Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Turniej pilkarski dla kibiców << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Q.
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 6150 dni

Turniej pilkarski dla kibiców - 17/01/2010 11:08
Przegladalem wlasnie galerie i wpadlem na ten pomysl, dlatego zakladam temat, ale nie wiem czy w odpowiednim miejscu, nie wiem czy juz taki temat istnieje.W razie czego prosze o przeniesienie w odpowiednie miejsce.

Uwazam ze taki jednodniowy turniej pomiedzy kibicami/FC Pogoni moglyby sie regularnie odbywac co roku w przerwie zimowej.
Jestem przekonany ze w Szczecinie, bo gdzie indziej, moznaby bylo cos takiego postawic na nogi.
Mozna by sie tez bardziej zapoznac/poznac itd.

Tutaj wlasnie takie cos mialo miejsce ale to juz 8 lat temu !!

tutaj

Ale czy byloby wogóle zainteresowanie takim czyms pomiedzy nami ??

abstrakcja!
PS.
Kibic
Na forum od 6449 dni

Odp: Turniej pilkarski dla kibiców/FC - 17/01/2010 11:20
Pomysł wg. mnie jest bardzo fajny. Dobrze było by powrócić do tego, co było organizowane kilka lat temu. :D

'Z Tobą jest zabawa fajna, dobrze, że jesteś legalna, ćpają Ciebie nawet dzieci...'

Patrz komu ufasz!
P.
Do końca!
Na forum od 7878 dni

Odp: Turniej pilkarski dla kibiców/FC - 17/01/2010 12:02
Wiem, ze chamsko to zabrzmi, ale....zorganizujesz to ?? bo to nie jest tylko wynajecie hali, ale caly szereg dodatkowych przedsiewziec.

Sami przeciw wszystkim!!!
Q.
Kibic
Na forum od 6150 dni

Odp: Turniej pilkarski dla kibiców/FC - 17/01/2010 12:04

P. napisał:  
Wiem, ze chamsko to zabrzmi, ale....zorganizujesz to ?? bo to nie jest tylko wynajecie hali, ale caly szereg dodatkowych przedsiewziec.

gdybym mieszkal w Szczecinie, z pewnymi odpowiednimi osobami pewnie tak

abstrakcja!
WSKL
Kibic
Na forum od 6572 dni

Odp: Turniej pilkarski dla kibiców/FC - 17/01/2010 12:50

P. napisał:  

Hala na cały dzień to koszt około 800zł , sędzia około 30zł za godzine tez pewnie wezmie (chyba ze sie ktos zajmie tym za free np. robi kurs sedziego czy cos w tym stylu). Zebrać z 10 drużyn zrobic ściepe po 100 zeta moze by wypaliło.

Gdy na mnie nastają złośliwi, by zjeść moje ciało, wtenczas oni, wrogowie moi i nieprzyjaciele, chwieją się i padają.
PSMKS
Patriotyczna PS
Na forum od 7726 dni

Odp: Turniej pilkarski dla kibiców/FC - 17/01/2010 14:02

P. napisał:  

P. wszedzie można tylko czmeu nie u Nas ?
brakuje osób, chęci czy kasy ?
Wiem ze to troche roboty jest bo trzeba ogarnać Hale sędziów nagrody jakis catering ewentualnie lokal po turnieju...
lecz dało by rade chyba to ogarnać tak jak rok temu zmontował Kojot ;)
Pozdrawiam ;)

Przyjaciele Nie Tylko z Trybun !
szpadel*
Kibic
Na forum od 6476 dni

Odp: Turniej pilkarski dla kibiców/FC - 17/01/2010 14:03

PSMKS napisał:  

P. napisał:  

P. wszedzie można tylko czmeu nie u Nas ?
Wiem ze to troche roboty jest bo trzeba ogarnać Hale sędziów nagrody jakis catering ewentualnie lokal po turnieju...
lecz dało by rade chyba to ogarnać tak jak rok temu zmontował Kojot ;)
Pozdrawiam ;)

Sędziego mogę załatwić:D

BTR
Kibic
Na forum od 7423 dni

Odp: Turniej pilkarski dla kibiców/FC - 17/01/2010 14:12
Pomysłów tysiące... tylko ogarnianie czegoś takiego to zazwyczaj nie jest taka prosta sprawa. Ktoś to musi załadować na swoje barki i pociągnąć. A to już nie takie proste, jak by się wydawało. Zazwyczaj problemy wychodzą w trakcie a osoba ogarniająca taki projekt już połowie czeka kiedy to się odbędzie i w końcu skończy. Do tej pory były ze 3-4 posty z pomysłami... jest Was kilku - w czym problem? Zapewne wystarczy zgłosić się do MW, dogadać i można organizować ;)

''...A jesli ktoś nasz Polski dom zapali
to każdy z nas gotowym musi być,
bo lepiej byśmy stojąc umierali
niż mieli klęcząc, na kolanach żyć.''
L.
Kibic
Na forum od 7785 dni

Odp: Turniej pilkarski dla kibiców/FC - 17/01/2010 14:31
To żeby nie było, to powiem, że ostatni turniej rodziny Pogoniarskiej odbył się zeszłej zimy. Zwyciężyły Gryfice ;)
Co do tegorocznej przerwy to plan turnieju jest,ale narazie pomysl stanął w mijescu.

