Jeśli rozpoznałeś się w czerwonym polu na poniższych zdjęciach masz szansę do zdobycia gadżetów telefonii komórkowej Orange. Wyślij na adres [email protected] swoje zdjęcie niepochodzące z meczu wraz z danymi kontaktowymi. Wygrywa pierwsza trójka uczestników, która przyśle do nas swoje zgłoszenie.
Sponsorem zabawy jest Centrum Orange mieszczące się przy al. Wyzwolenia 12-14 w Szczecinie.
Ja dostalem plecak (taki dla 7letniego dziecka), pokrowiec na plyty, kubek termiczny (najbardziej przydatny ), kubek i chyba cos jeszcze ale nie pamietam
Witam serdecznie,
Dziekujuemy za szybkie zgloszenie- udalo Ci sie wygrac zestaw nagrod
przygotowane przez Salon Centrum Orange.
Zobaczymy co takiego sprezentują ;]
Ja dostalem plecak (taki dla 7letniego dziecka), pokrowiec na plyty, kubek termiczny (najbardziej przydatny ), kubek i chyba cos jeszcze ale nie pamietam
Ja po meczu z Podbeskidziem wygrałem plecak, kubek i parasol
Zawsze panow z mlyna bierzecie inne sektory tez dopinguja ?
Masz racje, tak wlasnie powinno byc ze caly stadion dopinguje Pogoń.
Jednak SKPS prowadzi przede wszystkim promocje młyna i dzięki takim konkursom zaprasza wszystkich do młyna, pozatym z tego co pamietam to klub prowadził podobna akcje "daj się złapać" skierowaną głównie na inne sektory.
Witam serdecznie,
Dziękujemy za udział w konkursie, twoje zgłoszenie nadeszło w pierwszej kolejności a tym samym wygrałeś serie gadżetów telefonii komórkowej Orange ufundowane przez Centrum Orange mieszące się przy al. Wyzwolenia 12-14 w Szczecinie.
Odp: Konkurs zostań Uchwyconym: po meczu z Dolcanem! - 15/10/2009 07:09
Witam serdecznie,
Dziękujemy za udział w konkursie, twoje zgłoszenie nadeszło w pierwszej kolejności a tym samym wygrałeś serie gadżetów telefonii komórkowej Orange ufundowane przez Centrum Orange mieszące się przy al. Wyzwolenia 12-14 w Szczecinie.
Hehehe
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.