas nienawiść do drogówki.
sprawdzałem na sklep.portowcy.org źle szukam były / czy będą po zakończeniu aukcji internetowej dostępne ?
Słyszałem kroki Boga, życie jest kruche
Mam złotą proporcję między umysłem a duchem
Wersów plecak, tysiące w zeszycie
Oślepiam blaskiem, jestem słońcem w zenicie
Słyszałem kroki Boga, życie jest kruche
Mam złotą proporcję między umysłem a duchem
Wersów plecak, tysiące w zeszycie
Oślepiam blaskiem, jestem słońcem w zenicie
Powódź - to o czym informują nas wszystkie media, a nie dotknęło nas bezpośrednio - dotknęło kibiców Dumy Pomorza w innych częściach kraju. Wielka woda doprowadziła do tragedii mieszkańców wielu miejscowości. Pogoń Szczecin SA wspólnie ze Stowarzyszeniem Kibiców Pogoni Szczecin Portowcy pragnie pomóc swoim kibicom i mieszkańcom powiatu Opole Lubelskie.
Kibiców Pogoni z Opola Lubelskiego nikomu przedstawiać nie trzeba - jeżdżą za swoją ukochaną drużyną ,oddaloną od swojej miejscowości o ponad 700 kilometrów, po całym kraju. Gmina Wilków znajdująca się w powiecie Opole Lubelskie w 95% została zalana wodą. Wielu mieszkańców w tym Nasi kibice stracili wszystko. Pomóżmy im wszystkim wrócić do normalnego życia.
Każdy może pomóc w prosty sposób! Ponieważ potrzebne jest w zasadzie wszystko! Począwszy od mleka i kaszek dla dzieci, środków czystości, kończąc na kołdrach, kocach i sprzęcie AGD. W związku z tym podczas sobotniego meczu Pogoni Szczecin z Wisłą Płock kibice Dumy Pomorza zbierać będą datki na pomoc wszystkim potrzebującym.
Dodatkowo wpłat dokonywać można na konto SKPS Portowcy z dopiskiem POMAGAMY OPOLE LUBELSKIE
"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.