MW'03
Q.
Kibic
Na forum od 6150 dni

Odp: Turniej pilkarski dla kibiców/FC - 17/01/2010 14:56

L. napisał:  
To żeby nie było, to powiem, że ostatni turniej rodziny Pogoniarskiej odbył się zeszłej zimy. Zwyciężyły Gryfice ;)
Co do tegorocznej przerwy to plan turnieju jest,ale narazie pomysl stanął w mijescu.

to trzeba to przyspieszyc, bo jest juz polowa styczna i zostaje tylko luty na zoorganizowanie

abstrakcja!
P.
Do końca!
Na forum od 7878 dni

Odp: Turniej pilkarski dla kibiców/FC - 17/01/2010 17:04
Pamietajcie, ze organizujac taki turniej trzeba przewidziec nocleg dla Legii, bo tez trzeba zaprosic.
Jest tu pare osob, to nie widze problemu...Robcie...ja chetnie przyjde :)

Sami przeciw wszystkim!!!
PL
Kibic
Na forum od 6967 dni

Odp: Turniej pilkarski dla kibiców/FC - 17/01/2010 18:31
Fajny pomysł, kto organizuje? Mamy wkońcu 6821 zarejstrowanych uzytkowników!

Pomysł jakich miliony tylko organizatorów niech nie zabraknie.

PSMKS napisał:  

Zdecydowanie osób.

WpV
Kibic
Na forum od 6815 dni

Odp: Turniej pilkarski dla kibiców - 17/01/2010 20:42
Może to nie jest to, o co w tym temacie chodzi, ale jednak też jest to turniej kibiców, organizowany przez kibiców Pogoni z Gryfina, a z tego co słyszałem - udział biorą głównie FC Pogoni.

http://ligowiec.net/news/30213-ii-halowy-turniej-kibicow-klubow-regionalnych-w-gryfinie.html

Ina Goleniów & Pogoń Szczecin
Roman Pigwa
Kibic
Na forum od 5967 dni

*

Odp: Turniej pilkarski dla kibiców - 17/01/2010 22:23

WpV napisał:  
Może to nie jest to, o co w tym temacie chodzi, ale jednak też jest to turniej kibiców, organizowany przez kibiców Pogoni z Gryfina, a z tego co słyszałem - udział biorą głównie FC Pogoni.

http://ligowiec.net/news/30213-ii-halowy-turniej-kibicow-klubow-regionalnych-w-gryfinie.html

odezwij się do mnie na gg jak możesz ;)

https://www.facebook.com/ekipakryzys/ Grupa turystyczna mocno powiązana z FCWK - POGOŃ SZCZECIN
PSMKS
Patriotyczna PS
Na forum od 7726 dni

Odp: Turniej pilkarski dla kibiców - 17/01/2010 22:55
żeby było łatwiej moze SKPS lub ktoś przedstawi zarysy dla laików jak by miał taki turniej wyglądać ? łatwiej bedzie sobie to wyobrazić i rozglądnąć się w temacie

L.
Kibic
Na forum od 7785 dni

Odp: Turniej pilkarski dla kibiców - 17/01/2010 23:12

PSMKS napisał:  
żeby było łatwiej moze SKPS lub ktoś przedstawi zarysy dla laików jak by miał taki turniej wyglądać ? łatwiej bedzie sobie to wyobrazić i rozglądnąć się w temacie

A czego tutaj nie wiedziec? turniej z FC, zgodą i być może innymi gosćmi to minimum 2 dni grania. DO tego hotel, catering, w zimie hala, naglosnienie medialne. A i nagrody by sie przydaly :)

MW'03
zPS
Kibic
Na forum od 6064 dni

Odp: Turniej pilkarski dla kibiców - 18/01/2010 01:10
+ chłodne piwka na orzeźwienie i zakończenie wspólnego spotkania-zabawy na parkiecie :D
Wystarczy, że podacie sobie jakieś dane np. numer telefonu, zgadać się, omówić wszystko i zrealizować to... Jak widać, sporo osób jest chętnych na takie spotkanie :D:)

Prawa Strona Miasta
Kibic
Na forum od 7222 dni

Odp: Turniej pilkarski dla kibiców - 18/01/2010 17:43
to najpierw zacznijcie od znalezienia sponsorów... jezeli beda hajsy i ludzie to znajda sie osoby ogarniete ktore dopilnuja zeby wszystko bylo ok...

Wasza nienawiść daje mi siłę, żebym stał się mocniejszy!Na zawsze w moim sercu tylko MKS Pogoń Szczecin!
PSMKS
Patriotyczna PS
Na forum od 7726 dni

Odp: Turniej pilkarski dla kibiców - 18/01/2010 17:51
No bez sponsora to raczej takie luksusy jak hotel i impreza po turnieju to ciezko ...

efekt92
Kibic
Na forum od 6093 dni

Odp: Turniej pilkarski dla kibiców - 18/01/2010 20:09
Jestem jak najbardziej na tak czekam na wszelkie informacje. :)
Moze jakiś sponsor Pogoni by się przyłączył :)

Joint i sport to nie rozłączna para.
 - 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.05 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005